Co jest ze mną nie tak ?! - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co jest ze mną nie tak ?!

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4 ]

1 Ostatnio edytowany przez navelbina (2016-11-12 18:03:37)

Temat: Co jest ze mną nie tak ?!

Ten wątek będzie kontynuacją mojego poprzedniego odnośnie niezdecydowanego faceta.

Mianowicie sprawa wygląda tak, że od czasu kiedy się zdystansowałam, przestałam zadawać pytania i zaczęłam po prostu cieszyć się tym co jest i czerpać radość z każdego spotkania, on od pewnego czasu zaczął bardziej odkrywać się z emocjami, przestał okazywać swoje niezdecydowanie i wysyłać sprzeczne/dwuznaczne sygnały, tylko jawnie komunikować, że mu zależy i starać się coraz bardziej.

Ostatnio zaczął coraz częściej mówić, że uwielbia, że z każdym spotkaniem coraz bardziej się przywiązuje, że tęskni, że myśli itp - no niby nic takiego ale dla mnie, po tym całym okresie wyczekiwania, kiedy w końcu uświadomiłam sobie i pogodziłam się z myślą, że może się nie udać (bądź udać chociaż tą raczej gdzieś zakopałam), po tych jego coraz częstszych nazwijmy to 'wyznaniach' ja zwyczajnie się wystraszyłam.

sama nie wiem czego ? bo przecież tego właśnie chciałam, tak bardzo mi na nim zależy, uzbroiłam się w cierpliwość a kiedy w końcu powoli zaczynam czuć, że on odwzajemnia moje zaangażowanie to ja zaczynam się bać.

Po prostu nie rozumiem siebie, nie chcę tego zniszczyć przez swój jakiś wyimaginowany, wymyślony strach ?

Skoro na początku szłam jak burza w tą znajomość a on starał się ochłodzić mój zapał bo nie chciał rzucać słów na wiatr, nie chciał wysnuwać pochopnych wniosków/decyzji dopóki nie będzie niczego pewny, a teraz kiedy sytuacja się zmienia ja najzwyczajniej się boję. Nie wiem czy boję się tego, że się zaangażuję i znowu nie wyjdzie, czy może właśnie, że wyjdzie?! czy też tego, że go w jakiś sposób zranię a tego nie chce.

Nie wiem czy ja sama sobie stwarzam problemy, widzę wszystko w ciemnych barwach, chociaż wydaje mi się, że jestem twardą realistką ;P

a może potrzebuje terapii ? wstrząsami ;p

Nie rozumiem, czego się boję?

Zobacz podobne tematy :

2

Odp: Co jest ze mną nie tak ?!

A nie lepiej, żebyś kontynuowała swój poprzedni wątek?
Będzie to sporym ułatwieniem dla użytkowników.

3

Masz presję na ślub? On ma presję? Spieszy się Wam?

Jeśli odpowiadasz na pytania "NIE", to wyluzuj, wypij lampkę wina i zobacz na siebie i jego...

Czyż nie można PO PROSTU się spotykać, spędzac razem czas, poznać się, zastanowić, każde osobno na razie czy chcecie razem żyć? Nie kombinuj, spędzajcie razem czas i wróć za 8 miesięcy.

4

Temat zamykam, ponieważ na forum obowiązuje zasada "1 związek = 1 wątek". Proszę o zapoznanie się z naszym regulaminem. Pozdrawiam, Cslady

Posty [ 4 ]

Strony 1

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » MIŁOŚĆ , ZWIĄZKI , PARTNERSTWO » Co jest ze mną nie tak ?!

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024