Jak zapomnieć o miłości - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zapomnieć o miłości

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Jak zapomnieć o miłości

Witam jestem tu nowa . Poznałam mężczyznę kilka tygodni temu i zakochałam się. Były obietnice z jego strony, strach żebym go nie skrzywdziła . Myślałam że to miłość na całe życie. Aż tu nagle przyszedł dzień i on mówi że to nie to ,że w nim wszystko umarło że nic nie czuje , że to koniec. Teraz piszę do mnie czasami więcej , czasami mniej. Prosi o dziecko. Ja chcę zapomnieć bo mu nie ufam choć bardzo go kocham. Jest mi bardzo ciężko. Proszę poradźcie co mam zrobić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zapomnieć o miłości

Znacie sie kilka tygodni i o prosi o dziecko???

3

Barbara75 napisał/a:

Witam jestem tu nowa . Poznałam mężczyznę kilka tygodni temu i zakochałam się. Były obietnice z jego strony, strach żebym go nie skrzywdziła . Myślałam że to miłość na całe życie. Aż tu nagle przyszedł dzień i on mówi że to nie to ,że w nim wszystko umarło że nic nie czuje , że to koniec. Teraz piszę do mnie czasami więcej , czasami mniej. Prosi o dziecko. Ja chcę zapomnieć bo mu nie ufam choć bardzo go kocham. Jest mi bardzo ciężko. Proszę poradźcie co mam zrobić.

Ale, że On chce mieć z Tobą dziecko?

Witaj Basiu. Nie decyduj sie na dziecko jesli mu nie ufasz. Kochaj go jesli czujesz ze jestes kochana. O prawdziwej milosci swojego zycia nigdy sie niezapomina. Prosze dac sobie wiecej czasu. Pozdrawiam.

5

Widzę, że mamy podobny problem smile
Mój temat na forum  "Poświęcenia, poświęceniami" - nie mogę wkleić linku.

Mój facet też napiera na dziecko.. Nie bądźmy głupie i tak jak koleżanki mi napisały zastanówmy się czy chcemy wgl z takim kimś wiązać życie...
Wymuszanie na nas decyzji i strzelanie o to fochow pokazuje tylko jacy są niedojrzali..tym bardziej że obie nie mamy do nich zaufania.. Chyba czas zająć się sobą i olać tych, którzy chcą z nas zrobić "niewolnice"...

http://pl.memgenerator.pl/mem-image/boze-ty-widzisz-a-nie-grzmisz

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Jak zapomnieć o miłości

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024