Lenormand - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 196 do 260 z 356 ]

196

Odp: Lenormand

To ja też - w nawiązaniu do poprzedniego pytania - czy powinnam sprzedać dom? Bo takie jakieś przeczucie mam big_smile

Zobacz podobne tematy :

197

To ja poproszę wróżbę na temat kolejnego obiektu. Tamten był mało atrakcyjny i miał dziwaczny charakter, ten jest śliczny jak z obrazka  i ma dziwaczny charakter. Poproszę o szczegóły na temat Pana Ślicznego big_smile

198

Anemonne napisał/a:

To ja też poproszę, z ciekawości wink Przyjaciółka stawiała mi kiedyś Tarota, efekty były interesujące, ciekawi mnie więc, co powiedzą Twoje karty.

Moje pytanie: kiedy i jak zakończy się mój aktualny problem finansowo-mieszkaniowy?

Na dzień dzisiejszy masz duza potrzebe bronienia tego co swoje (Niedzwiedz), jak mama mis smile Masz poczucie, ze komfort Twojego domu jest zagrozony (Plomien). Karty doradzają uzyskac wieksza ilość informacji, możliwe jest, ze sa rzeczy, które ktoś przed Toba ukrywa (Ksiazka). Zreszta sugeruje to tez karta Kota w pozycji rezultatu- ktoś w Twoim otoczeniu jest bardzo egoistyczna osoba i mowi Ci tylko tyle na ile jest mu to wygodne. Niepokojace jest również to, ze jest to osoba z Twojej rodziny sad (Lilie). Widze powolne zakończenie problemów w grudniu, ale przygotuj się na dużo frustracji (Trumna, Krzyz).

199

Iceni napisał/a:

To ja poproszę wróżbę na temat kolejnego obiektu. Tamten był mało atrakcyjny i miał dziwaczny charakter, ten jest śliczny jak z obrazka  i ma dziwaczny charakter. Poproszę o szczegóły na temat Pana Ślicznego big_smile

Ty masz jakiegoś farta do dziwacznych typow, musze Ci przyznać wink

W sercu tego Pana sa Szpady. Jest to czlek krewki i skłonny do wykłócania się, choleryk, ale można tez o nim powiedzieć, ze ma ostra ripostę i jest calkiem niegłupi. Niestety jest to tez facet, który bywa nietaktowny i chamski, bo tak naprawdę mało go obchodzą inni ludzie (Kosa). W jego marzeniach sa uczucia (Kwiaty), romans, motylki, mile chwile i jest raczej otwarty w komunikowaniu tego (Jezdziec). Najlepsze zostawiłam jednak na koniec- on przed Toba ukrywa stany depresyjne (Trumna).

Generalnie odradzałabym.

200

santapietruszka napisał/a:

To ja też - w nawiązaniu do poprzedniego pytania - czy powinnam sprzedać dom? Bo takie jakieś przeczucie mam big_smile

Cos mi się wydaje, ze ten Twój były maz to niezły utracjusz był (Bachus), który doprowadzil do problemów (Chmury) w Twoim domu (Plomien).

Z ta sprzedażą to ja bym się jednak nie spieszyla, bo jest szansa na otrzymanie jakiegoś wsparcia finansowego od przyjaciolki (Bukiet).

201

Beyondblackie napisał/a:

Cos mi się wydaje, ze ten Twój były maz to niezły utracjusz był (Bachus), który doprowadzil do problemów (Chmury) w Twoim domu (Plomien).

Z ta sprzedażą to ja bym się jednak nie spieszyla, bo jest szansa na otrzymanie jakiegoś wsparcia finansowego od przyjaciolki (Bukiet).

Te nowe karty chyba nie działają tak dobrze jak te stare wink
Nie był utracjuszem, wprost przeciwnie, grabi do siebie i stąd problemy big_smile i nie mam tak dobrze stojącej finansowo przyjaciółki, niestety, żeby mogła mnie poratować big_smile chyba że może być jakaś inna interpretacja?

202

Tych nowych to ja się jeszcze ucze big_smile

203

Beyondblackie napisał/a:
Anemonne napisał/a:

To ja też poproszę, z ciekawości wink Przyjaciółka stawiała mi kiedyś Tarota, efekty były interesujące, ciekawi mnie więc, co powiedzą Twoje karty.

Moje pytanie: kiedy i jak zakończy się mój aktualny problem finansowo-mieszkaniowy?

Na dzień dzisiejszy masz duza potrzebe bronienia tego co swoje (Niedzwiedz), jak mama mis smile Masz poczucie, ze komfort Twojego domu jest zagrozony (Plomien). Karty doradzają uzyskac wieksza ilość informacji, możliwe jest, ze sa rzeczy, które ktoś przed Toba ukrywa (Ksiazka). Zreszta sugeruje to tez karta Kota w pozycji rezultatu- ktoś w Twoim otoczeniu jest bardzo egoistyczna osoba i mowi Ci tylko tyle na ile jest mu to wygodne. Niepokojace jest również to, ze jest to osoba z Twojej rodziny sad (Lilie). Widze powolne zakończenie problemów w grudniu, ale przygotuj się na dużo frustracji (Trumna, Krzyz).

Dzięki, sporo z tych informacji ma sens (oprócz tego o członku rodziny - w tę sprawę nie jest zaangażowany nikt z mojej rodziny). Natomiast perspektywa zakończenia problemów w grudniu jest nieco przerażająca, do tego czasu to ja będę zjedzonym przez stres wrakiem człowieka tongue

A mogę jeszcze zapytać karty ( wink ) o moje sprawy zdrowotne?

204

Anemonne, Lilie zwykle wskazują na osobe z rodziny, ale niekoniecznie. Może to być także osoba starsza, ktoś w pozycji władzy, ktoś bardzo konserwatywny.

Jeżeli chodzi o zdrowie, to cos te Lilie nie chcą się od Ciebie odczepić wink Czy Ty nie masz przypadkiem problemów z organami rozrodczymi, jakiś babskich przypadlosci (bo to zwykle Lilie oznaczają w kontekście zdrowia)? Inna mozliwoscia sa problemy ze słuchem bądź wzrokiem (jak również demencja, ale to raczej u osob w zaawansowanym wieku). Wychodzi na to, ze czeka Cie pobyt w szpitalu (Wieza), który zakończy się wyleczeniem danej przypadlosci (Medal).

205

Babskich przypadłości nie mam, wzrok i słuch ok, ale zachorowałam niedawno na boreliozę i to w jej kontekście zapytałam. Pobyt w szpitalu brzmi groźnie, ale cóż... niczego nie mogę wykluczyć hmm

206

Beyondblackie napisał/a:

Ty masz jakiegoś farta do dziwacznych typow, musze Ci przyznać wink.

Ate tego to ja ze względu na sympatyczną twarz wybrałam big_smile i jak widać nawet to nie pomaga, bo i tak trafiam na kota w worku  big_smile

207

Może będziesz na zamkniętym leczeniu antybiotykowym? W każdym razie się nie martw, bo leczenie przebiegnie pomyślnie smile

208

Beyondblackie napisał/a:

Może będziesz na zamkniętym leczeniu antybiotykowym? W każdym razie się nie martw, bo leczenie przebiegnie pomyślnie smile

Oby smile Dzięki.

209

Dziewczyny, cwicze z nowymi kartami smile

Zadawajcie pytania, nawet tak banalne "Jaki będzie mój dzień?". To wszystko cenna praktyka.

210

To ja znowu poprosze na temat Pana Pieknego. Powiedz mi o jego lękach.
MAm swoje spostrzezenia, ale nie chce ci niczego sugerowac.
Oraz o jego pragnieniach -  znowu nie wiem jak zapytac zeby ci nie sugerowac odpowiedzi. To na razie ogolnie potem najwyzej dopytam szczegoly.

211

Beyondblackie napisał/a:
Iceni napisał/a:

Ty masz jakiegoś farta do dziwacznych typow, musze Ci przyznać wink

W sercu tego Pana sa Szpady. Jest to czlek krewki i skłonny do wykłócania się, choleryk, ale można tez o nim powiedzieć, ze ma ostra ripostę i jest calkiem niegłupi.

Nie, wprost przeciwnie jest niebywale spokojny.Ale.. Twardy jak cholera, jak cos mu sie nie podoba to po prostu ucina rozmowe. Nie da sie go sprowokowac ani pzekonac. Inteligwntny i interesujacy w rozmowie jest na pewno, inaczej z nim bym nie rozmawiala.

Niestety jest to tez facet, który bywa nietaktowny i chamski, bo tak naprawdę mało go obchodzą inni ludzie (Kosa).

Niestety to moze byc prawda, na pewno nie jest typem milusiego faceta big_smile

W jego marzeniach sa uczucia (Kwiaty), romans, motylki, mile chwile i jest raczej otwarty w komunikowaniu tego (Jezdziec).

To jest 100% prawdziwe. Facet zyje w jakiejs emocjonalnej pustce i wciąga w siebie wszelkie emocje jak gąbka. I rzeczywiscie potrafi mowic o tym czego mu brakuje.

Najlepsze zostawiłam jednak na koniec- on przed Toba ukrywa stany depresyjne (Trumna).

Tego akurat nie ukrywa, bardziej ukrywa to, co doprowadzilo do tych stanow. Mam wrazenie, ze on sie wstydzi swojego zycia (jakichs porazek)

Generalnie odradzałabym.

Nie ma mowy! Ja tylko z nim pisze a ten pan jest szczegolnie wyjatkowy big_smile

(Jezeli ktos jest w temacie to znalazlam bliźniaka Pana Pączka big_smile )

212 Ostatnio edytowany przez zakochana.w.nutach (2016-09-15 19:56:46)

No to powiedz mi coś na temat mojego dnia smile
EDIT: następnego od którego będziesz wróżyć, niech to będzie niespodzianka ;p i może jeszcze czy dogadam się z byłym czy sprawy będe musiała rozwiązywać inaczej? smile

213

Witaj nasza Wróżko smile
A co u mnie widzisz?
Jak potoczy się moje życie sercowe jak rozwiążą   problemy mieszkaniowe i sprawa majątkowa z eks?

214 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2016-09-15 19:55:30)

Z góry dziękuję za wróżbę smile

215

Beyondblackie napisał/a:

Zadawajcie pytania, nawet tak banalne "Jaki będzie mój dzień?". To wszystko cenna praktyka.

To ja poproszę,co mnie czeka w najblizszych dniach, czy moje cele będą osiągnięte   ????

Dziękuję  smile

216

alika40+ napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:

To ja poproszę,co mnie czeka w najblizszych dniach, czy moje cele będą osiągnięte   ????

Dziękuję  smile

Obecnie dużo myślisz o domu (Dom). Może być to Twój dom rodzinny, na co wskazywałaby karta Serca w pozycji finałowej. Masz problemy w tej chwili, ponieważ sprawy się nie ruszają nigdzie i na każdym kroku czujesz, ze się cofasz (Gora). Nie załamuj się jednak, bo jeżeli uzyjesz sily swojej kreatywności, przełamiesz te bariery (Ksiezyc) i osiągniesz swoje cele (Serce).

217

Ja chciałabym się też dowiedzieć, co dalej u mnie z finansami. Tak w ramach ćwiczeń dla Ciebie big_smile

218

kaja77 napisał/a:

Witaj nasza Wróżko smile
A co u mnie widzisz?
Jak potoczy się moje życie sercowe jak rozwiążą   problemy mieszkaniowe i sprawa majątkowa z eks?

W zyciu sercowym jest u Ciebie teraz dosyć pusto, czujesz się samotna i odseparowana (Ksiezyc, Wieza), ale jest wkolo Ciebie jakiś przyjaciel (Pies), dzięki któremu możesz liczyc na zmiane tej sytuacji (Bocian). Szczególnie zwrocilabym uwagę na kogos w pracy bądź urzędzie (Wieza), kto czuje do Ciebie cos więcej niż tylko kolezenstwo smile

W sprawach mieszkaniowych masz poważne problemy spowodowane przez nieuczciwa kobiete (Zmija). Możliwe, ze jest to kobieta pracujaca w jakiejś instytucji (Ogrod, Zmija). Nie martw się jednak, bo sprawy wyjasnia się pozytywnie (Bukiet).

Sprawy majątkowe zapowiadają jakiś nowy początek w Twoim zyciu (Kotwica, Dziecko). Będzie to kluczowy początek nowego projektu (Dziecko, Klucz). W podsumie wychodzi bukiet wiec wszystko rozegra się po Twojej myśli.

219

zakochana.w.nutach napisał/a:

No to powiedz mi coś na temat mojego dnia smile
EDIT: następnego od którego będziesz wróżyć, niech to będzie niespodzianka ;p i może jeszcze czy dogadam się z byłym czy sprawy będe musiała rozwiązywać inaczej? smile

Dzisiaj będziesz mieć nieporozumienia, problemy w związku (jeżeli obecnie w nim jesteś), lub bardziej dosłownie spotka Cie jakas klotnia z zamężnym panem (Pierscien, Pan).

Jeżeli chodzi o bylego to jest on niezłym ananaskiem (Lis). On już ma jakas kobiete na boku (Serce, Pani) i klamie w zywe oczy.On ma generalnie dużo sekretów o których Ci nie mowi (Ksiazka).

220

To w ramach ćwiczeń dla Ciebie, proszę odpowiedz jak spędzę  nadchodzący weekend smile Dziękuję

No nie no, liczyłam na coś lepszego, jeszcze będę się dzisiaj kłócić? ;p nie mam nikogo

A to dupek jeden, szok. Domyślam się, że kłamie więc pewnie wróżba się zgadza, dziękuję

222

Ja chciałabym się też dowiedzieć, co dalej u mnie z finansami. Tak w ramach ćwiczeń dla Ciebie big_smile

No, znowu w sprawach finansowych wychodzi Ci jakiś przyjaciel (Pies). Jest to ktoś kogo znasz cale zycie, od dzieciństwa (Drzewo). Na przeszkodzie na dziś staja Ci jakies opóźnienia (Lilie), które sa związane z długoterminowymi inwestycjami. Nie martw się jednak, bo na gorze masz karte Listu, która zapowiada dobre wiadomości po jakims czasie, około 27 dni bądź po pol roku. Generalnie zrealizujesz swoje plany (Ksiezyc).

223

Beyondblackie napisał/a:

No, znowu w sprawach finansowych wychodzi Ci jakiś przyjaciel (Pies). Jest to ktoś kogo znasz cale zycie, od dzieciństwa (Drzewo). Na przeszkodzie na dziś staja Ci jakies opóźnienia (Lilie), które sa związane z długoterminowymi inwestycjami. Nie martw się jednak, bo na gorze masz karte Listu, która zapowiada dobre wiadomości po jakims czasie, około 27 dni bądź po pol roku. Generalnie zrealizujesz swoje plany (Ksiezyc).

O, to już znacznie lepiej brzmi big_smile dziękuję smile

224

AiR7 napisał/a:

To w ramach ćwiczeń dla Ciebie, proszę odpowiedz jak spędzę  nadchodzący weekend smile Dziękuję

Czeka Cie dosyć nieprzyjemny czas sad Dowiesz się o jakiś kłamstwach i plotkach (Chmury, Ptaki) rozpowiadanych przez nieuczciwa, dwulicowa osobe (Lis). Ktos naprawdę Ci chce narobić klopotow. Jest to osoba pozornie czarujaca i atrakcyjna, ale tak naprawdę falszywa do kosci (Ksiezyc w podsumie).

225

Iceni napisał/a:

Oraz o jego pragnieniach -  znowu nie wiem jak zapytac zeby ci nie sugerowac odpowiedzi. To na razie ogolnie potem najwyzej dopytam szczegoly.

Ten pan szuka nowego romansu z kobieta (Pan, Ksiezyc, Bukiet) smile Ale gdzies tam ma ciagle wątpliwości czy nie skończy się to katastrofa (Chmury w podsumie). Chmury tez sugerują, ze do końca nie wie czego od tego związku chce.

Jego leki dotycza podrozy biznesowej, bycia w trasie lub bycia samotnym w podrozy, której jednak także bardzo chce (Koniczyna). On by raczej wolal, żeby ta podróż była dwuosobowa i bardziej romantyczna big_smile (Serce).

226

Beyondblackie napisał/a:
Iceni napisał/a:

Ten pan szuka nowego romansu z kobieta (Pan, Ksiezyc, Bukiet) smile Ale gdzies tam ma ciagle wątpliwości czy nie skończy się to katastrofa (Chmury w podsumie). Chmury tez sugerują, ze do końca nie wie czego od tego związku chce.

Jego leki dotycza podrozy biznesowej, bycia w trasie lub bycia samotnym w podrozy, której jednak także bardzo chce (Koniczyna). On by raczej wolal, żeby ta podróż była dwuosobowa i bardziej romantyczna big_smile (Serce).

Haha.. To pierwsxe nie za bardzo mi sie podoba tongue leki na temat uczuc to on ma jak Himalaje big_smile

To drugie za to ciekawe bo dokladnie o tym rozmawialismy niedawno smile pan sie wlasnie stara o wize do USA, bardzo mu na tym zalezy zeby wyrwac sie z wlasnego kraju ale tez sie boi bo nie ma nikogo znajomego tam.

Wolalby do UK (i od tego sie w zasadzie zaczela nasza znajomosc) ale koszta studiow w UK sa dla niego nie do przeskoczenia.

Tak ze druga czesc 100% prawdy.

227

Beyondblackie   smile  Dziękuję smile

228

Witam chciałabym poprosić o wywróżenie co będzie dalej z moim mężem. Słyszałam że jakaś się kręci koło niego a i teściowa niestety mąci trochę.z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam

229

Hej BB.

Mam dylemat z dwoma chłopakami.Koledzy,ale czy z którymś rysuje się coś poważniejszego?
Jeden z nich milczy kilka dni. Dlaczego?

230

Dziewczyny, odpowiem na pytania jutro. Wczoraj mialam bardzo zajete po poludniu i dzisiaj tez smile

231

Cierpliwie czekam smile z góry dziękuję smile

232

andziula125 napisał/a:

Witam chciałabym poprosić o wywróżenie co będzie dalej z moim mężem. Słyszałam że jakaś się kręci koło niego a i teściowa niestety mąci trochę.z góry dziękuję i serdecznie pozdrawiam

W tej chwili macie problemy (Chmury), ktore dotycza przede wszystkim obsesyjnej zazdrosci, czegos co Cie zjada od srodka (Myszy). Lilie wskazuja jednak na to, ze sa one nieuzasadnione, a Pies w wyniku sugeruje, ze Twoj maz jest jak najbardziej wierny.

233

Zosiaaaaa napisał/a:

Hej BB.

Mam dylemat z dwoma chłopakami.Koledzy,ale czy z którymś rysuje się coś poważniejszego?

Pierwszy z nich bardzo stara Cie sie zbajerowac, ekscytuje Cie (Gwiazdy, Statek), ale nie ufalabym mu wcale bo jest nieuczciwy i juz kreci z jakas inna dziewczyna (Zmija). Drugi za to jest bardzo ustatkowany (Drzewo), powaznie mysli o zwiazku (Lilie, Pierscien), ale moze nie dostarcza Ci az tak duzo emocji wink Wybor jest Twoj wink

234

Beyondblackie dziękuję ślicznie!!! uffff aż mi lepiej!! Uwielbiam te karty naprawdę wink a mogłabyś mi coś wypatrzeć w tych kartuniach o mojej teściowej??? planuje przyjazd który mnie bardzo martwi sad

235

Beyondblackie napisał/a:
Zosiaaaaa napisał/a:

Hej BB.

Pierwszy z nich bardzo stara Cie sie zbajerowac, ekscytuje Cie (Gwiazdy, Statek), ale nie ufalabym mu wcale bo jest nieuczciwy i juz kreci z jakas inna dziewczyna (Zmija). Drugi za to jest bardzo ustatkowany (Drzewo), powaznie mysli o zwiazku (Lilie, Pierscien), ale moze nie dostarcza Ci az tak duzo emocji wink Wybor jest Twoj wink

Dzięki BB.

Może podszepniesz, kogo wybrać wink

Dzięki za wróżbę smile

236

Ooch! To ja poproszę akt trzeci z Panem Pięknym. (I niech to będzie ostatni raz big_smile)

Ponieważ dowiedziałam się kilku nowych informacji o tymże osobniku. Zaskakujących dość. A z drugiej strony jego nastawienie do mnie się zmieniło i jestem ciekawa w ktora strone ta zmiana zmierza.

Konkretnie pytam o:
- Jego nastawienie do mnie  i czym spowodowana jest zmiana zachowania
-czy warto inwestowac czas w te znajomosc (tzn czy bedzie interesujaca czy toksyczna jak poprzednia i nagle sie dowiem, ze jest jakims popaprancem emocjonalnym tongue)
- oraz jedna kwestia w kierunku jego decyzji o karierze - czy piwinien wybrac emigracje do US i inna droge kariery, czy pozostac przy swojej i ja kontynuowac?

A jak zadam jeszcze jedno pytanie o niego to mnie zbanuj big_smile

237

Iceni napisał/a:

Ooch! To ja poproszę akt trzeci z Panem Pięknym. (I niech to będzie ostatni raz big_smile)

Ponieważ dowiedziałam się kilku nowych informacji o tymże osobniku. Zaskakujących dość. A z drugiej strony jego nastawienie do mnie się zmieniło i jestem ciekawa w ktora strone ta zmiana zmierza.

Konkretnie pytam o:
-czy warto inwestowac czas w te znajomosc (tzn czy bedzie interesujaca czy toksyczna jak poprzednia i nagle sie dowiem, ze jest jakims popaprancem emocjonalnym tongue)
- oraz jedna kwestia w kierunku jego decyzji o karierze - czy piwinien wybrac emigracje do US i inna droge kariery, czy pozostac przy swojej i ja kontynuowac?

E tam, nikogo banowac nie bede. Musze sie na kims uczyc wink

Ten Pan otrzymal falszywa wiadomosc o tym, ze zostal tatusiem (Lis, List, Dziecko), wiec sie nie dziwie, ze nim wstrzaslo. Jezeli chodzi o to co z tego bedzie to karty pokazuja, ze wiazanie sie z tym Panem odbic sie moze bardzo negatywnie na Twoim zdrowiu, powodujac nawet depresje (Drzewo, Klucz, Trumna). W podsumie wychodzi Kosa, wiec zwiazek ten kosztowalby Cie sporo nerwow i jest wrecz niebezpieczny. Jezeli chodzi o wyjazd do USA, to Pan dostanie jakies pozytywne wiadomosci od przyjaciolki na ten temat (Ptaki, Kobieta, Pies) badz bedzie prowadzil rozmowy z przyjaciolka. Jezeli sie na wyjazd zdecyduje jednak, czekaja go straty (Myszy).

238

Zosiaaaaa napisał/a:
Beyondblackie napisał/a:
Zosiaaaaa napisał/a:

Hej BB.

Dzięki BB.

Może podszepniesz, kogo wybrać wink

Dzięki za wróżbę smile

Ty wiesz najlepiej czego w zyciu chcesz smile

A ja się ostatnio z żadnym panem nie kłóciłam! big_smile Może w takim razie powiesz coś na temat tego co mnie czeka w najbliższych dniach? big_smile albo powiedz mi kiedy urodze i zobaczymy czy się sprawdzi haha big_smile

240

:-(

241

Beyondblackie napisał/a:
Iceni napisał/a:

Konkretnie pytam o:

E tam, nikogo banowac nie bede. Musze sie na kims uczyc wink

Ten Pan otrzymal falszywa wiadomosc o tym, ze zostal tatusiem (Lis, List, Dziecko), wiec sie nie dziwie, ze nim wstrzaslo. Jezeli chodzi o to co z tego bedzie to karty pokazuja, ze wiazanie sie z tym Panem odbic sie moze bardzo negatywnie na Twoim zdrowiu, powodujac nawet depresje (Drzewo, Klucz, Trumna). W podsumie wychodzi Kosa, wiec zwiazek ten kosztowalby Cie sporo nerwow i jest wrecz niebezpieczny. Jezeli chodzi o wyjazd do USA, to Pan dostanie jakies pozytywne wiadomosci od przyjaciolki na ten temat (Ptaki, Kobieta, Pies) badz bedzie prowadzil rozmowy z przyjaciolka. Jezeli sie na wyjazd zdecyduje jednak, czekaja go straty (Myszy).

Zwiazku z nim poki co nie planuję big_smile
Ale Pan jest popieprzony jak malo kto, a ja niestety do takich czuję pociąg big_smile Na szczescie mieszka wystarczajaco daleko zebym czula sie bezpiecznie.

Ale jego zachowania są tak sprzeczne, że  jak zyję jeszcze z takim nie rozmawialam big_smile

Tak że może i poproszę cię jeszcze o wskazowki big_smile chociaż nie wiem, bo od wczoraj ze mną nie rozmawia. A wlasciwie nie rozmawia z calym swiatem tongue

Aaaallee... w międzyczasie trafił się Pan Poeta. Na razie nie wiem nic, oprócz tego, że ładnie pisze...  Cos tak może o nim dla treningu? (Obiecuję feedback big_smile)

242 Ostatnio edytowany przez kaja77 (2016-09-22 12:09:23)

Witaj Wróżko smile
dziękuje za poprzednią wróżbę smile
mam pytanie: po tym co teraz przechodzę i co mnie czeka co ze mną będzie kim się stanę jeśli w ogóle dam radę?

243

kaja77 napisał/a:

Witaj Wróżko smile
dziękuje za poprzednią wróżbę smile
mam pytanie: po tym co teraz przechodzę i co mnie czeka co ze mną będzie kim się stanę jeśli w ogóle dam radę?

Obecna sytuacja jest jakas przejsciowa (Statek). Wiaze sie z podroza badz tez zmiana miejsca zamieszkanie. Jezdziec ostrzega Cie, ze decyzje bedziesz musiala podejmowac bardzo szybko i niestety musisz uwazac na nieuczciwa osobe w Twoim otoczeniu (Zmija). Rozwiazanie Twoich problemów jawi się jako Drogi, a wiec będziesz musiala balansować wiele spraw jednocześnie, szczególnie dotyczących domu (Dom).

244

Iceni, ten Twój Pan Ladny ma nadzieje, ze rozwiaze problemy z kobieta (Koniczyna, Klucz, Pani). Karty jednak milcza co do tego czy to Ty czy jakas inna Pani wink

Pan Poeta nie ma zbyt pięknego charakteru hmm To mezczyzna wiecznie martwiacy się, wynajdujący czarne scenariusze, jak również niezły pedant i sknera (Myszy). Na czas obecny ma on dużo zmartwien i nie za bardzo wie czego od zycia chce (Chmury). W sferze marzen u niego jest Bicz, tak wiec Pana interesuje ostry seks (o ile nie jest zagorzałym sportowcem, bo ta karta pojawia się zawsze w korelacji z dużym wysiłkiem fizycznym). W relacji do Ciebie, on po prostu szuka towarzystwa (Ogrod). Pan ukrywa przed Toba, ze ma niezle nerwowy temperament i potrafi ostro ciac jezykiem jak cos idzie nie po jego myśli (Kosa).

245

andziula125 napisał/a:

Nie wiem czy Cie to pocieszy, ale Twojej teściowej grozi wypadek podczas podrozy (Jezdziec, Kosa, Drzewo), także może wcale do was nie dojedzie.

246 Ostatnio edytowany przez Beyondblackie (2016-09-22 18:13:00)

A ja się ostatnio z żadnym panem nie kłóciłam! big_smile Może w takim razie powiesz coś na temat tego co mnie czeka w najbliższych dniach? big_smile albo powiedz mi kiedy urodze i zobaczymy czy się sprawdzi haha big_smile

Z datami w Lenormandzie to ja nie jestem za dobra, ciagle się jeszcze ucze, wiec raczej przewidywać porodu to nie potrafie wink

Jeżeli chodzi o nadchodzące dni to czekaja Cie jakies straty związane z podroza, bądź tez problemy w podrozy- nie wiem, może będziesz miała kłopot z transportem (Myszy, Statek). Ta podróż będzie w celach douczania się, doszkalania (Ksiazka) i dokańczania jakiś spraw(Trumna, Bicz). Tu wygląda na to, ze jesteś bardzo niepewna siebie w związku z czyms co wygląda ja końcowy egzamin. Nie martw się jednak, bo w podsumie wychodzi Kotwica, także dopniesz swojego celu smile

Beyondblackie napisał/a:

Z datami w Lenormandzie to ja nie jestem za dobra, ciagle się jeszcze ucze, wiec raczej przewidywać porodu to nie potrafie wink

Jeżeli chodzi o nadchodzące dni to czekaja Cie jakies straty związane z podroza (Myszy, Statek). Ta podróż będzie w celach douczania się, doszkalania (Ksiazka) i dokańczania jakiś nieprzyjemnych spraw (Trumna, Bicz).

To co mi napisalaś jest dla mnie totalną zagadką ;oo Nie mam pojęcia o co mogłoby chodzić. W podróż się nie wybieram, właściwie to siedze w domu i nic w planach nie mam big_smile Buuu... Szkoda, myślałam, że mi przepowiesz poród :DD Hihi

248

No widzisz, może karty mnie dziś nie chcą się sluchac wink

Beyondblackie napisał/a:

No widzisz, może karty mnie dziś nie chcą się sluchac wink

a może wyjadę gdzieś, ale jeszcze o tym nie wiem? ;p

250

Dziękuję Wróżko smile
A czy mogłabyś zobaczyć w swych kartach jaki będzie ten nowy związek mojego byłego męża?

251

kaja77 napisał/a:

Dziękuję Wróżko smile
A czy mogłabyś zobaczyć w swych kartach jaki będzie ten nowy związek mojego byłego męża?

A co Cie byly maz interesuje? Jest byly, zostaw go w przeszlosci.

252

Beyondblackie napisał/a:
andziula125 napisał/a:

Nie wiem czy Cie to pocieszy, ale Twojej teściowej grozi wypadek podczas podrozy (Jezdziec, Kosa, Drzewo), także może wcale do was nie dojedzie.

Jest wredna ale az tak jej zle nie zyczylam nigdy yikes oby to sie nie sprawdzilo ...

253

A czy ja mogłabym zapytać czy uda mi się żyć życiem, jakiego pragnę dla siebie?

254

Skoro wszyscy pytają zapytam i  ja ,czego mam się spodziewać w najbliższym czasie w związku z pracą ? dziękuję za odpowiedź

255

Beyondblackie napisał/a:
kaja77 napisał/a:

Dziękuję Wróżko smile

A co Cie byly maz interesuje? Jest byly, zostaw go w przeszlosci.

chciałabym tylko wiedzieć czy w końcu da mi spokój czy uwolni mnie w końcu od siebie czy kiedyś przypadkiem nie zapuka do mych drzwi jak mu się wszystko wcześniej czy później rozleci

256 Ostatnio edytowany przez Lucinda (2016-09-24 17:07:39)

Witam, ja również poproszę o wróżbę dotyczącą życia zawodowego - czy otworzyć własną działalność czy pozostać na obecnym stanowisku i oczekiwać na awans?  Pozdrawiam

257

Sorry za przerwę. Pakowalam dom smile

258

Beyondblackie napisał/a:

Iceni, ten Twój Pan Ladny ma nadzieje, ze rozwiaze problemy z kobieta (Koniczyna, Klucz, Pani). Karty jednak milcza co do tego czy to Ty czy jakas inna Pani wink

Pan Poeta nie ma zbyt pięknego charakteru hmm To mezczyzna wiecznie martwiacy się, wynajdujący czarne scenariusze, jak również niezły pedant i sknera (Myszy). Na czas obecny ma on dużo zmartwien i nie za bardzo wie czego od zycia chce (Chmury). W sferze marzen u niego jest Bicz, tak wiec Pana interesuje ostry seks (o ile nie jest zagorzałym sportowcem, bo ta karta pojawia się zawsze w korelacji z dużym wysiłkiem fizycznym). W relacji do Ciebie, on po prostu szuka towarzystwa (Ogrod). Pan ukrywa przed Toba, ze ma niezle nerwowy temperament i potrafi ostro ciac jezykiem jak cos idzie nie po jego myśli (Kosa).

Beyondblackie Ty jesteś genialna! big_smile

Pan poeta okazal sie strasznie fochającym się egocentrykiem big_smile Wszystko musiało być tak jak on chce, bo jak nie, to sprzeczka i foch. I przez tydzien rozmow mielismy trzy sprzeczki. Ale za to jak nie ustepowalam to kładł uszy po sobie i przepraszal. Sporty walki? Oczywiscie! Miłosnik boksu, kiedys nawet trenowal.
Tak czy onaczej wytrzymalam tydzien i panu podziekowalam za znajomosc.

Pan Ladny za to dzielnie sie trzyma, choc lekko nie jest.
Albo facet jest perfekcyjnym kłamcą, albo szczery jak łza. Licho wie...

259

Mam trudne pytanie: czy zostać na obczyźnie mimo trudności? Czy wracać do Polski, również w niepewne.

260

Beyondblackie napisał/a:

Beyondblackie, jesteś genialna big_smile
Dziś mija 27 dni od tamtej wróżby i właśnie otrzymałam dobrą wiadomość - prawdopodobnie naprawdę zrealizuję swoje plany big_smile
A kimś, kogo znam od od dzieciństwa i poratuje mnie finansowo, okazała się niespodziewanie moja Mama... smile

Posty [ 196 do 260 z 356 ]

Strony Poprzednia 1 2 3 4 5 6 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024