Witam - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 10 ]

Temat: Witam

No to czas i na mnie :-). Bardzo się cieszę że mogę do Was dołączyć. Liczę że będzie to transakcja wymienna i obie strony coś sobie podarują :-)

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Witam
martita8 napisał/a:

No to czas i na mnie :-). Bardzo się cieszę że mogę do Was dołączyć. Liczę że będzie to transakcja wymienna i obie strony coś sobie podarują :-)

tu stron jest "wiele"

efekt wymiany może, być przytłaczający big_smile

"Wędrowcze, droga przepadła; trzeba ją idąc, odkrywać"
"Twoją rzeczywistą i ostateczną prawdą jest sposób, w jaki przeżywasz swoje życie, a nie idee, w które wierzysz"

3

Hej, miło Cie czytać:) Sama próbuję się gdzieś zahaczyć, ale jest ciężko, przeraża ogrom wszystkiego, gdzie odnaleźć siebie?:O

4

Bardzo dobre pytanie...

5

Życie dorosłego jest do bani, człowiek czuje się jakiś zagubiony i włóczy się po portalach społecznościowych, bo nie ma własnego życia: O a wbrew pozorom wcale tak dużo nie trzeba. Co Ciebie tu przyciągnęło? Pewnie to co wszystkich, ale było jakieś bum czy ogólne rozbicie?:D

6

anah20 napisał/a:

Życie dorosłego jest do bani

podpisuję się ;D

Witaj na forum wink

7

anah20 napisał/a:

Życie dorosłego jest do bani, człowiek czuje się jakiś zagubiony i włóczy się po portalach społecznościowych, bo nie ma własnego życia: O a wbrew pozorom wcale tak dużo nie trzeba. Co Ciebie tu przyciągnęło? Pewnie to co wszystkich, ale było jakieś bum czy ogólne rozbicie?:D

Życie dorosłego na pewno nie jest proste. Moje mnie już nie raz ciężej doświadczyło ale cały czas idę przed siebie jak czołg ;-). I pomyśleć że jak jest się dzieckiem to jak najszybciej chce się tym dorosłym być ..

Na forum przyciągnęło mnie to że brakuje mi na co dzień sensownej wymiany zdań czy podzielenia się swoimi problemami.

W ogóle dziękuję wszystkim za te miłe powitania :-)

8

Cześć wszystkim smile

[tu był nieregulaminowy link i został usunięty przez moderację]

9

hej wink

10

Witam nowe osoby:), nie powiem również staram się iść do przodu, ale nie zawsze się udaje: /, do tego pracuję za granicą i mam wyjazdy i tak zauważam, że w tym wszystkim gubię siebie i swoje życie prywatne z którego praktycznie rezygnuję i trochę mnie to przytłacza i niewiele na razie widzę w tym coś zmienić, a chciałabym, do tego jak jestem w Polsce to czuję się tak pusto: (

Posty [ 10 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2021