Teatr jak zacząc przygodę z nim - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: Teatr jak zacząc przygodę z nim

wiem ze juz mam 26 lat i spore problemy finansowe. Ale

chodzi mi o to. Jak zaczac w tym wieku przygode z teratrem?

Cale zycie interesowalem sie pielegnacja dykcji lingwistyka oraz umiejetnosci pieknego i czytelnego wyslawiania się. Niejednokrotnie podpartego waznymi argumentami.

Pytam sie bo nigdy nie spelnilem sie idac w tym kierunku.

Posiadamy w miescie dom kultury imienia aleksandra sewruka. Jednakze nie ma tam grupy dla doroslych. A ja bym chcial zaczac od zera. wiem duzo lat za pozno. Jednak pragne dolaczyc do takiej grupy. a nie chcial bym cwiczyc z dziecmi.

Dacie mi jakaś radę? Pomożecie stanać na nogi?
Dziękuje

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Teatr jak zacząc przygodę z nim

Wiesz, z tych zainteresowań, co je podałeś, to mi się bardziej widzi klub debaty niż teatr - no ale to twoje pasje smile

W większych miastach na pewno istnieją amatorskie grupy teatralne dorosłych - w niektórych mniejszych pewnie też. Należy poszukać takich w twojej okolicy (forum znalazłeś, więc googlem posługiwać się umiesz) i zgłosić się tam. Można mailem, można pewnie i osobiście. Cała filozofia. Żadnych super tajnych i fachowych porad tu nie dostaniesz.

Po prostu trzeba poszukać, zamiast zastanawiać się, jak i gdzie to robić.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024