Witam stosuje tabletki antykoncepcyjne 24+4. Jestem osobą pełnoletnią.Jest to moje pierwsze opakowanie.Jestem właśnie w czasie brania tabletek placebo (dzis 3 tabletka a nie mam krwawienia ) Czytałam ulotkę chyba 150 razy jestem jednak straszną panikara i chciałam zapytać o plamienia i krwawienie z odstawienia. Od początku brania tabletek mam brązowe plamienia wiem , ze moga się utrzymywać do 3 misięcy , ale wole zapytać również was :czy wszystko w porządku ?) również jestem troche spanikowana krwawieniem ponieważ go nadal nie mam. Wszystkie tabletki strałam się brać regularnie zawsze o godzinie 21. ( jedna zdarzyło mi się wziąć 4 godziny później i jedną 3 godziny wcześniej ze względu na impreze. ), nie pominęłam ani jednej. Nie miałam biegunki , wymiotów, nie brałam antybiotyków, nie miałam kontaktu z dziurawcem. Jednak krwawienia nie mam. Czy jest się czego bać? W tym czasie miałam kilka zbliżeń , ale tylko 2 z finałem w środku.
Jeśli jest to Twoja pierwsza antykoncepcja to tak możesz mieć dopóki organizm się nie przyzwyczai. W ciągu 2 -3 dni powinnaś zacząć krwawić, spokojnie, nie panikuj wszystko jet ok
Jeśli jest to Twoja pierwsza antykoncepcja to tak możesz mieć dopóki organizm się nie przyzwyczai. W ciągu 2 -3 dni powinnaś zacząć krwawić, spokojnie, nie panikuj wszystko jet ok
Krwawienie pojawiło się 4 dnia brania tabletek
Bardzo dziękuje za odpowiedz , pozdrawiam
Chciałam zapytać czy zaczynając 2 opakowanie po przerwie 4dniowej (mam tabletki 24+4) jestem również bezpieczna od 1 tabletki ?
Na vixpo jesteś? Niezależnie od tego czy bierzesz w systemie 24+4 czy 21+7 - zawsze jesteś bezpieczna od pierwszej tabelki, jeżeli przyjmujesz ją zgodnie z zaleceniami.