Jak zacząć - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 6 ]

Temat: Jak zacząć

Mam przyjaciela, bardzo  dobrego. No właśnie jest mi w tym przypadku trudno bo chyba coś więcej zaczynam czuć
Nie wiem czy to miłość czy co, w zasadzie nie zakochanie ale coś.....
Bo jak nazwać myślenie o kimś i dość cieple emocje względem tej osoby, no raczej nie zwykłą przyjaźnią a przynajmniej nie u mnie, bo o zwyczajnych kuplach nie myślę w takich iloścach.
Ale tu zaczynają się schody bo nie wiem jaki jest jego stosunek, a nie chce mu jakoś specjalnie mówić o swoich przypuszczalnch uczuciach. Z jednej strony bardzo mi na nim zalezy a z drugiej strony boję się, sama nie wiem czego.

Co robić.

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Jak zacząć

Zadaj mu takie pytanie:  "Bo jak nazwać myślenie o kimś i dość cieple emocje względem tej osoby, no raczej nie zwykłą przyjaźnią?"

Gary napisał/a:

Zadaj mu takie pytanie:  "Bo jak nazwać myślenie o kimś i dość cieple emocje względem tej osoby, no raczej nie zwykłą przyjaźnią?"

To nie jest takie proste. Może jakaś bardziej przystępna wersja ?

A dużo jeszcze założysz wątków na ten sam temat?

santapietruszka napisał/a:

A dużo jeszcze założysz wątków na ten sam temat?

Jak ci coś nie pasuje to chrzań się i nie pisz nic.
Swoje inteligentne komentarze zostaw dla siebie.

Miłego wieczoru

6

Zapoznaj się, proszę, z regulaminem i nie zakładaj kilku wątków o tym samym. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 6 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024