Dzieki za gratki
Daniel ja przez ciebie czuje sie coraz glupsza ![]()
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Strony Poprzednia 1 … 67 68 69 70 71 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Dzieki za gratki
Daniel ja przez ciebie czuje sie coraz glupsza ![]()
.
Nie nie Ema nie do Ciebie ![]()
Tylko Daniel wstawia Cie w głupiej sytuacji..
Bo widzę ze chcesz wszystkich włączyć w rozmowę ale Ci sie to nie udaje ![]()
.
Paweł a co Ty tak cicho siedzisz?
A Beata gdzies biega po forum..
Ala sobie poszła.. hymmm...
Beata szuka avatara he he
drapieznego...
Ala uciekla jak ja przyszlam....:( Moze to cos znaczy?? ![]()
Paweł szkoda ze nie udało Ci sie Beaty zachecic to wieczornego tematu.. ![]()
Mogłaby byc ciekawa dyskusja.. ![]()
Nie nie Ema nie do Ciebie
Tylko Daniel wstawia Cie w głupiej sytuacji..
Bo widzę ze chcesz wszystkich włączyć w rozmowę ale Ci sie to nie udaje
Fajnie by bylo jakbysmy wszyscy razem dyskutowali.....Ty,Pawel,Beata,daniel i ja...(obecni teraz)..i cala reszta ktora sie pojawi ![]()
O nie.....Daniel zwial
O CZYM Gadamy???
Daniel no i strzeliłeś focha..
Ja Cie nie wyprosiłam z kafejki, tylko grzecznie zwróciłam Ci uwagę, ze sa tu jeszcze inne osoby..
Wczoraj nawet czesc nam nie powiedziałeś.. cóż..
Marzena mam nadzieje ze sie na mnie nie gniewasz?
Jeśli nie słusznie zwróciłam Danielowi uwagę, niech kazdy z was mi napisze co o tym myśli..
To Daniel wczoraj byl? Hmm.....I czesc nie powiedzial? Daniel.slyszysz?Wracaj , przepros i fochow nie strzelaj ![]()
Pawel,wyjdz z cienia ![]()
Marzena mam nadzieje ze sie na mnie nie gniewasz?
Jeśli nie słusznie zwróciłam Danielowi uwagę, niech kazdy z was mi napisze co o tym myśli..
Bianeczko,ja gniewac sie?No co ty ![]()
Daniel sie naraza....czesc nie mowi....i ucieka
![]()
jestem ,trudno się mówi bianka...
Wiesz Paweł to straszne ale masz cała prawdę napisana w sygnaturze.. ![]()
Pawelku
Nie milcz juz nigdy wiecej
Ok?
Pogadamy sobie we trojke,bo Beata tez znikla ![]()
dla mnie za mało... ![]()
Beata gdzieś jest ale pewnie jakiś czyta dłuuugi wątek ![]()
Marzena jakieś plany na wolne dni?
Wiesz Paweł to straszne ale masz cała prawdę napisana w sygnaturze..
Tez tak uwazam:) To samo mu napisalam kiedy sie z nim witalam tutaj pierwszy raz,ale chyba nie zauwazyl mojego posta....
nie milcze Marzenko tylko obserwuje ![]()
Ja nie znikłam, ja szukam pumy, której nikt nie pomyli z surykatką... A widzę was cały czas ![]()
dla mnie za mało...
Bianka! Widzisz to?? Jemu nas malo..:( Mamy sobie isc?? Z nami sobie nie pogadasz??:(:(
dla mnie za mało...
no wiesz nad reszta nie ma co sie rozczulać ![]()
obserwujesz i nic nie mówisz..
teraz to ja sie troszke głupio czuje..
Beata dlaczego właśnie pumy?
Macie jakieś fobie? ![]()
Bianko nie mam planow na wolne dni.....za to moja szfagierka chetnie mi uzupelni ten czas
Dzisiaj bylam na chwile i o jutro tez sie pytala czy wpadne??..
Nie wiem czy to ja jestem jakas dziwna,ale boli mnie jedna rzecz z jej strony.....
Beata,jestes usprawiedliwiona ![]()
Beata dlaczego właśnie pumy?
Bo ja kocham kotki... Zwłaszcza te duże - groźne, niezależne, chodzące własnymi ścieżkami... Które można pogłaskać tylko wtedy, kiedy one tego chcą ![]()
dla mnie za mało informacji o Beacie do jakiejś "kwalifikacji"
Mówiąc boli co masz na myśli?
Koty przywiązują sie do miejsc a nie do pana ![]()
dla mnie za mało informacji o Beacie do jakiejś "kwalifikacji"
A co ty chcesz "kwalifikować"? Szufladkowanie jest fuj...
Fobie??? Ja sie boje pajakow blee...... I jest jedna rzecz z dziecinstwa.....jak bylam malutka pilnowala mnie starsza kolezanka,i straszyla mnie twarzami w oknach,do dzis mnie to przeraza.....kiedy jest juz ciemno,a czyjas twarz pojawi mi sie w oknie znienacka,to zawal gotowy!!
A po obejrzanym horrorze,zawsze ogarnia mnie uczucie ze ktos chodzi po domu!!
Jak bylam mlodsza,mialam powazna fobie,bo wydawalo mi sie ze ktos za mna chodzi caly czas .No i brat mowil,ze pod lozkiem mieszka,, bebok;'',wiec na wszelki wypadek wskakiwalam do lozka z bezpiecznej odleglosi,by mnie ten bebok nie wciagnal.....:)
Nie mam fobii. Tak jak w sygnaturze
Pewnego rodzaju obawę odczuwam tylko przed ostrymi narzędziami, takimi jak noże np ![]()
tak sobie pomyślałem na temat filmów polskich ,często gęsto kobiety ciemiężone w każdym jednym, jak się rozejrzeć.. Jakieś takie nie nasycone, zdegustowane , to jakiś horrory są... I jak widzę avatar jak u Beaty to jak bym oglądał POLSKI FILM! Nie przyrównując ladies np. Zmęczony tym troszkę jestem..
Ja mam klaustrofobie..
To dopiero jest nie przyjemne..
Pająków sie nie boje jak nie sa w moim zasiegu ![]()
Twój brat Ema musi być fajny
![]()
tak sobie pomyślałem na temat filmów polskich ,często gęsto kobiety ciemiężone w każdym jednym, jak się rozejrzeć.. Jakieś takie nie nasycone, zdegustowane , to jakiś horrory są... I jak widzę avatar jak u Beaty to jak bym oglądał POLSKI FILM! Nie przyrównując ladies np. Zmęczony tym troszkę jestem..
Hi, hi, zmieniłam zanim ten post napisałeś
Tamten avatar był z kategorii "mroczne" a nie "polskie filmy"
"Ladies" czy "Testosteron" ja wolę kota ![]()
Mówiąc boli co masz na myśli?
No bo ja sie jej staram pomagac,przychodze prawie zawsze kiedy o to prosi,pilnuje jej synka(za darmo),pomagam meblowac,zalatwiam rozne rzeczy(dodam ze jest teraz sama z dzieckiem),staram sie ja zrozumiec w roznych sprawach,gadam z nia,moze mi o wszystkim powiedziec i sie wyzalic....
A tu taki cios......Ma jedna kolezanke ktora ma dwie coreczki,i ona zajmuje sie jej malym kiedy szfagierka pracuje(Za oplata!!),ta kolezanka nie pracuje,a ja tak,wiec nie zawsze moge sie nim zajac.Razu pewnego ta kolezanka przyniosla szfagierce obiad i mi tez,wtedy ja i szfagierka meblowalysmy dom i nie bylo czasu na gotowanie....Nie powiem,to bylo bardzo mile z jej strony...ale od tamtej pory szfagierka tak o niej mowi wszystkim na okolo jakby byla aniolem ktory zstapil z niebios.....A ja ??
Czy to zle ze ja tak to odczuwam??
i TO MI SIĘ PODOBA
Pazurku ![]()
Bianko,tak moj brat mial szalone pomysly,swego czasu
:P
No i Beatka powrocila do avatarka:)
Pawel ja wszystko widze,nie unikaj tematu....no dawaj,twoja fobia??:P:P
Przykre, ze szwagierka Cie nie docenia.. przecież masz swoją prace, swoje zycie, i zawsze znajdujesz dla niej czas..
Ona chyba traktuje Cie jak siostrę i myśli ze jak przychodzisz i pomagasz jej za darmo, to jest normalka, w końcu rodzina..
Ja też bym sie tak poczuła jak Ty..
TANATOFOBIA jak wszyscy, zresztą psychika to mój konik... DŁUGO BY O TYM MÓWIĆ... ![]()
Marzenko, masz prawo tak się czuć. Ale z drugiej strony pomyśl, że przecież nie robiłaś chyba tego wszystkiego dla braw czy dozgonnej wdzięczności? Pomagałaś, bo taka była potrzeba, bo uważałaś, że powinnaś. Teraz możesz ze spokojnym sumieniem zająć się sobą a szwagierka niech sobie pieje hymny pochwalne do koleżanki ![]()
TANATOFOBIA jak wszyscy
Nie mam ani śladu tanatofobii w sobie... Więc nie jestem "wszyscy" ![]()
Przykre, ze szwagierka Cie nie docenia.. przecież masz swoją prace, swoje zycie, i zawsze znajdujesz dla niej czas..
Ona chyba traktuje Cie jak siostrę i myśli ze jak przychodzisz i pomagasz jej za darmo, to jest normalka, w końcu rodzina..Ja też bym sie tak poczuła jak Ty..
Wiesz,ja nawet nie pomyslalam o tym aby brac kase za cokolwiek.Powiem ci,ze ja mialam nadzieje, ze kiedys bedziemy jak siostry(ja nie mam siostry),ale inaczej to sobie wyobrazalam....
Dziekuje Bianko,koffana jestes :*
I ja też nie boje sie śmierci..
Marzenko, masz prawo tak się czuć. Ale z drugiej strony pomyśl, że przecież nie robiłaś chyba tego wszystkiego dla braw czy dozgonnej wdzięczności? Pomagałaś, bo taka była potrzeba, bo uważałaś, że powinnaś. Teraz możesz ze spokojnym sumieniem zająć się sobą a szwagierka niech sobie pieje hymny pochwalne do koleżanki
dziekuje Beatko :* ty tez jestes koffana.
Marzena Beata ma racje, teraz musisz sie troszkę zająć sobą.. ![]()
Marzena Beata ma racje, teraz musisz sie troszkę zająć sobą..
Marzenka zajmuje się sobą w najlepszy z możliwych sposobów, czyli siedzi z nami ![]()
Ja sie nie boje swojej smierci,natomiast przeraza mnie mysl o smierci bliskich...
Paweł-1979 napisał/a:TANATOFOBIA jak wszyscy
Nie mam ani śladu tanatofobii w sobie... Więc nie jestem "wszyscy"
Może JESZCZE NIE...
bianka25 napisał/a:Marzena Beata ma racje, teraz musisz sie troszkę zająć sobą..
Marzenka zajmuje się sobą w najlepszy z możliwych sposobów, czyli siedzi z nami
he he he
no nie wątpię.. ![]()
tylko tak jakosc przyszło mi do głowy cos innego ![]()
bianka25 napisał/a:Marzena Beata ma racje, teraz musisz sie troszkę zająć sobą..
Marzenka zajmuje się sobą w najlepszy z możliwych sposobów, czyli siedzi z nami
Macie racje
Jutro zrobie jej numer i nie przyjde he he....
Uwielbiam z wami gadac
![]()
Paweł co masz na myśli pisząc jeszcze nie?
vinnga napisał/a:Paweł-1979 napisał/a:TANATOFOBIA jak wszyscy
Nie mam ani śladu tanatofobii w sobie... Więc nie jestem "wszyscy"
Może JESZCZE NIE...
Dlaczego myślisz, że mi to przyjdzie? Bardziej się boję niedołężności jeśli już, samej śmierci nie. Ale tak jak u Emy, boję się śmierci najbliższych
A mówimy o "świadomości: czy o czym? Dlatego lepiej nie poruszajmy tematów "RZEK"
A mówimy o "świadomości: czy o czym? Dlatego lepiej nie poruszajmy tematów "RZEK"
Temat rzeka na nockę piątkowo/sobotnią bardzo pożądany
Nie wiem, czy cię dobrze zrozumiałam, ale niby dlaczego uważasz, że masz większą świadomość śmierci niż ja? To byłoby zrozumiałe, gdybym z dziadkiem jakimś rozmawiała... Temat śmierci czasem mi się przez myśl przewija, były momenty, że kostucha machała mi zza okna - NIE BAŁAM SIĘ JEJ!!!
Beata droczysz się pewnie...
Definicja fobii???? ![]()
Fobia- lęk przed rzeczami, zjawiskami itd. ![]()
Tylko Paweł jest to ciekawe "Jeszcze nie"
itd???????????
to silny lęk występujący w jakiejś sytuacji, która - patrząc obiektywnie i trzeźwo - wcale nie jest taka straszna. Człowiek cierpiący na fobię zdaje sobie sprawę, że właściwie nie ma czego się bać, ale lęk jest tak silny, że nie można go łatwo opanować siłą woli i racjonalnym myśleniem. Oprócz silnego niepokoju mogą pojawiać się inne, bardzo różnorodne i nieprzyjemne reakcje organizmu na uczucie zagrożenia - na przykład drżenie rąk, zawroty głowy, mdłości i przyspieszone bicie serca. To wszystko prowadzi do unikania sytuacji i przedmiotów wywołujących tak silny lęk - często za wszelką cenę. Chory na fobię stara się nawet nie myśleć o takich sytuacjach.
W zależności od sytuacji wywołującej lęk wyróżnia się wiele rodzajów fobii. Klaustrofobia to lęk przed ciasnymi, zamkniętymi miejscami. Agorafobia to lęk przed znalezieniem się w miejscu publicznym albo w innej sytuacji, z której nie można się łatwo wydostać bez zwracania uwagi na siebie - ludzie chorzy na tę postać fobii unikają tłumu, supermarketów, starają się nie jeździć komunikacją miejską, a w ciężkich przypadkach w ogóle nie wychodzą z domu. Fobia społeczna to paraliżujący lęk przed kontaktami z innymi ludźmi i zawieraniem nowych znajomości. Inne fobie mogą przyjmować postać lęku przed ciemnością, pająkami, wężami, śmiercią, rakiem, AIDS...
różnymi określonymi sytuacjami, zjawiskami..
Mnie też intryguje to "jeszcze nie".... Jak jeszcze nie to kiedy?
Przyczynę znaleźć , czyli konfliktów wewnętrznych, albo traumatycznych przeżyć, które zostały wyparte. Zrozumienie przyczyn to zrozumienie mechanizmów, i wtedy takie mechanizmy może uświadomić lub zmienić! Laski noooooo
Przyczynę znaleźć , czyli konfliktów wewnętrznych, albo traumatycznych przeżyć, które zostały wyparte. Zrozumienie przyczyn to zrozumienie mechanizmów, i wtedy takie mechanizmy może uświadomić lub zmienić! Laski noooooo
Ponieważ uważam się za mądrą dziewczynkę, więc bez obaw mogę się przyznać, że nie rozumiem powyższego jeśli to ma być odpowiedź na moje i Bianki pytanie ![]()
To raczej wygląda mi na element terapii antyfobiowej ![]()
Pawel....a po co mamy szukac przyczyn? Zeby popasc w fobie?
Marzenka to z wilkipedi było? Kto to napisał??? Tak szybko szybko ????????????
Nie wiem .....Ja glupia i tepa jestem...
Strony Poprzednia 1 … 67 68 69 70 71 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024