Beyondblackie napisał/a:Ta osoba, to podejrzewam jakis mezczyzna
(Jezdziec), ktory jest dosyc pewny siebie, aktywny ale tez i dumny. Ma sklonnosci do wybierania wolnosci ponad wszystko inne i nie lubi byc ograniczany. Jego mysli kraza wkolo odcinania sie od czegos, co go krepuje (Kosa), choc moze to i tez oznaczac, ze naprzyklad wkrotce czeka go jakis zabieg operacyjny. Marzy on o namiętnej milosci, jest romantykiem (Serce), ale karta Gory w pozycji relacji w rozkładzie, sugeruje, ze ma on problemy z przełamaniem się, jest w jakiś sposób zablokowany. Troszke tez moje obawy budzi, ze w pozycji rzeczy ukrytych jest Slonce, normalnie super karta, ale tutaj oznacza, ze ten pan ukrywa fakt, iż jest osoba egotystyczna, samolubna, prozna i glownie zainteresowana powierzchowna "ladna fasada".
Pewny siebie chyba jest, dumny na pewno, czy aktywny -raczej jego najwieksza wada jest lenistwo i odkladanie wszystkiego na potem.
To z wolnością by się zgadzało.
Odzinanie się?... Jedyne co mi przychodzi do glowy to odcinanie się od zwiazkow uczuciowych [zakonczyl takowy niedawno]
To z miłością jest trochę zabawne, bo facet jest niemal uzależniony od internetowych "sex randek" z romantyzmem ma to niewiele wspolnego, naomiast dobrze by wspolgralo z zablokowaniem i trudnoscia w przelamywaniu sie.
Słońce? Nie wiem czy to ma jakiekolwiek znaczenie, ale jego imię w tlumaczeniu oznacza właśnie Słońce 
Znaczy dalej nic nie wiem, ale będę obserwować