Jak wybadać co ON myśli o dorosłej dziewicy? Moja historia... - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak wybadać co ON myśli o dorosłej dziewicy? Moja historia...

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 20 ]

Temat: Jak wybadać co ON myśli o dorosłej dziewicy? Moja historia...

Mam 24 lata i wciąż jestem dziewicą. Już słyszę w głowie myśli części z Was...

Złożyło się na to wiele czynników, przede wszystkim pech do mężczyzn. Byłam 2 razy zakochana, w obu przypadkach przyjaźniłam się DŁUGO z facetem, były też flirty itd, robili mi duże nadzieje, a w ostateczności nic więcej z tego nie wyszło, byłam zwyczajnie zwodzona, kończyło się złamanym sercem... Za każdym razem to przeciągało się w czasie i wydawało się, że powoli wszystko zmierza w kierunku poważniejszych uczuć i szansy na poważny związek oparty również na przyjaźni, ale nic z tego. Jeden z nich dodatkowo wbił mi nóż w serce, bo związał się z moją wieloletnią przyjaciółką, co było podwójnym ciosem.

Nie jestem kochliwa i nie nadużywam słów "kocham cię", ale gdy już się zakocham, to trzyma mnie nawet kilka lat i trudno mi się pozbierać, inni mężczyźni wtedy dla mnie nie istnieją. Po obu swoich miłościach długo usychałam i nie mogłam się przełamać i otworzyć na nowe znajomości.

Przez ten długi okres czasu zdarzyło się kilka lekkich zauroczeń, ale wszystko szybko się skończyło, bo:
- dwóch z nich wróciło po przerwie do swojej byłej
- jeden związał się ze swoją wieloletnią przyjaciółką, która nagle powiedziała mu, że chce czegoś więcej.

Podrywało mnie też troszkę wulgarnych typków, którzy ledwie po przedstawieniu się mówili tylko o seksie. Przyplątało się też kilku nałogowych podrywaczy, którzy nie odpuszczą prawie żadnej.

To wszystko tak się skumulowało, że w pewnym momencie (oprócz złamanego serca) miałam wręcz obrzydzenie do facetów i straciłam siły na randki i szukanie kogokolwiek. Przybrałam pancerz obojętności, bo nie chciałam znowu cierpieć i robić sobie nadziei, skupiłam się na przyjaciółkach i swoich pasjach.

Kilka miesięcy temu poznałam w necie faceta (ma 26 lat) i wydaje mi się, że jest wyjątkowy. Inteligentny, z poczuciem humoru, kulturalny. Kilka miesięcy intensywnego pisania na różne tematy i w końcu zaproponował spotkanie. Było fantastycznie, rozmowa sama się kleiła i mam wrażenie, że jest między nami spora chemia, co nie zdarzyło mi się od jakichś dwóch lat. Sądzę, że mocno mu się spodobałam, bo od momentu spotkania pisze coraz więcej i częściej, między słowami jakby daje mi znaki, że widzi szansę na coś więcej i chciałby mnie zaprosić na prawdziwą randkę.

I tu pojawia się mój problem... Jak zareaguje na to, że w takim wieku jestem jeszcze dziewicą? Z wyglądu niczego mi nie brakuje - nie jestem modelką, ale w miarę podobam się facetom i on też mnie komplementował, że dziwi się, że jestem sama, skoro jestem wygadana, błyskotliwa i mam duże poczucie humoru...

Dawno nie nawiązałam z nikim takiej więzi i już wybiegam myślami na przód, co to będzie... Boję się, że się zaangażuję, a gdy ten fakt wyjdzie na jaw, to uzna mnie za dziwadło i dziewczynę której pewnie nikt nie chciał palcem tknąć i pomyśli co on tu ze mną robi... Przez różne rzeczy, które mi się przydarzyły mam problemy z zaufaniem do mężczyzn, stąd ewentualny pierwszy raz raczej nie byłby szybko... Nie chodzi o to, że chcę po ślubie albo że czekam na księcia na białym koniu, no ale chciałabym coś do faceta czuć, wiedzieć że on też coś do mnie czuje i że mogę mu zaufać, powoli wdrażać się w seksualność... Moje kontakty z płcią przeciwną jak dotąd skończyły się na całowaniu, nigdy nawet nie widziałam nago faceta, tak samo żaden nie widział nago mnie. Trochę się obawiam jego reakcji ale gdzieś w środku czuję, że delikatnie powinnam mu to powiedzieć, bo w razie czego lepiej żeby odwrócił się do mnie plecami teraz, niż gdy będę w nim zakochana.

Co radzicie? Jest jakiś sposób, żeby wybadać faceta co sądzi o tej sytuacji, żeby jednocześnie mu nie mówić wprost, że to dotyczy mnie? Bo nie rzucę przecież hasłem "cześć, co byś pomyślał, gdybym ci teraz powiedziała że jestem dziewicą?" ;/ Chciałabym wiedzieć czy zależy mu na głębszym uczuciu i byłby w stanie zrozumieć moje obawy i trochę poczekać, czy dla niego wszystko powinno przebiec dosyć szybko, czemu ja raczej nie będę w stanie sprostać...

Zobacz podobne tematy :
Odp: Jak wybadać co ON myśli o dorosłej dziewicy? Moja historia...

Jeśli jest taki inteligentny, kulturalny i wspaniały to na pewno mu to nie zrobi różnicy. (no chyba, że na korzyść wink).
nie mów nic narazie, po prostu musicie się lepiej poznać i samo się okaże jakie ma zamiary.

3

Dziś przeczytałam wywiad z Lwem-Starowiczem, w którym mowa jest między innymi o tym, że rośnie liczba osób, które inicjację seksualną mają po 20 roku życia - także po pierwsze wyluzuj, nie jesteś niewiadomo jakim dziwadłem.

Po drugie, takich tematów zwykle nie rozwiązuje się 1 dogłębną dyskusją - chyba że koniecznie musisz wiedzieć już natychmiast, bo jeszcze jedno spotkanie i zakochasz się na amen. Wiele z tych rzeczy wychodzi w praniu i bez rozmowy, wystarczy uważnie obserwować i nie naginać faktów do swojego chciejstwa. I taka obserwacja powie Ci zapewne więcej niż rozmowa wprost, bo trudniej jest kontrolować zachowanie (tym bardziej, jak się nie wie, że trzeba) niż słowa - powiedzieć można wszystko. Jeśli facet będzie Cię ciągnął do łóżka szybciej niż będziesz miała na to ochotę i nie uszanuje Twojego "poczekajmy z tym jeszcze", to masz odpowedź.

Moim zdaniem dziewictwo to nie jest nic wstydliwego i jak ten temat gdzieś przy okazji wypłynie, to nie ma czego ukrywać. Bo tak naprawdę nie chodzi o to czy masz błonę czy nie ani o to co, kiedy, z kim i ile razy robiłaś. Chodzi o podejście do seksu - jeśli nie masz kompleksów, jesteś otwarta, entuzjastyczna, to rozsądny, dojrzały facet z twoim dziewictwem problemu mieć nie będzie.

4

24 lata to malutko, nie wiem jak możesz myśleć że fakt Twojego dziewictwa w tym (jakże młodym) wieku jest czymś dziwnym. Ludzie w ankietach przeważnie zaniżają wiek inicjacji seksualnej dla hecy.

5

Nic nie mów. Nic nie rób. Płyń z prądem.

Skoro jest chemia i to mistyczne "coś" to złapie Cię w pół i ... samo pójdzie wink

6

Piszecie ze sobą kilka miesiecy i on jeszcze o tym nie wie?
Przy takiej osteoznosci to minie kolejne 2 lata zanim cie rozdziewiczy ;P ...ale powodzenia.

Btw... nie zdarzyło mi sie jeszcze pisac z facetem, ktory by nie poruszyl jakos tematu seksu w mniej niz kilka tygodni, wiec skoro ten w te tematy nie wnika to istnieje wysokie prawdopodobienstwo, ze sam ma niewielkie doswiadczenie i raczej mu to nie będzie przeszkadzalo smile

7

Iceni napisał/a:

Btw... nie zdarzyło mi sie jeszcze pisac z facetem, ktory by nie poruszyl jakos tematu seksu w mniej niz kilka tygodni, wiec skoro ten w te tematy nie wnika to istnieje wysokie prawdopodobienstwo, ze sam ma niewielkie doswiadczenie i raczej mu to nie będzie przeszkadzalo smile

I za to wypije kielicha wink

Nie ma to jak się zabierać jak pies do jeża do "tematu" tongue

8

Oj tam Autorko, nie masz czym się przejmować. Jestem pewna źe kazdy facet mając do wyboru kobietę z małym doświadczeniem czy nawet dziewicę oraz taką co to 'z niejednego pieca jadła' bez wahania wybrałoby tę pierwszą. Poczytaj sobie watki na tym forum, jakie faceci czasami mają jazdy że ich partnerka ma "przeszlosc". Ciebie to nie dotyczy smile

9

czytajac o  Twoich obawach mozna odniesc wrazenie, ze masz nie 24 a 42 lata. Naczytalas sie Bravo girl? Nie wiem, skad Ci sie wzielo przekonanie, ze dziewictwo w tym wieku to problem? Chyba naprawde jestes  szczesliwa i nie masz wiekszych zmartwien.
Jeszcze nie spotkalam faceta, dla ktorego dziewica to bylby jakis problem, wrecz przeciwnie.

10

Toja24 napisał/a:

Jestem pewna źe kazdy facet mając do wyboru kobietę z małym doświadczeniem czy nawet dziewicę oraz taką co to 'z niejednego pieca jadła' bez wahania wybrałoby tę pierwszą.

To już zadaję kłam Twej pewności - ja nie. Leniwy jestem, wolę przyjść na gotowe, niż za nauczyciela robić big_smile No ale nie mam 26 lat; mając pewnie myślałem inaczej.

11

EeeTam napisał/a:
Toja24 napisał/a:

Jestem pewna źe kazdy facet mając do wyboru kobietę z małym doświadczeniem czy nawet dziewicę oraz taką co to 'z niejednego pieca jadła' bez wahania wybrałoby tę pierwszą.

To już zadaję kłam Twej pewności - ja nie. Leniwy jestem, wolę przyjść na gotowe, niż za nauczyciela robić big_smile No ale nie mam 26 lat; mając pewnie myślałem inaczej.

Hm, No to nie wiem - myślałam ze jest jak napisałam, ale moze sie mylę... Sama nie wiem. Moze to zalezy zarowno od wieku jak i od danego mezczyzny smile

12

Toja24 napisał/a:

to zalezy zarowno od wieku jak i od danego mezczyzny smile

Szach mat wink

13

Możesz jeszcze zrobić tak jak moja koleżanka smile Miała wtedy 26 lat i się wstydziła powiedzieć poznanemu panu, że jest dziewicą. Uważała, że jak się nawinął, to trzeba korzystać i się rozdziewiczyć. Jak przyszło co do czego, to facet stanął na wysokości zadania, ona sobie leżała spokojnie i go obejmowała, coś tam sobie jęcząc i och-ając (bo uznała że tak wypada). Po fakcie on wyjmuje swój narząd i zdziwiony że krew. A ona spokojnie "Oooo kurcze, okres mi się zaczął..." a on "To dobrze że cie najpierw nie lizałem tam...". W ogóle się nie zorientował, a ona z zachwytem i 100% zadowoleniem że "się udało" w nagrodę wymasowała mu plecy. Parę miesięcy się spotykali, ale tzw niezgodność charakterów, rozstali się. Jak ona mi to opowiadała, to płakałam ze śmiechu. Spotkaliśmy się kiedyś we trójkę, lato, piwko pod parasolkami na rynku - a ja tak patrzyłam na niego i miałam tą scenę pod oczami i krztusiłam się piwem, nie mogłam wytrzymać ze śmiechu. Chyba mnie wziął za wariatkę big_smile

14

olaora napisał/a:

Możesz jeszcze zrobić tak jak moja koleżanka smile Miała wtedy 26 lat i się wstydziła powiedzieć poznanemu panu, że jest dziewicą. Uważała, że jak się nawinął, to trzeba korzystać i się rozdziewiczyć. Jak przyszło co do czego, to facet stanął na wysokości zadania, ona sobie leżała spokojnie i go obejmowała, coś tam sobie jęcząc i och-ając (bo uznała że tak wypada). Po fakcie on wyjmuje swój narząd i zdziwiony że krew. A ona spokojnie "Oooo kurcze, okres mi się zaczął..." a on "To dobrze że cie najpierw nie lizałem tam...". W ogóle się nie zorientował, a ona z zachwytem i 100% zadowoleniem że "się udało" w nagrodę wymasowała mu plecy. Parę miesięcy się spotykali, ale tzw niezgodność charakterów, rozstali się. Jak ona mi to opowiadała, to płakałam ze śmiechu. Spotkaliśmy się kiedyś we trójkę, lato, piwko pod parasolkami na rynku - a ja tak patrzyłam na niego i miałam tą scenę pod oczami i krztusiłam się piwem, nie mogłam wytrzymać ze śmiechu. Chyba mnie wziął za wariatkę big_smile

https://imgflip.com/s/meme/Leonardo-Dicaprio-Cheers.jpg

Przeciętny facet nie zauważy - taki klimat zrobi, że śmiało wejdzie, zwiedzi i wyjdzie. A jak dziewcze chętne to "pozamiatane" wink

Błona to nie mont everest czy lot w kosmos żeby się przed "nią" modlić tongue

15

serio są faceci, co tego nie zauważą?

a orgazm u kobiety zauważą? czy beda dopytywac? big_smile

16

_v_ napisał/a:

serio są faceci, co tego nie zauważą?

a orgazm u kobiety zauważą? czy beda dopytywac? big_smile

Kpisz czy o drogę pytasz? tongue

17

serio tongue

18

_v_ napisał/a:

serio tongue

Proste, palec w tylek i wie. Tego nie oszukasz tongue

19

O już bez przesady z tym dziewictwem. Przecież nie jesteś stara, a to żaden powód do wstydu, serio. Jeżeli koleś będzie ogarnięty to nie zrobi mu to różnicy.

20

olaora napisał/a:

Miałam podobnie smile Miałam 20 lat i jakoś nie miałam odwagi się przyznać że jestem dziewicą, z resztą on mnie nawet o to nie podejrzewał smile Pierwszy raz kiedy próbowaliśmy zaczęło boleć, on stwierdził że jestem za ciasna i że zrobimy to innym razem bo zaczęłabym krzyczeć a jego brat spał na dole smile. Myślę że się nie domyślił, po prostu stwierdził że nie robiłam tego zbyt często. Kolejnym razem się udało, na początku trochę bolało, potem jakoś już poszło. Krwi nie było wcale, co mnie zdziwiło. Dopiero na drugi dzień strasznie zaczęło boleć mnie tam na dole, kiedy wróciłam do domu myślałam że dostałam okresu bo tyle krwi było, ale termin miesiączki miałam dopiero za dwa tygodnie. To możliwe żeby tak krwawić i to dopiero na drugi dzień? smile

Posty [ 20 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » SEKS, SEKSUALNOŚĆ, PSYCHOLOGIA » Jak wybadać co ON myśli o dorosłej dziewicy? Moja historia...

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024