Odkopię stary wątek, bo nagle sobie o nim przypomniałam. Nie powiem, trochę mi szczęka opadła, jak zestawiłam "moją" wróżbę z faktycznymi późniejszymi wydarzeniami. Moje problemy finansowo-mieszkaniowe rzeczywiście skończyły się w grudniu tamtego roku, a z problemem zdrowotnym jest jeszcze większa heca - w chwili, w której Beyondblackie stawiała mi karty, nie miałam pojęcia o tym, że istotnie mam babską przypadłość (pytałam wtedy o zupełnie inne kłopoty ze zdrowiem), i jeszcze trochę czasu upłynęło, zanim się o tym dowiedziałam. W 2019 zdiagnozowano u mnie endometriozę, a w 2020 miałam operację usunięcia zmian przez nią spowodowanych (która wiązała się z 3-dniowym pobytem w szpitalu). Co prawda nie zakończyło się to raczej wyleczeniem, bo endometrioza nie jest uleczalna, ale na pewno jakość mojego życia poprawiła się po tym zabiegu. Tak więc mogę chyba służyć za żywą reklamę umiejętności Beyondblackie 
Beyondblackie napisał/a:Anemonne napisał/a:Moje pytanie: kiedy i jak zakończy się mój aktualny problem finansowo-mieszkaniowy?
Na dzień dzisiejszy masz duza potrzebe bronienia tego co swoje (Niedzwiedz), jak mama mis
Masz poczucie, ze komfort Twojego domu jest zagrozony (Plomien). Karty doradzają uzyskac wieksza ilość informacji, możliwe jest, ze sa rzeczy, które ktoś przed Toba ukrywa (Ksiazka). Zreszta sugeruje to tez karta Kota w pozycji rezultatu- ktoś w Twoim otoczeniu jest bardzo egoistyczna osoba i mowi Ci tylko tyle na ile jest mu to wygodne. Niepokojace jest również to, ze jest to osoba z Twojej rodziny
(Lilie). Widze powolne zakończenie problemów w grudniu, ale przygotuj się na dużo frustracji (Trumna, Krzyz).
Beyondblackie napisał/a:Jeżeli chodzi o zdrowie, to cos te Lilie nie chcą się od Ciebie odczepić
Czy Ty nie masz przypadkiem problemów z organami rozrodczymi, jakiś babskich przypadlosci (bo to zwykle Lilie oznaczają w kontekście zdrowia)? Inna mozliwoscia sa problemy ze słuchem bądź wzrokiem (jak również demencja, ale to raczej u osob w zaawansowanym wieku). Wychodzi na to, ze czeka Cie pobyt w szpitalu (Wieza), który zakończy się wyleczeniem danej przypadlosci (Medal).