czy to jednak błąd - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy to jednak błąd

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 2 ]

Temat: czy to jednak błąd

Cześć. Mam 23 lata on Filip o 8 lat starszy od demnie. Pewnie co wam napiszę to wyda Wam się dziecinne. Jestem osobą poukladaną. Czasem też robimy błędy  nawet blachę. Na pierwszej imprezie urodzinowej sie poznaliśmy. Kilka dni pozniej zadzwonił   aby zaprosic na swoje imieniny, zgodziłem się. Bawiliśmy się dobrze u niego. Oczywiście pilismy ale wszyscy świadomi.  powiedział mi ze mu się podobam pocalowal mnie ja nie o dwzajemnilam. Zauwarzyszy przepraszał mnie za to. Zaprosił mnie do siebie na herbatę taka randka.  Zgodzilam się, teraz to mam stracha. Jednak nie znam go tak dobrze. To był taki impuls nie do końca przemyślany. Nie mam pojęcia. Nadmienię że znam jego przyjaciółkę dzięki  której poznałam go i jest uczuciowy.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: czy to jednak błąd

Ja bym się nie bała tylko bym poszła, cóż jezeli mu sie podobasz to nic dziwnego ze dał Ci buziaka z reszta alkohol sprawia ze jestemy bardziej smiali.

Posty [ 2 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » czy to jednak błąd

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024