witam was serdecznie . jestem mamą 4 córek . od grudnia 2016 roku nie mam miesiączki . teraz 2 tygodnie temu zrobiłam test ciążowy , i wyszedł pozytywnie. zapisałam się do ginekologa i robił mi usg dopochwowe i powiedział że nic nie widzi . i skierował mnie na badanie laboratoryjne , a z winikami spowrotem do lekarza ginekologa . jestem dobrej myśli że będzie dobrze aż się boje . Dziewczyny pomuście , bo niewiem co o tym myśleć . DZIĘKUJE.
Witam. W czwartek uprawiałam sex z wytryskiem puzniej w sobote tez tak samo,a w sobote wieczorek dostałam okres. Czy jest mozliwosc ze jestem w ciaży????
zrób test ciążowy i zobaczysz co ci wyjdzie . ja od grudnia nie mam okresu ,2 tygodnie temu zrobiłam test i wyszedł mi pozytywny a na usg nic nie wykazało lekarz kazał mi zrobić badania laboratoryjne .
Przepraszam, nigdy tak nie robię, ale ten błąd w języku polskim jest dla mnie do przyjęcia - "pomuście" "puzniej" Dziewczyny.. POMÓŻCIE i PÓŹNIEJ, bo naprawdę kiepsko się to czyta i potem ludzie łatwo oceniają..niekoniecznie pozytywnie.
Wracając do problemu - Autorko - trzeba czekać na wyniki bety i opinię lekarza. Kiedy będzie wynik?