Jest ktoś ze Szczecina? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Jest ktoś ze Szczecina?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 24 ]

1

Temat: Jest ktoś ze Szczecina?

Witajcie
Czy są tu jakieś kobitki po 40stce ze szczecina?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jest ktoś ze Szczecina?

Witaj, jest jedna, ale z Gryfic i 24 lata: /

3

Ja się uczę w Zdrojach /w wknd-y/

4

Ile masz lat? A tak w ogóle to skąd jesteś?:) Czego się uczysz?

5

Witaj. Jestem Marysia. Mieszkam w Szczecinie. Mam 42 lata.

6

witam dziewczyny ja też jestem ze Szczecina i mam więcej niż 40 lat .... nadam się smile
pracuję i mieszkam w Szczecinie, chętnie poznam kogoś z kim mogłabym się spotkać w realu na kawę i pogadać
tutaj też chętnie  z wami popiszę
jestem mężatką i mam dwie dorosłe córki, jedna z nich mieszka za granicą

7

Witaj!
Teź jestem ze Szcz.,l.prawie 50. Za parę dni wrócę juź do rodzinnych stron, bo praca i szkoła córki się zacznie.
Koniec laby.

8

Z rzadka jest tu ktoś ze Szcz. w podobnym do mnie wieku, a na dodatek chyba imienniczka, co?
Dziw!

9

super że jesteście i to w podobnym wieku
ja jestem już po urlopie nie opalona niestety bo pogoda jaka była wiecie
szukam koleżanek np. do wspólnego chodzenia na kijki lub zwykłego spacerowania dla sportu smile, na fitnes (bo samej się nie chce) lub po prostu na wyjście razem na kawę
jeśli są chętne to możemy się umówić

10

A ja jestem czorna jak smoła mimo kiepskiej pogody.
Mam ciemną karnację, w mig dopada mnie słońce.
A na plaźy byłam moźe z pięć razy, hi.

11

no gochnia "zazdraszczam" mnie chyba pozostanie solarium byłam co prawda raz w Świnoujściu na dwa dni ale niestety pogoda nie dopisała i skończyło się tylko na odwiedzeniu okolicznych barów więc zostałam z pusta kieszenią i bez złotej opalenizny smile no jakieś fatum
mam zamiar jeszcze raz dać latu ostatnią szansę w ostatni wickent lata i zaatakować ponownie Świnoujście ale się zobaczy .....

12

To źyczę Ci duźo słońca, ale teź lekkiego wiatru.
Zaźywaj kąpieli słonecznych, bo to ostatnie podrygi.
Nieraz zajeźdzam do Międzyzdrojów, ale tam, gdzie Ty, jest mi za daleko.

13

no ja to tylko do Swinoujścia mam tam stałą kwaterę więc korzystam
dobranoc dziewczyny miłych snów smile

14

Hejka! Oj, dziś cięzki dzień, a jutro raniutko mam jedniodniowy wypad.
Gonia- czy Ty sprawdzasz tu pocztę, bo napisałam? Odp., bom ciekawa.
Pozdrawiam.

15 Ostatnio edytowany przez Margaret55 (2017-08-22 23:13:45)

jaka poczta ??? nie bardzo wiem gdzie mam ją zobaczyć ok szukam ..... znalazłam dostałm wiadomość przyszła na pocztę wp tutaj nie ma żadnej poczty
dzięki Gosiu
też miałam zabiegany dzień, jutro tez mam troche spraw jak się wyrobię to jutro a najdalej pojutrze wam opiwiem dlaczego zabiegana jestem
dobrej nocy smile

16 Ostatnio edytowany przez Margaret55 (2017-08-23 22:37:23)

Noo co jest co to za cisza ???????
u mnie zabiegany dzień kupiłam sobie przez internet czytnik ebooków w empiku i wczoraj byłam go odebrać ..... ale jakoś nie "polubiliśmy" się, miałam już czytnik ink book i był fajny ale się zepsuł prawdopodobnie z mojej winy, więc kierując się opiniami iternetowymi wybrałam inny czytnik ale nie kindle jak chwalili internauci ze względu na brak w nim menu w j. polskim
wybrany czytnik nie spodobał mi się więc dzisiaj po pracy poleciałam go zwrócić i tu miła niespodzianka czytnik zgodnie z regulaminem (towar można zwrócić w ciągu 14 dni nie podając powodów) został przyjęty bez zbędnych pytań i kasa od razu zwrócona
zamówiłam (znowu przez internet) następny ale tym razem ponownie inkbooka i czekam............ może ten mi się spodoba
mam nadzieję że cisza jest spowodowana nawałem zajęć przez was a nie zrezygnowaniem z poznania się

dobrej nocy smile

17 Ostatnio edytowany przez gochnia (2017-08-23 22:41:44)

Hej!
Oj, padnięta jestem. Wyjechałam poza Szcz. ,cały dzień na nogach.
Wiem, wiem- widziałam rano. Wchodzę codziennie na pocztę.
Odpoczywaj. Dobrej nocy.

18 Ostatnio edytowany przez Margaret55 (2017-08-23 22:41:57)

witaj gosiu zmęczona ..... to pora się położyć myjemy się i lulu smile (wysłałam wiadomość na poczte)
Dobranoc

19 Ostatnio edytowany przez Margaret55 (2017-08-24 22:11:55)

no a tu znowu cisza dziewczyny co z wami nic się u was nie dzieje ?????
ja byłam dzisiaj zareklamować torebkę która się rozpruła i miłe zaskoczenie..... pani przyjeła reklamację wymieniła od ręki torebkę na nową i po sprawie
no mam w tym tygodniu farta każda reklamacja pozytywnie załatwiona aż się wierzyć nie chce

miłej nocy i piszcie bo mam wrażenie że tylko jak jestem aktywna jak będzie tu taka cisza to nawet ja się zniechęcę i dam sobie spokój

20

Witajcie ....
na poczte to prywatie na Twoja poczte czyli email

21

cisza ?????
rozumiem że nic się nie dzieje .... a może wszyscy wymarli ????????
sama nie wiem co powiedzieć ręce "opadywują"

22

wiesz nie zawsze jest czas . ja akurat naprawiam szope i troszke jestem zaganiana

23

no tak czas to leci w miejscu nie stoi lato powoli mija a za progiem już jesień
w niedziele zadzwoniła do mnie "koleżanka" z którą się pokłóciłam jakiś czas temu i poprosiła o spotkanie
nie zgodziłam się gdyż w zeszłym roku dałam się namówić na spotkanie bo myślałam że czas zmienia ludzi ale się myliłam dlatego wolałam teraz nie ryzykować
"koleżanka" jest specyficzna to taki energetyczny "wampir" potrafi wysysać z czlowieka dobrą energię a zostawić kupę złego nastroju
np. jakiś czas temu wyprowadziła się z naszej ulicy (bo mieszkałyśmy na jednej ulicy) i będąc u mnie na kawie nadaje taki tekst "wiesz cieszę się ze się wyprowadziłam z tej Piotrowskiej (ulica zmyślona) bo na tej Piotrowskiej to mieszkają sami złodzieje, kurwy, pijaki i lebiegi ......." zaznaczm ze ja w dalszym ciągu mieszkam na Piotrowskiej .... czyli co jestem kurwą, złodziejką itp. ??????
albo: sama nie pracuje i nie może znaleźć ani zagrzać miejsca w żadnej pracy (pewnie ze względu na swój charakter) "wiesz pracę to ludzie mają po znajomości za dupęi pracują tylko złodzieje i kurwy ..... nie muszę mówić ze pracuje od kilkudziesięciu lat w jednym zakładzie pracy
takich kwiatków mogłabym mnożyć .... w związku z tym nie chcę się z nią spotykać bo nie chce wysłuchiwać takich tekstów

24

gochna, ela jesteście czy was wywiało ??????

ja dzisiaj poganiałam po galeriach i stałam się posiadaczką nowej kurtki i czytnika do enoków

testuję nowy czytnik i sama nie wiem czy jestem do końca z niego zadowolona czy nie czytnik ogólnie spełnia swoje zadanie ale nie do końca nie ma np. podświetlenia i jeszcze go nie ogarniam ale myślę że dam radę

miczycie ..... ale myślę że u wa wszystko w porządku nic złego się nie dzieje ??????

odzywajcie się dziewczyny

Posty [ 24 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Jest ktoś ze Szczecina?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024