Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 62 63 64 65 66 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 4,096 do 4,160 z 30,541 ]

4,096

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Ja nie widziałam ale bardzo bym chciała zobaczyć, niestety jestem fanka s-f.  Może kiedyś obejrzę jak wydostanę się z domu.

Zobacz podobne tematy :

4,097

Ja jeszcze tez nie oglądałam..

4,098

Paweł dreszcze miałeś w miejscu najwiekszej sprawiedliwości? Ja byłam w bunkrach hitlera w wilczym szańcu i wchodziliśmy do jego bunkra ,dotykaliśmy ścian i w pewnym momencie zabrałam rękę. Myśl że on w tym miejscu czy jego podobni dotykali tych ścian wywołał mrówki u mnie na skórze.

4,099

No to wiesz chyba o czym mówię...Kompletnie inaczej jak np. w Majdanku czy Oświęcimiu...

4,100

Rozyczko dlaczego wyzej masz inny avatar niz nizej??? Jak to mozliwe???

4,101

Tam było masę sztandarów rozkazów, zdjęć i dużo by opowiadać ale ich zachowania (NIEMCÓW) nie zapomnę nigdy..

4,102

Kochani ja Was juz opuszczam dzis..

Dobrej nocy smile

4,103

Paweł-1979 napisał/a:

No to wiesz chyba o czym mówię...Kompletnie inaczej jak np. w Majdanku czy Oświęcimiu...

Uwierzcie mi ze ja nie bylam w Oswiecimiu <wielki wstyd> A z mojego masta dosyc blisko...
W 8 klasie byla wycieczka ze szkoly,ale ja nie chcialam tam jechac(zarobilam pale,bo to niby bylo obowiazkowe),ale ja sie balam !!
Moj starszy brat byl tam i mi opowiadal jak bylo i wogole i zdecydowanie powiedzialam rodzicom ze ja tam nie pojade...
Widocznie nie bylam gotowa na takie doswiadczenie?!
Dopiero po kilku latach zechcialam tam pojechac,kiedy dowiedzialam sie wiecej o tym miejscu.....ale sie nie udalo.

I tak sobie mysle,ze nauczyciele ktorzy zabrali moja klase do Oswiecimia powinni byli najpierw opowiedziec nam duzo o tym miejscu,uspokoic,a nie tak jak oni to zrobili.....,,jedziemy do Obozu W Oswiecimiy,prosze sie zachowywac"

4,104

Jak widzieli masakrę to kiwali głowami zniesmaczeni . ale jak sztandary i Bastiony Alberta Speera to napawali się dumą Ciężkie do zrozumienia...

4,105

Dobranoc Bianko smile

4,106

Masz rację Marzenka "człowiek bez historii  jest jak ten który utracił pamięć"
Ale pokazywanie dzieciom koszy nabite włosami czy zębami to lekka przesada..

4,107

Ale temat na wieczór... A mialo być wesoło i znowu prze zemnie  sad

4,108

Nie Pawle,mysle ze 14 lat to dobry wiek na poznanie tak strasznej historii,tylko ze wymaga przygotowania psychicznego.A nam nikt nie tlumaczyl nic i nie opowiadal.Mielismy pojechac i zobaczyc!  Dobrze ze moj brat byl przedemna....bo nie wiem jak w tak mlodym wieku bym to zniosla.
Nie zaluje ze wtedy nie pojechalam.Przez te wszystkie lata,wiadomo poznalam cala historie i wiem ze wtedy to by bylo dla mnie za duzo.

Tylko ja nie pojechalam i jeszcze dostalam pale....ja sie pytam co to za nauczyciele?

ehhh...szkoda gadac...A ty jak to przezyles?

4,109

No Ema widac twój komp działa na swoja rekę i chce mieć moje oba awatary za jednym zamachem smile  Wracając do dyskusji, no kurcze niby oni rozumieja że wojna to ich tragedia całego narodu wstyd a proszę oczy się świecą że to super.

Ogladałam ostatnio dwa dokumenty o młodzieży z Oświęcimia że to przecież normalne miasto i chcieli dyskotece zrobić to prasa ich piętnowała. Ema ja tez nie byłam ale bardzo chce pojechać na drugie lato. Interesuje się drugą wojną światową, a tam chciała bym pojechać , dla świadectwa że pamiętam.

4,110

Obozy koncentracyjne to moja pasja, jakkolwiek idiotycznie to brzmi... W Oświęcimiu byłam dopiero 4 lata temu i jak przystało na kobietę w ciąży spałam na dworcu, żeby tylko to osławione miejsce zobaczyć...

4,111

Paweł-1979 napisał/a:

Ale temat na wieczór... A mialo być wesoło i znowu prze zemnie  sad

Nie to ja was przepraszam....zasmecilam....sorki...

Pogadajmy o przyjemnych rzeczach smile

4,112 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-02-26 00:08:40)

Rozyczko juz widze jeden avatar....swietny jest smile smile A moj komp,zyje swoim zyciem ha ha wink

My Polacy musimy znac swoja historie juz w podstawowce smile Ale ja bylam zbyt wrazliwa smile

ja tez ogladalam dokumenty,jak starsi ludzie opowiadaja i ryczalam,bo to takie okrutne,ze az brak slow.tez chce tam pojechac.

Beata ty szalona kobieto!!!!  W ciazy na dworcu???  Ja cos czuje ze ciebie stac na wszystko tongue

4,113

Właśnie różyczko wychodząc z tamtąd  nie wiedziałem do końca czemu to muzeum ma służyć.. Bardzo mieszane uczucia..

4,114

Beata czoła chyle ze chciałaś i pojechałaś, super. A co wy na to właśnie że młodzi ludzie gdzieś chcą potańczyć a to nie przystoi  bo wszędzie tragiczna historia.?

A wielu tamtych ludzi polaków pomagało żydom , nie byli oprawcami.

4,115

A tak na marginesie..Jak byłem w wojsku na przepustce to pjechałem do rodziny we lublinie, no i oczywiście Majdanek ,była tam grupa studentek z Ameryki ,oprócz mojego munduru niczym się nie interesowały...Zlewało to po nich... Filmowali mnie chyba z godzine i zadawali pytania w stylu czy u nas trzeba iść do wojska czy nie i jak się czuje jako "przymuszony" To było ważniejsze big_smile

4,116

Ja mysle ze to krzywdzace,ze miasto im nie pozwala na zabawe.Historia historia,ale zyc trzeba!!!

My wszyscy szalejemy na imprezach,a ludzie z Oswiecima maja cierpiec przez historie? Jak dla mnie to nie fair!!

4,117

Widzisz sam Pawle......mundur ma MOC !!!!!  Ja mam faceta,ale jak widze innego faceta w mundurze to sie obejrze:P

A propos.....nie snily mi sie mundury ani warany z komodo he he tongue

4,118

To dziwne co mówisz różyczko bo w Lublinie normalnie życie się toczy...Może większe miasto no niewiem..
A obóz prawie taki sam...

4,119

Ema napisał/a:

Widzisz sam Pawle......mundur ma MOC !!!!!  Ja mam faceta,ale jak widze innego faceta w mundurze to sie obejrze:P

A propos.....nie snily mi sie mundury ani warany z komodo he he tongue

Ja to dobrze wiem NAJWIĘKSZA ILOŚĆ "ZALICZEŃ" tongue

4,120

No prosze Paweł twoja latynoska uroda została doceniona smile super. Ema Paweł to prawdziwy przystojniak , sory ale oceniam fachowo jako  nieco artystyczna dusza. Paweł na canal plus leciał ten dokument o młodzieży właśnie z tego miasta.

4,121

Hej Melisa:) Fajnie ze wpadlas...dzisiaj o historiii,ale wczoraj......bylo goraco,spodobalo by ci sie tongue

Napiszesz nam cos o sobie??

4,122

to niewiem bo mam "N" Ale znajdę Cześć Melisa nie znamy się jeszcze Paweello jestem wink

4,123

Kurde, o stanikach się zaczytałam i o was zapomniałam smile

Ema, byłam dopiero w 4 miesiącu, czułam się rewelacyjnie, no i nic nie było po mnie widać smile A na dworcach często zdarzało się niegdyś nocować smile

Rózyczko - przeczytałam wszystko, co można znaleźć w bibliotece o obozach koncentracyjnych. Ale młodziutka wtedy byłam - tak gdzieś między 12 a 17 r.ż mnie ta obsesja trzymała. Zawsze fascynowały mnie głównie przeżycia ludzi, emocje - do dzisiaj nie umiem wymienić żadnego z komendantów Oświęcimia sad A chciałam tam pojechać, bo ja w takich miejscach czuję po prostu osławiony oddech historii...

Paweł - oświęcim jest bardziej "medialny" niż Majdanek. Jest symbolem, a Majdanek tylko obozem ... No i rozmiar miasta też na pewno ma znaczenie.

4,124

różyczka napisał/a:

No prosze Paweł twoja latynoska uroda została doceniona smile super. Ema Paweł to prawdziwy przystojniak , sory ale oceniam fachowo jako  nieco artystyczna dusza. Paweł na canal plus leciał ten dokument o młodzieży właśnie z tego miasta.

Przystojniak,powiadasz....hmm....

Pawle masz ciemne wlosy i brazowe oczka??

4,125

Witaj Melisa w kafejce przyjaciół powiedz coś nam o sobie?Beata puk puk gdzie ty jesteś?

4,126

Ileż wy umiecie natworzyć w czasie jak człowiek jednego posta pisze... A jako zwierzę biurowe piszeę szybko przecież wink

Cześć Melisa smile

4,127

Nie moge spać.. i posiedze tu jeszcze.. smile

Ja w Oświęcimiu byłam 4 miesiące temu.. z Olą smile

Witaj w naszych progach Meliso smile

4,128 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-02-26 00:32:08)

Beata....zapomnialas.....wstydz sie......<ha ha>

Hej Bianko,przepraszam nie wiem nawet ile twoja corcia ma latek,albo zapomnialam....:/

4,129

Fajno bianka! Wiecie jak niektórzy kaszubi  mówią na canal + ????

4,130

Paweł-1979 napisał/a:

Fajno bianka! Wiecie jak niektórzy kaszubi  mówią na canal + ????

??

4,131

Ema napisał/a:

Beata....zapomnialas.....wstydz sie......<ha ha>

No jakoś tak ciszej rozmawialiście niż wczoraj wink

4,132

Pawle a na moje pytanko nie odpowiesz???  <prosi grzecznie>

4,133

No prosze tyle nas tu aż miło patrzeć. A ja muszę sie zmywać znów dyskusja mnie czeka. Ehhh dobrej nocy do jutra.

4,134

PA Róża smile

Czesc Ala smile

4,135

O melisa to bratnia dusza jesteś ja bez Pink Floyd żyć nie mogę...
-Kaszubi mówią CANAL DODAĆ big_smile big_smile big_smile

4,136

he he he big_smile

mozna też tak mówić big_smile

4,137

Melisa a teraz jakie masz plany na życie? Pracujesz?

4,138

Melisa napisał/a:

Co tu by napisać- przyznacie, że trudno tak o sobie nawijać smile Mam 21 lat, dołączyłam na forum, żeby czasem dopytać o opinie osób, które mnie nie znają osobiście. Zrezygnowałam ze studiów w tym semestrze...Jestem w stałym związku. Spokojna osóbka ze mnie. Mój jedyny nałóg- MUZYKA. Tyle a co mogę dowiedzieć się o Was ? big_smile

Piekny Nalog Melisa smile

Ja mam na imie Marzena.....tez jestem w stalym zwiazku,interesuje sie  troche  fotografia smile
Ile mam lat,wiesz.
Nie mam nalogow....jestem na malym odwyku od slodkosci hi hi...

4,139

Witajcie Kochani smile:)

widzę nową duszę MELISA- kochana za hejka to się tu nie wkupisz tongue:P proszę:
-rok produkcji
-zainteresowania
-stan cywilny
-jak nas znalazłaś wink

Beata ja też mam fioła na pkt. wojny, obozów
Pawle- przykro mi ale Ty chyba sie nie smucisz??
Różyczko atavarek zajxxxx smile a podpis jeszcze lepszy big_smile

4,140

Pa Rozyczko smile

Pawle nie odpowiesz mi,w porzadku smile

Ala!!!!:)

4,141

oj Marzenka ,róża przesadziła oczywiście, dam ci namiar na nk jak chcesz...

4,142 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-02-26 00:41:12)

Ja jestem Bianka.
22 lutego skonczyłam 26 lat, Boże jaka ja jestem stara..ech..
Wychowuje córcie Ole, i tak żyję sobie powolutku pomału realizując zwoje cele big_smile

4,143

Ema założe twój fan klub no !  A gdzie to Alunia się dziś podziewa? Melisa cześć i cześć reszcie domowników.

4,144

Czesc Ala smile :*  Co tak pozno dzis??

4,145

Na naukę nigdy nie jest za pózno..
Czasami musimy cos zle wybrać by wiedzieć czego chcemy smile Więc nie katuj sie tak strasznie Meliso smile

4,146 Ostatnio edytowany przez Ema (2010-02-26 00:45:56)

Rozyczko a dlaczego fun club?? smile

Pawle jesli masz chec....:) na emaila smile

Alu.....a ty jestes.....Alina....Alicja....czy poprostu Ala???  smile:)

4,147

bo dzis trzeba było sie spotkać z namacalnymi "przyjaciółmi" tongue wink

Melisko ja już o sobie wszystko napisałam---> polecam lekture kafejki wink

BIANKO WSZYSTKIEGO NAJ NAJ LEPSZEGO DUZO USMIECHU I WYTRWAŁOSCI ZADOWOLENIA Z POCIECHY I... czego tylko chcesz smile <konfetti>

4,148

Alka bardzo dziękuje smile

Po 30 bede obchodzić tylko imieniny, oczywiście jak znajde w koncu je w kalendarzu.. big_smile tongue

4,149

o przez linka ---> Bianko trzeba sie wybrac do administracji i honoraria negocjowac tongue wink

Ok Melisa juz jestem na bieżąco smile a możesz zdradzic imie ?? I'm Ala smile

4,150 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-02-26 00:51:03)

Bianko zaproszenie możesz przesłac e-mailem wink

hehe MELISA nawet o tym nie mysl wink tyle czasu siedzenia na upie--> jeszcze Cie główka rozboli wink

Paweł co tak zamilkłeś ??

4,151

Bianka WSZYSTKIEGO NAJ!!!!!!!!!
http://indahouse.blox.pl/resource/2_urodziny.gif

4,152

Justyna smile

Mam siostre o takim imieniu..

4,153

Meliso.....poczekaj az sie rozkreci <chichocze> 

Tak Ala namacalni przyjaciele......moja namacalna szfagierka tez sie dzisiaj (ZNOWU) o mnie upomniala....
Musialam choc godzine u niej spedzic...he he

4,154

MArzenko po prostu BOND wink

4,155

Paweł-1979 napisał/a:

Bianka WSZYSTKIEGO NAJ!!!!!!!!!
http://indahouse.blox.pl/resource/2_urodziny.gif

he he he big_smile

Jesteś Kochany, dziekuję smile

4,156

Bianko,przepraszam umnknelo mi sad   Wszystkiego najlepszego,duzo zdrowka,szczescia,pogody ducha,pociechy z coreczki i spelnienia wszystkich marzen smile :***

4,157 Ostatnio edytowany przez bianka25 (2010-02-26 00:57:56)

Ema dziękuje smile

Melisa dzieki smile czuję jak Ci się rymuje tongue tongue
mam nadziej ze Wy też pochwalicie sie urodzinami jak będziecie mieć smile

4,158

Ala.........................Ala Bond................pasuje smile

Bianko,ja w tym roku bede konczyc 25,tozto cwierc wieku!!!!   Podejrzewam ze to ostatnie urodziny jakie wyprawie.:)

Ale ten czas leci......a tu jeszcze meza nie ma,dzieci,domu.......ehh.........................tylko rachunki do placenia ha ha

4,159 Ostatnio edytowany przez alaclaudie (2010-02-26 01:00:40)

Justyna jesteś fanką Marlin??

Emka ona chyba nie da Ci spokoju. A M. też tak chętnie zaprasza?? w czym dzisiaj pomagałaś ??
w sensie ze po prostu Ala MArzenko smile

4,160

Ema ale który Bond pasuje? tongue

Posty [ 4,096 do 4,160 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 62 63 64 65 66 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024