Nie wiem czy się jej podobam. - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem czy się jej podobam.

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 13 ]

1 Ostatnio edytowany przez Markoo (2016-11-24 00:19:43)

Temat: Nie wiem czy się jej podobam.

Cześć.

Od jakiegoś czasu spotykam się z pewną kobietą. Nie jesteśmy w związku, po prostu jak na razie od czasu do czasu w miarę możliwości się spotykamy. Doszło już do seksu.

I wiecie co? Jak się poznaliśmy to w ogóle nie zwracała na mnie uwagi. Widziała, że jestem zainteresowany ale nawet na mnie zbytnio nie patrzyła gdy byłem w pobliżu. Dopiero po kilku dniach gdy wziąłem numer telefonu od niej okazała zainteresowanie. Ja jakoś specjalnie wyglądem nie grzeszę a ona ma powodzenie u facetów, jest atrakcyjna.
Powiedziała, żebyśmy się nie nakręcali i spotykali jak będziemy mieli czas i ochotę. No i spotykamy się, ale jak ostatnio coś pisaliśmy i zapytałem co tak właściwie jej się podoba we mnie to odpowiedziała, że podobasz mi się i tyle. Zaczęła jakoś wymijająco odpowiadać choć w mojej obecności gdy coś oglądaliśmy czy ogólnie mówiła o niektórych facetach, że ten to jest zajebisty tamten to ma zajebiste ciałko itd. Wkurza mnie to. W mojej obecności również zwraca uwagę na innych facetów i widzę po niej, że faktycznie się jej podobają. Mi jeszcze ani razu nie powiedziała czegoś podobnego. Niby jej zależy, powiedziała, że czuje pożądanie ale jakoś nie widzę tego czegoś u niej.

Myślicie, że to ma sens? Tak jak pisałem na samym początku w ogóle nie zwróciła na mnie uwagi jak na faceta. Dopiero po kilku rozmowach powiedziała, że coś zaiskrzyło i coś ją we mnie ujęło.

Nie mamy po 20 lat. Ja po prostu nie mam zbyt dużego doświadczenia z płcią przeciwną, ona wręcz przeciwnie - jest po kilku związkach.
Dodam, że jak się zaczęliśmy spotykać to była świeżo po rozstaniu z facetem.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Nie wiem czy się jej podobam.

Może ona potrzebuje tylko faceta na seks.Jak sam napisałeś powiedziała ,że czuję do ciebie pożądanie tak więc lepiej chyba się zapytać na czym stoisz żeby potem nie było rozczarowań a skoro poszła z tobą do łóżka to na pewno się jej podobasz. My kobiety  lubimy oglądać się za facetami a skoro głośno to powiedziała przy tobie to może chce wzbudzić u ciebie zazdrość. Warto pogadać

3 Ostatnio edytowany przez Gary (2016-11-24 14:50:49)

Co znaczy od jakiegoś czasu? Znasz ją 4 lata czy 2 miesiące?

Przestań się poniżać w jej oczach wypytując "Co Ci się we mnie podoba". Jak będzie coś co się podoba, to będziesz o tym wiedział. Na razie myślę, że ona jest z Tobą, bo jest jej dobrze. Może seks, może miło spędzacie czas, może uważa, że jesteś super mężczyzną, ale myślała, że się zakocha, ale się nie zakochała, choć dalej uważa, że jesteś super.

ABSOLUTNIE nie zwracaj uwagi na te jej zachwyty nad innymi mężczyznami. Czasem kobiety to robią spontanicznie... po prostu odruchowo patrzą na ludzi, na ciała, twarze, patrzą zarówno na mężczyzn jak i na inne kobiety. Z faktu, że jej się ktoś podoba nie wynika ani że poszłaby z nim do łóżka, ani że Ty jesteś gorszy.

NIE zachowuj się jak typowy "miś", któremu trafiła się ładna laska... Ona jest z Tobą bo chce, a Ty z nią bo chcesz... Wbij to sobie do głowy. Nieważne co myśli o innych facetach, czy się ogląda, czy komentuje -- nie bierz udziało w tych dyskusjach, jeśli Cię to drażni.

Atrakcyjne dziewczyny często się automatycznie odgradzają od facetów z otoczenia, bo każdy by chciał ją poderwać. Wielu pewnie chciało by mieć szansę z nią porozmawiać, ale tego nie mają. Ty przebiłeś się przez ten tłum i jesteś z nią. W czym problem? Chyba w Tobie...

Angegdotki... Brzydka ciotka, choć wyglądająca na szczęśliwą mawiała "Wygląd to NIE wszystko". Pewnie miała rację, a ona jest kobietą...   "Kobiety się malują, a mężczyźni kłamią, bo mężczyźni zakochują się w wyglądzie, a kobiety w słowach."   Czaisz?

4

Dzięki Kamuniak i Gary.

Kurde widać chyba moje niedoświadczenie z kobietami i ona też musi to zauważać. Przedwczoraj mi powiedziała, że chyba za dużo obracam się w męskim gronie.

A tym pytaniem co jej się we mnie podoba to faktycznie się poniżyłem chyba. Ehh według mnie nic z tego nie będzie. Jak pytam co dalej to powiedziała, że dobrze jest tak jak jest i to jej pasuje.

Zakochałem się w niej i jest ciężko.

5

''Powiedziała, żebyśmy się nie nakręcali i spotykali jak będziemy mieli czas i ochotę.''

Ja już Ci mówię teraz, że nic z tej relacji nie będzie, bo Ty nie potrafisz podejść do tego tak jak ona czyli na luzie.

Dodatkowo jak sam piszesz brakuje Ci doświadczenia i obycia z kobietami a każda kobieta to szybko dostrzega i wyczuwa.
Pytasz co się jej w Tobie podoba? Nie rozumiem jak facet może kobietę o takie rzeczy pytać. Masakra.

Przeszkadza Ci, że ogląda się za innymi facetami? Chłopie, kobiety po prostu tak mają. Powinieneś to OLAĆ i nie wdawać się w żadne dyskusje. Ona być może Cię testuje jak zareagujesz. Pewny siebie facet, znający swą wartość nie będzie robił kobiecie z tego powodu wyrzutów. Słaby i zakompleksiony facet owszem.
Tracisz w jej oczach. Kobieta zawsze będzie Ci suszyć głowę gdy w jej obecności popatrzysz na inną. Ale zapamiętaj sobie, że Ty jesteś facetem, więc musisz reagować inaczej.

Czymś ją do siebie przyciągnąłeś ale teraz zaczynasz odpychać a będzie jeszcze gorzej, bo jak sam piszesz zakochałeś się. Albo wyluzujesz albo będzie po relacji. Sorry za szczerość, ale obstawiam to drugie.

6

Ale mnie denerwuje kiedy ona z takim błyskiem w oku patrzy na innych. Nie potrafię tego przemilczeć gdy tak robi. Przecież to oznacza brak szacunku do mojej osoby.
Oczywiście jak ja tylko zerknę, czasem nieświadomie to robi mi wyrzuty. To jej wolno a mnie nie wolno?

7

Markoo napisał/a:

Ale mnie denerwuje kiedy ona z takim błyskiem w oku patrzy na innych. Nie potrafię tego przemilczeć gdy tak robi. Przecież to oznacza brak szacunku do mojej osoby.

Łolaboga... Następny zakompleksiony.
Podobnie jak Igrek uważam, że nic z tego nie będzie i to z własnej, nieprzymuszonej woli Markoo...

8

Markoo napisał/a:

Nie daj jej tego poznać. Rób dobrą minę do złej gry. Jak ona się tak rozgląda, to może nie ma wielkiego doświadczenia... a po drugie być może ona kontepluje innych ludzi -- taki ma odruch... kurczę... nie chcę tego powiedzieć... ale gdyby była chodowcą psów i mówiła "O! Ten owczarek jest piękny bo ma super kąt pomiędzy tylną nogą a brzuchem... " -- to też byłbyś zazdrosny? Pewnie nie.... Oczywiście nie wiem co ona ma w głowie... może się z nimi bzyka w myślach... ale wątpię. Nawet może Ci się tylko wydawać, że ona na nich "leci"... i dlatego właśnie ona to przy Tobie mówi -- dla niej to nic wielkiego...

Oczywiście jak ja tylko zerknę, czasem nieświadomie to robi mi wyrzuty.

Oooo... proszę -- jest zaangażowana.

To jej wolno a mnie nie wolno?

Tak... dokładnie... jej wolno a Tobie nie wolno. Koniec kropka. Nie rozglądaj się jak jesteś z nią.

Mój wniosek? Głowa do góry, nie przejmuj się takimi bzdurami, rób swoje. Pamiętaj -- Kolombo, Bruce Willis, Robert De Niro nie są przystojniakami... ale powodzenie mają. Zobacz jeszcze "Adept Szabelski" -- nie jest Adonisem, a jak sobie z kobietami radzi... Zatem wszysstko w twojej głowie.

9 Ostatnio edytowany przez Igrek (2016-11-24 23:53:17)

Marko i jeszcze coś.

Ona jak sam napisałeś powiedziała Ci, żebyście się nie nakręcali i spotykali w miarę możliwości.

Zrozumiałeś dobrze to co do Ciebie powiedziała? Bo jak widać nie za bardzo. Nie jesteście w związku, ona jak widać niczego na razie nie planuje (być może w ogóle niczego z Tobą nie planuje), a Ty czepiasz się o jakieś pierdoły.
Nikt Ci nie każe w takim układzie tkwić. Albo w tym jesteś i to akceptujesz albo mówisz jej, że Ci taki układ nie odpowiada, bo chcesz czegoś więcej. Jak nie dojdziecie do porozumienia to wtedy kończysz znajomość.

Jak nic z tego nie wyjdzie to przynajmniej wyciągnij wnioski na przyszłość.

10

Ale mi bardzo zależy na niej, więc jak się mam nie nakręcać? Ona niby jak się nie widzimy to pisze jak to tęskni ale nic z tego nie wynika, bo jak chcę się spotkać częściej to nie może(owszem ma jeden ważny powód) ale nie widzieć się 3 tygodnie i potem sama nie dążyć do spotkania? Ile ja razy mam coś proponować?

11 Ostatnio edytowany przez Igrek (2016-11-25 10:11:57)

Skoro jest świeżo po rozstaniu z facetem to być może nie wie tak naprawdę czego chce, a na pewno nie chce ładować się w nowy związek. Być może jesteś opcją tymczasową.

Także albo akceptujesz taki stan rzeczy albo nie i żegnasz panią. Ewentualnie, tak jak napisałem, rozmawiasz z nią o tym co Ci nie pasuje.

Ja osobiście mam taką zasadę, że nie wchodzę w głębsze relacje z kobietami, które są świeżo po rozstaniu i Tobie też to radzę. Ty się zaangażujesz, zakochasz, a jej się coś odwidzi i pofrunie do byłego lub znajdzie sobie inną gałąź.

Dam Ci jeszcze jedną radę. Nie zwracaj aż tak bardzo uwagi na to co kobieta do Ciebie mówi.

Czy aby przypadkiem nie oczekujesz od niej zbyt dużo ?
Jak byście byli w związku to spoko, takie zagrywki z jej strony nie byłby fair ale wy nie tworzycie pary. Czy Ty sie nie wkręcileś zbytnio w relację tą?
Bo z drugiej strony wiesz u niej jest bez emocji spotkacie się, sam napisałes był seks i może dla niej to tylko tyle przynajmniej na ten moment a ty się wkręcasz zbyt, wiec albo przydałoby sie żebyś ciut przychamował z własnymi emocjami albo otwarcie z nią porozmawiaj. W zależności czego sam od niej chcesz, czego oczekujesz z jej strony

13

"Przegrywa to, które pokaże że mu bardziej zależy".

Posty [ 13 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Nie wiem czy się jej podobam.

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024