Dziwna sytuacja w związku - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwna sytuacja w związku

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

1 Ostatnio edytowany przez Misiaczek5215 (2016-11-24 20:05:08)

Temat: Dziwna sytuacja w związku

Od ponad dwóch lat jestem w związku z facetem, który ma 26 lat. Ja mam 22 lata. Ja pracuję w Polsce, on w Niemczech. Jak się poznaliśmy to już pracował w Niemczech. Na początku nie chcieliśmy być razem,ponieważ stwierdziliśmy, że związek na odległość się nie uda. W końcu się udało i stworzyliśmy związek. Trzy miesiące później, on stwierdził, że nie potrafi tak żyć na odległość. I zakończyliśmy związek. Ja popadłam w depresje, znajomi mnie wyciągali na imprezy. I udało się, jak już się pogodziłam po kilku tygodniach z samotnością to on się znów odezwał. Powiedział mi, że nie potrafi beze mnie żyć i chce, żebyśmy byli razem. Wybaczyłam mu i wróciliśmy do siebie. Wszystko było świetnie do teraz. Od kilku dni jest jakiś dziwny. Napisałam mu, że dziwnie się zachowuje, że nie zwraca na mnie uwagi. A on, że jak zawsze przesadzam.. Widzę, że zaczął mnie olewać. Już się nawet nie odzywa tak jak kiedyś, unika poważniejszych tematów. Ostatnio zapytałam co robimy na sylwestra, to nagle mi napisał, że jest zmęczony i idzie spać. Do tej pory mi nie odpowiedział..
Nie wiem co myśleć.. dobija mnie ta sytuacja. Co o tym sądzicie? Błagam pomóżcie ! Ja już jestem bezsilna.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Dziwna sytuacja w związku

Powiedz mu, że widzisz, że coś jest nie tak.  I niech nie próbuje Ci wpierać,  że przesadzasz. Widzisz, że coś się dzieje i masz prawo wiedzieć co - masz prawo przestać marnować swój czas.   Powiedz, że takie uniki są poniżej pasa i tylko nakręcają Twoją wyobraźnię,  a mając na uwadze jego brak zdecydowania na początku możesz domniemać,  że i teraz dzieje się coś takiego

3

Odp: Dziwna sytuacja w związku
troublemaker napisał/a:

Powiedz mu, że widzisz, że coś jest nie tak.  I niech nie próbuje Ci wpierać,  że przesadzasz. Widzisz, że coś się dzieje i masz prawo wiedzieć co - masz prawo przestać marnować swój czas.   Powiedz, że takie uniki są poniżej pasa i tylko nakręcają Twoją wyobraźnię,  a mając na uwadze jego brak zdecydowania na początku możesz domniemać,  że i teraz dzieje się coś takiego

Zdecydowanie popieram.
Mysle, ze chce sie wycofac, ale nie wie, jak to zrobic.
Taka sytuacja bardziej Cie meczy niz samo rozstanie.

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Dziwna sytuacja w związku

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024