Witam, poznałem kobietę spotkaliśmy się 2 razy już, spędziliśmy juz noc razem, i nad ranem rozmawialiśmy i mówiła mi czy jestem typem faceta który lubi się przytulać i dotykać kobietę i bawić się, (cała noc miałem rękę na cycku, ramieniu, nodze, czy pod jej głowa), lecz do czego zmierzam, jest to samotna matka która lubi sobie wypić w weekendy itp ale nie o to chodzi, bo ma bardzo małe piersi jak mandarynki, (bardzo lubie małe piersi ale troszkę większe jak jabłka) i rano jak się ubierała a ja jej podawałem ciuchy widziałem że stanik ma większy od piersi o 2x i jak go ubrała to piersi prawie co nie bylo widać tak nisko były w tym staniku. Rozmawiałem z ojcem jakoś przez przypadek i mówił że małe piersi u kobiet mogą być przyczyna braku czułości od partnera itp, (nie, nie rozmawiam z osobami 3 o stosunkach czy piersiach kobiety która widuje) i wtedy jak mi to powiedział dało mi do myślenia jak ona mówiła czy lubie przytulać dotykać itp,
Witam, poznałem kobietę spotkaliśmy się 2 razy już, spędziliśmy juz noc razem, i nad ranem rozmawialiśmy i mówiła mi czy jestem typem faceta który lubi się przytulać i dotykać kobietę i bawić się, (cała noc miałem rękę na cycku, ramieniu, nodze, czy pod jej głowa), lecz do czego zmierzam, jest to samotna matka która lubi sobie wypić w weekendy itp ale nie o to chodzi, bo ma bardzo małe piersi jak mandarynki, (bardzo lubie małe piersi ale troszkę większe jak jabłka) i rano jak się ubierała a ja jej podawałem ciuchy widziałem że stanik ma większy od piersi o 2x i jak go ubrała to piersi prawie co nie bylo widać tak nisko były w tym staniku. Rozmawiałem z ojcem jakoś przez przypadek i mówił że małe piersi u kobiet mogą być przyczyna braku czułości od partnera itp, (nie, nie rozmawiam z osobami 3 o stosunkach czy piersiach kobiety która widuje) i wtedy jak mi to powiedział dało mi do myślenia jak ona mówiła czy lubie przytulać dotykać itp,
I co w związku z tym?
Ten temat to zart, prawda?
Urzekła mnie twoja historia .
5 2017-01-29 23:15:39 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-01-29 23:16:28)
Ten temat to zart, prawda?
Sądząc po wcześniejszych tematach Autora, to on po prostu cieszy się, że stracił wreszcie prawictwo, a nie ma się z kim tym podzielić... O ile dobrze zrozumiałam "spędzenie razem nocy"...
mnożą się te trolle chyba prZez pączkowanie, bo na seks przeciez nie maja szans
mnożą się te trolle chyba prZez pączkowanie, bo na seks przeciez nie maja szans
To już któryś rok z rzędu, skończą się ferie, skończą się najazdy trolli.
Dobra powstał już temat (pewnie zaraz będzie zamknięty), więc popiszmy sobie w nim.
Więc tak, jeżeli faktycznie jest taka teoria, to ja jestem szczęściarą w takim razie...
9 2017-01-29 23:53:41 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-01-29 23:54:00)
Dobra powstał już temat (pewnie zaraz będzie zamknięty), więc popiszmy sobie w nim.
Więc tak, jeżeli faktycznie jest taka teoria, to ja jestem szczęściarą w takim razie...
![]()
![]()
Ale że co? Że masz małe cycki i facet się będzie czuł zobowiązany dotykać?
Moderacjo droga, błagam o niebanowanie, i tak zamkniecie
10 2017-01-29 23:55:30 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-01-29 23:57:25)
Krejzolka82 napisał/a:Dobra powstał już temat (pewnie zaraz będzie zamknięty), więc popiszmy sobie w nim.
![]()
![]()
Ale że co? Że masz małe cycki i facet się będzie czuł zobowiązany dotykać?
Moderacjo droga, błagam o niebanowanie, i tak zamkniecie
Pietruszkowa, pomyśl.
Dobra inaczej, byłam szczęśliwa, ale skutki do teraz widać.
Widzę że ja mam problem i szukam odpowiedzi w necie ale, wy musicie mieć większy skoro takie hejty walicie, odpowiedz jest dosyć prosta, tak lub nie ewentualnie można powiedzieć ze to mit, ale widzę ze te forum jest tak samo glupie jak męskie
Widzę że ja mam problem i szukam odpowiedzi w necie ale, wy musicie mieć większy skoro takie hejty walicie, odpowiedz jest dosyć prosta, tak lub nie ewentualnie można powiedzieć ze to mit, ale widzę ze te forum jest tak samo glupie jak męskie
Ale jaki masz problem?
Przecież to są bzdury totalne.
Dobra inaczej, byłam szczęśliwa, ale skutki do teraz widać.
![]()
![]()
No teraz znacznie lepiej to brzmi
Autorze - żeby oczekiwać odpowiedzi, należy zadać najpierw pytanie. My tu jasnowidzami nie jesteśmy. A nie mamy pojęcia, o co Ci właściwie kaman. Nie podobają Ci się jej piersi? To nie dotykaj...
I jak bym chciał się "pochwalić" to bym zrobił inny teamat, wiem że jestem anonimowy i się raczej nigdy nie poznamy, a mając pytanie wiem ze ktoś normalny mi pomoże a hejterzy skrytykują i przekopia wszystkie moje byle posty, ale narazie każdy post mi pomógł w większej lub mniejszej miarze
A problem to nie problem, cycki ma fajne ale chodzi mi o ten mit, czy jak się pielęgnuje przytula kobietę czy ma to jakiś związek z jej piersiami np czuje się spełniona itp i ma jakaś relacje hormonalna to moje pytanie
16 2017-01-30 00:03:19 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-01-30 00:03:56)
Nie, nie ma to związku.
17 2017-01-30 00:03:57 Ostatnio edytowany przez Krejzolka82 (2017-01-30 00:06:05)
...
18 2017-01-30 00:07:19 Ostatnio edytowany przez Michał981 (2017-01-30 00:08:41)
Czy jak kobieta jest szczęśliwa, ktoś się nia opiekuje dba o nia, przytula to czy w tedy pobudzają się jakieś hormony powodujące ze biust zrobi sie większy itp, bo z tego co wiem jest samotna od 4 muesuescg z 2 dzieci
Biust ma zajebisty ale troszeczkę mógłby być wiekszy,
Czy jak kobieta jest szczęśliwa, ktoś się nia opiekuje dba o nia, przytula to czy w tedy pobudzają się jakieś hormony powodujące ze biust zrobi sie większy itp, bo z tego co wiem jest samotna od 4 muesuescg z 2 dzieci
Biust ma zajebisty ale troszeczkę mógłby być wiekszy,
Ty skończyłeś jakąś szkołę już czy tak się bujasz?
Na forum obowiązuje zasada: 1 związek=1 wątek. Na forum obowiązują też inne punkty regulaminu, w myśl których zakładane wątki maja być merytoryczne i prezentować jakiś poziom.
Wątek zamykam, a autora proszę o kontynuowanie rozważań w którymś ze swoich poprzednich wątków