W celach naukowych powróżę za darmo. Co prawda po wróżbie by energia krążyła, dobrze byłoby wpłacić choćby drobną kwotę (1zł) za poradę. Ale o tym zadecydują Państwo:) Tarotem zajmuje się od 10 lat, natomiast miałam 3 letnią przerwę, przed powrotem do pracy chciałabym sprawdzić swoje umiejętności:) Swoją wiedzę od miesiąca trenuje na przyjaciołach , natomiast nie potrafię być obiektywna w stosunku do osób które znam. W przeszłości cieszyłam się sporą sprawdzalnością. Wróżę głównie w sprawach ze sfery uczuciowej:)
Proszę o e-maile z pytaniami. Potrzebuję dat urodzenia, imion.
Skan dokumentu tożsamości z peselem będzie potrzebny? ![]()
W celach naukowych powróżę za darmo. Co prawda po wróżbie by energia krążyła, dobrze byłoby wpłacić choćby drobną kwotę (1zł) za poradę. Ale o tym zadecydują Państwo:) Tarotem zajmuje się od 10 lat, natomiast miałam 3 letnią przerwę, przed powrotem do pracy chciałabym sprawdzić swoje umiejętności:) Swoją wiedzę od miesiąca trenuje na przyjaciołach , natomiast nie potrafię być obiektywna w stosunku do osób które znam. W przeszłości cieszyłam się sporą sprawdzalnością. Wróżę głównie w sprawach ze sfery uczuciowej:)
Może i masz wiedzę, ale w dziedzinie, która się nie sprzedaje. Daj sobie spokój i poszukaj pracy. Przykro mi, że lata praktyki nie przyniosły Tobie dochodu, ale zważ na postępującą wraz dostępem sieci świadomość.
Może i masz wiedzę, ale w dziedzinie, która się nie sprzedaje.
Ciekawe co na to wróżbita Maciej ![]()
W celach naukowych powróżę za darmo.
A co to za cel???
Do tej pory wydawało mi się, że w celach naukowych wykonuje się badania, obliczenia, czyta się książki, by pogłębić swoją wiedzę, ale wróżenie w celach naukowych???
Potrzebuję dat urodzenia, imion.
Mam tylko jedną datę urodzenia i dwa imiona. Ile dat jest wymaganych do wróżby?
6 2017-01-21 23:41:55 Ostatnio edytowany przez santapietruszka (2017-01-21 23:42:29)
Kamilka2016 napisał/a:Potrzebuję dat urodzenia, imion.
Mam tylko jedną datę urodzenia i dwa imiona. Ile dat jest wymaganych do wróżby?
Data ważności karty kredytowej
Ale jak zamiast jednej daty podasz PIN do karty, którą płacisz za wróżbę, to styknie ![]()
Wysłałem PW, Dziekuje ![]()
Jestem chętna, ale czy to jest bezpieczne :> ?
ewelinaL napisał/a:Może i masz wiedzę, ale w dziedzinie, która się nie sprzedaje.
Ciekawe co na to wróżbita Maciej
moja siora byla u niego. Wybulila 250 zeta. Ma chlop leb do interesow. Tylko ze wrozyc to niespecjalnie chyba umie, bo nic sie jej nie sprawdzilo...
Jesteś jeszcze na forum? Czy nadal jesteś chętna na wróżby? Potrzebuje pilnie pomocy.