Czy któraś z Was miała sytuację, że uprawiała seks za osiągnięcie jakiejś korzyści np. zdanie egzaminu, załatwienie pracy itp.
2 2017-02-10 19:53:18 Ostatnio edytowany przez Cyngli (2017-02-10 19:53:40)
Nigdy. Kiedyś zrobiłam mężowi loda w zamian za to, że wstanie o 5 rano do dziecka.
To się liczy?
Cyngli - liczy się, przecież osiągnęłas korzyść
Nigdy. Kiedyś zrobiłam mężowi loda w zamian za to, że wstanie o 5 rano do dziecka.
To się liczy?
Dobrze ma Twój mąż z Tobą
Cyngli napisał/a:Nigdy. Kiedyś zrobiłam mężowi loda w zamian za to, że wstanie o 5 rano do dziecka.
To się liczy?Dobrze ma Twój mąż z Tobą
Też mu to powtarzam...
6 2017-02-10 20:00:37 Ostatnio edytowany przez Averyl (2017-02-10 20:01:22)
A ja dzisiaj oglądałam "Daleko od noszy" do szpitala przyszedł jakiś kontroler i oczywiście zamiast do super sali, przyjęto go do ciemnej kanciapy na szczotki... tej nocy jedna z pielęgniarek była tam umówiona z doktorem, ona przyszła, a on nie.
No ale rano wszyscy byli zadowoleni, zwłaszcza ten pacjent, uznał, że opieka jest doskonała i odstąpił od kontroli szpitala.
... czy fikcja filmowa się liczy?
Cyngli jak coś to ja mge o 4.30 wstawać
Miałam ostatnio propozycję od szefa. Jestem studentką i nie mówię, dużo przyniosło by mi to korzyści, nie zgodziłam się. Jednak najbardziej zdziwiła mnie reakcja moich bliskich, którzy całkowicie nie rozumieją mojej decyzji i wciąż pytają czemu nie mogę się z nim po prostu przespać przecież jest przystojny :l i zasadniczo to nie wiem czy tam jeszcze pracuję
Cyngli jak coś to ja mge o 4.30 wstawać
Hahahah, muszę to przemyśleć:P
Jednak najbardziej zdziwiła mnie reakcja moich bliskich, którzy całkowicie nie rozumieją mojej decyzji i wciąż pytają czemu nie mogę się z nim po prostu przespać przecież jest przystojny :l i zasadniczo to nie wiem czy tam jeszcze pracuję
Skoro Twoi bliscy uważają go za przystojnego to zaproponuj szefowi, że możesz polecić kogoś z nich
zamiast siebie i daj mu telefon do szczególnie upierdliwej hahah
Czy któraś z Was miała sytuację, że uprawiała seks za osiągnięcie jakiejś korzyści np. zdanie egzaminu, załatwienie pracy itp.
Nie.
12 2017-02-10 21:31:41 Ostatnio edytowany przez Szkot (2017-02-10 21:50:39)
wannaknowsomething napisał/a:Jednak najbardziej zdziwiła mnie reakcja moich bliskich, którzy całkowicie nie rozumieją mojej decyzji i wciąż pytają czemu nie mogę się z nim po prostu przespać przecież jest przystojny :l i zasadniczo to nie wiem czy tam jeszcze pracuję
Skoro Twoi bliscy uważają go za przystojnego to zaproponuj szefowi, że możesz polecić kogoś z nich
zamiast siebie i daj mu telefon do szczególnie upierdliwej hahah
O właśnie właśnie, i umów się z tym szefem na prowizję od każdej zwerbowanej w ten sposób osoby do pracy
A na serio to nagrać dziada i do sądu podać.
Nigdy.
Nie wliczam w to układów małżeńskich zresztą żartobliwych.
Nie wliczam w to układów małżeńskich zresztą żartobliwych.
Rozwiń temat proszę tak dla śmiechu
bo wszyscy spięci na forum ostatnio jacyś
Małpa69 - sześć dziewięć w nicku mówi wszystko
Małpa69 - sześć dziewięć w nicku mówi wszystko
Tak! To jej pin do karty kredytowej!
Małpa sponsoruje dzisiejszą imprezę
A tak serio.... ma ktoś pięć złoty pożyczyć? Bo mnie tu do "ważnej" sprawy brakuje
A tak serio.... ma ktoś pięć złoty pożyczyć? Bo mnie tu do "ważnej" sprawy brakuje
Na browara bym pożyczyła, bo piątek, ale tak do ważnej sprawy to nie...
Temat zostaje zamknięty ze względu na wątpliwą wartość merytoryczną oraz trolling. Pozdrawiam, Cslady