Nie wiedza - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

Temat: Nie wiedza

Witam, od razu piszę że jestem mężczyzną i specjalnie wybrałem forum dla kobiet bo kto jak kobiety nie znają się najlepiej.
Moim problemem który mnie nurtuje i nie daje mi spokoju jest nie wiedza co zrobić,  spotykałem się z dziewczyną z którą wydawało mi się że łączy nas coś więcej fantastycznie spędzało nam się czas wspólnie, mieliśmy mnóstwo wspólnych tematów, podobne zainteresowania, jak się nie widzieliśmy to codziennie ale na prawdę codziennie pisaliśmy ze sobą długie godziny, aż pewnego razu po spotkaniu napisała mi że nic z tego nie będzie że to nie to i nic nie zaiskrzyło tak jak powinno i czas nic tu nie pomoże, pisałem odzywałem się i chciałem dojść sedna sprawy dlaczego ale oczywiście bez odzewu, po jakiś dwóch miesiącach spróbowałem znów na spokojnie już nawiązać kontakt i się udało zaczeliśmy razem pisać tylko że to ja zawsze muszę zaczynać rozmowę, nie wiem co o tym wszystkim myśleć czy dać sobie spokój i zaprzestać kontaktu aby znów się nie rozczarować i głębić myślami przez kolejne miesiące czy spróbować jeszcze raz, ona doskonale wie że mi na niej bardzo zależy i stanął bym dla niej na głowie jeśli była by taka potrzeba bo po prostu się w niej zakochałem czy zgasić to teraz i próbować zapomnieć jakoś, proszę o pomoc ponieważ nie wiem co robić może jakieś sugestie jeśli można prosić

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiedza

Dwa tematy z tym samym postem? Poczytaj regulamin

3

wiem pomyliłem się i przypadkowo wysłałem dwa razy

4

mic24grz napisał/a:

to ja zawsze muszę zaczynać rozmowę, nie wiem co o tym wszystkim myśleć czy dać sobie spokój i zaprzestać kontaktu aby znów się nie rozczarować i głębić myślami przez kolejne miesiące czy spróbować jeszcze raz, ...
co robić może jakieś sugestie jeśli można prosić

Jest taki bardzo prosty sposób- wyobraź sobie (albo przypomnij taką sytuację ze swojego życia), że spotykasz dziewczynę, jest fajnie, ale wiesz że "to nie to".
Co robisz? Udajesz entuzjazm i spotykasz się z nią?

5

Pewnie masz i rację tylko że spotykaliśmy się dwa miesiące i jeśli by mi tak powiedziała po pierwszym lub drugim spotkaniu to bym zrozumiał, ale jest to jakiś punkt widzenia nie wiem czy nie właściwy, tylko czasami warto spróbować jeszcze raz

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024