Witam. Mam 22 lata Od jakiś 10 miesięcy poznałam chłopaka Filipa w pracy który dotykał bardzo czule i delikatnie, a nawet przechodziły mnie dreszcze żeby było to mało patrzył się w miejsca intymne. Zaprosił mnie na randkę ale niestety wypadło mu coś. Gdy dochodziło do rozmowy wszystko sprowadzał do jednego seksu. Jakieś kilka tyg temu przestał, a rozmowy stały się tak ujmę zwyczajne nawet zaczęliśmy pisać do siebie. Czy chodziło Mu tylko o seks czy coś więcej niestety nie wiem. Jednak że brakuję mi jego dotyku.
Od niedawna poznałam chłopaka widzieliśmy się zaledwie 2 razy jest o 10 lat starszy ma na imię Damian. Dobrze mi się rozmawia z nim i lubię go, choć jego wygląd mi nie do końca odpowiada ma bardzo duży brzuch.
Boję się że wybiorę nie odpowiedniego. Boję się znowu odczucia bólu przez bliską osobę jak się zaangażuje. Nie zaakceptowania związku przez innych również jego koleżanki dzięki której się poznaliśmy.
Temat: Mętlik
Zobacz podobne tematy :
Odp: Mętlik
Miałeś 24, potem 23, a teraz 22 lata. Młodniejesz trolu z każdym tematem. Jeszcze parę a dobijemy do Twojego prawdziwego wieku, tj,. 12 lat. Pisz, pisz...