Koleżanka/przyjaciółka z Torunia/Gdyni pilnie poszukiwana! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Koleżanka/przyjaciółka z Torunia/Gdyni pilnie poszukiwana!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 3 ]

Temat: Koleżanka/przyjaciółka z Torunia/Gdyni pilnie poszukiwana!

Cześć!
Poszukuję koleżanki/przyjaciółki na wspólne pogaduszki, wspólne wyjścia. Wysłucham, doradzę, wesprę - i liczę też na to z Twojej strony.
Mam 21 lat, lecz zdaniem wielu jestem "za poważna" na swój wiek. Dobrze dogaduję się ze starszymi od siebie.
Nie imprezuję, nie piję, nie palę. Lubię dobrą literaturę - zarówno naukową jak i powieści.
Może umiesz lub chciałabyś się nauczyć języków? Z chęcią pouczę się wraz z Tobą.
Lubisz muzykę klasyczną/ filmową, operę, musical? Wyjdźmy razem na koncert lub spektakl.
Możemy też wspólnie poszydełkować, pogotować, upiec pyszne ciacho wink

Czekam na Twoją wiadomość big_smile

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Koleżanka/przyjaciółka z Torunia/Gdyni pilnie poszukiwana!

Hej,

Jestem z Gdyni, mam 25 lat. Książki i gotowanie kocham.  Chętnie nauczyłabym się jakiegoś nowego języka, a nawet po prostu spotkała na kawę/sok, pogaduchy, wyjście do kina.
Mój mail : kass-kaa(małpa)o2.pl

smile

Odp: Koleżanka/przyjaciółka z Torunia/Gdyni pilnie poszukiwana!

A może być kolega z tychże miast ? smile

Posty [ 3 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » POZNAJMY SIĘ ... » Koleżanka/przyjaciółka z Torunia/Gdyni pilnie poszukiwana!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024