Pocałunek z obcym w odwecie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Pocałunek z obcym w odwecie

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

Temat: Pocałunek z obcym w odwecie

Witajcie.

Jakiś czas temu mój ukochany odwiedził klub gogo będąc na kawalerskim, w odwecie zrozpaczona poszłam na dyskotekę i wybrałam najprzystojniejszego faceta do tańca, całowaliśmy się, spędzilismy wspólnie czas do 6 rano, po czym wróciłam do domu, odprowadził mnie pod drzwi i tyle.

Czy zdradziłam? Narzeczony twierdzi, że to zdrada.
Dodam, że w przeszłości zdradzałam swoich chłopaków i byłam dość niemoralna w tej kwestii, cierpiałam na bulimię, jestem bardzo skupiona na sobie i wrażliwa pewnie przez trudne dzieciństwo (bił mnie ojczym). Mam niskie poczucie własnej wartości, próbuję na każdym kroku udowadniać sobie, że stać mnie na więcej i jestem okropnie zazdrosna o swojego faceta. Muszę mieć wszystko pod kontrolą, dzwonię, piszę, sprawdzam i nie ufam.
Pytanie czy pocałunek to zdrada i czy uważacie, że jestem w stanie stworzyć normalny związek będąc tak zazdrosna?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Pocałunek z obcym w odwecie
HenryGrins napisał/a:

Witajcie.

Jakiś czas temu mój ukochany odwiedził klub gogo będąc na kawalerskim, w odwecie zrozpaczona poszłam na dyskotekę i wybrałam najprzystojniejszego faceta do tańca, całowaliśmy się, spędzilismy wspólnie czas do 6 rano, po czym wróciłam do domu, odprowadził mnie pod drzwi i tyle.

Czy zdradziłam? Narzeczony twierdzi, że to zdrada.
Dodam, że w przeszłości zdradzałam swoich chłopaków i byłam dość niemoralna w tej kwestii, cierpiałam na bulimię, jestem bardzo skupiona na sobie i wrażliwa pewnie przez trudne dzieciństwo (bił mnie ojczym). Mam niskie poczucie własnej wartości, próbuję na każdym kroku udowadniać sobie, że stać mnie na więcej i jestem okropnie zazdrosna o swojego faceta. Muszę mieć wszystko pod kontrolą, dzwonię, piszę, sprawdzam i nie ufam.
Pytanie czy pocałunek to zdrada i czy uważacie, że jestem w stanie stworzyć normalny związek będąc tak zazdrosna?

Oczywiście, że zdradziłaś i to w taki perfidny sposób.
Zrobiłaś to z premedytacją a najśmieszniejsze, że nie miałaś powodu (no chyba, że On też się w taki sposób zachowywał w tym klubie, jak Ty na dyskotece).

Dziewczyno bez porady specjalisty się nie obędzie.

3 Ostatnio edytowany przez Wielokropek (2016-12-08 13:56:26)

HenryGrins napisał/a:

(...) czy pocałunek to zdrada (...)

Czy jeśli Twój chłopak będzie się całował z inną kobietą, to dla Ciebie będzie to zdrada?

(...) czy uważacie, że jestem w stanie stworzyć normalny związek będąc tak zazdrosna?

Nie. To, że jesteś skupiona na sobie, masz (?) kłopot z oceną co jest, co nie jest zdradą, stosujesz podwójne standardy, masz niskie poczucie własnej wartości, jesteś zazdrosną, jest dobrą receptą na  stworzenie toksycznego związku. Trudne dzieciństwo nie jest usprawiedliwieniem dla obecnych zachowań.

4

Tak, zdradziłaś go i to z premedytacją.

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Pocałunek z obcym w odwecie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024