Czy faceci skreślają kobiety z nadwagą? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy faceci skreślają kobiety z nadwagą?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Czy faceci skreślają kobiety z nadwagą?

Witajcie
Postanowiłam napisać, bo obserwuję ostatnio pewne zjawisko.
Mam super koleżanki. Często umawiają się na randki z facetami. Noszą rozmiar, jedna 40/42, druga 42.
Faceci chętnie chodzą z nimi do łóżka, ba nawet zapraszają na weekendy za granicą.
Wszystko zaczyna się pięknie..
Szybko jednak okazuje się, że żaden z nich nie traktuje ich poważnie. Żaden nie myśli o związku z nimi.
Czy to problem ich nadwagi?
Żadna z nich nie jest otyła, ani brzydka. Obie to fajne, inteligentne, zadbane dziewczyny.
Czy facetom może o to chodzić? Czy panowie wstydzą się mieć dziewczynę w takim rozmiarze?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy faceci skreślają kobiety z nadwagą?

Skoro zapraszają, umawiają się, jeżdżą, to chyba nie w pierwszym wrażeniu jest problem.

3

Ja akurat mam znajome w tym rozmiarze i w związkach, więc też nie sądzę, że to jest wyłącznie czy przede wszystkim kwestia rozmiaru. Szczególnie, że bywa i w drugą stronę: szczuplutka, konwencjonalnie atrakcyjna dziewczyna, a faceci widzą w niej wyłącznie materiał na chwilowy czasoumilacz.

4

Proszę, nie powielaj wątków - jeden wystarczy.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy faceci skreślają kobiety z nadwagą?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024