Samotnosc w Krakowie - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotnosc w Krakowie

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 261 do 325 z 392 ]

261 Ostatnio edytowany przez Animus (2013-01-18 19:22:21)

Odp: Samotnosc w Krakowie

Ja mogę być. Proszę o godzinę i miejsce.

Zobacz podobne tematy :

262

Teraz to mozesz byc, a w ubieglym tygodniu to czemu cie nie bylo?? tongue

263

hej smile ja dalej nie wiem czy jade jutro czy nie sad cięzko mi się sprecyzowac teraz sad dam znac jakby co, jesli bede w krk to bede na spotkaniu smile

pozdr

264

Hej!
Mam do was pytanie, również mieszkam w Krakowie i doskwiera mi samotność. Czy możliwa jest korespondencja poprzez wiadomości z kimś z Krakowa?
Nie mam za bardzo czasu na spotkania i pieniędzy ostatnio a chętnie bym porozmawiała z kimś..

265

Lariana napisał/a:

Hej!
Mam do was pytanie, również mieszkam w Krakowie i doskwiera mi samotność. Czy możliwa jest korespondencja poprzez wiadomości z kimś z Krakowa?
Nie mam za bardzo czasu na spotkania i pieniędzy ostatnio a chętnie bym porozmawiała z kimś..

Jasne, pisz na maila smile A jezeli masz komorke w heyah to mozemy posmsowac wink

266

LARIANA smile jasne smile)) po to jesteśmy wink ja mam playa ale generalnie mam za darmo też do konkurencji smile więc jak coś to zawsze można pogadac smile

Czym się zajmujesz??

267

Bubuś napisał/a:

Teraz to mozesz byc, a w ubieglym tygodniu to czemu cie nie bylo?? tongue

Z podobnego powodu, z jakiego może mnie nie być i tym razem: brak konkretnej informacji o miejscu i czasie.

268

No to ci powiem, ze o ile owszem to spotkanie nie jest zbyt szeroko reklanowane, o tyle wszystkie poprzednie byly oglaszane wszem i w obec smile No ja sie neistety nie wybiore tym razem  bo faktycznie nie wiem gdzie i kiedy i czy w ogole sad

269

To co z tym dzisiem smile) ? no to ciężko sie zgrać smile a moze by utworzyć wątek spotkaniowy smile??

270

Cyba go nie ma sad Swoja droga to i tak juz poxno, zeby zdazyc musialabym juz byc w drodze. Mysle, ze nei ma potrzeby tworzenia kolejnego watku, conajmniej w dwoch miejscach jest pisane o krakowskich spotkaniach, komu zalezy doczyta. Jak nie tu to u Krakowianek smile

271

ok. w takim razie pomyslimy o kolejnym terminie smile ja mam za tydzien szkolenie na weekend - milo i przyjemnie w hotelu ze SPA tongue takze mnie nie ma smile

272

adzia43 napisał/a:

LARIANA smile jasne smile)) po to jesteśmy wink ja mam playa ale generalnie mam za darmo też do konkurencji smile więc jak coś to zawsze można pogadac smile

Czym się zajmujesz??

Studiuje obecnie na 1 roku mgr. I mieszkam tutaj od października ale studiowałam tutaj licencjat zaocznie więc tylko weekendowo przyjeżdzałam do Krk. A studiuje grafike smile

273

Zapraszamy Cie do kafejki krakowianek smile Link znajdziesz w moich wczesniejszych postach. Mozesz nas znalezc w "nasza spolecznosc" smile

274

Witam, mieszkam w Krakowie, mogę dołączyć? Samotnym też można być, nawet jak się jest we dwoje

275

Bubuś napisał/a:

Cyba go nie ma sad Swoja droga to i tak juz poxno, zeby zdazyc musialabym juz byc w drodze. Mysle, ze nei ma potrzeby tworzenia kolejnego watku, conajmniej w dwoch miejscach jest pisane o krakowskich spotkaniach, komu zalezy doczyta. Jak nie tu to u Krakowianek smile

Nie mnóżmy bytów ponad stan, już i tak są dwa wątki, a nawet chyba trzy krakowskie. Mam propozycję, aby zgrać obie grupy w jednym miejscu i jednym czasie. Nie jestem zwolennikiem przyjemności w kupie, ale większa grupa ma inna dynamikę i większą różnorodność, więc interakcje się intensyfikują, zgodnie z teorią systemów.

276

No to dolaczylam do grupy smile Jestem w Krakowie od miesiaca. Ale wiekszosc czasu poki co w zagranicznych delegacjach. Najblizsza juz w poniedzialek.Strasznie sie ciesze, ze jestem w Krakowie. Ale tez zostawilam mase bliskich znajomych.A tutaj...pustka jak dla mnie smile. Jakby ktos gdzie wychodzil w weekend, czekam na info.

277

witam, ja troszke z innej kwestii, czy jest wsrod Was ktos kto jest milosnikiem lyzew lub mialby ochote nim zostac:) i pojezdzic sobie raz w tygodniu np pod Hala Targowa?

278

Moj maz tam smiga w kazdej wolnej chwili, ja zagladam sporadycznei smile Dzis jest wieczor karnawalowy jak sie dobrze orientuje, organizatorzy zapraszaja w przebraniach big_smile

Nie wiem, moze sie wybiore smile Jestes chetna? smile Poki co na tafli ciasno, bo ferie sa i kazdy sobie przypomnial o lodowisku, po feriach bedzie luzniej, a wiosna to juz zupelne pustki, podobnie jak na jesieni - my jezdzimy juz od wrzesnia, konczymy w kwietniu.

Ja to taka amatroszczyzna troche, ot slizgam sie z nogi na noge, ale znajomi meza i on sam, smigaja jak sie patrzy wink

279

Cześć
Jestem tutaj nowa i bardzo mnie ucieszyło że jest takie forum. Czy można do Was dołączyć i czy dalej się spotykacie.

Pozdrawiam
Agnieszka

280

Bubus to od pozniej jak sie rozluzuje tafla na pewno bede sie naprzykrzac:) bo chetnie sobie pojezdze wlsnie wtedy kiedy bedzie chociaz skrawek zeby sie poruszac. moze sposrod znajomych meza albo maz Twoje bedzie uprzejmy pokierowac mnie co jakis czas jak zorbic cos poza przeskokiem  nogi na noge:)

281

Z pewnoscia jakies spotkania jeszcze beda, a im blizej wiosny tym bedzie ich wiecej wink Zapraszam was na pogaduchy do kafejki krakowianek smile

282

Będę z niecerpliwością czekać na spotkanie:)

283

Hej! I ja do was dołączam smile 
W Krakowie od urodzenia jestem smile
Tutaj mieszkam i pracuję, i dzieci wychowuję (ale mi się zrymowało wink )

284

Czy ktoś kontaktował się z Elą76 po 28 grudnia?

Spotkanie było 29 grudnia i potem totalna cisza.

285

hej anetm jak to sie mówi smile czujesz ze rymujesz smile

pozdr

286

Anonimus, parę dni temu napisałam do Eli76 i czekam na odpowiedź. Mam nadzieję, że uda nam się spotkać w lutym:)

287

Witam wszystkich!
Następne spotkanie teraz w sobotę o 15.30 , przed Empikiem - znak rozpoznawczy czerwony parasol!
Do zobaczenia!!!!
Ela

288

Postaram sie do was dolaczyc wink

289 Ostatnio edytowany przez anet78 (2013-02-01 22:15:20)

Życzę miłego spotkania! Ja nie dam rady przyjść sad

290 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-02-02 07:53:59)

Mam nadzieje, ze ktos to przeczyta przed spotkaniem; kobietki drogie gdzie bedziecie plotkowac, ja nie zdaze na 15,30, moge przybyc na 16 -16,15. Gdzies tu Animus numer podawal, przepraszam Cie chlopie, ale bede Cie nekac, moze akurat sie okaze ze bedziesz na spotkaniu wink
Szukam i szukam tego numeru i nie widze hmm

291

Bubuś, gdybyś miała dostępnego maila to bym Ci napisała swój numer, bo na forum to raczej kiepski pomysł.

292

A nie mam dostepnego? wink Napisalam Ci maila smile

293

Dziekuje serdecznie za bardzo mily wieczorek smile Byle do nastepnego wink

294

Ja tez dziekuje, bylo super!

Do następnego!
Pzdr,
Ela

295

Cześć
A ja dopiero dzisiaj przeczytałam wiadomość że w sobotę jest spotkanie:(

Pozdrawiam

296

Następne spotkanie na początku marca, więc nic straconego.
Do zobaczenia dziewczyny:):)

297

Ale tu cisza!
Wy tu coś dziewczyny piszecie czy tylko umawiacie się na spotkania?

298

Hej,
też tu ostatnio zaglądam ale nikt nic nie pisze więc sama też się nie odzywałam

299

To jest tylko watek spotkaniowy, na ploty zapraszamy do kafejki,, chociaż i tam w ostatnim czasie cisza  wink

300

Stokrotka30 napisał/a:

witam, ja troszke z innej kwestii, czy jest wsrod Was ktos kto jest milosnikiem lyzew lub mialby ochote nim zostac:) i pojezdzic sobie raz w tygodniu np pod Hala Targowa?

Hej , hej, co z naszymi łyżwami? smile

301 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-03-02 08:34:22)

Hej, jest propozycja spotkania w przyszly weekend, sa chetni? wink
Zapewne bedzie to sobota, zapewne w okolicach godziny  16 - 17, zapewne punkt zbiorczy pod Empikiem. Szczegoly sa ustalane wink Konkrety pojawia sie zapewne po otrzymaniu jakichkolwiek deklaracji ze strony zainteresowanych wink

Zaspamowalam informacja o spotkanie skrzynki e-mail wiekszosci uzytkownikow z tego watku, mam nadzieje, ze przyniesie to zamierzone efekty smile

Edytowalam, zeby nie bylo watpliwosci, ze chodzi o godzine 16-17 a nie o dzien 16.03 - 17.03 wink

302

Odetchnąłem z ulgą. 16 - 17 dla mnie lepszy od 9 marca... Jeśli mogę się przyłączyć?

303

Animus napisał/a:

Odetchnąłem z ulgą. 16 - 17 dla mnie lepszy od 9 marca... Jeśli mogę się przyłączyć?

Piszac 16-17 mialam na mysli godzine sad Ale nic nie jest jescze ustalone, wiec propozycja 16.03 jak najbardziej moze byc brana pod uwage smile

304

Hej!
Mi pasuje! smile

305

Ja również jestem za, czy za tydzień czy za dwa,powinnam dać radę:)

306 Ostatnio edytowany przez anet78 (2013-03-02 15:58:52)

Mi pasuje 9 marca , o godz.16-17, w późniejszym terminie nie dam rady sad

307

Dzięki za info:) W marcu na pewno się spotkamy. Powiem dziewczynom o planowanym spotkaniu:)

308 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-03-04 10:01:05)

To pozwolę sobie narzucić termin 09.03.2013, godzina 16.30 spotkanie pod empikiem na rynku, a dla wszystkich, którzy wiedzą, gdzie jest "Karmello" na Floriańskiej proponuję spotkanie już na miejscu. Adzia, Twoja miejscówka się przyjęła tongue Zadzwonię i zarezerwuję  stolik pod kokonem big_smile

309

Bubuś napisał/a:

To pozwolę sobie narzucić termin 09.03.2013, godzina 16.30 spotkanie pod empikiem na rynku,

Ok, będe smile

310

Spotkanie przyklepane wink Widzimy się 09.03.2013, o godzinie 16.30 pod empikiem, lub, jeżeli komuś wygodniej w Karmello na Floriańskiej. Stolik "pod chmurką" już na nas czeka wink

Nie mam czasu, by spamować wszystkim pocztę, więc mam nadzieję, że zainteresowani zaglądają do wątku smile

Animus, mam nadzieję,  że nie gniewasz się za termin sad Spotkamy się kolejnym razem wink Pewnie będzie to koło maja, więc ciepłą kawiarnię zamienimy na piwko w którymś ogródku wink

311

Bubuś, nie mam zwyczaju się gniewać. Mam zwyczaj się nie zniechęcać. Próbuję się dopasować, ale coś mi się wydaje, że nie dam rady być z dwóch miejscach na raz.

Życzę pogody ducha i pogody atmosferycznej. Wypijcie winko za nieobecnych kolegów.

http://www.youtube.com/watch?v=fuMHHk27CEw

312

Animus-to spotkamy się za 2 tygodnie (16.03.), bo mi ten weekend zbytnio nie pasuje. Pozdrawiam:)

313

Również jestem z Krakowa. Wcześniej nie natrafiłem na ten wątek (przynajmniej nie pamiętam, bym tu się udzielał) Mieszkam tu od ponad sześciu lat, teraz pochłonięty pracą. Czasem gdzieś wyjdę ze znajomym/i, ale różnie to bywa z dostępnością innych. Weekend raczej pod znakiem nauki się szykuje :-/ ...choć w pracy terminy gonią, to może uda mi się ogarnąć temat wcześniej.
Miłego spotkania :-)

314

martinez napisał/a:

Również jestem z Krakowa. Wcześniej nie natrafiłem na ten wątek (przynajmniej nie pamiętam, bym tu się udzielał) Mieszkam tu od ponad sześciu lat, teraz pochłonięty pracą. Czasem gdzieś wyjdę ze znajomym/i, ale różnie to bywa z dostępnością innych. Weekend raczej pod znakiem nauki się szykuje :-/ ...choć w pracy terminy gonią, to może uda mi się ogarnąć temat wcześniej.
Miłego spotkania :-)

A może zechciałbyś dołączyć ? smile

315

Bubuś, chętnie :-)
Jak właśnie doczytałem, widzicie się jednak jutro, tak? Wcześniej widziałem, że 16go, a, że przyklepane na jutro jakoś przeoczyłem :-/
Na jutro mi sie plany zmieniły, ale to raczej na wieczór - wyjaśni się w ciągu dnia.
Jak mam Was poznać? Jakieś hasło? :-)

316 Ostatnio edytowany przez Bubuś (2013-03-09 09:01:26)

martinez spotykamy sie dzis o 16.30 pod empikiem na rynku. Hasla brak, znakow rozpoznawczych tez wink Ja bede miala niebieska czapke w biale esy floresy, poza tym pomaranczowa mp3 - wszyscy ja dostrzegaja choc jest niewielka, szary plaszcz z kapturem smile
Mozesz zjawic sie juz w lokalu - czekoladziarnia Karmello na Florianskiej 12 (chyba), tam pojawimy sie pewnie kolo 16.40 wink  O stolik zapytaj przy kasie, panie wiedza, ze jest rezerwacja to Cie doprowadza wink

317

Mogę się trochę spóźnić:)

318

Bubuś, dziękuję za informację. Ja będę miał kurtkę w kratę. Podejde pod empik. Trochę się stresuje...ale do zobaczenia :-)

319

Miło było Was poznać dziewczyny i przyjemnie spędzić czas! Chciałbym wszystkie wymienić z imienia, ale dwa mi umknęły ;-)
Do zobaczenia :-)

320

Dzieki wszystkim za mile popoludnie/ wieczor wink Mam nadzieje, ze z kazdym kolejnym spotkaniem bedzie nas wiecej i bedzie bardziej na luzie wink I jak, udalo sie obejrzec film? Do zobaczenia nastepnym razem, koniecznie na Kazimierzu tongue Mi sie plany troche posypaly, bo niewiedziec czemu silownia dzis byla krocej otwarta i sie nie zalapalam, a wieczorne pifko zostalo przeniesione na poniedzialek... tongue

321

Nie udało sie obejrzeć filmu smile... było miło smile

322

Nam się trochę udało obejrzeć film, chociaż źle się oglądało z ukosa:)
Dzięki za bardzo miłe i sympatyczne towarzystwo!

323 Ostatnio edytowany przez JustynaG (2013-03-10 00:50:25)

I ja dziękuję:) Ja jeszcze zdążyłam zaliczyc urodziny koleżanki;)
martinez ,spokojnie ten wiek możesz zmienić na 25!;p
dobranoc:)

324

Ja tez dołączam do podziękowań. Co do filmu to siedzialam tyłem i nie było mi tym razem dane go oglądać ;-) A po drugie to przegadalysmy prawie cały a pod koniec wyszlysmy. Ponowie swoje pytanie o kino, jakby był ktoś chętny to pisać smile

325

martinez cos edytowal, bo jak mi sie wydaje bylo samo 28 big_smile
Ja moge chciec do kina, tylko, ze jako jedyna reprezentuje druga czesc Krakowa, wiec kina nam nie beda sie zgrywac tongue

Posty [ 261 do 325 z 392 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 7 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Samotnosc w Krakowie

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024