Witam kobitki - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam kobitki

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 1 ]

1

Temat: Witam kobitki

jetem chłopakiem w wieku 23 lata mam synka 18msc oczywiscie  siedzi on z matką ktora ma 19lat . początki były trudne w wychowaniu dziecka a najteudniejsze to ze nie mieszkalismy razem i dalej nie mieszkamy 4 msc temu stracilem prace i od tego czasu nie dawalem zadnych pieniedzy na dziecko wiec postanowiła mnie podac o alimety dostałem 500zl  zgodziłem sie na to moja dziewczyna ma praktyki ja nie potrafie sie dzieckiem zająć wiec dzieckiem zajmuje sie babcia (matka dziewczyny ) ja niestety  jestem chujowym ojcem ale pragne sie zmienic wczoraj jej matka  powiedziała ze ma dos i ma se złobka szukać ale to kosztuje okolo 500zl wiec .MOJE PYTANIE JEST TAKIE CZY JAK ONA SAMA WYCHOWUJE DZIECKO BEZ OJCA CZYLI MNIE TO CZY NALEZY JEJ SIE JAKIS ZWROT KOSZTÓW ZA ZLOBEK .
Naprawde chce jej poumc ale ciezko jes znalesc prace  jak ktoś nie ma skonczonej szkoly ja musiałem rzucić  szkole  by isc do pracy robiłem wszystko by ona ja skonczyła no i skonczyla przez rok czasu dawałem jej 900zl miesiecznie chociaż tyle moglem zrobić oczywiście zajmowalm sie dzieckiem jak najlepiej potrafilem

Zobacz podobne tematy :

Posty [ 1 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Witam kobitki

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024