Czy pocalunek cos znaczy?? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy pocalunek cos znaczy??

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 8 ]

Temat: Czy pocalunek cos znaczy??

Poznałam chłopaka o 4 lata starszego. Zaczęło się od zaczepek na facebooku... Po czasie napisał do mnie... Pisaliśmy dzień i noc... Za kilka dni przyjechał do mnie była to 3 w nocy... Byliśmy na spacerze... W pewnym momencie zrobiło mi się zimno to oddał mi swoją bluzę później całował i przytulał... Wróciliśmy do mnie leżeliśmy na łóżku , całowaliśmy się i przytulaliśmy się... To było wspaniałe uczucie... Pisał do mnie że jestem słodka, kochana itp... W trudnych dla mnie chwilach wspierał mnie co prawda przez telefon... Ale pisał że jeszcze będę mogła płakać w jego ramie , że jeszcze zdążę go wyprzytulać tak że znudzi mi się i takie tam... Ja zdążyłam się strasznie w nim zakochać sad  I powiedział , że traktował mnie jako dobrą koleżankę... sad

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy pocalunek cos znaczy??

No...
To jak traktuje Cię tylko jak koleżankę,to oprócz wymiany płynów ustrojowych, nic więcej mnie do łba nie przychodzi big_smile

3

Najczęściej to, że facet Cię pocałował czy dotknął nie oznacza wiecznej i nieskazitelnej miłości.
Rada: nie daj się całować tak szybko, skoro bezpośrednio po zamiast odczuwać chwilową przyjemność w myślach już kroczysz w białej sukni przed ołtarz big_smile

4

Jakbyś mu się oddała to pewnie by Ci się oświadczył, a tak tylko koleżanka. Może jeszcze masz szansę to naprawić?

Ech, czasami bym chciała umieć tak szybko się zakochiwać w byle kim, a tak to dupa sad

6 Ostatnio edytowany przez sky14 (2016-05-05 15:58:50)

Byla_Narzeczona napisał/a:

Ech, czasami bym chciała umieć tak szybko się zakochiwać w byle kim, a tak to dupa sad

Ja bym tez chciala umiec cieszyc sie ze spaceru o 3 nad ranem z kolesiem poznanym na fejsie a tak tez dupa ;P

7

Oj dziewczyny, dziewczyny cóż to za roztkliwianie ;-)

8

"Za kilka dni przyjechał do mnie była to 3 w nocy... Byliśmy na spacerze..." - nieźle smile

Posty [ 8 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » TRUDNA MIŁOŚĆ, ZAZDROŚĆ, NAŁOGI » Czy pocalunek cos znaczy??

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024