problemy ze seksem POMOCY !!!! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » problemy ze seksem POMOCY !!!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

1

Temat: problemy ze seksem POMOCY !!!!

Witam serdecznie
Mam problem otóż podczas stosunku z moim chłopakiem nagle wysycham i nie wiem co  robić, nie możemy uprawiać seksu bo i tak nic z niego ise nie udaje, kiedy jest we mnie jest mi dobrze i  wgl ale podczas długotrwałej penetracji moja wagina wysycha, nic nie daje ze na chwile przerywamy bo nadal nie mogę byc mokra, dodam jeszcze ze mam również problemy z długotrwałym stosunkiem po pewnym czasie strasznie mnie pochwa boli. Nie wiem co mogę na to poradzić, zmienialiśmy pozycje i i tak nic to nie dało. Problem jednak nie występuje kiedy on "molestuje" mnie swoimi palcami, bardzo to uwielbiam i zawsze dochodzę, ale przy tym tez pojawia sie problem ze nie mogę kilka razy dochodzić, przy każdym razie muszę odpoczywać bo ból sie nasila. Bardzo proszę o pomoc bo czuje ze oddalamy sie od siebie.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: problemy ze seksem POMOCY !!!!

Suchość pochwy może występować z wielu powodów. Najlepiej udać się do ginekologa, który wykluczy chorobę. Doraźnie można ratować się lubrykantami( do kupienia w aptece) i nie tylko. Ginekolog doradzi jak pozbyć się problemu.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » problemy ze seksem POMOCY !!!!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024