Witam serdecznie
Mam problem otóż podczas stosunku z moim chłopakiem nagle wysycham i nie wiem co robić, nie możemy uprawiać seksu bo i tak nic z niego ise nie udaje, kiedy jest we mnie jest mi dobrze i wgl ale podczas długotrwałej penetracji moja wagina wysycha, nic nie daje ze na chwile przerywamy bo nadal nie mogę byc mokra, dodam jeszcze ze mam również problemy z długotrwałym stosunkiem po pewnym czasie strasznie mnie pochwa boli. Nie wiem co mogę na to poradzić, zmienialiśmy pozycje i i tak nic to nie dało. Problem jednak nie występuje kiedy on "molestuje" mnie swoimi palcami, bardzo to uwielbiam i zawsze dochodzę, ale przy tym tez pojawia sie problem ze nie mogę kilka razy dochodzić, przy każdym razie muszę odpoczywać bo ból sie nasila. Bardzo proszę o pomoc bo czuje ze oddalamy sie od siebie.
Temat: problemy ze seksem POMOCY !!!!
Zobacz podobne tematy :
Odp: problemy ze seksem POMOCY !!!!
Suchość pochwy może występować z wielu powodów. Najlepiej udać się do ginekologa, który wykluczy chorobę. Doraźnie można ratować się lubrykantami( do kupienia w aptece) i nie tylko. Ginekolog doradzi jak pozbyć się problemu.