Wita się aktualnie samotny chłopak lat 30 z okolic Katowic i Krakowa. Jestem typem spokojnym, ale nie nudziarzem! Lubię zwiedzać ciekawe miejsca, ale równie mocno preferuje wypad do kina, czy wieczór z dobra książką/filmem. Interesuje się również informatyką i grami komputerowymi (co jest dla wielu kobiet rzeczą okropną niestety).
Mam na imię Łukasz.
Miło mi Was poznać
Witaj Łukasz, miło Cię poznać :-)
Informatyka i gry komputerowe są świetne, oczywiście dopóki świat wirtualny nie staje się ważniejszy od realu. :-)
Witaj Łukasz, miło Cię poznać :-)
Informatyka i gry komputerowe są świetne, oczywiście dopóki świat wirtualny nie staje się ważniejszy od realu. :-)
Dla mnie nigdy nie były. Kwestia tego, ze to jest moje hobby, a kobiety w większości tego nie akceptują, a już takie co podzielają to hobby są na wymarciu
Hej Łukaszu
jaki gatunek filmu a jaki ksiażki?
To pewnie też fan Gwiezdnych Wojen ;p
A Warcrafta juz widziałeś?
Jestem żoną gracza i szczerze mówiąc jestem zachwycona ;D Wiesia 2 przechodziliśmy razem na xboxie jak córka spała albo jadła ;D
Gatunek książek to głównie fantasy, thriller, sci-fi. Filmy rozmaite. oczywiście Gwiezdne wojny i Władca pierścieni to podstawa. Zazdroszcze takiego dobrania
Cześć Łukasz!
Co do gier to ja jestem wierna fifie i GTA
Aż dziw ,że trafiam na same grające dziewczyny
Ja nie skupiam się tylko na graniu. Prowadziłem kiedyś bloga na te tematy, założyłem z kilkoma osobami dużą społeczność dla graczy, która istnieje do dziś i bardzo lubię tą tematykę, a znalezienie sobie 2 połówki, która tez podziela to zainteresowanie jest moim marzeniem
Ja nie skupiam się tylko na graniu. Prowadziłem kiedyś bloga na te tematy, założyłem z kilkoma osobami dużą społeczność dla graczy, która istnieje do dziś i bardzo lubię tą tematykę, a znalezienie sobie 2 połówki, która tez podziela to zainteresowanie jest moim marzeniem
Spełnienia marzeń w Nowym 2017 Roku
Moje marzenia (ech...)
Wbrew pozorom jest dużo dziewczyn, które grają tylko trzeba dobrze poszukać
Dużo gram i szukam, ale większość to małolaty
Ooo takie najgorsze ;D pamiętam jak moja młodsza siostra chciala byc "fajna" i na siłę grała w LOLa ;D no śmiech na sali ;D
Niestety. Szukam dojrzalszych ^^
witam serdecznie!
Niestety. Szukam dojrzalszych ^^
no nie wątpie myśle, że z małolatami to ciężko by było w ogóle rozmiawiac
Ja też gram, ale tylko w gry offline, nie lubię multiplayerów, chyba, że to wspólne granie z chłopakiem. Lubię retro granie. No i jestem zajęta, ale piszę tylko po to, by dopisać się do listy dziewczyn, które grają - nas naprawdę jest sporo
To bardzo dobrze, że jest więcej takich dziewczyn. Inna sprawa, że problemem jest trafienie na taką
Napisać tu że się gra to jedno a grać faktycznie to drugie Dobrze chyba jeśli kobieta nawet jeśli nie przepada za grami potrafi przymknąć oko na zainteresowania drugiej osoby o ile oczywiście przez te gry nie zostaje zaniedbana.
Pozdrawiam
Hej również jestem nowa,ale tu niespodzianka-jestem graczem
Pozdrawiam kolegę
Również pozdrawiam oczywiście jest wiele związków gdzie toleruje się zainteresowania 2 osoby, ale jednak dzielenie ich jest dużo lepsze bo można godzinami o tym rozmawiać i się nie nudzi