Hej! Nie przeczytałam regulaminu tego forum, ale jadę po bandzie i umieszczam ten post bo w sumie to dlaczego by nie? Szukam jakiejś fajnej dziewczyny z którą można by pogadać i czasem wyjść na kawę albo napić się winka. Nie jestem jakimś nolifem ale tak się złożyło że moje najlepsze koleżanki porozjeżdżaly się po Polsce a ja spędziłam pół roku za granicą i po powrocie brakuje mi jakiejś fajnej duszy. Mam 23 lata i byłoby super gdybyś była w zbliżonym wieku. Kończę studia i nie mam zbyt wiele czasu żeby wisieć na słuchawce gadając o pierdołach ale chętnie poznam kogoś z kim nawiążę jakąś nić porozumienia Nie wiem czy to w ogóle zadziała ale może akurat
mój nr telefonu to +48518393910 może masz whatsapp?
Może poszukaj po innych tematach w tym dziale, parę osób z Lublina się ogłaszało, może ktoś się do ciebie odezwie, przez mejla albo gg czasem ludzie zostawiają, pozdrawiam i powodzenia
Hejka:D jestem w podobnej sytuacji i również mam 23 lata, kończę studia, pracuję i nie mam za wiele czasu:D moje najlepsze kumpele porozjeżdżały się wszędzie po Polsce i niby mam znajome, aczkolwiek brakuje takiej osoby, z którą można by szczerze porozmawiać na każdy temat czy wyskoczyć na kawkę, zakupy, pospędzać czas aktywnie itp. Jeśli chcesz odezwij się do mnie tutaj to chwilkę porozmawiamy i zobaczymy:D
Jestem w podobnej sytuacji jak Wy też mało czasu, a większość koleżanek już ma albo"własne" życie, albo wyjechała. Nie ma z kim wyjść czasem na plotki, pizze, zakupy czy siłownie. Może połączymy siły ?