Aga, już wiem, wciśnij F5, pisałam z moderatorkami i one też nie widziały, ale wciśnięcie F5 pomaga
Fajny piesek i pasuje do mnie, co nie Róża? ![]()
A ja tak w ogóle wstałam tak wcześnie, bo wcześnie jak na mnie usnęłam tym razem, ok 22 jakoś i za godzinę do Wawy idę z chłopakiem do Wawy. Wolne ma, a wiedział, że rano wstanę, bo wcześnie zasypiałam, to tak postanowił. Co też mnie zdziwiło, że nie chce np później na basen, bo lubi spać do późna i jak ma wolne, to raczej śpi do tej 12 w południe. No, ale fajnie, dawno nie byliśmy na basenie.
Marzenko, dawno nie napisałaś takiego dłuugiego posta, cieszę się
Ok, z 2 dni temu założyłam sobie konto na Lubimy Czytać i dodam tam sobie do "Chcę przeczytać" i wtedy na pewno wkrótce przeczytam "Złodziejkę mojej córki". Bardzo dużo mam już książek w chcę przeczytać z 40 to minimum, ale książkę, którą polecasz przeczytam najpierw jako priorytet, by już niedługo zdać Ci relację
Pamięć jest zawodna, więc ten portal przydaje mi się teraz, widzę, że faktycznie jest fajny i nie zapomnę właśnie np co chcę przeczytać itp ![]()
Ja na komputerze, po łebkach bo po łebkach, ale czytałam dalsze części "Kwiatów na poddaszu", no średnio mi się podobało, jak dla mnie dużo gorsze niż 1 część. A jak Ci pisałam pierwsza część bardzo mi się podobała. Dalsze części były jak dla mnie zbyt przekombinowane i dość nużące.
Ech, to ja miałam pecha czy mam nadal to 'teściowych', bo mojego byłego- ech co to była za kobieta, zapatrzona w synka i teraz muszę przyznać, że mój były był mamisynkiem. Dlatego zawsze nie omieszkała powiedzieć na mnie, że a to jestem dla niego za młoda, a to zbyt dziecinna. Młodziutka byłam, głupia, to sobie pozwalałam. Z obecnego mamą też jak pisałam nie mam jakichś dobrych relacji, ale nie są takie jak z tamtą
On mamisynkiem nie jest, już bym takiego nie wybrała. No, ale czasem jest taka, że traktuje z góry, długo chowa jakieś żale, więc np nic złego nie zrobiłam, a się obraża. Taki typ chyba
Pozdrawiam i miłego dnia, trochę napisałam, teraz nie wiem co napisać
Buziaki
Marzenko ucałuj ode mnie Kamilka, jest coraz piękniejszy z każdym dniem ![]()