Czy wciąż próbować? - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy wciąż próbować?

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Czy wciąż próbować?

Cześć dziewczyny,
Jestem facetem i piszę do Was ponieważ chciałbym opinii odnośnie sytuacji, która niedawno miała miejsce. Otóż jakiś czas temu poznałem na wolontariacie koleżankę - nie gadaliśmy często, ale od razu załapałem, że mamy wspólny język, ona chyba też. Było trochę rozmów między nami ale kontakt był trochę ograniczony gdyż pracujemy nad różnymi projektami i nie zawsze na siebie trafialiśmy. Miałem wrażenie, że jest mną zainteresowana (ale to tylko gdybania, dostałem jednak cynk od pewnych osób że nawet pochlebnie się o mnie wypowiadała, krótko mówiąc - że podobam się jej). Jako że jestem dość nieśmiałym gościem postanowiłem się przełamać zaprosić ją na spotkanie po pracy, choć chyba niepotrzebnie za pretekst podałem chęć pogadania o fitness/siłowni (akurat wcześniej chwilę o tym rozmawialiśmy więc był to taki wspólny temat) zamiast uderzyć wprost że mi się podoba i chciałbym się spiknąć by pogadać na różne tematy. Niestety, odmówiła. Później kontakt się na pewien czas urwał, ale gdy się spotkaliśmy to normalnie rozmawialiśmy, nawet sam jej zaoferowałem swoją pomoc w przenoszeniu biurka i wydrukowania paru rzeczy. Teraz ma wolne i to takie dłuższe bo jakoś jak ona wróci to akurat się zbiegnie z moim urlopem i widzimy się na nowy rok.
Jak myślicie, czy odmowa koleżanki takiego spotkania to definitywny szlaban i znak "możemy się co najwyżej kolegować, ale poza strefy prywatne wara" czy może testuje mnie w jakiś sposób, powinienem dalej próbować itd? To nie pierwszy już raz, że wszystko ok, są rozmowy, uśmiechy, niby przypadkiem często na siebie trafiamy a jak przychodzi co do czego to wycofanie.
Dzięki za odp

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Czy wciąż próbować?

Czesc:-)  do trzech razy proba...mysle ze warto jeszcze raz zaproponowac, jak Ci oczywiscie zalezy.

3

Odp: Czy wciąż próbować?

Już przecież założyłeś taki wątek. Nie powielaj go i proszę, zapoznaj się z regulaminem forum.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Czy wciąż próbować?

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024