Brak sił.. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 5 ]

1 Ostatnio edytowany przez Bayka (2016-12-22 09:33:14)

Temat: Brak sił..

Witam.

Pytanie do osób, które doświadczyły zdrady.. czy to psychicznej (chciał odejść do innej), czy fizycznej. Mój odszedł po 7 latach związku, zaręczynach i zorganizowanym ślubie.. wszystko musiałam odwołać. Po 2 miesiącach od rozejścia ustawił już na facebooku, że jest z nią.. dziewczyną, którą podejrzewałam, że kręcą ze sobą jeszcze jak byliśmy razem. Oczywiście się wypierał.. że pisała do niego, ale ją pogonił. Jak widać kłamał. Nie wiem jak sobie mam z tym poradzić, nie ma godziny, żebym nie rozpłakała się.. Czuję się gorsza, że odszedł do chudszej, że jest ze mną widocznie coś nie tak.. Nie mogę wytępić myśli, że ona zajmuje moje miejsce, że jest tam w moim łóżku... w moim domu.. z moją rodziną - tak już traktowałam teściową, brata... Nie wiem czy ja to przeżyję..

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Brak sił..

I co Bayka chcesz uslyszec ?
Ze przejrzy na oczy ? Ze jeszcze bedziecie razem ? Wcale Ci tego nie zycze.Za duzo zlego sie wydarzylo miedzy Wami.
On jest niedojrzaly, podlegajacy wplywom.No i lasy na wdzieki innych kobiet.
Dobrze, ze to sie stalo teraz, a nie po paru latach, po slubie.
Przecierp,przeplacz, a pozniej glowa w gore i do przodu.

3

verdad napisał/a:

I co Bayka chcesz uslyszec ?
Ze przejrzy na oczy ? Ze jeszcze bedziecie razem ? Wcale Ci tego nie zycze.Za duzo zlego sie wydarzylo miedzy Wami.
On jest niedojrzaly, podlegajacy wplywom.No i lasy na wdzieki innych kobiet.
Dobrze, ze to sie stalo teraz, a nie po paru latach, po slubie.
Przecierp,przeplacz, a pozniej glowa w gore i do przodu.

Nie chciałabym z nim być absolutnie, tylko nie mogę sobie z tym poradzić sad

4 Ostatnio edytowany przez verdad (2016-12-22 09:48:42)

Wyplacz sie, wygadaj, a pozniej pomysl, jakim on jest dupkiem, falszywcem.
Edytowalas watek, ale zdazylam przeczytac, ze wczesniej, nim zaplanowaliscie slub, tez Cie zdradzil.
Nie warto cierpiec po kims takim.
Tylko zle, ze jest teraz okres swiateczny,sylwester...
Ale dasz rade.To brzmi banalnie ale to jest prawda.Jak jestes religijna, pomodl sie zebys po dupku za dlugo nie cierpiala, i zeby na Twojej drodze stanal ktos wartosciowy, a nie falszywiec  i zdradzacz.I nie zapomnij podziekowac Bogu, ze uwolnilas sie od dupka.

5

verdad napisał/a:

Wyplacz sie, wygadaj, a pozniej pomysl, jakim on jest dupkiem, falszywcem.
Edytowalas watek, ale zdazylam przeczytac, ze wczesniej, nim zaplanowaliscie slub, tez Cie zdradzil.
Nie warto cierpiec po kims takim.
Tylko zle, ze jest teraz okres swiateczny,sylwester...
Ale dasz rade.To brzmi banalnie ale to jest prawda.Jak jestes religijna, pomodl sie zebys po dupku za dlugo nie cierpiala, i zeby na Twojej drodze stanal ktos wartosciowy, a nie falszywiec  i zdradzacz.I nie zapomnij podziekowac Bogu, ze uwolnilas sie od dupka.

Edytowalam, bo stwierdziłam, że za dużo podałam informacji.. strach mnie ogarnął, ze dupek może to znaleźć. Tak to prawda, źle z tym okresem świątecznym, bo właśnie w wigilię mi się rok temu oświadczył sad Religijna jestem i masz rację.. oby to szybko minęło.. i zeby jemu karma wróciła.. za to jak buduje swoje szczęście na moim nieszczęściu sad swoją drogą jestem bardzo zdziwiona, że kobieta 30 letnia chce gadać z takim gówniarzem.. może i 5 lat różnicy to nie dużo, ale on ma mentalność na poziomie 16 latka..

Posty [ 5 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024