Witaj na Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone przez kobiety dla aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Porozmawiasz na takie tematy jak : miłość, związki, psychologia, edukacja, finanse, religia, zdrowie i uroda...
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
26 stycznia bede miec z moim chlopakiem 2 lata odkad jestesmy razem
Bardzo go kocham mimo ze sie klocimy ale nawet te nasze klotnie kocham
nie umiem bez niego zyc...a tu juz 2 lata
niewiem czy was to zainteresuje ale sie chcialam z wami podzielic moimi odczuciami ![]()
Wiem jaka to jest radocha
ja z narzeczonym jestem dokładnie 2 lata, 3 miesiące i 9 dni razem.
Życzę Wam żebyście mieli przed sobą wiele wspólnych rocznic i byście się z każdej tak samo (jeśli nie bardziej) cieszyli ![]()
Oj ja tez bym sobie tego zyczyla
Dziekuje ![]()
Tak w ogóle, macie jakieś plany świętowania tego dnia? ![]()
no mamy duzo planow ale z ktorego skorzystamy to sie okaze 26 stycznia ![]()
Myślałam, że będzie jakaś niespodziewajka, a tutaj widzę, że wszystko ustalone ![]()
Gratuluje, jest się z czego cieszyć. Mi natomiast 21 lutego minie rok jak jestem z moim mężczyzną. Ja podobnie jak Ty kocham mojego baaardzo i nie chcę nikogo innego. Miłość to najpiękniejsze uczucie. Życzę Wam kolejnych miesięcy i lat przeżytych we wspaniałej miłosnej atmosferze ![]()
![]()
![]()
Nic tylko gratulować
. I szczęścia życzyć
)
Ja nie miałem tyle szczęścia i 22 stycznia miną trzy miesiące od rozstania z moją dziewczyną którą nadal kocham.. A 29 stycznia mielibyśmy za sobą 11 wspólnych miesięcy ![]()
dzieki
Tobie zakochana__85 tez zycze zebys za rok 21 lutego zalozyla taki sam watek jak ja ![]()
ja byłam 4 i co??? Nic nie trwa wiecznie..
Ale Tobie oczywiście gratuluje i zyczę jak najlepiej i dużo wspolnych chwil!!!!
noi tobie tez pogratulowac bo to oznacza ze jestes stala w uczuciach
dzieki
stała może i jestem tylko palant mnie zostawił....
TheBlackMoonLight gratuluje!!!!![]()
Ja za pol roku bede obchodzic tez 2 rocznice;)
Oby wiecej takich watkow,gdzie kobiety sa zadowolone,spelnione i szczesliwe;)
dzieki, no ja bym tez chciala poczytac wiecej takich watkow...
Amelio, może by właśnie założyć taki wątek gdzie wpisywać będziemy się, gdy szczególnie jesteśmy zadowolone z naszego związku i partnera? Tyle jest wątków, gdzie się wspieramy w trudnych chwilach. Czemu nie iść w drugą stronę i głośno i wyraźnie móc zakrzyknąć: JESTEM SZCZĘŚLIWA!
Także tam można by wpisywać gdy dojdziemy do jakieś ważnej rocznicy ![]()
Co Wy na to? ![]()
a_normalna juz zalozylam, a co dalej bedzie z watkiem to zdaje sie na wasze wpisy....
Już tam zaglądam ![]()
Dobra przenosimy tamtan watek tutaj....bo to niby to samo i mi go zamknieto.Tutaj piszcie jakie/jacy jestesmy zadowolone/ni z naszego zwiazku, partnera/partnerki , ile z nim/nia jestesmy, kiedy jakas rocznica, jak ich/je poznalysmy, co nas z nimi laczy(oprocz uczucia, moze jakas pasja?)
Ostatnio edytowany przez TheBlackMoonLight (2010-01-24 09:13:59)
Czasem nie rozumiem polityki tutejszych modów.... właśnie bardziej pasowało skasować ten wątek niż tamten, no ale ok....
ja też musze się podpisac po tym , że jestem SZCZĘSLIWA, ostatnio mielismy mały kryzys tzn ja miałam ale już wszystko ok;-)
wszystkim dużo duzo szczęscia i MIŁOŚCI.....;*
Hejka
5 marca minie 7 lat odkad jestem ze swoim narzeczonym :-P Nasz zwiazek jest szalony,klocimy sie a potem sie z tego smiejemy ha ha.
u nas też tak jest kłócimy sie a potem godzimy i smiejemy się z tego;-)
Poznaliśmy się przez internet. Za miesiąc minie rok od naszego pierwszego spotkania, jesteśmy po ciężkim 3-miesięcznym kryzysie, ale to już za nami. Jestem z nim szczęśliwa i baaardzo go kocham. ![]()
no no az milo czytac wasze posty
rozwijajcie watek dalej ![]()
Ja także poznałam swojego Lubego przez inernet:)
Za parę dni będzie 13 m-cy jak jesteśmy razem:)
A od 5 mieszkamy ze sobą:))
I pomimo niektórych nieporozumień bardzo Go kocham i jestem z Nim szczęśliwa;)
Nawet codzienne obowiązki wykonywane z Nim sprawiają mi przyjemność:)
Jest dla mnie wszystkim.
Mam nadzieję, że to już ten na całe życie:))