Na jutro idę na konsultacje z moją lekarką rodzinną i odebrać skierowanie do kardiologa także zobaczymy co to będzie.
Dziękuje wzajemnie !
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Strony Poprzednia 1 … 75 76 77 78 79 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Na jutro idę na konsultacje z moją lekarką rodzinną i odebrać skierowanie do kardiologa także zobaczymy co to będzie.
Dziękuje wzajemnie !
Hop Hop ale tu pusto!..
Hej Słodziaki:) jak tam wieczorki:)?? ja własnie wróciłam z piwka i humor mam całkiem miły:P
A Wy co śpicie już???? nie mozliwe...
Marita, chyba słabe to piwko było, że taka spragniona towarzystwa jesteś ![]()
haha właśnie nie
musiałam wrócic i mam niedosyt ale było bosko;D
Jest tu jeszcze ktoś?
Cóż tylko ja niestety jestem tylko. Jak minął ci dzień?
spokojnie jak zawsze a u ciebie?
Cześć Rózyczko i Pawle
Fajnie. Rano goście do południa ,a potem mąż przywiózł meble jako niespodziankę. A wieczorem gościna u znajomych.
to się cieszę ,Cześć Julka
widze Róza że nie próżnujesz na forum ,ja się jakiś leniwy ostatnio zrobiłem..Albo mnie tematy nie chwytają ![]()
Trzymajcie kciuki jutro idę do lekarza i jak się dowiem coś złego
spać nie mogę a zle się czuję
A wogóle , nie moge przestać myśleć ... może umieram ?????
:(:(
Fajnie Rózyczko , cieszę się ,że Ci mąż zronbił niespodziankę ![]()
eeee no nie myśl tak ! Wiem że łatwo powiedzieć ale spróbuj chociaż..Niewiem o co chodzi Julka ,coś poważnego?
Możliwe
mam złe wyniki , ciśnienie mi skacze i podejrzenie o włokniaka w piersi , niedoczynnność tarczycy i ... niewiadomo co jeszcze bo choroby lubią parami, i cąłymi stadami łazić !!!!
tydzień przepłakałam , do tego zero wsparcia od rodziny
córki by się pewno cieszyły - wolna chata można żyć bez ograniczeń!!!!!!!
Juleczko musisz wyciszyć sie zrób dobrą herbatke pomyśl o czymś przyjemnym słoneczko musisz dać rade.Paweł czasem coś mnie osobiście dotknie lub wnerwi to napisze.
A do tego samoumartwianie napewno pomaga... Ciśnienie z nerwów i "czarnych"rozmyślań,mój wujek 20 lat z niedoczynnością tarczycy, często jeździ nad może po jod i ma się dobrze do dziś (65) lat a z włókniakiem niema co gdybać...
Dobry wieczor
Julka nie martw sie napewno bedzie dobrze <przytula>
Rozyczka,gdzie mozna znalezc takiego faceta co to niespodzianki robi? ![]()
Co tam Pawle? ![]()
Brawo Paweł tez jestem zdania że będzie wszystko jak najlepiej i napewno ułoży się. Juleczko ze stresu ci skacze bo umartwiasz się , proszę trzeba myśleć pozytywnie.
Julka wyobraźnia nam płata często figle "co to będzie!??" i sami się nakręcamy wiem po sobie ![]()
Nie było nic gorszego usłyszeć od swojej matki (z autopsji) "Jak zejdę to wreszcie spokój będziesz miał" Do dziś to pamiętam...
Cześć Marzenko, masz dziś czas?
Dzięki za wsprcie rózyczko ,Pawle i Marzenko <ściskamWAS > ide spać ![]()
Zmęczona jestem , od 3 godzin na google o róznych choróbskach czytałam ..:) dobra pozytywne myślenie ... rano muszę wcześnire wstać
Dobranoc Marzenko, Różyczko i Pawle ![]()
Wszystkim Z tej Netkafejeczki kolorowych snów
Julka
Pawle narazie jestem jak widac ![]()
Dobranoc Julko :*
Julka zyczę ci na dzisiaj "równowagi" I dobrych wyników z całego serca ,trzymam kciuki ![]()
Myślałem Marzenka co dziś pisałaś...Możemy tutaj czy wolisz na gg?
gg
Skoro was nie ma to idę i ja spać.Dobranoc wszystkim pa. ![]()
Dzięki Pawełku , Marzenko i Rózyczko ..... idę Dobranoc Wam ...... wiecie ,że już 200 !!!!!! stronka NKdP ![]()
no to świętujcie pa JUlka
Nie rózia jestem Marzenki chyba niema..
Ja tez jestem:) znikam co jakis czas,poniewaz mnie rozlacza,ale wracam..:)
Wiesz Pawle,mysle ze mozemy tutaj w sumie
Dawaj...
Chyba już padło to pytanie czy masz tam jakieś oparcie,ludzi do których się możesz zwrócić w razie potrzeby?
Wiesz jest tylko jedna osoba....moja szfagierka....z nia gadam o PRAWIE wszystkim.
Mojej rodziny tu nie ma,przyjaciol tez nie....
Róża poszła już mam nadzieję że się nie obraziła, napisz coś na gg bo zgubiłem twój kontakt..
ok
nic ![]()
Dzień dobry ![]()
Julka jak badania?
Rąsia Bianko
no właśnie Julka?
Cześć Paweł ![]()
Jakieś plany na dziś?
Ja układam rzeczy które biore, a które zostawiam..
Już sie mnie pytaja po co mi taka wielka walizka
Tak jakbym jechała na pół roku ![]()
Czesc.
Moge sie wprosic do Was na pogaduchy? ![]()
Witaj Joankola w naszych progach ![]()
Jak masz na imie? napisz cos o sobie ![]()
Dziekuje za powitanie.
Na imie mam Aska.Jestem wesola,otwarta osoba.Lubie czasem sobie posiedziec przed kompem.
No i standardowo-dziecko,maz itd,itp.
Cześć Asia
witamy gorąco
Bianka dziś jadę po świadectwo pracy..I do urzędu
A z tymi ciuchami to nie przesadzaj bo się nadźwigasz a połowy nigdy nie włożysz
Pracujesz Aśka?
Znowu słonko za mym oknem, woła mnie na spacer.. ale pózniej pójde..
Nic mi sie nie chce i tak plątam sie po domu.. rozwaliłam wszystkie rzeczy na środek pokoju i walizka śmieje sie do mnie
![]()
Nie wiem kiedy jade.. moze w niedziele, albo w poniedziałek..
No jak Grzesiek bedzie chciał mnie odwiesc to pewnie w sobote.. a nie chce tam siedziec bezczynnie i czekac do srody, bo mnie nerwy zjedza..
He he he własnie Paweł ![]()
Jestem typowa kobieta, zawsze gdzie jade biore tyle zeby sie o nic nie martwic, to prawda połowy z tego nie ubiore..a wracajac do domu z powrotem nie mogę dopiąć walizki ![]()
Oj to kupę czasu masz jeszcze po co ci walizka? Wyluzuj Bianka ![]()
Bianko a gdzie sie wybierasz?Jesli wolno zapytac oczywiscie.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Instytut_% … _Warszawie
Tam jade Aśka..
Paweł a Ty wyjeżdżasz do pracy do Holandii?
Jeszcze nie, muszę cv złożyć i jakoś mnie nie ciągnie..Ale jak się zadzwonią to i ja walizkę otworzę ![]()
No tak, a jak Twoja luba na ten ew. wyjazd?
Sama mnie tam pcha! Bo widzisz mnie do szczęścia dużo nie trzeba ,dach nad głową ,strawa,książka,kompik.Tylko jej ciągle czegoś brak,zawsze jej za mało,teraz wymyśla jakieś pierdoły w samochodzie..Ręce opadywują...
No nie narzekaj, przynajmniej Ci urozmaica życie, i nie pozwala Ci sie nudzić
![]()
hehe no w rzeczy samej Bianka
Pożyteczniejszymi rzeczami mogła by się zająć...Na badania mieliśmy jechać i nic...Niewiem na co ona czeka..
No tak ale Ty zamiast "działać" wieczory tu spędzasz
no a samo sie nie zrobi
![]()
Tak mi dzis net miga,ze nerwicy mozna dostac.
Poki co nie pracuje,wychowuje trzyletnia core.No i wyemigrowalismy z kraju.
HHEHE Bianka 6 lat "Działam" i nic...HEHEHE zresztą na "TO" nie trzeba mi całej nocy Taki ogier to ja nie jestem
![]()
To Ty gdzie Asiu teraz mieszkasz?
To córcia nie mała nie duża ![]()
Juz wiem Bianka gdzie sie wybierasz.Bedzie dobrze.
A miejsce zamieszkania obecnie i pewnie na dluzej to Londyn,przedtem mieszkalismy w Luton.
No corcia taka w sam raz ![]()
Sama mnie tam pcha! Bo widzisz mnie do szczęścia dużo nie trzeba ,dach nad głową ,strawa,książka,kompik.Tylko jej ciągle czegoś brak,zawsze jej za mało,teraz wymyśla jakieś pierdoły w samochodzie..Ręce opadywują...
WITAJCIE WSZYSTKIE DZIEWCZYNY i Chłopaki
Paweł powiedz Jej - Twojej Lubej żeby kiedyś tego nie żałowała , bo znam wiele par od 25 lat do 50 gdzie przez zachłanność i zachcianki partnerki , facet znalazł sobie na "obczyznie"
Inną i po małżeństwie lub związku, bo było im ciągle mało a facet tylko zap******ł i miał w końcu dość!!!!!!!
Miłego dnia Dzieciaczki <buziolki> pozdrówcia od Wawelskiego SMoka !!!!!!!!!!!!! i odemnie ma się rozmumieć
pa Julka
No ale Paweł jak zadziałasz to chyba nie pojedziesz?
Wiesz my z Grześkiem staraliśmy sie przez 3 lata, az pwenego ranka powiedział to teraz naprawie już "bedzie"
No i "pyk" i było..
I zamiast sie ciszyc ryczałam jak bóbr, że nie jestem gotowa i takie tam.. no a Grzesiek na to: to będziesz tak teraz siedzieć i ryczeć przez 9 miesiecy?
Zresztą cała moja ciąża to był jeden wielki kabaret ![]()
Oj to Londyn nie tak źle ,dużo polaków... A język znasz Asia? Dogadasz się z "tambylcami"?
Pytam sie bo mamy tu w gronie osamotnioną laskę w Irlandii
Julka jak wyniki badac, bo ja siedze i myśle o Tobie tu !!
Wolalam Luton,ze tak powiem bylo bardziej kameralnie
Londyn to moloch.Jezyk znam na tyle,ze dogadam sie.My juz na tej obczyznie troszke jestesmy.A co z ta laska z Irlandii?
Czesc Beata ![]()
Jak mija dzień? ![]()
Asia bo my tu mamy taka koleżanke, która tez jest na obczyźnie.. i troszke czuje sie tam samotna..
Wieczorami trochę nas tu jest ![]()
Macie takie plany aby kiedys w przyszłosci zjechać do kraju?
Strony Poprzednia 1 … 75 76 77 78 79 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024