jetem chłopakiem w wieku 23 lata mam synka 18msc oczywiscie siedzi on z matką ktora ma 19lat . początki były trudne w wychowaniu dziecka a najteudniejsze to ze nie mieszkalismy razem i dalej nie mieszkamy 4 msc temu stracilem prace i od tego czasu nie dawalem zadnych pieniedzy na dziecko wiec postanowiła mnie podac o alimety dostałem 500zl zgodziłem sie na to moja dziewczyna ma praktyki ja nie potrafie sie dzieckiem zająć wiec dzieckiem zajmuje sie babcia (matka dziewczyny ) ja niestety jestem chujowym ojcem ale pragne sie zmienic wczoraj jej matka powiedziała ze ma dos i ma se złobka szukać ale to kosztuje okolo 500zl wiec .MOJE PYTANIE JEST TAKIE CZY JAK ONA SAMA WYCHOWUJE DZIECKO BEZ OJCA CZYLI MNIE TO CZY NALEZY JEJ SIE JAKIS ZWROT KOSZTÓW ZA ZLOBEK .
Naprawde chce jej poumc ale ciezko jes znalesc prace jak ktoś nie ma skonczonej szkoly ja musiałem rzucić szkole by isc do pracy robiłem wszystko by ona ja skonczyła no i skonczyla przez rok czasu dawałem jej 900zl miesiecznie chociaż tyle moglem zrobić oczywiście zajmowalm sie dzieckiem jak najlepiej potrafilem
Temat: Witam kobitki