Rozstanie i powrót - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie i powrót

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1

Temat: Rozstanie i powrót

Klasyka - po 5 latach związku z darem pięknej córeczki i synka ONA podjęła decyzję, że odchodzi i że to koniec. Wtedy uratowanie tego co mamy było dla mnie najważniejszą rzeczą na świecie ! Wiele rozmów, próśb itp niczym nie poskutkowało. Minęły 4 miesiące ONA chce wrócić i naprawić wszystko z tym, że - no właśnie - z tym , że ja też chcę, ale po 4 miesiącach straciłem wszelkie zaufanie, bezpieczeństwo itp Czuję się skrzywdzony i wiem, że nie będę w stanie tego ułożyć, bo zawsze gdzieś już to będzie we mnie siedziało...

Miał z Was ktoś kiedys taki problem ? Psycholog pomaga ? Jest w stanie to jakoś wyprostować ? Jakieś terapie ?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Rozstanie i powrót

A przez te 4 miesiące ONA gdzie była? Z kim przebywały dzieci?

Autor zapomniał dopisać ze ona wyproadziła sie do innego. Wywal babsko bo za chwile wywinie ci tak sam numer z innym kolesiem. Miej szacunek do siebie samego.

4

Odeszła do gacha, gach się nią znudził i kopnął w d..ę to nagle chce wrócić.
Jesteś takim kołem ratunkowym.
I będziesz nim dopóki nie znajdzie następnego gacha...

Jednorazową zdradę w niektórych przypadkach  można by jeszcze  jeszcze próbować wybaczyć, ale... 4 miesiące?
No bez jaj...

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » ROZSTANIE, FLIRT, ZDRADA, ROZWÓD » Rozstanie i powrót

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024