Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 464 465 466 467 468 469 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 30,226 do 30,290 z 30,541 ]

30,226

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Aga, już wiem, wciśnij F5, pisałam z moderatorkami i one też nie widziały, ale wciśnięcie F5 pomaga smile

Fajny piesek i pasuje do mnie, co nie Róża? smile

A ja  tak w ogóle wstałam tak wcześnie, bo wcześnie jak na mnie usnęłam tym razem, ok 22 jakoś i za godzinę do Wawy idę z chłopakiem do Wawy. Wolne ma, a wiedział, że rano wstanę, bo wcześnie zasypiałam, to tak postanowił. Co też mnie zdziwiło, że nie chce np później na basen, bo lubi spać do późna i jak ma wolne, to raczej śpi do tej 12 w południe. No, ale fajnie, dawno nie byliśmy na basenie.

Marzenko, dawno nie napisałaś takiego dłuugiego posta, cieszę się smile Ok, z 2 dni temu założyłam sobie konto na Lubimy Czytać i dodam tam sobie do "Chcę przeczytać" i wtedy na pewno wkrótce przeczytam "Złodziejkę mojej córki". Bardzo dużo mam już książek w chcę przeczytać z 40 to minimum, ale książkę, którą polecasz przeczytam najpierw jako priorytet, by już niedługo zdać Ci relację smile Pamięć jest zawodna, więc ten portal przydaje mi się teraz, widzę, że faktycznie jest fajny i nie zapomnę właśnie np co chcę przeczytać itp tongue

Ja na komputerze, po łebkach bo po łebkach, ale czytałam dalsze części "Kwiatów na poddaszu", no średnio mi się podobało, jak dla mnie dużo gorsze niż 1 część. A jak Ci pisałam pierwsza część bardzo mi się podobała. Dalsze części były jak dla mnie zbyt przekombinowane i dość nużące.

Ech, to ja miałam pecha czy mam nadal to 'teściowych', bo mojego byłego- ech co to była za kobieta, zapatrzona w synka i teraz muszę przyznać, że mój były był mamisynkiem. Dlatego zawsze nie omieszkała powiedzieć na mnie, że a to jestem dla niego za młoda, a to zbyt dziecinna. Młodziutka byłam, głupia, to sobie pozwalałam. Z obecnego mamą też jak pisałam nie mam jakichś dobrych relacji, ale nie są takie jak z tamtą smile On mamisynkiem nie jest, już bym takiego nie wybrała. No, ale czasem jest taka, że traktuje z góry, długo chowa jakieś żale, więc np nic złego nie zrobiłam, a się obraża. Taki typ chyba hmm

Pozdrawiam i miłego dnia, trochę napisałam, teraz nie wiem co napisać smile Buziaki smile Marzenko ucałuj ode mnie Kamilka, jest coraz piękniejszy z każdym dniem smile

Zobacz podobne tematy :

30,227

Hejka smile

Monia smile

Jak pisałaś wcisnęłam na klawiaturze F5 i nadal nic...
Co tam u Ciebie?
Jaka pogoda u Ciebie?
U mnie strasznie wieje,znowu zaczynają się wichury.:(

Chłopaki nadal mają ospę,młodszy już zagojone ale ma jeszcze plamki,tylko na główce jeszcze strupki i do tego dostał katarek,starszy już ładnie mu się goi tylko drapie.
Teraz odrabiamy lekcje w domu,mojej przyjaciółki-kuzynki o której ci pisałam córka chodzi z synem do jednej szkoły i ona robi za kuriera,śmiejemy się,przywozi i zabiera książki.
Wczoraj ładnie zrobił zadania bez wojen i nawet dużo zrobił,a dzisiaj jakby diabeł w niego wstąpił,awantura na całego,rzucanie krzesłami,podarł karty pracy,pogniótł kartki,jeden szał,że nie chce robić tych głupich lekcji,literki i cyferki są głupie,mnie wyzwał od różnych.
Oczywiście co za tym idzie ma szlaban na laptopa i gry.
Ma sporo do zrobienia,nawet więcej ma zadane do domu,niż nauczycielki robią z nim w klasie,sama zaskoczyłam się,że tak dużo ma
zadane.

Pozdrowionka dla wszystkich big_smile

30,228

To współczuję Aga, bo naprawdę to musi być trudne, że nastrój Twojego syna tak szybko i bardzo się zmienia. No, ale tak bywa niestety sad Jak go wtedy uspokajasz, jakie są metody, by uspokoić dziecko z ADHD lub pokrewnymi?

A i niestety nie mam pojęcia czemu nie widzisz pieska, z tego co wiem inni już widzą w większości, zwłaszcza po wciśnięciu F5. Szkoda sad

Mnie rozłożyło, mam temperaturę 36 stopni, a czuję się jakbym miała gorączkę grubo ponad 38- a wiem, bo jak miałam taką gorączkę, to tak się czułam. Także leżę cały czas w łóżku, teraz tylko na chwilę wstałam i dalej się kładę. Bolą mnie mięśnie bardzo i nie mam siły nawet przejść kawałka do wc tak naprawdę, bo taka infekcja paskudna i brak sił kompletny. Także zawitam pewnie dopiero za kilka dni, tzn 2-3 dni. Oby szybko minęło paskudztwo. Zmykam znowu do łóżeczka, pozdrawiam smile

30,229

truskaweczka19 napisał/a:

To współczuję Aga, bo naprawdę to musi być trudne, że nastrój Twojego syna tak szybko i bardzo się zmienia. No, ale tak bywa niestety sad Jak go wtedy uspokajasz, jakie są metody, by uspokoić dziecko z ADHD lub pokrewnymi?

A i niestety nie mam pojęcia czemu nie widzisz pieska, z tego co wiem inni już widzą w większości, zwłaszcza po wciśnięciu F5. Szkoda sad

Mnie rozłożyło, mam temperaturę 36 stopni, a czuję się jakbym miała gorączkę grubo ponad 38- a wiem, bo jak miałam taką gorączkę, to tak się czułam. Także leżę cały czas w łóżku, teraz tylko na chwilę wstałam i dalej się kładę. Bolą mnie mięśnie bardzo i nie mam siły nawet przejść kawałka do wc tak naprawdę, bo taka infekcja paskudna i brak sił kompletny. Także zawitam pewnie dopiero za kilka dni, tzn 2-3 dni. Oby szybko minęło paskudztwo. Zmykam znowu do łóżeczka, pozdrawiam smile

Jedną z metod jaką ja stosuje za złe zachowanie i nie chęć robienia lekcji jest jak już pisałam kara na laptopa,gry,oglądanie bajek.
Aby go wyciszyć jak nie skutkują tłumaczenia jest posadzenie go na krześle dopóki nie uspokoi się,albo gdy zaczyna dyskusje swoje,wyzywanie,nie reaguję na jego zaczepki,daję mu się wygadać,wtedy pomimo, że nadal nie chce odrabiać lekcji,staram się doprowadzić do takiego momentu, że sam usiądzie i zaczyna robić lekcje,po prostu nie odpuszczam mu.
Jeżeli dochodzi u niego do takiego napadu szału,że nie idzie go uspokoić w tej sytuacji trzeba usiąść z nim na krześle,przytrzymać go dopóki się  nie uspokoi.Trzeba wtedy siłowo,żeby nie zrobił sobie lub komuś krzywdy. sad
Stosuję też metodę żetonową ,zbiera buzki,za złe zachowanie są odejmowane,musi zebrać odpowiednią ilość buziek,aby otrzymać nagrodę lub laptopa.
Przy takim dziecku liczy się konsekwencja,upór,trzymania się ustalonych zasad.

Szkoda,że nie widzę twojego nowego avatara,może mój laptop nie ma czegoś ustawionego,że nie widzę.
Przykro mi słyszeć,że jesteś chora,ale to chyba ta pogoda,bo mnie też coś łapie,mam katar,boli mnie gardło,kaszel,łamie w kościach itd.
Szybko wracaj do zdrowia,bo z kim będę teraz pisać? sad
Pozdrowionka smile

30,230

Ok, weszłam jeszcze na chwilę, bo trochę lepiej się teraz poczułam. Aga, no pewnie, wrócę jak najszybciej, za te 2-3 dni jakoś będę na pewno myślę smile Bardzo ładnie to opisałaś, na pewno jest tak jak mówisz ważna jest Twoja konsekwencja, nie tylko jak syn ma atak, ale też na co dzień.
Dobranoc smile Lecę spać, bo pora na mnie najwyższa.

30,231

Hej hej tongue

Ja już lepiej się czuję, ale zdrowa całkiem też nie jestem, dlatego nie idę na pogrzeb, mimo że jutro jest takiej mojej ciotki- ale tak naprawdę to i tak dalsza rodzina dla mnie, ja ją z 2 razy widziałam zaledwie, prawie jej nie znałam. Jakbym była zdrowa, to bym poszła, a tak nie widzę sensu zwłaszcza, że słabo ją właśnie znałam, a w końcu jak iść na pogrzeb, to wtedy, gdy samemu się to czuje, że się chce, a nie na siłę czy coś. Moja mama za to idzie, tata i babcia ze wsi, która dzisiaj do nas przyjechała z tego powodu na nocleg i pewnie zostanie z 2 dni hmm Nie lubię jej, no ale cóż zrobić.

Ktoś tu jeszcze zagląda oprócz mnie i Agi, może chociaż Róża? Jak tak to odezwij się Różo, by ta kafejka nam nie upadła, bardzo ją lubię, tutaj były najlepsze dyskusje w sumie smile Zwłaszcza jak było nas więcej np ja, Jaga, Paweł, strzała, a wcześniej też Ema no i ostatnio też, bo Ema do nas zajrzała smile

30,232

Hejka smile

Monia big_smile

Cieszę się,że wracasz pomału do zdrowia smile
Ja dzisiaj wzięłam syrop bo kiepsko się czuję,a nie chcę,aby mnie jeszcze rozłożyło...
Co do tematów filmów,to "Inni" oglądałam dawno temu,widziałam go już z dwa razy,bo jak pierwszy raz go oglądałam nie bardzo wiedziałam o co tam chodzi.
Uważam go za taki sobie...
Co do pozostałych filmów nie widziałam jeszcze na pewno obejrzę.

Jeżeli chodzi o tematy pogrzebów,to ich nie lubię,a co do rodziny,też nie znam dalszej strony.

Tak zgodzę się z Tobą kochani odezwijcie się smile...
Pusto tu jakoś bez Was !!!
Pozdrowionka dla wszystkich czekamy na Was. big_smile

30,233

Ok, no trochę jest to pokręcony film wink No takie też bardzo lubię, jest nad czym pomyśleć też potem smile No widzisz, w końcu pogrzeb to potrzeba indywidualna jak się nie czuje potrzeby jak ja, to nie trzeba iść, także ja nie idę i nie czuję się z tego względu źle. W końcu idzie ten kto chce, kto emocjonalnie czuje, że to dla niego ważne. No i moje przeziębienie, dlatego zwłaszcza podjęłam taką decyzję. Oczywiście, gdyby to był pogrzeb kogoś bliskiego, to poszłabym wtedy, nawet przeziębiona jak teraz, a i nawet z gorszą chorobą, ale tutaj jest inaczej, bo osoba dalsza mi, więc tutaj przeziębienie może dodatkowo sprawić, że nie pójdę i to zrozumiałe smile

Już śpiąca jestem, dlatego idę spać, dobranoc smile

30,234

Hej smile

Tak jak pisałam na pogrzebie nie byłam- w sumie dobrze zrobiłam, że nie poszłam skoro bliska mi nie była i skoro przeziębiona jestem, prawda Aga?. Teraz czuję się lepiej, ale babcia kupiła mi inny lek na gardło, bo tamten mi nie pomagał, chyba dlatego, że miał też prawoślaz, a on mi wzmaga kaszel i gorzej się po nim czuję.

30,235

Hej smile

Tak jak pisałam na pogrzebie nie byłam- w sumie dobrze zrobiłam, że nie poszłam skoro bliska mi nie była i skoro przeziębiona jestem, prawda Aga?. Teraz czuję się lepiej, ale babcia kupiła mi inny lek na gardło, bo tamten mi nie pomagał, chyba dlatego, że miał też prawoślaz, a on mi wzmaga kaszel i gorzej się po nim czuję.

Hej smile

Ja też już lepiej czuję się.
Dzisiaj od samego rana miałam gości,drzwi nie nadążały zamykać się.
Jak tygodniami nikogo nie ma to nie ma,a jak potrzebuję spokoju lub mam dużo obowiązków to wtedy tłumy gości.
Prawdopodobnie jutro mój luby będzie miał robiony rezonans magnetyczny,wtedy okaże się co dalej,jest lepiej,bo pomału próbuje wstawać chodzić.
Mam nadzieję,że wszystko wróci do normy....
Pozdrowionka. smile

30,236

O nieźle, to jest najgorsze, gdy chce się spokoju, a jest na odwrót tongue
To super, życzę mu by szybko doszedł do siebie smile Zaraz na pewno wstanie smile
Ja śpiąca teraz, idę spać. Dobranoc smile

30,237

O nieźle, to jest najgorsze, gdy chce się spokoju, a jest na odwrót tongue
To super, życzę mu by szybko doszedł do siebie smile Zaraz na pewno wstanie smile
Ja śpiąca teraz, idę spać. Dobranoc smile

Mąż pomalutku dochodzi do siebie.
Malutki i ja na antybiotykach, starszy od poniedziałku do szkoły.
Wczoraj oglądałam horror:"Naznaczony 2"- Monia polecam druga część
lepsza od pierwszej,dzisiaj jak znajdę czas może coś też sobie obejrzę.
Pozdrowionka dla wszystkich,hello gdzie jesteście? smile

30,238

Ok zdrowiejcie smile
Ja oglądałam "Naznaczonego 2" już, w kinie z facetem, jak wyszedł smile Świeży i dość doby horror, też mi się podobał. Irytowały mnie tylko miejscami wstawki jakby z komedii, dla mnie nie pasowały i trochę psuły klimat. No, ale poza tym ok, ciekawa historia ogólnie przestawiona.

A dzisiaj byłam z przyjaciółką w naszym domu kultury na "W ciemności"- moim zdaniem naprawdę dobry film, oparty na faktach jak pewnie wiele z Was słyszała. Teraz mam zamiar kupić książkę o tym samym tytule, bo też na pewno jest bardzo dobra.

30,239

Ok zdrowiejcie smile
Ja oglądałam "Naznaczonego 2" już, w kinie z facetem, jak wyszedł smile Świeży i dość doby horror, też mi się podobał. Irytowały mnie tylko miejscami wstawki jakby z komedii, dla mnie nie pasowały i trochę psuły klimat. No, ale poza tym ok, ciekawa historia ogólnie przestawiona.

A dzisiaj byłam z przyjaciółką w naszym domu kultury na "W ciemności"- moim zdaniem naprawdę dobry film, oparty na faktach jak pewnie wiele z Was słyszała. Teraz mam zamiar kupić książkę o tym samym tytule, bo też na pewno jest bardzo dobra.

Hej smile

Wczoraj oglądałam filmy:"Lustra ale nie przypadł mi do gustu i nie obejrzałam go do końca,potem włączyłam sobie:"Dom diabła"-taki sobie końcówka lepsza,jak poszukam to obejrzę ten film co proponujesz,oglądałam też;"Mama"

30,240

Ok. Też oglądałam "Lustra" chyba nawet dwie części. No jakiś super to nie jest, dla mnie może być, ale bez rewelacji.  No dużo tych horrorów i thrillerów oglądałam smile  Bardzo je lubię smile Ty też je lubisz, więc fajnie, że możemy o nich pogadać. "Mama"- jak dla mnie niezła, ale spodziewałam się więcej po zwiastunie, po niektórych opiniach, że taka rewelacja. Dla mnie niezły, ale rewelacji nie było. "Dom diabła" też jakiś świetny nie jest, ale klimat moim zdaniem niezły, przypomina stare horrory lat 80-tych. A dzisiaj zaczęłam oglądać nową "Carrie" z 2013 i nawet mi się podoba, zrobili bardziej jak dramat niż horror, ale moim zdaniem fajnie, bo mamy już starą "Carrie" zrobioną jak horror, więc moim zdaniem dobrze, że teraz tak dla odmiany zrobili pod innym kątem. Widziałam wiele słabszych opinii, więc myślałam, że będzie źle, a jednak według mnie jest dobrze, niezły film smile

30,241

Witam smile

Monia smile

Właśnie udało mi się wstawić avatar, myślę,że spodoba się wszystkim? wink
Zapomniałam napisać Tobie widzę Twojego pieska,jaka śliczna mordka...

Dzisiaj byłam na kontroli z malutkim i sobą.
Malutkiemu mam podawać do końca antybiotyk jest poprawa,co do mojego rtg płuc nic nie wykazało,nie ma żadnych zmian,
dr na robiła mi tylko strachu,ale bynajmniej upewniła się,że jest ok.
Mam jeszcze przez 5 dni brać antybiotyk jest lepiej,ale jeszcze mnie trzyma.
Mój luby jutro jedzie do lekarza,zobaczymy co dalej,czeka go rehabilitacja.
Niestety trzeba czekać na wizyty i rehabilitację...

Oglądałam wczoraj filmy:"Klątwa z Salem","Ostatni egzorcyzm 2","Zakonnica".
"Carrie" widziałam tylko zwiastuny poszukam całego filmu,bo zaciekawił mnie
Obejrzę te dwie wersje,o których pisałaś. :

Pozdrowionka smile

30,242

"Klątwa z Salem" z 2011 roku, tak? Nie oglądałam, trochę się przeraziłam tymi niskimi ocenami. "Ostatniego egzorcyzmu 2" nie oglądałam i pierwszej części też, słyszałam, że średnie, ale obejrzę w sumie, zobaczę co i jak tongue
"Zakonnicę" mam w planach. No i tak posucha, nie mam już za bardzo co oglądać z thrillerów, horrorów, bo duuużą część obejrzałam, więc mogę obejrzeć smile Poza tym czytałam, że nie jest złe smile

Fajnie, że widzisz mój avatar smile Mówisz, że Ci się podoba?:)
Ja Twój też widzę, bardzo ładny, świetne te serce na dłoniach.
To dobrze, że nie masz zmian na płuc, mówiłam, że będzie dobrze smile No, ale oczywiście, lepiej, że sprawdzone.

30,243

Hejka smile

Monia smile

Co tam u ciebie?
Tak podoba mi się twój obrazek z tym psiaczkiem smile

Co do tematu filmów, to właśnie ten oglądałam z 2011 r-"Klątwa z Salem".
Właśnie skończyłam oglądać film pt:"Głosy ciemności",nie jest to jakaś rewelacja,ale może być.
Bardziej spodobał mi się "Martwe zło" polecam jeśli nie oglądałaś.
"Ostatni postój" też dobry.
"Pobawmy się"-oceniam za nudny.

Dzisiaj pofarbowałam sobie włosy nie powiem Ci jaki kolor dokładnie bo nie przeczytałam na saszetce,
coś podchodzi pod burgunt,wiśnia,rubin,taki ciemny brąz z dodatkiem wiśni.
Miałam już odrosty i widać za dużo siwych włosów.

Po za tym była u mnie przyjaciółka- kuzynka złożyć mi życzenia imieninowe i przyniosła prezent.
Natomiast kolega, który mieszka zagranicą,jest muzykiem dzisiaj specjalnie na moje życzenie i prośbę wrzucił film z swoim nagraniem piosenki o którą prosiłam.
Fajnie gra, przypomniały mi się lata jak byłam podlotkiem,jak muzykował po weselach itd...
Dobre stare młodzieńcze czasy... smile

30,244

"Głosów ciemności" chyba nie oglądałam, obejrzę. "Martwe zło" raz zaczęłam, ale nie dokończyłam (:P), więc dokończę. "Ostatni postój", oglądałam, a jakże, nawet mi się podobał. Podobno jest druga część jego, ale bardzo słaba, więc się za niż już nie brałam, nie chciałam psuć sobie wrażenia po niezłej jak dla mnie pierwszej części. "Pobawmy się" obejrzałam, ale też dla mnie nieciekawy, nic specjalnego, więc nawet go chyba nigdzie nie opisałam tongue Obejrzałam i cieszyłam się, że już koniec seansu, kiepski jak dla mnie.

O, to super, na pewno ładnie wyglądasz. Możesz mi wysłać na PW fotkę któregoś razu, chętnie zobaczę smile

To wszystkiego najlepszego z okazji imienin! To miło, co dostałaś od koleżanki? Ze strony kolegi również bardzo miło, dobrze mieć takich ludzi wokół siebie smile

30,245

Hejkasmile

Monia smile

Co tam u ciebie?
Jaka pogoda,bo u nas tragedia,zasypało,nie idzie wyjechać,zimno,wiatr taki,że strach ruszać się...:(
Ja w obecnej sytuacji nie ruszam się z domu,luby teraz załatwia wszystko,wozi do szkoły na zajęcia,zakupy, opłaty itd
Synuś miał teraz w szkole dzień babci i dziadka i bal karnawałowy,niestety nie przyjechał zadowolony,wiecznie płakał,bo nie pasowało mu tzn nie było po jego myśli.
A to,że nie dostał nagrody,bo były konkursy,a to,ze go nie wybrali itd
Ja teraz za dwa tygodnie planuję wyprawić malutkiemu roczek,bo miał w styczniu,ale z powodu choroby moich chłopaków nie robiłam mu.
teraz chrzestni dopytują się kiedy zrobię mu,ale to jeszcze nie wiadomo co wyjdzie,zależy od pogody.
Dzisiaj trochę buszowałam po necie czytałam sobie o ADHD i badaniach genetycznych,dzwoniłam też do socjoterapeuty kiedy w końcu będzie miał zajęcia,bo miał mieć od stycznia a tu już prawie luty.
Mam czekać za telefonem...
To tak w skrócie co u mnie.
Pozdrowionka smile

30,246

U nas też śnieg, ale odgarnięty, bo miasto, to wiadomo odgarniają, to i inaczej, także chodnik pusty, bez śniegu. No, ale zimno, zimno.
Rozumiem, mam nadzieję, że niedługo już będzie mieć zajęcia. Na pewno się przydadzą.
A roczek to ważne urodziny, ho ho smile Fajnie smile
U mnie nic nowego, jutro widzę się z przyjaciółką, w czwartek do mnie chłopak przyjeżdża wink
Kładę się spać dopiero, dobranoc smile

30,247

Hej smile
Co nowego? Dzisiaj jednak spotkanie z przyjaciółką nie wypaliło. No, ale spotkam się raczej z nią w czwartek, a mój facet jednak jutro przyjeżdża po pracy. Niby w czwartek ma wolne i tak miał przyjechać, ale uznał, że lepiej jutro od razu po pracy, to po 15 u mnie będzie, taki wygodnicki mój tongue No bo wiesz, jakby w czwartek jechał, to by musiał z domu dłuższy kawał jechać, a tak ma trochę bliżej do mnie z pracy wink No, ale to dobrze wink

Wczoraj oglądałam "Szepty" (2011). Klasyfikacja horror tutaj moim zdaniem średnio dobrana, to mimo elementu nadprzyrodzonego bardziej thriller psychologiczny, warto to dodać, bo jeśli ktoś nastawia się na mocny horror, to może się zawieść. Ja się generalnie nie zawiodłam, bo po komentarzach o filmie wiedziałam mniej więcej czego się spodziewać. Film mi się spodobał, uważam, że ma bardzo dobry klimat, fabuła może i występowała już jak ktoś pisał w innych filmach, tzn są podobieństwa, ale mnie to nie przeszkadza. Głowna bohaterka zagrała moim zdaniem świetnie i mam nadzieję zobaczyć ją jeszcze w innych filmach smile Oprócz tych wydarzeń  poruszone są ważne kwestie np samotność, trudne dzieciństwo itp Moim zdaniem przekombinowali tylko z zakończeniem i wcześniej mogliby lepiej wyjaśnić pewne kwestie, sama lubię też niejasne zakończenia, ale tutaj  z tym przesadzili. Od siebie daję 8/10 i ogólnie polecam :)To dobry film moim zdaniem smile 

Polecam Ci Aga jak nie oglądałaś wink Może Tobie też się spodoba, jak też lubisz takie klimatyczne, psychologiczne.

30,248

Hej smile
Co słychać? wink  U mnie dzisiaj mój facet był wink Teraz buszuję po forum tongue

30,249

Hej smile

Monia smile

"Szepty" już widziałam dawno temu,ale zobaczę sobie jeszcze raz.
Ja teraz dużo czasu musiałam poświęcić dla synka przy nauce miał dużo do nauki,a sporo czasu zajmuje mu to.
Wczoraj byłam u kuzynki na urodzinach,super spędziłam czas jeszcze dzisiaj dochodzę do siebie wink...
Dzisiaj idę też ale z całą rodzinką.
U nas takie zaspy,pada śnieg i wiatr okropność.
Pozdrowionka pa smile

30,250

Hej!
Co nowego Aga? Jak Twoje zdrowie, jak zdrowie męża? Jak dzieci? wink

30,251

Hejkasmile

Monia smile

Co tam u Ciebie odezwij się?

A nasza kochana reszta,gdzie jesteście wszyscy?
Pozdrowionka dla wszystkich,mam nadzieję,że kiedyś znów odezwiecie się?
Buziaki...

30,252

Ja też mam nadzieję, że ktoś się jeszcze kiedyś odezwie. Fajne dziewczyny z nas, nie gryziemy przecież tongue
A u mnie spoko, a u Ciebie? Jak mąż, jak z terapią dla syna? smile
Fajnie, że już cieplutko się robi, pewnie grzejecie u siebie w domu węglem? To teraz możecie mniej, bo już cieplej trochę.

30,253

Ja też mam nadzieję, że ktoś się jeszcze kiedyś odezwie. Fajne dziewczyny z nas, nie gryziemy przecież tongue
A u mnie spoko, a u Ciebie? Jak mąż, jak z terapią dla syna? smile
Fajnie, że już cieplutko się robi, pewnie grzejecie u siebie w domu węglem? To teraz możecie mniej, bo już cieplej trochę.

Oj nie gryziemy lecz czekamy z utęsknieniem na resztę naszej grupy,może ktoś w końcu odezwie się ?...:(
Tak pogoda już ładniejsza,ale mimo to trzeba palić w piecu,ale nie mówione,że jeszcze nas zima nie zaskoczy...
Maż już od poniedziałku do pracy,ale musi uważać na siebie mało dzwigać.
Ja obecnie jeżdzę już drugi tydzień na rehabilitację z synkiem,teraz też byłam na zajęciach indywidualnych,będę musiała jezdzić z synkiem co drugą sobotę na zajęcia do Bydgoszczy do stowarzyszenia rodzin z Autyzmem i zaburzeniami pokrewnymi.
Złożyłam do poradni wniosek o przebadanie syna, bo ma problemy z czytaniem i pisaniem.Jutro jadę z nim na badania do okulisty,czeka też nas wizyta u laryngologa-trzeci migdał.udało mi się znależć neurologa,bo u nas już nie ma,ale termin mamy na kwietnia.
chodzi o skierowanie na badania genetyczne.
Co do socjoterapii  dowiedziałam się,że terapeuta zbiera dzieci z tego co wychodzi będą to zajęcia grupowe.
Co dalej to czas pokaże jak nam się wszystko ułoży....
Teraz też robiłam malutkiemu badania morfologia i żelazo,jedne wyniki ma podwyższone drugie obniżone,czekam też za wynikiem poziomu żelaza w e krwi i wchłanianiu.
Teraz robiłam malutkiemu spóżniony roczek imprezka udała się...:)
Pozdrowionka buziaczki dla wszystkich smile

30,254

Widziałam zdjęcia z roczku, są świetne smile
No pewnie, niech w końcu ktoś się odezwie w naszej kafejce sad Kiedyś tu było tak tłoczno...
No to niech mąż na siebie uważa. Co do socjoterapii to długo to trwa, mam nadzieję, że niedługo już będziecie mieć zajęcia. To dobrze, że syn ma też zajęcia indywidualne, teraz grupowe, przydadzą mu się pewnie i takie, i takie smile
O to mówisz, że wyniki gorsze, to trzeba sprawdzić, to fakt.
To mówisz, że w kwietniu u neurologa i potem badania genetyczne? To dobrze.
Buziaki :*

30,255

Hejka smile

Wczoraj byłam z synkiem u okulisty niestety nie do końca udało się go zbadać, nie dał sobie wkroplić kropli do oczów.
Mam przyjść w wrześniu,pażdzierniku na kontrol,dr stwierdziła,że nie jest tak żle.
Co do badań genetycznych,to przed nami jeszcze długa droga,ale mam nadzieje,że w końcu uda nam się je zrobić.
Jutro ostatni dzień na rehabilitacji,potem znów wizyta u dr.
Jadę też z moimi dzeciaczkami do lekarza,bo coś zaczyna ich łapać,odebrałam następne wyniki malutkiego na poziom wchłaniania żelaza są za bardzo niskie,martwię się,żebym nie musiała jechać z nim do hematologa.
Czas pokaże,bo są wyniki nie za ciekawe.
Tak jak widzisz Monia u mnie stale coś dzieje się....
Dom-lekarze-szkoła-proza życia...
Pozdrowionka smile

30,256

Rozumiem, faktycznie dużo się dzieje. A Ty robiłaś ostatnio morfologię, jakie Ty masz wyniki- dobre?

30,257

Hej Aga!  Co słychać? smile

30,258

Hej Monia smile

U mnie pomalutku.;)

Dzieciaki na syropach,malutkiemu muszę podawać żelazo,ale jak uda mi się w poniedziałek dostać do dr to pójdę z wynikami jeszcze raz,bo u tego lekarza co byłam nie jestem przekonana do jego opinii  na temat wyników małego,wolę upewnić się.
Co do moich wyników to badania robiłam w zeszłym roku i też musiałam brać żelazo,teraz pewnie też tylko muszę zrobić sobie badania.
Jak tam po szaleństwie Walentynkowym? smile
Oglądałam wczoraj horror tylko nie mogę teraz przypomnieć tytułu jak znajdę ten tytuł to ci napiszę bardzo podobał mi się...
Dzisiaj jadę z chłopakami do teściowej na urodziny...
Ona ma w walentynki ma już 74 lata.:)
Pozdrowionka do usłyszenia pa smile

30,259

Hej smile
Coś się przebudziłam hmm No,. ale za to cud- zasnęłam ok 23:30 big_smile
Aaa, nie było walentynek na razie, bo mój facet chory, dlatego spędziliśmy je oddzielnie w swoich domach. No, ale nie ma tego złego i w piątek idziemy w ramach walentynek spóźnionych do kawiarni, więc fajnie, prawda? smile

30,260

Człeka niema chwil parę i się kokoszki rozlazły !  Co to , parę postów od Sylwestra? yikes
źle się dzieje w  państwie kurnikowym.. Trzeba będzie uruchomić Koguci sztab antykryzysowy big_smile
http://www.adipol.pl/produkty/auto-moto/kogut/kogut11.gif
Ludzie pobudka !  Zima się kończy , czas wstawać smile

30,261

Hejka hejka smile

Kto tu nam zawitał nasz Pawełek.

To słowa dotrzymałeś....
Będzie można z kim pogadać bo tylko ja z Monią na straży tu stoimy wink
Co tam u Ciebie? smile

Ja ostatnio trochę zabiegana do tego malutki ząbkuje strasznie znosi, 4 ząbki mu wyrzynają się.
Marudny strasznie,gorączkuje i te sprawy.:(
Nie zanudzam Cię ...
Pisz co tam ciekawego.:D

30,262

Ooo Paweł, jesteś ! Super smile Toż to muszę jakiś obrazek powitalny wstawić.

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/2a2c47572f2f.gif

Patrzcie, tutaj jest taka fajna stronka emotikona.pl  Właśnie się skapnęłam, że wystarczy kliknąć na emotikonę,  skopiować i wkleić tutaj link forum, który się wyświetla w okienku i gotowe, jest taka super buźka smile

Chyba będę ich częściej używać big_smile

Aga, współczuję małemu, na pewno bardzo się męczy sad

30,263

Ja was czytuję wink

30,264

Pawle  gdzie jesteś takie powitanie a tu nic? big_smile

Monia

Tak malutki strasznie męczy się, stale marudny i gorączkuje.:(

Róża

Hejka co tam u Ciebie?

Jak czytasz nas to czemu nic nie piszesz? smile
Chyba,że zanudzamy ha ha ha.... smile

30,265

No właśnie [b]Róża, tutaj też pisz, nie tylko podczytuj smile

O to taka fajna żabka dla Was, która też się z Wami wita hehe: http://emotikona.pl/gify/pic/01zabka.gif

U mnie wszystko fajnie, przedwczoraj widziałam się drugi raz z koleżanką z tego forum, allegrą90, już drugi raz się widziałyśmy, blisko siebie mieszkamy smile Tak że kogoś z forum znam już wink Wczoraj za to widziałam się z taką moją koleżanką, a dzisiaj widziałam się z przyjaciółką smile Trzy dni pod rząd towarzyskich świetnych spotkań, także bardzo mnie to cieszy, świetnie smile A pojutrze, czyli w piątek odbijamy sobie z moim walentynki i idziemy do kawiarni w Wawie smile Także 14 lutego walentynek nie mieliśmy walentynek, ale teraz sobie chociaż odbijemy prawda, Aga? smile

30,266

Oj... Jestem jestem , ino mi net ostatnio szwankuje ..Jakąś kasę chcą czy cuś i rozłączają  tongue ... Dziękuje Monia za powitanie , dzięki Aga za pamięć ,kochane jesteście smile
Naprawdę ciężko mi ostatnio strasznie ,ale jak podczytuje Agnieszkę i nie tylko zresztą, to aż wstyd pisać o własnych problemach , czasem myślę że niektórzy ludzie są ze stali .
Mam jeszcze znajomych na Ukrainie i jak już pewnie wiecie tragizm z tym związany wcale mnie nie podnosi na duchu...  Agnieszka napisz kiedy będziesz w Bydzi może uda nam się jakoś spotkać ,pogadać..

Monia Allegra to mądra ,bardzo uduchowiona dziewczyna , nie raz czytałem jej posty , czasem dyskutowaliśmy , zakładam że jest bardzo nieśmiała , napisz coś więcej o niej jak możesz..

Róża pewnie już się nie możesz doczekać wyjazdu z PL , pewnie już odliczasz dni i godziny wink

30,267 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2014-02-21 00:52:25)

No właśnie Róża, tutaj też pisz, nie tylko podczytuj smile

No tylko zwykle tak przeglądam i wychodzę wink

tornado napisał/a:

Róża

Hejka co tam u Ciebie?

W sumie to nic ciekawego raczej. Walentynki minęły, fajny dzień smile

30,268

Paweł-1979 napisał/a:

Oj... Jestem jestem , ino mi net ostatnio szwankuje ..Jakąś kasę chcą czy cuś i rozłączają  tongue ... Dziękuje Monia za powitanie , dzięki Aga za pamięć ,kochane jesteście smile
Naprawdę ciężko mi ostatnio strasznie ,ale jak podczytuje Agnieszkę i nie tylko zresztą, to aż wstyd pisać o własnych problemach , czasem myślę że niektórzy ludzie są ze stali .
Mam jeszcze znajomych na Ukrainie i jak już pewnie wiecie tragizm z tym związany wcale mnie nie podnosi na duchu...  Agnieszka napisz kiedy będziesz w Bydzi może uda nam się jakoś spotkać ,pogadać..

Monia Allegra to mądra ,bardzo uduchowiona dziewczyna , nie raz czytałem jej posty , czasem dyskutowaliśmy , zakładam że jest bardzo nieśmiała , napisz coś więcej o niej jak możesz..

Róża pewnie już się nie możesz doczekać wyjazdu z PL , pewnie już odliczasz dni i godziny wink

Zgadzam się z tym, też Cię podziwiam Aga.

To prawda. Czy nieśmiała? Nie wiem, nieładnie tak mówić o kimś, ale moim zdaniem jakaś bardzo nieśmiała to nie. Nie taka gaduła jak ja może, ale rozmowna, bardzo sympatyczna, tak uduchowiona i bardzo dobrze, że ma swoje zdanie itp. To drugie spotkanie i na pewno spotkamy się jeszcze nie raz smile Było świetnie. Co jeszcze mam Ci powiedzieć? Wesoła jest, pozytywnie nastawiona do życia- to na pewno widać po postach, ale potwierdzam, że faktycznie taka jest i bardzo dobrze smile Dużo szarości w tym życiu często jest, ale warto być pozytywnie nastawionym smile

Róża, mam nadzieję, że nie nudzimy Cię i że nie dlatego się nie odzywałaś w tej kafejce, co? smile

Idę spać powoli, bo tym razem już śpiąca, dobranoc smile

30,269

Hejka wszystkim smile

Pawle smile

Dzięki za miłe słowa dotyczące mojej osoby,takie właśnie słowa podnoszą na duchu. big_smile
Pamiętaj jednak,ze czasem warto komuś wygadać się wyżalić od tego ma się przyjaciół.
Każdy w życiu ma jakieś nie powodzenia,problemy,dużo w tych naszych czasach stresu,nerwów,tępo życia jest zbyt szybkie,każdy zabiegany,mało uśmiechu na twarzach innych,ale uważam,że pomimo problemów zawsze trzeba  iść do przodu z podniesioną głową do góry,bo przecież inni mają jeszcze gorzej niż my,chodzi mi także o kwestie związaną teraz na Ukrainie, tam dopiero jest tragedia,nasze problemy to nie problemy,przy ich sytuacji życiowej itd. sad
Fakt wiele w życiu przeszłam i jeszcze przejdę,ale przez to jestem silniejsza...
Zawsze wyciągam wnioski,widocznie tak musi być w naszym życiu...
Jedni mają lepiej inni trochę gorzej,po prostu takie życie,nic na to nie poradzimy.
Paweł dam ci znać kiedy będę w Bydzi,super było by się spotkać smile

Monia smile

Jak tam u Ciebie po spotkaniu? smile

Różo smile

Pisz czasem jak znajdziesz czas i ochotę.:)
Świetnie,że spędziłaś fajnie ten czas.

Ja ostatnio trochę zmęczona,dużo obowiązków mało czasu,u mnie doba musiała by trwać 48 h- ha ha ha:)
Cieszę się,ze już nie długo przyjdzie wiosna,mnie to jakoś zima męczy pod względem samopoczucia.
Lubię jak jest ciepło można wtedy więcej spędzać czasu aktywniej na świeżym powietrzu.

Pozdrowionka dla wszystkich smile

30,270 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2014-02-22 03:28:58)

Hej smile

Czas spędziłam świetnie. Byliśmy w tej kawiarni- tam pierwszy raz, ale było super. Sprawdziłam ocenę wcześniej na gastronautach, było 3,5/5 i ogólnie chwalili, że smacznie itp smile Faktycznie fajne miejsce, dla mnie idealne, super croissant, pyszna kawa karmelowa, a potem piłam jeszcze koktajl. Mój facet pił tylko koktajl, więc nie chciał, więc to ja najwięcej tam skorzystałam big_smile Potem na chwilę w McDonaldzie i mój 2 cheesburgery, ja jeszcze snack wrapa hehe tongue
Zadowolony był bardzo z bokserek ode mnie, od niego dostałam pierścionek z bursztynem- bardzo ładny. Niby średnio lubię pierścionki, ale ten mi się podoba i będę często nosić smile Świetnie nadrobiliśmy walentynki, to były nasze wspaniałe walentynki smile Jutro jednak nie, ale w tygodniu będzie raczej u mnie nocował, więc za parę dni smile Fajnie smile

Aga, zgadzam się z Tobą, ale moim zdaniem już jest nawet ciepło, dlatego jak widzisz od prawie tygodnia prawie codziennie wychodzę na dwór, a to z przyjaciółką, a to z koleżanką, a to z moim, a to tak na miasto, po prostu chce mi się wychodzic, ciepło, ale rześko smile Jak były mrozy to inaczej, bo prawie cały tydzień potrafiłam siedzieć w domu, jak nie musiałam wychodzić, tak mi się nie chciało na mróz, a teraz zupełnie odwrotnie i dobrze smile

Lecę spać, dobranoc smile

30,271

Hej smile

Świetnie,że tak fajnie spędziłaś czas.
Grunt,że oboje jesteście zadowoleni,ze spędzonych razem chwil.
Dzisiaj u nas piękna pogoda,ja też korzystam z moimi dzieciaczkami.
Chodzimy na spacery,wychodzimy jak najczęściej na świeże powietrze.
Moje dzieci bardzo chętnie spędzają ten czas,trudno ich potem zaprowadzić do domu. smile
Pozdrowionka smile

30,272

Hehe to fajnie. Dobrze pamiętam, że mieszkacie w domu? Jak tak, to macie na pewno fajne podwórko, gdzie dzieci mogą się wybawić? To duża wygoda i świetnie dla dzieci smile Fajnie, że dużo czasu spędzają na świeżym powietrzu, ja też teraz sporu czasu spędzam na dworze, ile mogę smile Jest coraz cieplej, a powietrze fajne, takie rześkie, prawda?

30,273

Potem na chwilę w McDonaldzie i mój 2 cheesburgery, ja jeszcze snack wrapa hehe tongue

Bardzo, bardzo dawno tam nie byłam, ale dalej mają takie mikroskopijne porcje jak kiedyś? big_smile

30,274

Czarna21 napisał/a:

Potem na chwilę w McDonaldzie i mój 2 cheesburgery, ja jeszcze snack wrapa hehe tongue

Bardzo, bardzo dawno tam nie byłam, ale dalej mają takie mikroskopijne porcje jak kiedyś? big_smile

No tak, to nie są duże porcje. Dla mnie to przekąska bardziej, ciężko tam kupić tanio i się najeść, w moim przypadku niewykonalne. a w Twoim? tongue No, ale czasem się zajdzie.

30,275

No ja to tak jak mówię - bardzo dawno tam nie byłam wink

30,276

Hehe to fajnie. Dobrze pamiętam, że mieszkacie w domu? Jak tak, to macie na pewno fajne podwórko, gdzie dzieci mogą się wybawić? To duża wygoda i świetnie dla dzieci smile Fajnie, że dużo czasu spędzają na świeżym powietrzu, ja też teraz sporu czasu spędzam na dworze, ile mogę smile Jest coraz cieplej, a powietrze fajne, takie rześkie, prawda?

Hejka smile

Tak Monia dobrze pamiętasz,mamy własny domek,a podwórko jest duże,do szosy też kawałek jakieś 200 metrów.
Mój malutki tak lubi spędzać czas na dworze,że dzisiaj musiałam trzy razy wyjść z nim.
Dzisiejszy dzień miałam pracowity,właśnie przez ten czas jak dzieciaki były na dworze porobiłam sobie porządki wokoło domu i zabrałam się za sprzątanie ogródka.
Jutro zaś mam dzień wyjazdów,muszę pozałatwiać parę spraw a potem z synem na zajęcia indywidualne i grupowe.:)

30,277

To super, dzieciaki na podwórku bezpieczne i wiadomo, że na szosę bezpieczną, skoro kawałek do niej jest smile
Ja mam dni kobiece, więc wczoraj i dzisiaj, skoro mogę zostałam w domu i tak siedzę w piżamie, bo nie chciało mi się ubierać, skoro nie wychodzę. No i w piżamie wygodniej w domu jak te kobiece dni.

Róża, mam nadzieję, że teraz będziesz nas odwiedzać tutaj w kafejce i pisać też, a nie tylko czytać? smile

30,278

Postaram się wink

30,279

Czarna21 napisał/a:

Postaram się wink

No ja myślę hehe tongue

30,280

Czarna21 napisał/a:

Postaram się wink

No ja myślę hehe tongue

Ja również przyłączam się do prośby...:)

30,281

Hej smile

Ja dzisiaj zmęczona...
Byłam na zajęciach z synem,był strasznie nie grzeczny wyzywał,kopał,bił panią,nie chciał robić zadań sad
Teraz w sobotę mamy spotkanie i zajęcia w stowarzyszeniu,ciekawa jak tam będzie,jakie odniosę wrażenie.
Zobaczymy,czas pokaże.:)

Oj Monia jak ci zazdroszczę tego leniuchowania big_smile

30,282

No jak będę to coś tam popiszę z wami wink

30,283

tornado napisał/a:

Hej smile

Ja dzisiaj zmęczona...
Byłam na zajęciach z synem,był strasznie nie grzeczny wyzywał,kopał,bił panią,nie chciał robić zadań sad
Teraz w sobotę mamy spotkanie i zajęcia w stowarzyszeniu,ciekawa jak tam będzie,jakie odniosę wrażenie.
Zobaczymy,czas pokaże.:)

Oj Monia jak ci zazdroszczę tego leniuchowania big_smile

Jakie zajęcia? Takie specjalne te w kierunku ADHD?

30,284

Jakie zajęcia? Takie specjalne te w kierunku ADHD?

Tak będę teraz jezdzić na zajęcia do "Stowarzyszenia pomocy osobom z Autyzmem i ich rodzin."
Stowarzyszenie te pomaga  także rodzinom dzieci z zburzeniami pokrewnymi np:ADHD,rozwojowe itd.
Zajęcia odbywają się w Bydgoszczy co drugą sobotę.
Jeszcze dokładnie nie wiem jakie to będą zajęcia,podejrzewam,że terapia behawioralna powiązana z zajęciami sensoryki ruchowo-poznawczej.
Raczej będą to zajęcia indywidualne z dzieckiem.
Dowiem się dokładniej w sobotę,wiem ,że te zajęcia trwają godzinę czasu.
Dzisiaj w szkole też był nie grzeczny nie chciał odrabiać lekcji,mało zrobił.
W domu też to samo,więc ma karę na laptopa i bajki w tv,aż do odwołania.
Kara za zachowanie,wyzywanie itd...:)

30,285

Rozumiem. To te zajęcia co tak długo trwało zanim udało się? Z tym panem?

30,286

Hej wam, o takiej dziwnej porze wink

30,287

Hej smile
Ja najmocniejszy nocny marek chyba z nas, że jeszcze jestem tongue
Kąpałam się, jak zwykle długo tongue
Niedługo idę spać oczywiście, bo pora późna.
Dobranoc, buziaki smile

30,288

Rozumiem. To te zajęcia co tak długo trwało zanim udało się? Z tym panem?

Nie to są inne zajęcia,za tymi z panem nadal czekamy jest to socjoterapia.
Ogólnie te teraz będą 3 zajęcia,a socjoterapia będzie 4.

30,289

Ok, a z tym panem o zajęciach wiadomo coś?

Ja zjadłam 2 pączki. U nas gorzej finansowo, więc tu dla mamy, tu dla taty, dla babci co przychodzi do nas jeszcze, więc w końcu mogłam tylko zjeść dwa, nie było więcej. No, ale może jutro też będą i wtedy zjem z trzy lub cztery, zazwyczaj tyle jem w tłusty czwartek, dzisiaj nie zjadłam, to może jutro tyle zjem big_smile  Kiedyś, ale to dawno najwięcej zjadłam z 8 lub 10, ale to było głupie, jakieś wyzwanie chyba z koleżankami smile Głupie, że tak dużo wtedy na siłę, no ale to dawno big_smile
A pączki z marmoladą i cukrem pudrem.

30,290

Hejka smile

Dzisiaj można powiedzieć, że "nadrobiłam", zjadłam 4 pączki z lukrem i marmoladą. Nadrobiłam to, że w tłusty czwartek tylko dwa, a chciałam więcej tongue A teraz jestem "zaspokojona" w tym względzie hehe i zadowolona smile

Co u Ciebie Aga?
Co u Ciebie Pawle?
Różo? wink Zjadłaś jeszcze pączki w tłusty czwartek czy zostało na 2 pączkach jak pisałaś w innej kafejce? wink

Posty [ 30,226 do 30,290 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 464 465 466 467 468 469 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024