ciąża - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » ciąża

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: ciąża

witam was serdecznie .  jestem mamą 4 córek . od grudnia 2016 roku nie mam miesiączki . teraz 2 tygodnie temu zrobiłam test ciążowy , i wyszedł pozytywnie. zapisałam się do ginekologa i robił mi usg dopochwowe i powiedział że nic nie widzi  . i skierował mnie na badanie laboratoryjne , a z winikami spowrotem do lekarza ginekologa . jestem dobrej myśli że będzie dobrze aż się boje . Dziewczyny pomuście , bo niewiem co o tym myśleć . DZIĘKUJE.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: ciąża

Witam. W czwartek uprawiałam sex z wytryskiem puzniej w sobote tez tak samo,a w sobote wieczorek dostałam okres. Czy jest mozliwosc ze jestem w ciaży????

3

zrób test ciążowy i zobaczysz co ci wyjdzie . ja od grudnia nie mam okresu ,2 tygodnie temu zrobiłam test i wyszedł mi pozytywny a na usg nic nie wykazało lekarz kazał mi zrobić badania laboratoryjne .

4

Przepraszam, nigdy tak nie robię, ale ten błąd w języku polskim jest dla mnie do przyjęcia - "pomuście" "puzniej" Dziewczyny.. POMÓŻCIE i PÓŹNIEJ, bo naprawdę kiepsko się to czyta i potem ludzie łatwo oceniają..niekoniecznie pozytywnie.

Wracając do problemu - Autorko - trzeba czekać na wyniki bety i opinię lekarza. Kiedy będzie wynik?

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » CIĄŻA I PORÓD » ciąża

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024