Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 463 464 465 466 467 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 30,161 do 30,225 z 30,541 ]

30,161

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Ja to mam pecha, a tak naprawdę to moja głupota tutaj wyszłam tongue
Pojechałam na uczelnię i co najlepsze, to nic nie załatwiłam, nie mam dyplomu, bo dzisiaj mają nieczynne big_smile Mogłam to sprawdzić w necie, bo tam jest, że w środy nieczynne, ale oczywiście nie zrobiłam tego i mam. Wkurzyłam się. No, ale potem było lepiej, bo spotkałam się z chłopakiem na trochę, pojechałam z nim metrem, on poszedł do pracy na drugą zmianę.

Zobacz podobne tematy :

30,162

Oj chyba tak wygląda,źe my tylko zostałyśmy? smile

Kochani gdzie jesteście! big_smile

Ja właśnie wróciłam przed chwilką z pogotowia, byłam z moim maluszkiem dostał taką ospę że wysypało go wszędzie cały biały, do tego gorączkuje ma kaszel, psika.
Dr zapisała mu dodatkowo syrop przeciw wirusowy,teraz czekam kiedy starszy dostanie. sad

Wczoraj byłam z synkiem na Mikołajkach organizowanych przez poradnię, były to dla dzieci z Autyzmem i zaburzeniami pokrewnymi. Upiekłam placek i zrobiłam babeczki.
Impreza super udana, mój synuś musiał być w centrum uwagi,bo jak to on wszędzie go pełno, nawet był pomocnikiem Mikołaja.
Dzieci dostały książki i słodycze, potem był poczęstunek,występy itd. Nawet czytano bajki dzięcią o Mikołaju,mnie też poproszono. Było gdzieś ok 60 osób.

Miałam okazję poznać pana Arka terapeutę od socjoterapi, synek ma mieć z nim zajęcia od stycznia.

Dobrej nocy wszystkim smile

30,163

Nareszcie! smile

Tak czekałam Aga jak napiszesz, bo faktycznie wygląda jakbyśmy tylko my zostały sad

Biedny malutki sad Ja pamiętam, że ospę dostałam jakoś chyba od razu po Komunii, dobrze, że nie przed.

O, to sporo Was było. No i fajnie. Widzę, że synek bawił się świetnie, cieszę się smile A Twoje wypieki na pewno były pyszne smile

I jak wrażenia, jak poznałaś pana Arka? Wydaje się dobrym terapeutą?

Ja zaczytałam się, wczoraj przeczytałam praktycznie 2 książki naraz. Wypożyczyłam 6 książek z biblioteki, jest co czytać teraz smile

Pozdrawiam smile

30,164

Nie tylko, nie tylko:)
Jeszcze jestem ja!
Truskaweczko, pochwal się, co przeczytałaś dobrego. Ja dziś dla odmóżdżenia, po całym dniu wałkowania bilansów i ustaw kupiłam dla odmiany kolorowy magazyn dla kobiet. I od razu rzucił mi się w oczy artykuł "Niebezpieczne związki. Polka i jej teściowa". Brzmi przekornie...

30,165

Hehe, związki z teściową, dobre tongue

Przeczytałam wczoraj jedna po drugiej dwie książki: "Carrie" Stephena Kinga i ""Z innej bajki" Jodie Picoult- tę pisała z córką, więc na okładce jest też imię i nazwisko córki- Samantha van Leer. Obie książki polecam, pierwsza horror, ale przede wszystkim dramat, książka psychologiczna, więc tutaj ta warstwa jest najważniejsza. Świetna książka, tak samo jak i świetna ta stara ekranizacja, którą już dawno oglądałam, ale nieźle ją pamiętam. Książka Picoult też super! Niby przeznaczona bardziej dla młodzieży, ale bardzo przypadła mi do gustu. Nietuzinkowa fabuła, wątek niby romansowy, więc pewne kwestie na pewno nas nie zaskoczą, ale bardzo fajnie moim zdaniem poprowadzony. Nie mogłam się oderwać! smile

Dzisiaj przeczytałam "Nazajutrz" Lisy Jackson i też mi się podobało. Po prostu dobry thriller, trzyma w napięciu i jest wątek romantyczny jak u Jackson, ale nie przeszkadza mi. Babski thriller jak to się mówi, takie też lubię wink Teraz czytam zaś "Podarowaną śmierci" Lisy Jackson, bo ogólnie podobają mi się jej książki, więc wzięłam jeszcze tą i jeszcze inną mam Lisy Jackson big_smile Czytam też w międzyczasie "Zabawa w miłość" Margaux Fragoso- wstrząsająca, prawdziwa historia "związku" 7 letniej dziewczynki z ok 50 letnim pedofilem. To właśnie ta dziewczynka teraz nam dokładnie relacjonuję tę historię.

Sporo wypożyczyłam tongue Na swoją kolei zatem czeka na potem "Samotni" Hakana Nessera, jak Wam chyba pisałam ostatnio uwielbiam go, tę obyczajowość w jego książkach, ale też kryminalne wątki oczywiście, jego książki są moim zdaniem fantastyczne! Na swoją kolei czeka też "Marker" Robina Cooka.

30,166

truskaweczka19 napisał/a:

Nareszcie! smile

Tak czekałam Aga jak napiszesz, bo faktycznie wygląda jakbyśmy tylko my zostały sad

Biedny malutki sad Ja pamiętam, że ospę dostałam jakoś chyba od razu po Komunii, dobrze, że nie przed.

O, to sporo Was było. No i fajnie. Widzę, że synek bawił się świetnie, cieszę się smile A Twoje wypieki na pewno były pyszne smile

I jak wrażenia, jak poznałaś pana Arka? Wydaje się dobrym terapeutą?

Ja zaczytałam się, wczoraj przeczytałam praktycznie 2 książki naraz. Wypożyczyłam 6 książek z biblioteki, jest co czytać teraz smile

Pozdrawiam smile

Malutki strasznie męczy się nie śpi po nocach gorączkuje, strasznie go wysypało sad
Co do pana Arka sympatyczny facet synek nawet go uściskał polubił go.:)
Ja jutro jadę odebrać mojego laptopa.
Teraz piszę z nowego laptopa bo kupił mąż synowi więc teraz mamy dwa.
Dzisiaj miałam rano akcję wzywanie pogotowia dla taty bo kuło go w klatce piersiowej, teraz jest trochę lepiej ma iść do lekarza rodzinnego zbadać się od czego są te bóle.

30,167

To super, że synek go polubił, fajnie, że od razu złapali taki kontakt smile Myślę, że to zaprocentuje w terapii.
A malutki biedny sad
No to niech tata się zbada. Wiadomo, że lepiej to sprawdzić.
Już w sumie ok 2 miesięcy minęło odkąd nie ma mojego psa- suni. Dzisiaj też przypomniało mi się jak mi jej brakuję i popłakałam sobie. No, ale potem widziałam się z moim facetem, byliśmy na meczu, a ogólnie pogadaliśmy, powiedziałam mu o tym, lepiej mi po rozmowie z nim. Ona jeszcze czasem mi się śni. Wiem, to normalne, przeżyłam stratę, tęsknie za nią i nie ma co tego ukrywać, bo taka jest prawda, to są normalne emocje, których nie warto dusić w sobie czy ukrywać. Od razu mi lżej, gdy się mojemu wygadałam.

30,168

Monia smile

Ja już dawno po obiadku.
Malutki obudził się,strasznie znosi tą ospę jest markotny, nie śpi po nocach.
U taty był dzisiaj lekarz,wezwałam wizytę domową bo nie może chodzić,pogorszyło mu się,okazało się,że te bóle i problemy z chodzeniem to od kręgosłupa,dostał leki,ma zbadać nerki jest podejrzenie kamicy nerkowej.
Nie wiem czy pamiętasz mój tato jest po operacji guza mózgu,ma prawostronny niedowład,problemy z chodzeniem,teraz nie może nawet wstać z łóżka,ma też epilepsje.
Stał się bardzo nerwowy,zaczyna mieć zaniki pamięci,ostatnio to zauważyłam.

30,169

A właśnie, przepraszam, ale zapomniałam o tym. Współczuję zatem i małemu, i tacie. Każdy choruje na co innego, ale każdemu z nich na pewno ciężko.

30,170

A właśnie, przepraszam, ale zapomniałam o tym. Współczuję zatem i małemu, i tacie. Każdy choruje na co innego, ale każdemu z nich na pewno ciężko.

Oj dziękuję za wsparcie duchowe czasami nie mam już siły na nic, ale staram się jak mogę aby każdemu pomóc.
Jedni mają łatwiej w życiu inni trochę ciężej... wink
A co tam u ciebie?
Widzę, że jednak same zostałyśmy sad
Hej gdzie reszta? smile
Mam pytanko nie wiem czy dobrze zauważyłam było przedtem postów 815 teraz jest 749 jak nie mylę się -co to znaczy?
Ktoś wylogował się i pousuwano posty?
Czy takie coś jest możliwe?
Ja dzisiejszy dzień spędziłam pracowicie posprzątałam całe mieszkanie smile
Teraz padam z zmęczenia...

30,171

Tak, sama nie wiem, vinnga jako moderator się pojawia ale rzadko, Jaga Baba wcale (:(), reszta niezbyt się pojawia też. No takie pustki, a szkoda, bo ja też się z nimi zżyłam, mówię też, bo domyślam się, że Ty też, w końcu tutaj sporo pisaliśmy, to zawsze się zżyliśmy. Ja się łatwo zżywam z ludzi czy wirtualnie, czy realnie, no wiadomo, że realnie bardziej, ale wirtualnie tutaj w kafejce też odczuwam brak tych osób sad

A przedwczoraj byłam z chłopakiem na meczu, a potem w Mc Donadl's, tzn też Mc cafe, kupiłam sobie muffina z nadzieniem truskawkowym, tyle razy byłam w maku, a w mc cafe pierwszy raz kupowałam, aż dziwne, hehe, serio smile

Tak, wiem, że życie Cię nie oszczędza sad Aż nie wiem co napisać, masz naprawdę ciężko i bardzo mi z tego powodu przykro. Jesteś wspaniałą osobą, to od razu widać jak piszemy, czuję to i zasługujesz na to co najlepsze :*

30,172

Hej Monia smile

Mnie również brakuje wszystkich osób,jak by nie patrzeć to zżyliśmy się razem...:( smile
Szkoda,może jeszcze ktoś napisze...:D

Tato jest w szpitalu poszedł na obserwację, przynajmniej porobią mu badania będzie wiadomo co i jak.
Starszy chyba łapie ospę, bo zaczynają wybijać pryszcze,ale na razie nie jestem pewna,będę go obserwować co dalej...
Jak się wali to na całego ale dam radę...

30,173

Hej wam smile

30,174

No ja mam nadzieję, mam nadzieję smile

Hej Róża.

Dzisiaj widziałam się z chłopakiem, a potem raczej leniłam się, nic szczególnego. Co u Was?

Heh, wiem, współczuję. Dobrze, że tatę wzięli na obserwację. A u dzieci to niestety tak jest, że bardzo szybko od siebie się zarażają hmm Współczuję :*

30,175

No ja mam nadzieję, mam nadzieję smile

Hej Róża.

Dzisiaj widziałam się z chłopakiem, a potem raczej leniłam się, nic szczególnego. Co u Was?

Heh, wiem, współczuję. Dobrze, że tatę wzięli na obserwację. A u dzieci to niestety tak jest, że bardzo szybko od siebie się zarażają hmm Współczuję :*

Hejka smile

O widzę Róża pojawiła się.
Hejka co tam u Ciebie?

Tato już w domu porobili mu badania i do domku.
Dopadło go wiele chorób,ale najważniejsze że w domu.
Starszego niestety też dopadła ospa tylko jak na razie nie wiele ma pryszczy ale mogą jeszcze mu wybić, więc z dalszych planów nici,jesteśmy uziemieni,no cóż życie...:)
A jak tam przygotowania do świąt?
Ja dopiero nie dawno porobiłam jestem wykończona a to dopiero początek szykowania...

30,176

A są już wyniki badań taty?
U nas nie ma wielkich przygotować, bo w święta jesteśmy u babci. Jak Wam kiedyś pisałam chyba, to w 1 dzień świąt trochę będzie chłopak u mnie, a 2 dnia świąt ja będę u niego, tzn 1 dnia świąt on przyjedzie i będziemy u mojej babci, a drugiego dnia świąt ja będę u jego babci. O to chodzi oczywiście smile

Dzisiaj dopiero tak w ogóle kupiłam prezenty,ale jeszcze nie wszystkie np chłopakowi grę komputerową i żel do włosów, ale jemu jeszcze coś dokupię, dla przyjaciółki bransoletkę, taką bombkę ładną świąteczną, świeczkę i mały kalendarzyk na Nowy Rok, mamie tam sól do kąpieli, dla taty jeszcze nie mam. Dla siostry i babci to razem z rodzicami będę, nic oddzielnie nie będę kupować, bo już kasy na to zabraknie raczej.

30,177

Cześć smile

Ja już na nogach popijam kawkę.
Malutki nie chce spać,starszy gorączkuje,oporządziłam tatę,tabletki i te sprawy...
Ja w tym roku wyjątkowo spędzę święta w domu,ze względu na choroby domowników.
Po za tym mąż w wigilie i całe święta idzie do pracy.:(
Co do prezentów to robimy zawsze wszystkim dzieciom z rodzinny mojej i męża,są to równe paczki przeważnie słodycze,bo mamy aż 21 paczek,tylko dla chrześniaków są jakieś dodatkowe drobne upominki lub dla starszych chrześniaków kasa.
Mamy razem chrześniaków 4 -2 dorosłych już i 2 malutkich.:)
Choinkę stroimy zawsze w dzień wigilijny,zostawiamy  dodatkowe nakrycie dla  gościa,zawsze jest pod obrusem sianko,wigilię zaczynamy od pojawienia się gwiazdy ,albo ją wypatrujemy czy widać,dzielimy się najpierw opłatkiem,śpiewamy kolędy,zawsze ktoś przebiera się za gwiazdora itd...:)

30,178

O, to nie dziwię się, że głównie dajecie słodycze, skoro tyle macie dzieci do obdarowania. Ja mam braci ciotecznych, ale mieszkają dość daleko, tata z mamą już coś im kupili od nas, no i wujek (czyli ich tata, a właściwie mój nie tylko wujek, ale też chrzestny) tam pojechał i im dał. Swoją drogą, ten wujek chrzestny (to brat taty) i kurczę, nie chcę nikogo obgadywać, niby czasem da się z nim pogadać, ale za fajny to on nie jest. Jest moim chrzestnym, a prezent od niego jakikolwiek (nie mówię tylko o świętach) dostałam od niego dawno, dawno temu jak byłam mała. Tak to nigdy od niego nie dostałam prezentu, ani na święta żądne ani nic. Nic, poważnie nic. Tak trochę niefajnie, nie? Od chrzestnej za to, tak do 10 roku życia raczej co roku dostawałam, jak nie na święta, to chociażby coś drobnego na urodziny smile To miły gest, przecież nie musi być nic wielkiego. Także on, mi nie kupuje, ja jemu też, bo z jakiej racji, jak on mi nie kupuje? Nie jestem materialistką, ale żeby raz przez 22 lata dać prezent, to przesada, nawet, żeby te słodycze dał jak byłam mała, a on nic, nawet słodyczy. Taki typ człowieka.

Rozumiem, to mąż nie spędzi z Wami świąt? Czy jednak spędzi, bo będzie do jakiejś pory pracował, a potem przyjedzie i pobędziecie? Niektórzy muszą pracować, niefajne to jest, to fakt.

Przepraszam, że ja tak późno piszę tak w ogóle, ale byłam w Warszawie, z chłopakiem widziałam się, rozdzieliliśmy się w empiku, on mi coś kupił, ja mu miałam tam coś dokupić, bo jak Wam pisałam lubię jak jest parę rzeczy w prezencie, ale tak do 20 zł jak miałam, to nie było tam nic specjalnego. Może jutro jeszcze mu dokupię w swoim mieście, a jak nie, to dam to co mam, i tak mam te 2 gry i żel do włosów, więc i tak sporo mam tongue No i potem przed empikiem się spotkaliśmy, mój właśnie już mi coś wtedy kupił, ale oczywiście nie pokazywał, żeby potem w święta niespodzianka była, bo wtedy mi da prezent i ja jemu smile Śmiałam się, że on jeszcze gorzej na ostatnią chwilę kupuje prezent niż ja, bo ja kupiłam, chwilka, piątek to był, a on dopiero, dzisiaj w niedzielę 22 grudnia tongue No i byliśmy w tym empiku też wcale nie wcześnie, bo tak ok 19-19:30, więc późno mój chłopak ten prezent mi kupował tongue A ja mu tłumaczę, że lepiej takie zakupy robić wcześniej, chociażby jak ja tak najlepiej góra do 20 grudnia i tak do 18 lepiej, bo wtedy jednak jest więcej czasu na wybór prezentu, w ogóle więcej sklepów jest otwarty, więc lepiej wtedy kupować prezenty, a tak w niedzielę, jak byliśmy dzisiaj, to przecież ok 19 to już dużo pozamykane. No empik nie, bo on dość długo jest wink
Jutro ubieram choinkę smile Jest jak pisałam mała sztuczna w tym roku, więc ubierania wiele nie będzie.

30,179

Wszystkim dziewczynom z kafejki składam życzenia radosnych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia, w gronie rodzinnym.

30,180

O, Lucynka smile

Tobie też życzę wesołych, spokojnych świąt, wszystkiego dobrego smile Odpoczynku przede wszystkim, bo pamiętam jak pisałaś, to na co dzień dużo pracujesz, a to na pewno dla Ciebie męczące :*

Ja tak z 2 godzinki temu ubrałam choinkę, kupiłam tanio parę takich mikołajów na choinkę do powieszenia, taniocha, 2 zł sześć takich malutkich mikołajów. Tez nie są jakieś cudownie piękne, ale moim zdaniem nawet ładne, a tak to mam stare ozdoby choinkowe, też są nadal ładne, ale oprócz nich chciałam coś nowego też zawiesić smile Wstawiłabym Wam jakieś zdjęcie tych mikołajów czy nawet choinki, ale niestety mój aparat coś się popsuł i nie łączy się z komputerem, więc nie można nic przesyłać hmm

30,181

Hejka  smile

Monia smile

Jeżeli chodzi o prezenty to znam taką sytuację o której piszesz...
My pomimo że robimy wszystkim dzieciom co roku prezenty to nie zawsze inni pamiętają o naszym synu teraz synkach...
Ja jestem tego zdania że nie zbiednieje jak zrobię parę paczek więcej,liczy się pamięć a nie wielkie prezenty...

Męża nie będzie na wigilii idzie do pracy na 12-ok 22.
W święta podobnie.:(

Ja również życzę wszystkim zdrowych pogodnych świąt smile

W tym roku choinkę ubraliśmy wyjątkowo dzisiaj gdyż synek nie dawał nam  spokoju, mamy żywą jak co roku...

30,182

No właśnie, bo mi nigdy nie chodziło o wielkie prezenty, materialistką nie byłam i nie jestem. Chodziło tylko o gest, np żeby dostać słodycze czy coś. Mój ten chrzestny to w ogóle chyba nikomu nie kupuje prezentów oprócz tego, że coś tam swoim dzieciom przywiezie, ale chyba też rzadko. Także, jak byłam mała, to co? Miał praktycznie do obdarowania by tylko mnie albo moją siostrę, nikogo więcej, bo tak spędzaliśmy święta, ale co? Nigdy nic od niego nie dostałam oprócz tych dwóch razy. Także taki to chrzestna "pamiętający" hmm

Rozumiem, to długo będzie mąż pracował. No, ale podejrzewam, że to taka odpowiedzialna praca, taki rodzaj pracy, że po prostu jest to konieczne by pracował i to tak długo?

Wzajemnie Wesołych Świąt smile

A tak normalnie w Wigilię ubieracie, tak?

A i lecę zaraz spać, więc życzę już dobranoc smile

30,183

Siemka smile

Składam wszystkim najserdeczniejsze życzenia:
Zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia.

http://www.tapeteos.pl/data/media/639/big/boze_narodzenie__swieta_1920x1080_064.jpg

30,184

Witam cieplutko smile

Widzę Strzała z życzonkami wpadła śliczna kartka -wzajemnie Strzałko smile
Odezwij się czasem co tam u Ciebie?

Monia smile

Masz rację całkowitą z tymi prezentami...
Niestety taki specyficzny rodzaj pracy , u niego nie ma czy to święta czy niedziela pracować musi...
Tak zawsze choinkę ubieramy w Wigilię,tylko synek nie dawał nam spokoju mamy żywą choinkę dużą do sufitu,chciałam pokazać ale nie potrafię wrzucać zdjęć na profil nie wiem jak...
Malutki przebudził się ,zaraz tacie trzeba podać leki itd..
Wesołych Świąt wszystkim smile

30,185

Dzień dobry i ja wpadłam życzenia przynieść dla wszystkich.

Dziś dopiero zaczynają się Święta więc życzę wam pięknej atmosfery przy Wigilijnym stole, radości z bliskich i wielu przyjemności nie tylko  kulinarnych.
Tym co maja dzieci życzę by dzieciaki były wesołe zdrowe i rozbrykane bo wtedy rodzice tez maja radochę .
Jeśli ktoś chwilowo w kiepskiej kondycji ze zdrówkiem to życzę mu właśnie worek zdrowia pod choinkę:)
Wszystkim singlom i parom życzę więcej czasu dla siebie i odrobinę zdrowego egoizmu .

Pięknych Świąt kochani uściski serdeczne.

Ps Z przygotowań świątecznych to u mnie właśnie robię sałatkę warzywną i śledziową, potem krokiety usmażę i ryby i lakier na paznokcie i gotowe ufff

30,186

Jeszcze raz Wesołych Świąt i wspaniałej atmosfery wśród bliskich Wam osób smile
Różyczko, dawno Cię nie było. Bardzo się cieszę, że napisałaś smile

http://img545.imageshack.us/img545/3035/ekvi.jpg

30,187

Hejka,

wiem,że trochę późno,ale wybaczcie mi... Życzę Wszystkim Pogodnych Świąt i wiele zdrowia smile

Pozdrawiam

Wasza Em XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

30,188

Miło, że wpadłaś Marzenko, tutaj nikt się na Ciebie nie gniewa- jestem tego pewna smile Wam jeszcze raz życzę także wesołych, radosnych świąt smile
Ja wczoraj np zaliczyłam niezłe obżarstwo, 10 pierogów i to dużych, nie takich małych, standardowych, rybę po grecku, inną rybę w filecie big_smile No, ale ja mam pojemny żołądek i rzadko mnie np boli, nawet jak dużo zjem. No barszcz oprócz tych pierogów 10 itd oczywiście też piłam w Wigilię, pyszny był smile Wczoraj ja i chłopak oddzielnie, dziś już razem u jego babci, jutro z nim będę u mojej babci. Czasem były święta takie drętwe, teraz jakoś inaczej jest. Super święta w tym roku są smile

30,189

Witam wszystkie robaczki kochane smile

Święta święta i po świętach....;)

U mnie święta udane,chociaż spędzone w zaciszu domowym.
Dzieciaczki zadowolone z gwiazdora i prezentów.
Niestety starszego syna wczoraj dopadła ospa jest cały wysypany.
Strasznie to przeżywa nocka trochę nie przespana.
Strasznie go swędzi...
Ja również objadłam się w te święta narobiłam tego wszystkiego jak policzyłam na stole było 13 potraw.
Dzisiaj mam zamiar odwiedzić kuzynkę i zaraz przyjaciółkę zanieś dzieciom drobne upominki.
Nie widziałyśmy się już długo ze względu na chorobę moich dzieci. smile

30,190

Monia skoro zjadłaś aż 10 pierogów i to nie małych wcale to na serio musisz byc objedzona smile
Ja zjadłam tyle,że pękam...już nie ma w co iść,chyba z 5kg przybyło ha ha...

Pozdrawiam Tornado smile

30,191

Rozumiem smile No byłam obżarta, ale też bez przesady big_smile Jak mówię pojemny żołądek mam tongue Dzisiaj bardziej się najadłam u babci udkiem i ziemniakami. Pierogami mniej się najadam, tzn mogę zjeść ich więcej, mogę zjeść dużo pierogów i nie czuję, że zjadłam. Kalorii owszem, sporo mają, ale, bym czuła się po nich najedzona to chociaż te 7-8 dużych pierogów najlepiej by było. A jak jest 10 pierogów, jak zjadłam w Wigilię, to też fajnie. Jak mówię, żołądek też rzadko mi dokucza itp, więc nawet po tych 10 pierogach, rybie zjedzonej jeszcze itp nic mi nie dolegało smile Także tutaj mam dobrze naprawdę smile

No i dzisiaj, jak pisałam, byliśmy z chłopakiem u mojej babci. Nie siedzieliśmy już dziś długo,ale też nie krótko, bo z 3 godziny i niedawno pojechał, bo trochę drogi do siebie ma, a jutro musi do pracy (albo pójdzie na chorobę, bo jak wiadomo, mu się nie chce, to może coś "wykombinuje" tongue), także pojechał, bo mimo wszystko musi się wyspać, a z półtorej godziny drogi ode mnie do siebie ma. Nawet dobry język złapał mój facet z moim wujkiem. No w sumie, jako chrzestny dobry nie jest, prezentów nie daje i taki mamisynek jest, niezaradny, ale o dziwo, czasem można się z nim dogadać.

30,192

Fajne te moje święta były, szkoda, że tak szybko się skończyły sad
Jak Twoje święta Aga? Dzieci zdrowieją? smile
Buziaki :*

30,193

Fajne te moje święta były, szkoda, że tak szybko się skończyły sad
Jak Twoje święta Aga? Dzieci zdrowieją? smile
Buziaki :*

Młodszy już dochodzi do zdrówka smile
Jeszcze potrwa czym wyjdzie na spacer nadal muszę go smarować dopóki nie znikną wszystkie strupki najwięcej ma na główce.
Starszy dopiero dostał wysypało go  gdzieś 2-3 tygodnie potrwa czym wróci do zdrowia może nawet dłużej.

Święta ok w zaciszu domowym,był na wigilii najmłodszy brat z rodzinką było gwarno i wesoło.:)
teraz po świętach czas na wyjedzenie tego co zostało,a zostało troszkę...

Jak pisałam byłam u mojej przyjaciółki zanieś prezenty dzieciom, były zadowolone.
Trochę sobie posiedziałyśmy,wypiłyśmy po drinku,jednym słowem relaks....

Wczoraj znalazłam fajną stronę z filmami oglądałam horror pt:"Naznaczony"-polecam trzyma w napięciu.
Co tam u Ciebie jeszcze?
Buziaczki dla wszystkich!!!!:D

30,194

No ja miałam super święta, tak super, że głową to ja nadal w świętach jestem i taka rozkojarzana jestem tongue Szkoda, że już po świętach, było tak fajnie, że bym je bardzo chętnie przedłużyła smile Wspaniale było smile

Cieszę się, że mały dochodzi do zdrówka smile Ucałuj go smile No tak, starszy niestety jeszcze trochę pochoruję. Mam nadzieję, że nie drapią się? Ja jak miałam ospę, to ciężko było się powstrzymać, czasem się drapałam big_smile No, ale oczywiście starałam się hamować.

Ja już mam prezenty od przyjaciółki i koleżanki, bo zanim pojechałam w 1 dzień świąt z moim facetem do jego babci, to widziałam się też z nimi na trochę i fajne rzeczy dostałam od nich. A to książkę, a to lakier do paznokci, kubek z sową, bransoletkę, rajstopy, herbatę, małego misia do kluczy np, słodycze- to dostałam właśnie od przyjaciółki i koleżanki, super prezenty smile

30,195

Hejka smile

Dziękuję za całuski i pozdrowionka.:)
Starszy gorzej znosi i musimy go pilnować aby nie drapał się.
Wczoraj obejrzałam sobie 2 komedie i horror.
Jedna komedia była super ta druga nie specjalnie,zaś horror wciągnął mnie pt:"Obecność".
Szłam spać bladym świtem...:)
Teraz popijam kawkę.

30,196

Też oglądałam "Obecność", z miesiąc temu lub ponad. Bardzo mi się podobało smile
A ja ostatnio oglądałam taki thriller psychologiczny "November", średni, pomysł super, ale trochę wykonanie kuleje, no ale można obejrzeć.

30,197

Też oglądałam "Obecność", z miesiąc temu lub ponad. Bardzo mi się podobało smile
A ja ostatnio oglądałam taki thriller psychologiczny "November", średni, pomysł super, ale trochę wykonanie kuleje, no ale można obejrzeć.

Jak znajdę to na pewno zobaczę.
Właśnie oglądałam 2 filmy dokument pt:"Prezydent"-bo ostatnio widziałam na ten temat urywki w tv,ciekawa byłam czy pokazywali całość czy urywki, jednak to była całość.
Biograficzny-pt:"Żelazna Dama"-podobał mi się.
teraz idę wykąpać się i może coś jeszcze obejrzę...:)

30,198

To super smile
"Prezydenta" nie widziałam, ale "Żelazną damę" oglądałam, dobry film moim zdaniem, a Meryl Streep jak zawsze moim zdaniem bardzo dobrze gra smile

30,199

To super smile
"Prezydenta" nie widziałam, ale "Żelazną damę" oglądałam, dobry film moim zdaniem, a Meryl Streep jak zawsze moim zdaniem bardzo dobrze gra smile

Ja właśnie obejrzałam 4 serie " Paramontal aktiviti " bardzo trzymające w napięciu...

Z okazji nadchodzącego Nowego Roku chciałabym złożyć wszystkim życzenia:

Super zabawy do białego rana
Mnóstwo szampana
Spełnienia marzeń w tym nadchodzącym roku... smile

30,200

Aga, ja obejrzałam chyba 2 części "Paranormal activity". Nawet mi się podobało, ale nie przepadam za takim sposobem kamerowania, dlatego zazwyczaj wybieram tradycyjnie kręcone thrillery, horrory itp. Mówi się, że taki rodzaj kręcenia nadaje realizmu, a dla mnie.. no nie wiem.. jakoś inaczej.. wręcz mam wrażenie sztuczności wtedy, nie wiem czemu.Dlatego zazwyczaj ciężko mi się ogląda tak kręcony film. No, ale w "Paranormal activity" nie było to najgorsze, dlatego nawet też mi się podobał. No, ale poza tym omijam tak kręcone filmy, bo jak mówię zwykle mnie to drażni. Co człowiek to gust smile

Jutro Sylwester i będę 'tradycyjnie' z chłopakiem, a Ty Aga? Pewnie w domu z dziećmi, bo chorzy, to tym bardziej zrozumiałe, a mąż będzie? Puszczacie petardy? Ja może jakieś kupię, ale małe, nie te rakiety. Po 19 u mnie chłopak jutro będzie, ja zaproponowałam i obejrzymy komedię "Babcia Gandzia" hehe np i od niego wyszła propozycja "Skyfall"- to też obejrzymy, średnio lubię filmy o Bondzie, ale i tak na pewno będzie super smile

Strzała coś dawno tez tutaj nie zaglądała. Strzała, jak to czytasz, to miło jakbyś się odezwała, napisała co u Ciebie smile

Jagi też tak długo nie ma, ciekawe co u niej. Może napiszę do niej na fb smile

Ja też życzę świetnego Sylwestra, dobrego szampana, a w 2014 ROKU spełnienia wszystkich marzeń, dużo, szczęścia, pomyślności, zdrowia dla Ciebie całej rodzinie. Reszcie kafejkowiczów też życzę wszystkiego dobrego, mam nadzieję, że tutaj do nas ktoś jeszcze zagląda, jak tak to proszę się odezwać tongue

http://img824.imageshack.us/img824/5926/zmry.jpg

30,201

Hejka smile

Wstajemy moi kochani....

Monia smile

Super fotka i życzonka ja także apeluję odezwijcie się Strzała,Jaga,Vinga,Róża,Paweł,Kerty....
Tęsknimy za wami co tam u Was?
Smutno i pusto tutaj smile

My spędzamy sylwestra w domku.
Mąż już w pracy więc prawdopodobnie pod wieczór wróci.
Tak mąż kupił fajerwerki ale bardziej te błyskowe dla dzieci żeby mogły przez okno popatrzeć sobie.
Ja osobiście nie lubię petard strasznie boję się,jestem panikara i zaraz boję się,że coś stanie się.
Na te co świecą lubię popatrzeć,mój to ma  bzika co roku na fajerwerki,cieszy się wtedy jak dziecko. big_smile
Buziaczki pa....;P

;

30,202 Ostatnio edytowany przez luc (2013-12-31 18:03:54)

Wszystkim kafejkowiczom - szczęśliwego Nowego Roku. smile

30,203

Aga, ja kupiłam nam petardy, ale takie małe.
Przyłączam się do apelu, Jaga, Kerty, Róża itd odezwijcie się, smutno bez Was.

Mój facet już idzie z pociągu, zaraz u mnie będzie. Pewnie długo posiedzimy, rano o 5-6 pójdziemy spać, pośpimy chociaż do 12-13 lub dłużej, potem jeszcze pobędziemy, więc na forum jakby co odezwę się dopiero 1 stycznia wieczorem, bo pewnie z nim tak do 17 posiedzę, więc wieczorkiem pewnie dopiero będę smile

Lucyna, dla Ciebie też Szczęśliwego Nowego Roku i dla reszty kafejkowiczów jeszcze raz składam też życzenia, wszystkiego najlepszego! smile

30,204

Siemka smile

Wcale to nie jest tak, że strzała do Was nie zagląda, bo ona wszystko czyta to co napiszecie.

Ale dzisiaj się nie rozpiszę, dzisiaj przecież wszyscy się bawią.

Także ja również życzę Wam wszystkim udanego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku.

http://polki.pl/work/privateimages/formats/V5_MT_LIFE/136139.jpg

30,205

Hej wam i szczęśliwego nowego roku smile

30,206

Wzajemnie smile

Aniu dla Ciebie też Szczęśliwego Nowego Roku smile

Tobie Aga życzę jeszcze w Nowym Roku, by dzieci już mniej chorowały smile No i byście trafili na lekarza z powołania, który nie będzie lekceważył problemu Twojego starszego syna. No i w ogóle wszystkiego najlepszego :*

A tak w ogóle bardzo dobrze mi minął Sylwester, choć przyznaję z moim facetem super Sylwester to formalność, zawsze dobrze się czujemy w swoim towarzystwie, we dwoje smile Przyjechał do mnie wczoraj tak po 20, bo jego autobus miał opóźnienia. No, ale pobyliśmy też trochę z moim rodzicami, bo tym razem zostali w domu, trochę mój pogadał, z tatą mają wspólny język szczególnie- piłka nożna i ich ulubione kluby, czyli Barcelona, Legia Warszawa. Tata dał mojemu 2 stare książki o piłce nożnej, jakie ma, bo tak się wywiązało, poszukał i mu dał, żeby poczytał sobie jak już pojedzie do domu smile Także mój facet zabrał je do domu. Mój facet wytrzymał krócej, ja dłużej, bo siedziałam  nawet do 8 rano- oglądałam film w świątecznym klimacie- "Świąteczny więzień", bo miałam ochotę na taki lekki, świąteczny film jeszcze smile Mój spał sobie do 12, niby mnie obudził, ale mu wyjaśniłam, że ja o 8 dopiero zasnęłam, więc żeby dał mi spać i w końcu po 14 obudziłam się, bo wiedziałam, że niedługo będzie musiał jechać.

Chciał jeszcze w Nowy Rok babcię odwiedzić. W Sylwestra nie oglądaliśmy według naszych planów "Babci Gandzi", np, bo z napisami tylko, a mój nie przepada za filmami z napisami, "Skyfall" też odpadł, bo mój już zmęczony był, a trochę "Skyfall" trwa. Obejrzeliśmy razem tylko "Jeża Jerzego", głupawe to, ale niech będzie tongue Zjedliśmy u mnie obiad, potem pojechałam z nim do Wawy i pojechał, też jeszcze na trochę do babci swojej właśnie, by ją odwiedzić w Nowy Rok jeszcze. Także tak do 18 pobyliśmy razem, całkiem sporo smile Ja wróciłam i jeszcze byłam śpiąca, bo jakby nie patrzeć i tak mało spałam, bo od 8 do 14, więc pospałam potem od tej 19 jakoś do 23 praktycznie tongue Myślałam, że będzie krócej, ale jednak byłam mocno śpiąca i tak wyszło. Także, rozpisałam się, no ale taki był mój Sylwester wink

A Wam jak minął? Miło? smile

A zaraz mam zamiar obejrzeć "Kapitana Philipsa", a potem znowu iść spać. Mam jeszcze popcorn z wczoraj, więc sobie zrobię na mój seans.

30,207

Wzajemnie smile

Tobie Aga życzę jeszcze w Nowym Roku, by dzieci już mniej chorowały smile No i byście trafili na lekarza z powołania, który nie będzie lekceważył problemu Twojego starszego syna. No i w ogóle wszystkiego najlepszego :*

A Wam jak minął? Miło?

Oj dziękuję ja również tego życzę sobie.
Dzieciaki nadal mają ospę trochę to potrwa jeszcze czym dojdą do siebie
malutki dostał katarku kroplę mu nosek podaję witaminy,żeby go nie rozłożyło.
Co do starszego syna to wszystkie dotychczasowe plany poszły precz,
muszę teraz wszystko poprzekładać na inne terminy
ostatnio wisiałam na telefonie 3 godz bo chciałam przełożyć termin zabiegu,
ale niestety nikt nie odbierał no bo po co świętują.....;P

Sylwester w domku z dziećmi,trochę potańczyliśmy sobie posłuchaliśmy muzyki.
Starszy czekał na Nowy Rok ale biedny przed północą padł.
Wcześniej mąż puścił parę petard dzieciom żeby zobaczyły.
U nas było strasznie zimno i straszna mgła,nic nie było widać.
Za to wczoraj było ślicznie nocą choć mrożno.
Wszystko elegancko wyglądało.:)

Ja trochę pooglądałam filmów komedie i poszłam spać gdzieś ok 2-3 rano,bo spałam tak na raty.
Wczoraj miałam iść do kuzynki ale nie poszłam nie chciało mi się wychodzić z domu.
Ostatnio powróciły do mnie stare problemy zdrowotne i czułam się  okropnie.:)

30,208

Rozumiem, jakie masz problemy zdrowotne? Mam nadzieję, że szybko Ci się poprawi :*
Sylwestra też spędziliście bardzo fajnie, cieszę się, że nie tylko ja miałam fajnego Sylwestra smile
U nas nie było właśnie mgły, Wy mieliście na pewno przez to gorszą widoczność i petardy u Was na niebie na pewno przez to były mniej widoczne.
Ja oglądałam "Kapitana Philipsa" i powiem krótko, jak dla mnie rewelacyjny film i nie dziwię się jego wysokiej ocenie.Cały czas trzymał mnie w napięciu i jest bardzo ciekawy moim zdaniem, no i na faktach, co też jest świetne.   Polecam smile
Dzisiaj odebrałam 3 książki, bo na święta dostałam 150 zł i zaszalałam i całą sumę wydałam na książki. 6 książek przeszło przed Sylwestrem, a teraz jeszcze 3 odebrałam, także za 150 zł kupiłam łącznie 9 książek smile  No i z moim się dzisiaj znowu widziałam. Spędzić z ukochaną osobą Sylwestra, potem dużą część Nowego Roku, czyli 1 stycznia, a teraz jeszcze dzisiaj- to dla mnie bezcenne smile

30,209

Hej co słychać Aga?
U mnie w sumie nic ciekawego, ale co tam u Ciebie? smile

30,210

Hejka smile

Monia smile

Co tam u Ciebie?

Hej reszta co tam u Was?
Miałam pozdrowić wszystkie nasze dziewczyny od Pawełka,nie długo odezwie się....

Dzisiaj mój najmłodszy synek ma 1 urodzinki.
Nie wyprawialiśmy roczku ze względu na chorobę synków.
Zrobimy jak chłopaki wrócą do zdrowia.
Ja natomiast wczoraj obejrzałam sobie horror pt"Nienarodzony".
Teraz przez chorobę chłopaków rzadko gdzieś wychodzę lub jadę bo nie mam z kim ich zostawić,
więc widzę tylko dom.
Pozdrowionka.:)

30,211

Rozumiem. Widziałam zdjęcia smile Polubiłam smile
O, to masz kontakt z Pawłem? Super, że znów zawita do kafejki smile
"Nienarodzonego" oglądałam już dawno,  ale jest całkiem niezły.
Ja lecę spać, także na razie więcej nie napiszę.
Dobranoc smile

30,212

Ja właśnie przebudziłam się bo malutki płakał.
Widziałam na zdjęciu...
Napisałam na fb do Pawła bo byłam ciekawa co tam u niego, odpisał parę słów,to tyle co wiem....
Ucieszyłam się,że odezwał się.
Dobranoc miłych snów  smile

30,213

Ok, ja do Jagi napiszę co tam u niej, bo dawno nie zaglądała, a jestem ciekawa np jak tam z babcią. Domyślam się, że po prostu ma teraz za mało czasu, by pisać na forum i rozumiem to. No, ale miło będziesz chociaż prywatnie, chociażby na tym facebooku popisać. Każdy kanał komunikacji jest dobry wink
To świetnie, cieszę się też, że Paweł wkrótce odezwie się tutaj.  Mam nadzieję, że u niego wszystko Ok i że Nowy Rok 2014 zaczął się dla niego też dobrze smile

30,214

Hej smile

30,215

Czarna21 napisał/a:

Hej smile

Hej Różosmile

Co tam u Ciebie?
Jak zdrówko?
Super że odwiedziłaś nas.:)

Monia

Ja także jestem ciekawa co u Jagi i jak tam z babcią?
Jak tam też u pozostałych....

Pozdrowionka dla wszystkich smile

30,216

Postanowiłam, że jednak dzisiaj napiszę do Jagi i właśnie niedawno do niej  napisałam na facebooku smile
Mam nadzieję, że też mi odpisze co u niej, w końcu już z 2 miesiące nie mamy od niej wiadomości, nie ma jej na forum, mam nadzieję, że u niej wszystko ok. Opieka nad babcią to ciężka sprawa i podziwiam ją, bo wiele osób, by po prostu nie dało rady.
Ja powoli lecę, myć się i spać tongue Także dobranoc smile

No i tak, Róża, co u Ciebie? smile

Jeszcze raz dobranoc smile

30,217 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2014-01-06 19:47:29)

tornado napisał/a:

Co tam u Ciebie?
Jak zdrówko?
Super że odwiedziłaś nas.:)

Zdrówko dobrze, nadwyrężone przez teściową i jej nadmiar jedzenia big_smile
A u Ciebie co tam? smile

No i tak, Róża, co u Ciebie? smile

A dobrze, szkoda w sumie, że już po świętach i trzeba było do domu wracać wink
A Ty co porabiasz? smile

30,218

Hej Różo smile

Mnie łapie jakieś przeziębienie,ale u nas prawie wszyscy chorzy.
Chłopaki mają ospę,młodszego trzyma już ok miesiąca,starszy ma już 2 tydzień,a jeszcze potrwa czym wyzdrowieje.
Święta i sylwester spędzałam w domku.
Pogratulować teściowej,dba o synową...
Ja z moją nie przepadamy za sobą,ale staram się ją szanować,bo to przecież starsza osoba
nie zgadzamy się pod wieloma względami,ale to historia....

Pozdrawiam cieplutko wszystkich:)

30,219

Aga, wprawdzie z moim po ślubie nie jestem i jeszcze nie mieszkamy razem, ale już z mamą mojego faceta nie mamy wspólnego języka. Tak to czasem jest, ech. No, ale trzeba pamiętać, że to ze sobą się wiążemy, a jak partner jest mądry, to nie pozwoli, by te "animozje" wpłynęły na związek.

Postanowiłam zmienić avatar tongue Tym razem nie ma w nim owoców. Jak Wam się podoba? Fajny czy średni czy może beznadziejny? tongue Szczerze mówić big_smile

30,220

Aga, wprawdzie z moim po ślubie nie jestem i jeszcze nie mieszkamy razem, ale już z mamą mojego faceta nie mamy wspólnego języka. Tak to czasem jest, ech. No, ale trzeba pamiętać, że to ze sobą się wiążemy, a jak partner jest mądry, to nie pozwoli, by te "animozje" wpłynęły na związek.

Postanowiłam zmienić avatar tongue Tym razem nie ma w nim owoców. Jak Wam się podoba? Fajny czy średni czy może beznadziejny? tongue Szczerze mówić big_smile

Tak masz rację tak czasami bywa w życiu...

Avatar nadal masz taki sam, więc trudno powiedzieć...

30,221

O to dziwne, bo u mnie jest pies, to i Wy już powinnyście go widzieć tongue

Lecę spać, dobranoc smile

30,222

Hej Kochane Ludziczki :-)

Fajnie jest moc sie znowu pojawic nawet na chwile :-) Pisze z telefonu,ktory nie posiada Polskiej czcionki,wiec prosze przymrozcie na to oko :-)

Moniczko moja Droga ,koniecznie przeczytaj ksiazke, ,zlodziejka mojej corki " :-) wiem,ze juz mi pisalas ze zamierzasz ,ale to tak dla przypomnienia :-) Mnie bardzo wciagnela ta historia . Pamietasz ksiazke, ,kwiaty na poddaszu"? Postanowilam przeczytac kolejne czesci,ktos tu wspominal,ze podobno nie warto ,ale musze sie sama pezekonac :-) A czy ktos czyta Michalak ?

U mnie od poczatku zimy nie bylo jeszcze sniegu,za to non stop leje i wieje. Nawet rzeka u nas wylala :-/ 
Mam dosc tego deszczu !

Kamil ucina sobie drzemke,wiec mam chwile dla siebie :-)

Moja eks przyszla-niedoszla tesciowa to bardzo mila,zaradna w cholere kobieta,bardzo chetnie pomaga innym bezinteresownie . Nadal mamy kontakt . Kiedy jeszcze nie byla eks , to mialam do niej dodatkowe uwagi,nie koniecznie mile,ale to juz nie wazne . :-) Jedni uwazaja,ze liczy sie tylko partner,bo to z nim sie bedzie zylo,ale sporo ludzi uwaza ,ze wybierajac partnera Bierze sie jego rodzine . Pal licho ,jesli rodzinka jest cicha I sie nie wtraca ,gorzej kiedy rodzinka odczuwa, ,misje " :-D

To chyba tyle na teraz,bo nie wiem co moglabym jeszcze napisac. ..

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU !

30,223

Monia ja tez nadal widze truskawki ,to moze zajac kilka dni  zanim my zobaczymy nowy awatar,ja mialam Tak samo :-)

30,224

O to dziwne, bo u mnie jest pies, to i Wy już powinnyście go widzieć tongue

U mnie jest piesek, tak fajnie zagląda big_smile

30,225

Hejka wszystkim smile

O widzę nową duszyczkę Ema my się nie znamy jestem Aga.:)
Oj zgadzam się z tobą na temat jak rodzinka wtyka nos w nie swoje sprawy i miesza na całego w cudzym życiu.
Szczęśliwego Nowego Roku dla ciebie smile

Ja natomiast cały czas widzę truskaweczkę...:)

Pozdrowionka dla wszystkich...

Posty [ 30,161 do 30,225 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 463 464 465 466 467 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024