No to czas i na mnie :-). Bardzo się cieszę że mogę do Was dołączyć. Liczę że będzie to transakcja wymienna i obie strony coś sobie podarują :-)
No to czas i na mnie :-). Bardzo się cieszę że mogę do Was dołączyć. Liczę że będzie to transakcja wymienna i obie strony coś sobie podarują :-)
tu stron jest "wiele"
efekt wymiany może, być przytłaczający
"Twoją rzeczywistą i ostateczną prawdą jest sposób, w jaki przeżywasz swoje życie, a nie idee, w które wierzysz"
Hej, miło Cie czytać:) Sama próbuję się gdzieś zahaczyć, ale jest ciężko, przeraża ogrom wszystkiego, gdzie odnaleźć siebie?:O
Bardzo dobre pytanie...
Życie dorosłego jest do bani, człowiek czuje się jakiś zagubiony i włóczy się po portalach społecznościowych, bo nie ma własnego życia: O a wbrew pozorom wcale tak dużo nie trzeba. Co Ciebie tu przyciągnęło? Pewnie to co wszystkich, ale było jakieś bum czy ogólne rozbicie?:D
Życie dorosłego jest do bani
podpisuję się ;D
Witaj na forum
Życie dorosłego jest do bani, człowiek czuje się jakiś zagubiony i włóczy się po portalach społecznościowych, bo nie ma własnego życia: O a wbrew pozorom wcale tak dużo nie trzeba. Co Ciebie tu przyciągnęło? Pewnie to co wszystkich, ale było jakieś bum czy ogólne rozbicie?:D
Życie dorosłego na pewno nie jest proste. Moje mnie już nie raz ciężej doświadczyło ale cały czas idę przed siebie jak czołg ;-). I pomyśleć że jak jest się dzieckiem to jak najszybciej chce się tym dorosłym być ..
Na forum przyciągnęło mnie to że brakuje mi na co dzień sensownej wymiany zdań czy podzielenia się swoimi problemami.
W ogóle dziękuję wszystkim za te miłe powitania :-)
Cześć wszystkim
hej
Witam nowe osoby:), nie powiem również staram się iść do przodu, ale nie zawsze się udaje: /, do tego pracuję za granicą i mam wyjazdy i tak zauważam, że w tym wszystkim gubię siebie i swoje życie prywatne z którego praktycznie rezygnuję i trochę mnie to przytłacza i niewiele na razie widzę w tym coś zmienić, a chciałabym, do tego jak jestem w Polsce to czuję się tak pusto: (