Byla_Narzeczona napisał/a:Jeśli panna wykręca się, że nie ma czasu i nie wie, kiedy go będzie miała, to najzwyczajniej w świecie nie chce się umówić z Tobą i ja bym dała spokój.
To, że panna mówi, że chciałaby mieć chłopaka nie oznacza, że akurat z Tobą chciałaby być. I nie każda jeśli "nie pyknie" ma ochotę pozostać na stopie koleżeńskiej, większość jednak ma swoje towarzystwo i niepotrzebny jest kolejny znajomy.
Co do słów, to każdy lubi co innego. Ja np. lubię uprzejmość, jeśli ktoś mnie zaprasza pisemnie, to zwracam uwagę na znajomość podstawowej ortografii. Prócz tego, oczywiście, musi mi się podobać wizualnie. To tyle.
No właśnie Wy jesteście kobietami i od waszej strony najlepiej patrzeć/pytać.
Dokładnie mówi, że ma cały tydzień zajęty, bo ja z początku delikatnie ją podpytać chciałem i jeśli powiedziałaby, że nie, to bęc rzuciłbym konkretne miejsce, datę i już, a ona mam dużo spraw przez cały tydzień, czyli tak jakby może wyczuła, że chciałbym się spotkać, więc rzuciła tekstem na cały tydzień chociaż ja nie wierzę, że nie znalazłaby tej godzinki góra dwóch na spotkanie... tak jak mówisz po prostu jest nieszczera i nie chce się spotkać szkoda tracić czas.
Co do drugiego, czyli to działa na zasadzie pójdę spotkam się z nim, jeśli u mnie nie zaiskrzy, albo nie zobaczę u niego zainteresowania to kończę znajomość, bo mam swoich w sumie też normalne podejście do sprawy może i tak być, czyli nie będę do niej już nigdy pisał.
Masz proste wymagania, po prostu zaprosić i ładnie pisać umieć pisać po polskiemu prawidłowo. Fajnie.
dziewan napisał/a:Luz tym razem tutaj postanowiłes założyć temat ?
A nie boisz się że znowu przyjdzie Elle i zabawa zacznie się od nowa ?
Oj stary Ty naprawdę jesteś unikalny 
Dałem sobie spokój z portalami i czuję się lepiej piszę na jednym lajtowo w wolnym czasie, bardziej w realu teraz kręcę ale delikatnie na spokojnie, nic na siłę, a temat tutaj bo nie miałem pomysłu gdzie go upchnąć.
Jej się nie boję, czasami pisała fajnie, a czasami głupoty.
CatLady napisał/a:Elle niestety zbanowali
szkoda, bo była jedną z moich ulubionych forumowiczek 
Zgadzam się z Byłą NArzeczoną - jak panna nie ma czasu, nie wie, kiedy będzie miała, to olać taką. Nie wiem, można spróbować się umówić, ale dwa, max trzy razy. Jeśli ciągle zajęta, to odpuścić.
Związek od 1 randki??? To jakaś desperacja albo trujący bluszcz
jak można kogoś nie znać nawet i już być z nim w związku? Wg mnie pierwsze spotkanie powinno być właśnie niezobowiązujące - aby poznać daną osobę, sprawdzić, czy w ogóle da się z nią gadać.
Każdy inaczej myśli, jednym z takich przykładów był ten wyżej od 1 randki związek jakieś szaleństwo dla mnie, tak jak piszesz poznać się bliżej twarzą w twarz na luzie dokładnie taką mam zasadę.
Wiecie z czym ja jeszcze się spotkałem czekam na odpowiedź w tej sprawie, zazwyczaj jak piszę z dziewczyną to konkret kilka fajnych zdań, zaś one jedno czasami dwa góra i wiele razy już to się powtórzyło, że one to odbierają jako, że jestem strasznie gadatliwy... serio? ja w realu ironio jestem bardzo dobrym słuchaczem, a znowu średniawym mówcą...
A i mam pytanie jeszcze jedno 1 randka to nie żadne obiady, restauracja, pizza czy kino. Luźna kawka, herbatka i już. ja tak robię może one oczekują więcej...? że gdzieś zaproszę i więcej sypnę $ na rozrywkę?