Seks za.... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 18 ]

Temat: Seks za....

Czy któraś z Was miała sytuację, że uprawiała seks za osiągnięcie jakiejś korzyści np. zdanie egzaminu, załatwienie pracy itp.

Zobacz podobne tematy :

2 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2017-02-10 19:53:40)

Odp: Seks za....

Nigdy. Kiedyś zrobiłam mężowi loda w zamian za to, że wstanie o 5 rano do dziecka.
To się liczy?

3

Cyngli - liczy się, przecież osiągnęłas korzyść smile

4

Cyngli napisał/a:

Nigdy. Kiedyś zrobiłam mężowi loda w zamian za to, że wstanie o 5 rano do dziecka.
To się liczy?

Dobrze ma Twój mąż z Tobą wink

5

Harvey napisał/a:
Cyngli napisał/a:

To się liczy?

Dobrze ma Twój mąż z Tobą wink

Też mu to powtarzam...

6 Ostatnio edytowany przez Averyl (2017-02-10 20:01:22)

A ja dzisiaj oglądałam "Daleko od noszy" do szpitala przyszedł jakiś kontroler i oczywiście zamiast do super sali, przyjęto go do ciemnej kanciapy na szczotki... tej nocy jedna z pielęgniarek była tam umówiona z doktorem, ona przyszła, a on nie.
No ale rano wszyscy byli zadowoleni, zwłaszcza ten pacjent, uznał, że opieka jest doskonała big_smile i odstąpił od kontroli szpitala.

... czy fikcja filmowa się liczy?

7

Cyngli jak coś to ja mge o 4.30 wstawać smile

Miałam ostatnio propozycję od szefa. Jestem studentką i nie mówię, dużo przyniosło by mi to korzyści, nie zgodziłam się. Jednak najbardziej zdziwiła mnie reakcja moich bliskich, którzy całkowicie nie rozumieją mojej decyzji i wciąż pytają czemu nie mogę się z nim po prostu przespać przecież jest przystojny :l i zasadniczo to nie wiem czy tam jeszcze pracuję

9

alekwatrak napisał/a:

Cyngli jak coś to ja mge o 4.30 wstawać smile

Hahahah, muszę to przemyśleć:P

10

wannaknowsomething napisał/a:

Jednak najbardziej zdziwiła mnie reakcja moich bliskich, którzy całkowicie nie rozumieją mojej decyzji i wciąż pytają czemu nie mogę się z nim po prostu przespać przecież jest przystojny :l i zasadniczo to nie wiem czy tam jeszcze pracuję

Skoro Twoi bliscy uważają go za przystojnego to zaproponuj szefowi, że możesz polecić kogoś z nich
zamiast siebie i daj mu telefon do szczególnie upierdliwej hahah

11

alekwatrak napisał/a:

Czy któraś z Was miała sytuację, że uprawiała seks za osiągnięcie jakiejś korzyści np. zdanie egzaminu, załatwienie pracy itp.

Nie.

12 Ostatnio edytowany przez Szkot (2017-02-10 21:50:39)

Naprędce napisał/a:
wannaknowsomething napisał/a:

Jednak najbardziej zdziwiła mnie reakcja moich bliskich, którzy całkowicie nie rozumieją mojej decyzji i wciąż pytają czemu nie mogę się z nim po prostu przespać przecież jest przystojny :l i zasadniczo to nie wiem czy tam jeszcze pracuję

Skoro Twoi bliscy uważają go za przystojnego to zaproponuj szefowi, że możesz polecić kogoś z nich
zamiast siebie i daj mu telefon do szczególnie upierdliwej hahah

O właśnie właśnie, i umów się z tym szefem na prowizję od każdej zwerbowanej w ten sposób osoby do pracy wink

A na serio to nagrać dziada i do sądu podać.

13

Nigdy.

Nie wliczam w to układów małżeńskich zresztą żartobliwych.

14

Małpa69 napisał/a:

Nie wliczam w to układów małżeńskich zresztą żartobliwych.

Rozwiń temat proszę smile tak dla śmiechu wink bo wszyscy spięci na forum ostatnio jacyś tongue

15

Małpa69 - sześć dziewięć w nicku mówi  wszystko

16

alekwatrak napisał/a:

Małpa69 - sześć dziewięć w nicku mówi  wszystko

Tak! To jej pin do karty kredytowej!

Małpa sponsoruje dzisiejszą imprezę big_smile

A tak serio.... ma ktoś pięć złoty pożyczyć? Bo mnie tu do "ważnej" sprawy brakuje hmm

wink

17

Harvey napisał/a:

A tak serio.... ma ktoś pięć złoty pożyczyć? Bo mnie tu do "ważnej" sprawy brakuje hmm

wink

Na browara bym pożyczyła, bo piątek, ale tak do ważnej sprawy to nie...

18

Temat zostaje zamknięty ze względu na wątpliwą wartość merytoryczną oraz trolling. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 18 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024