Ok Ania chyba nie będę chorować, dzisiaj gardło mnie już prawie nie boli.
Nie ma za co, wątek był do zamknięcia, jestem moderatorką, nie ma za co dziękować ![]()
To dobranoc, ja też zaraz schodzę i też się kładę, więc też już mówię dobranoc ![]()
30,096 2013-11-23 01:57:44
30,097 2013-11-23 07:31:21
A jak ja bym sobie z kimś pogadała między 5.30 a 6.30 to nikogo nie ma...
Wiecie, że w okolicach piątej jest się samotną dusza na forum? ![]()
Strzałka, wstawaj ![]()
30,098 2013-11-23 14:03:50
Siema
Nie śpię, już nie śpię.
Vinnga bladym świtem ![]()
Ja tylko latam dzisiaj jak samolot, ale ogarnęłam mieszkanie, wyszykowałam córkę na Cecyliadę, syna na zbiórkę i uciekam do pracy.
Miło było ![]()
Pa pa ![]()
30,099 2013-11-23 14:07:37
A co to Cecyliada? ![]()
30,100 2013-11-23 22:09:14
Hejka moi kochani[\b] ![]()
[b] Strzała
Masz rację,że nie muszę tyle biegać jeżdząc autkiem,ale ta jazda jest bardziej męcząca i stresująca od biegania.
Właśnie co to jest ta Cecyliada?
Byłam dzisiaj z synem na badaniu wzroku w poradni,mam iść z synem do okulisty.
Coś ostatnio nie ma naszych panów na forum?
Chłopaki gdzie jesteście? ![]()
Dousłyszenia...
30,101 2013-11-23 22:55:34
Hejka moi kochani[\b]
[b] Strzała
Masz rację,że nie muszę tyle biegać jeżdząc autkiem,ale ta jazda jest bardziej męcząca i stresująca od biegania.
Właśnie co to jest ta Cecyliada?
Byłam dzisiaj z synem na badaniu wzroku w poradni,mam iść z synem do okulisty.
Coś ostatnio nie ma naszych panów na forum?
Chłopaki gdzie jesteście?
Dousłyszenia...
Hej ![]()
Właśnie, panowie pouciekali ![]()
Paweł hop, hop, gdzie jesteś? ![]()
Ja byłam dziś z dwoma koleżankami jak pisałam, dałam prezent, była zadowolona, zjadłyśmy po dwa ciacha w cukierni, byłyśmy w tym domu kultury na seansie "Niesłyszalni"- super film, inny od innych, bardzo fajny
Potem chodziłyśmy sobie, niedawno wróciłam dopiero, a byłam z nimi od 17, więc trochę czasu spędziłyśmy czasem, z czego bardzo się cieszę
Koleżanka pożyczyła mi książkę "Obserwator", a właściwie to przyjaciółka, bo jedną z nich uważam za przyjaciółkę, drugą za koleżankę i ta przyjaciółka przyjaźni się z tą koleżanką
Trochę zawiłe może się wydaje, wiem ![]()
30,102 2013-11-24 02:33:36
Czyli wszystkie śpiochy poszły już spac ![]()
Ja wróciłam, wykąpałam się i już muszę chyba skończyc się objadac, bo mnie mdli, chociaż nadal chce mi się coś jeśc różnego.
Ale serio ostatnio trochę przesadzam, bo zauważyłam, że zaczynam tyc. Waże już prawie 54 kg, szok ![]()
Napiszę jeszcze o tym , o co pytacie.
Cecyliada -nazwa od św Cecylii -patronki śpiewu kościelnego. W piątek było wspomnienie św Cecylii i z tej racji dzisiaj chórek dziecięcy miał taką utoczystośc.
Spotkanie odbyło się w salce przykościelnej. Tam dzieci wraz z siostrą i księdzem mięli taki większy poczęstunek. Także zabawy , konkursy, zawody, rozmowy. Dodatkowo było całoroczne podsumowanie funkcjonowania chórku i nagrody za uczestnictwo.
Dzieci dostają punkty przez cały rok za udział na próbach, na mszach, dodatkowo za psalmy, modlitwy. Potem punkty się sumują i właśnie podczas tej Cecyliady są przydzielane nagrody. Dzieci jest ponad 50. Moja córka w tym roku zajęła 9 miejsce. W tamtym miała 3. Trochę mniej teraz śpiewa psalmów, bo jest dużo młodszych dzieci, które też chcą śpiewac solo ![]()
Dobranoc ![]()
30,103 2013-11-24 19:46:26
Ania, co to jest 54 kg? Drobna kobieta jesteś i tak, to niedużo
Wiem, że jesteś niska, ale to i tak mało, nawet jakbyś miała ok 150 cm:) Fajnie jak kobieta jest lekko zaokrąglona, co nie znaczy gruba. Ja mam 170 cm, a teraz ok 70 kg i też jest dobrze, to nie jest grubość, to po prostu fajne zaokrąglenia, takie jest moje zdanie,, serio.
Bardzo fajna uroczystość, gratulacje dla córci za zajęcie 9 miejsca, to też dobrze
U mnie miał dzisiaj mój nocować, ale jednak w tygodniu, bo wczoraj po jego pracy nagle zadzwonili, żeby przyjechał dziś na nockę, a miał dziś nockę
Nieźle się wkurzył, nie dziwię mu się, bo oni za nic mają pracownika jak teraz widać ostatnio...
A ja czytam obecnie "Obserwatora" Charlotte Link pożyczonego od przyjaciółki wczoraj ![]()
30,104 2013-11-25 00:04:45
Hejka ![]()
Ja właśnie wróciłam od przyjaciółki,kuzynki,sąsiadki.
Moja sąsiadka jest kuzynką mojego męża czyli naszą i moją przyjaciółką.
Dzisiaj zrobiłam sobie wieczór wolny od dzieci i męża.
Pozatym spodkałyśmy się przy winku bo dzisiaj obchodzę 34 urodziny.
Pogadałyśmy sobie pośmiałyśmy się było super.
Muszę częściej robić sobie takie wypady. ![]()
Monia
Tak to jest w dzisiejszych czasach z pracodawcą.
Szkoda że nie mogliście spodkać się,ale zapewne nadrobicie ten czas. ![]()
Strzała
Gratulacje dla córuni, super zajęcia dla dzieci. ![]()
U mnie właśnie pada śnieg z deszczem jest wiatrzysko straszne.
Teraz idę wykąpać się i na tv trochę,potem spać,bo rano trzeba wstać synka zawieść do szkoły.
Dobranoc wszystkim pa. ![]()
30,105 2013-11-25 00:28:22
30,106 2013-11-25 03:02:48
Monia, zaczynasz mówic jak mój mąż, on nigdy nie powie, że jestem za gruba. Dla niego ciągle jestem patyk ![]()
Ale ja nie lubię tyc w szerokośc ![]()
Ty jesteś wysoka, to Twojej wagi nie widac, a dla mnie moja od razu wychodzi.
Dzięki za gratulacje ![]()
Znam ten ból z pracodawcą i jego nakazami bycia "pod telefonem" ![]()
30,107 2013-11-25 03:11:53
Aga
Choc spóznione, ale szczere - Wszystkiego Najlepszego!

30,108 2013-11-25 03:36:00
Rozumiem, to dobrze, że Twój mąż tak mówi, musi Cię uwielbiać, bo jakby inaczej
No, ale oczywiście, ważne, byś Ty czuła się dobrze w swoim ciele. No, ale trzeba przyznać, na tym świecie tyle słodkich pokus, znam to. Dzięki za komplement, że po mnie nie widać
W ogóle my tu w kafejki wszystkie fajne babeczki jesteśmy
Ja dopiero idę spać, dobranoc ![]()
30,109 2013-11-25 07:20:38
Heh, znowu się przebudziłam i nie mogę spać
W takim razie może coś więcej Wam jeszcze naskrobię, żeby tak nie wpadać z jednym zdaniem. Jestem ciekawa co u Jagi.
Dzisiaj, a właściwie już wczoraj jadłam mandarynki, pomarańcze, pycha ![]()
Co do Twojego wypadu Aga do Twojej przyjaciółki- kuzynki męża, to super. Każdy potrzebuje tak czasem, zwłaszcza jak ma swoją rodzinę, to też jest potrzeba czasem gdzieś wyjść, np z przyjaciółką. Cieszę się, że tak dobrze się bawiłaś ![]()
30,110 2013-11-25 19:59:57
Do Walking Dead wrzucili lesbijkę. I jak szybko sobie kurde poradziła z podrywem
Hej wam ![]()
30,111 2013-11-26 00:31:41
Aha, to nie wiedziałam
Mówisz, że od razu jakąś poderwała? ![]()
30,112 2013-11-26 00:51:09
W drugim odcinku, w którym się pojawiła ![]()
30,113 2013-11-26 01:47:35
Hejka ![]()
Monia,Strzała
Dziękuję za życzenia i piękne kartki ![]()
Co do tematu wagi i wzrostu to ja mam 150 cm wzrostu i ważę gdzieś 38 kg,chociaż w ostatnim czasie mówią że zchudłam jeszcze, a nie miałam możliwości zważenia się,sama jestem ciekawa ile teraz waże?
To chyba przez stres i nerwy...
I ciągłe życie w biegu.
Też mam szybką przemianę materii.
Dobranoc wszystkim ![]()
30,114 2013-11-26 02:06:32
To malutko ważysz, a po zdjęciach myślałam, że wyższa jesteś, a też niska, taka drobna, fajnie
Nie ma za co dziękować
To ma dziewczyna Róża tempo
A ładna? Jakbyś była sama dałabyś się jej poderwać? ![]()
Edit: Heh, 3:30, a ja znowu nie mogę spać, trochę przysnęłam i przebudziłam się. To weszłam na forum, może chwilę pobuszuję, potem zmykam i położę się znowu
30,115 2013-11-26 16:43:37
No jak bym była sama to owszem
Hej, co taka cisza?
A co do wzrostu i wagi to ja mam 167cm i wagi dokładnie nie wiem, koło 50, lekko ponad może.
30,116 2013-11-26 21:47:09
Witam wszystkich ![]()
Ja dzisiaj w pełnym biegu.
Byłam z synusiami w Bydgoszczy u lekarzy.
Synek ma zwiększone leki i czeka go obserwacja w szpitalu po nowym roku.
Najpierw mam pozałatwiać wszystkie sprawy z innymi lekarzami.
Najbardziej chodzi o ten zabieg stomatologiczny w styczniu.
Dr napisała mi zaświadczenie jak pojadę robić badania genetyczne teraz w czwartek,potem zobaczymy co wyjdzie z tych badań i co dalej.
Muszę jeszcze iść z synem do okulisty.
Potem szybko do domku zrobiłam obiad i na zajęcia grupowe.
Nie dawno ogarnęłam całe mieszkanie,uszykowałam syna do szkoły,obcięłam włosy tacie,umyłam samochód.
Teraz piję kawkę.
Monia
Ja to taka mała kurka też dlatego iż jestem wcześniakiem.
Urodziłam sie w 6 miesiącu życia.
Są plusy i minusy bycia małym się.
To tyle co u mnie...:D
Jaga
Gdzie jesteś?
Tęsknimy za tobą! ![]()
30,117 2013-11-27 00:03:41
No jak bym była sama to owszem
![]()
Hej, co taka cisza?
![]()
A co do wzrostu i wagi to ja mam 167cm i wagi dokładnie nie wiem, koło 50, lekko ponad może.
No to mało, muszę się schować z moimi ok 70 kg przy 170 cm
Nie no, żart
No, ale drobniutka jesteś, ja taka średnia, ale lubię siebie
To jest najważniejsze.
Aa, wcześniakiem jesteś Aga. Ja nie, urodziłam się chyba przepisowo i byłam sporym dzieckiem - 4 i pół kilo jakoś przy narodzinach. 10 pkt w skali Apgar, okaz zdrowia ![]()
No to dzień w biegu Aga. Ja dzisiaj nic ciekawego nie robiłam, więc nie mam co napisać ![]()
30,118 2013-11-27 00:57:27
Czarna21 napisał/a:No jak bym była sama to owszem
![]()
Hej, co taka cisza?
![]()
A co do wzrostu i wagi to ja mam 167cm i wagi dokładnie nie wiem, koło 50, lekko ponad może.No to mało, muszę się schować z moimi ok 70 kg przy 170 cm
Nie no, żart
No, ale drobniutka jesteś, ja taka średnia, ale lubię siebie
To jest najważniejsze.
A to się zgadzam
Ale podobno za mało ważę, głównie wg ciotki ![]()
30,119 2013-11-27 01:14:16
Rozumiem ![]()
No najważniejsze, by samemu czuć się dobrze, a nie słuchać innych co gadają. Nikt nie ma prawa decydować, jak mamy wyglądać, no przecież
A co u Ciebie nowego Róża ogólnie?
30,120 2013-11-27 01:22:52
Nie znasz mojej ciotki, idziesz do niej na obiad i jest "jedz, nie marudź"
A ogólnie raczej po staremu. Zbliża się niefajna pogoda, ale niedługo święta, a to zawsze miłe
A u Ciebie? ![]()
30,121 2013-11-27 02:54:21
Zgadza się, fajnie, że niedługo święta.
U mnie na razie nic ciekawego, leniłam się ostatnio, aż za bardzo.
A Ty co nas któregoś razu po 6 w kafejce budziłaś? ![]()
[b[Beata[/b], długo Cię nie ma w kafejce naszej, pożyteczna jesteś pewnie?
edit:
o kurczę, już 2:40, lecę spać, dobranoc ![]()
30,122 2013-11-27 22:10:54
A raz kiedyś się tak jakoś obudziłam, nie spałam albo coś tam
W sumie nie pamiętam nawet czemu już byłam na nogach, pijana albo coś
Nie no, nie pamiętam ![]()
30,123 2013-11-27 23:03:11
Rozumiem ![]()
Róża, szalejesz
Film Ci się może urwał, nie pij tyle
Hehe ![]()
Ja dziś spotkałam się z koleżanką, byłyśmy w kawiarni mojej mieście, chyba moja ulubiona kawiarnia
Byłyśmy na gorącej czekoladzie z bitą śmietaną, wzięłam jeszcze ciacho z orzechami. Pycha ![]()
30,124 2013-11-28 00:13:41
Nie no, raczej się obudziłam po prostu z jakiegoś powodu tak wcześnie i pomyślałam, że raz to ja was obudzę. Pamiętam, że pisałam, tylko nie pamiętam czemu nie spałam
A, bita śmietana. Jak dawno nic takiego nie jadłam ![]()
30,125 2013-11-28 03:41:26
No rozumiem rozumiem ![]()
A no widzisz, pychota
Uwielbiam tę kawiarnię, w której dzisiaj byłam w ogóle. Świetny klimat ma, jak dla mnie- jest przytulnie jak w domu, a to bardzo lubię w kawiarniach. Nie lubię takich, gdzie ledwo jak usiąść, niewygodnie i muzyka na ful, ścisk, dlatego nie lubię takich sieciówkowych kawiarni. To akurat nie jest sieciówka, świetna jest, miejsce z klimatem jak dla mnie.
Kładę się, dobranoc ![]()
30,126 2013-11-28 05:16:54
Hej ![]()
A ja spać nie mogę...
Usnęłam z chłopakami obudziłam się o 1.00 i teraz usnąć ciężko.
U mnie wiatrzysko takie i pada deszcz z śniegiem już się boję jaka zima będzie.
Monia ![]()
Ja jak urodziłam się ważyłam 980 gram i 20 cm dł.
To też dlatego jestem niska.
Dzisiaj byłam u dr z moim malutkim złapał go wirus.
Miałam okazję zważyć się i ważę 37kg więc schudłam i ważę za mało.
Kto chce niech dożuci mi parę kilo ha ha ha ![]()
Dzisiaj jadę przed szkołą na wyniki porobić synusiowi. Potem zawiozę go do szkoły,a po szkole na badania do Bydgoszczy.
Co stało się?
Widzę że tylko my zostałyśmy i Róża.
Różo nie słuchaj cioci,że mało ważysz,a co by powiedziała na moją wagę?...;)
Hejka wstajemy śpiochy ![]()
30,127 2013-11-28 06:53:39
Noooo, wstawać ![]()
Aga, wyglądasz szczuplutko, ale nie na 37kg... 37kg wydaje mi się niemożliwością, moja Żaba waży jakieś 34 i grubasem nie jest. A ja? Prawie 2 razy tyle co Ty
Więc spokojnie mogę Ci trochę oddać. Duże trochę nawet. No dobra - 10kg. Nie chciałabym ważyć mniej niż 60kg. Przy mojej budowie wyglądałabym wtedy jak wieszak na odzież lub inna dziwna konstrukcja kostna
Najmniej w wersji dorosłej ważyłam 63kg. I wszyscy mi mówili, że nie wygląda to dobrze na mnie ![]()
30,128 2013-11-28 08:34:17
A ja pospałam z 4 godziny i teraz nie mogę spać. Pewnie dlatego, że też jeszcze w dzień wcześniej trochę usnęłam sobie.
Beata, no pewnie, każdy inaczej wygląda i czuje się w innej wadze. To wszystko zależy. Ja właśnie przy moich 170 cm najlepiej czuję się przy ok 60-70 kg, tak lubię po prostu.
Aga, u nas deszcz pada. Chłodno jest to fakt, jak szłam z koleżanką do kawiarni, to nieźle mi po buzi dawało, a to chyba znak, że mogę już zacząć powoli używać kremu zimowego, mam taki, nieźle chroni.
To malutka byłaś Aga. Jednak myślę, że niekoniecznie też dlatego, że byłaś mało ważącym wcześniakiem jesteś niska. To chyba różnie bywa. Czasem ktoś jest małym wcześniakiem, a potem może być wysokim- tak mi się przynajmniej wydaje.
30,129 2013-11-28 08:42:48
Monia, oczom nie dowierzam, że Ty tu o takiej porze ![]()
Żaba była wcześniakiem, ale już takim "odchowanym" - urodziła się w 8 miesiącu. Ważyła prawie 3 kg (ciekawe ile by ważyła w terminie?
). Bardzo szybko dogoniła dzieci urodzone terminowo i już przed skończeniem pierwszego roku zawsze była wzrostowo i wagowo w górnej granicy norm wszelkich
Dziwnie się patrzy na 7-latkę, która jest tylko o głowę ode mnie niższa... Ale niektóre dziewczynki w jej wieku już dopadł proces dojrzewania - jedna z jej koleżanek z klasy jest chyba wyższa ode mnie. I ma taką charakterystyczną figurę podlotka - długaśne, chude nogi i ręce.
Nie umiem używać kremów chroniących przed zimnem. Czym bym nie posmarowała twarzy - czuję się z tym niekomfortowo. Jakbym miała jakąś dziwną, lepką warstwę na dziobie ![]()
30,130 2013-11-28 11:30:42
A no widzisz, bywa
No, ale chyba się położę choć na trochę, bo teraz mi się jeszcze zachciało.
Kremy na zimę generalnie kojarzą się z takimi tłustymi, też nie lubię, ale rok temu była mocna zima, to już zaryzykowałam, kupiłam, to jest krem -20 protect sport farmona, spróbowałam i super
A jest wydajny, używam też oszczędnie, więc mimo że minął rok, to jeszcze mam. Wiadomo, generalnie na zimę, to i w zimę się używa, nie przez okrągły rok, choć i czasem nawet i nie w zimie użyłam np na noc, bo bardzo fajnie nawilża. On właśnie jest przeciwieństwem tego co myślałam o kremach zimowych - jest lekki, nie czuje się lepkości i tłustości na twarzy, a i tak chroni.Tzn trochę też natłuszcza, ale nie jest właśnie taka tłustość jak w przypadku tych tłustych na zimę, więc jest to delikatne i nie czuć takiego dyskomfortu na twarzy, ja osobiście w ogóle nie czuję dyskomfortu
Czasem byłam po mrozie mimo tego kremu i tak lekko czerwona, przyznam, ale dużo mniej niż bez kremu.
A i owszem, miałam kiedyś na zimę taki tłusty krem, fakt, też chronił, z jednej strony może lepiej niż ten (może przez tłustszą konsystencję), ale ja i tak wolę nieco (ale niewiele) gorszą ochronę, ale lżejszą ochronę. Ten krem jest przeciwieństwem tego tłustego kremu, co kiedyś miałam. Serio, lekki, nie spodziewałam się, że krem na zimę może być tak lekki. No i fajnie, bo zazwyczaj po mrozie jak wracałam, to piekła mnie twarz, wtedy faktycznie kompletnie anty kremowa byłam i niczym nie smarowałam się. A skoro się nie posmarowałam, to mogło piec, skórę na mróz mam dość wrażliwą. No, a jak używam tego kremu, to nic nie piecze, fajnie jest
No i wiadomo, nie jestem już takim "buraczkiem" po przyjściu z dworu. Tu napisane -20 sport, owszem, nie wiem, jak w takiej temperaturze by się sprawował, ale pewnie też nie najgorzej. U nas rok temu chyba aż tak źle nie było, ale -8 czy -10 było i się po prostu spisywał, nic nie piekło itp
Nie jest to oczywiście żadna reklama, tylko moja opinia
To Żaba wysoka już, a jak jeszcze dalej będzie rosła, to będzie hoho, bardzo wysoka pewnie ![]()
30,131 2013-11-29 00:44:59
A czemu Żaba? Już tak od jakiegoś czasu się zastanawiałam ![]()
30,132 2013-11-29 01:09:25
A wiesz, dokładnie już nie pamiętam, najlepiej jak Beata Ci napisze jak wejdzie ![]()
Do mnie chłopak wpadnie na noc, dopiero za godzinę, o pierwszej w nocy
No, ale dlatego, że po 23 kończy pracę, no i zanim dojedzie. No, ale mimo wszystko spędzimy czas, zanocuje, a jutro też trochę, bo jutro ma w końcu wolne ![]()
Dobranoc ![]()
30,133 2013-11-29 09:30:43
Dziecko w początkowym okresie życia płodowego podobno ma ogonek. Więc w ciąży twierdziłam, że mam w brzuchu Kijankę. Kiedy się ulęgła to chyba oczywiste, że zmieniła się w Żabę? Następny etap to księżniczka chyba, ale moje dziecko jest za bardzo do mnie podobne, żeby to miało nastąpić ![]()
Monia to znaczy, że nasze oczęta Cię dzisiaj nie zobaczą? ![]()
30,134 2013-11-29 21:57:06
Puk puk ![]()
Witam wszystkich, którzy mnie pamiętają. Tych, którzy mnie nie znają, również witam - a co! Taka będę dobroduszna ![]()
Mam nieco zaległości w tym, co się tutaj dzieje. Widzę jakieś nowe osoby, ze "starej" ekipy zostało niewiele. Być może pochłonęło iść życie w takim stopniu, że nie mają czasu tutaj zajrzeć. Zupełnie jak ja ![]()
Jednak dzisiaj, przyszłam z pracy, na spokojnie się wykąpałam i pomyślałam - może dam głos? Pokażę, że żyję i mam się dobrze. A przynajmniej lepiej niż jeszcze niedawno.
Dla wyjaśnienia nowym osóbkom - jestem Meg - 26letnia Kobieta, z woj. łódzkiego. Nie-stateczna, ale za to postrzelona.
Co u mnie? No tak - praca, praca, praca. Przede wszystkim. Dzięki niej wyszłam z dołka, bo były chwile, że myślałam, że dam sobie spokój z życiem. Niestety, wcale nie żartuję. Ale dzięki pracy doszłam do siebie, znów dopisuje mi humor i widzę Życie już nie tylko w czarnych barwach (choć takie dni też się zdarzają - nie jest lekko)
W kwestii osobistej jak zwykle - wikłanie się w związki z zajętymi facetami to chyba moja specjalność. Aż się boję poznawać kogoś nowego, bo jak nie żonaty to zaręczony
Ja sygnałów żadnych nie daję, a lgną do mnie jak pszczoły do miodu.
Zalogowałam się na portalu randkowym, ale jak mi 50 latek zaproponował seks, to mi psycha siadła i kazałam się "dziadkowi" puknąć w czoło, bo nie wie co pisze. W tym wieku to mu co najwyżej drga ... chyba się obraził, bo już więcej nie napisał ![]()
A tak poważnie - nosiłam się z zamiarem poznać kogoś w miarę normalnego, ale wolnego, ale chyba zbyt dużo oczekiwałam od takich portali. Logują się tam sami niewyżyci popaprańcy, którzy w głowie mają chyba siano zamiast mózgu. Zgadzam się - to nie był najlepszy pomysł, toteż usunęłam konto, co by nie stracić resztek szacunku do płci przeciwnej ![]()
Moja Babunia Ukochana ma się dobrze. Żyjemy sobie nadal we dwie, w harmonii i zgodzie (choć nie zawsze)
No dobra, na razie koniec, bo zbyt wiele faktów powoduje szum informacyjny.
Zgłaszać no mi się tu kolejno, co tam u której, bo mi się nie chce czytać tej encyklopedii od chwili mojej ostatniej obecności ![]()
Pozdrawiam
30,135 2013-11-30 00:36:57
Hej ![]()
Beata, no jak widać nie było mnie, tylko na chwilę zajrzałam i wypowiedziałam się w dziale seksualność jak mój jeszcze wstał
Trochę mi się tych kobiet żal zrobiło i postanowiłam napisać coś od siebie
Tak, nocował u mnie mój i było super.
Meg, o witaj
Fakt, nie znamy się, ale z ciekawości kiedyś przewinęłam trochę stron w kafejce i natrafiłam na kilka Twoich postów, parę widziałam. No, ale ogólnie nie znamy się, więc jestem Monika, najlepiej zdrabniać Monia, z mazowieckiego, skoro tak województwami lecimy
Mam 22 lata. Coś w tym jest, że na takich portalach niestety jest dużo takich facetów np zajętych, ale szukających "przygody". Kompletnie tego nie rozumiem
A w realu może ktoś jest ciekawy? Czasem jest ktoś całkiem blisko, ale tego nie zauważamy ![]()
Edit: Ok 3:30 w nocy, a ja dopiero kładę się spać. Poprzestawiało mi się. Trzeba to zmienić. A tymczasem idę spać. Dobranoc ![]()
30,136 2013-12-01 03:30:08
Hej ![]()
Pusto tu dzisiaj
Co tam u Was?
Coraz zimniej się robi, brrr ![]()
Idę spać, dobranoc ![]()
30,137 2013-12-01 08:48:32
Jejuuu, Meg, to ile Cię nie było, skoro Truskaweczka Cię nie zna?
Fajnie czytać, że u Ciebie dobrze (udaję, że nie widzę tych "mniej dobrze" między wierszami
).
Popaprańcy na portalach randkowych? Wydaje Ci się. Gdzieś 1 na 100 jest normalny
. Za szybko cierpliwość Ci się skończyła i do tego jednego jeszcze nie dotarłaś
Ze starej ekipy (starszej niż Truskaweczka
) to chyba tylko ja jestem
Emcia w pieluchach przecież ![]()
Co u mnie? Nuda
I coraz większa chęć zmiany tego stanu rzeczy
Monia, o dziwnych porach Ty grasujesz...
30,138 2013-12-01 11:55:20
Hejka ![]()
U mnie jakoś leci.
Wczoraj miałam pracowity dzień.
Vinnga ![]()
Co do mojej wagi to może komuś wydawać się że to nie możliwe że tyle ważę ale największa moja waga była jak byłam w ciąży z pierwszym synem wtedy przytyłam aż 22,5 kg ważyłam 56, 5 kg tak normalnie mój rekord był 41 kg teraz 37-38 kg to max.
Monia
Byłam w tej poradni genetycznej,trafiłam na taką panią dr która wcale nie chciała mnie wysuchać twierdząc,że syn nie kwalifikuje się do badań.
Stwierdziła jeszcze że mi bardzo współczuje bo ona z takim dzieckiem nie wytrzymała by,widziała jak on zachowuje się.
Ciekawa jestem co powie na to dr która chciała abym zrobiła te badania.
Więc stoimi znów w miejscu.
A tak co u Was?
Pozdrowionka.
Witam Meg
My nie znamy się.
Jestem Aga.
30,139 2013-12-01 22:27:40
Hej ![]()
No masz rację Beata ![]()
Dzisiaj u mnie mój znowu nocuje
Tak, będzie po pracy, więc dopiero tak, za ok 2 godziny u mnie w domu, ale ważne, że będzie
Tak w krótkim odstępie dwa razy, bo potem może mieć znowuż dużo pracy, bo święta powoli idą, to w sklepach będzie zatrzęsienie, a jak pisałam pracuje w Biedronce. A że rodzice też nie mają nic przeciw, to jeszcze dzisiaj zanocuje u mnie
Z czego bardzo się cieszę ![]()
Aga, co za pani doktor.. Niby Ci współczuje, widać, że sytuacja jest jaka jest, a badań zrobić nie chce, tylko coś w rodzaju "męcz się sama"... A czemu niby jej zdaniem Twój syn nie kwalifikuje się do badań? Wydaje mi się, że skoro leki, terapia nie pomagają za bardzo, to jak najbardziej się kwalifikuje.
Zajrzę jutro jak mój pojedzie, pewnie koło wieczorka,bo mój jutro ma całkiem wolny dzień, zmykam powoli, bo jadę też po niego do Wawy za niecałą godzinę, lubi jak po niego przyjeżdżam hehe, a potem w pociąg do mnie, więc zejdzie się i o północy dopiero u mnie tak będziemy i życzę już miłego wieczoru i dobrej nocy ![]()
30,140 2013-12-01 22:50:33
Aga, normalnie nie chce mi się wierzyć, że osoby z takim podejściem są specjalistami. Kto im w ogóle dyplom dał i pozwolił na kontakt z pacjentami?
Monia, czym Ty jeździsz po nocy? Pociągiem? Ja mało strachliwa jestem, ale jakoś średnio mi się by uśmiechało podmiejskimi samotnie o 22 jeździć...
30,141 2013-12-02 19:57:23
Hej Megi, też Cię nie znam, ja tu całkiem nowa
Ktoś ogląda Walking Dead? Bo mi szczena opadła po ostatnim odcinku ![]()
30,142 2013-12-03 00:30:58
Witam wszystkich ![]()
Monia,Vinnga
Zgadzam się z Wami w kwesti tej Pani dr. Po tej wizycie jestem rozczarowana jej podejściem do sytuacji ona wogóle nie brała pod uwagę moich argumentów i nawet opini pani dr która opisała całą sprawę syna. Twierdzenie jej było takie, że syn po mimo tych chorób,które ma nie posiada cech dysmorfii,bez objawów ogniskowych,sprawny ruchowo,mr głowy bez zmian,ADHD,duże zaburzenia zachowania,wywiad rodzinny obciążony w kierunku upośledzenia umysłowego(kuzyn od strony ojca) brak wskazań do wykonania badań genetycznych.
Powiedziała jeszcze że lepiej niech syn idzie na tą obserwację do szpitala.
Dowiedziałam się że prawdopodobnie robią takie badania w Poznaniu tylko teraz muszę dowiedzieć się dokładnie co,gdzie i jak.
Może tam mi coś pomogą?
Muszę szukać dalej. ![]()
30,143 2013-12-03 04:45:28
Hej ![]()
Ech no szkoda, wielu jest właśnie takich lekarzy, nie myślą o dobru pacjenta. A ja też myślę, jak Ty, że powinni zrobić mu te badania genetyczne, zwłaszcza, że inna lekarka zwróciła na to uwagę. Masz naprawdę ciężko, a dostajesz jeszcze kłody pod nogi
No zobaczymy co w tym szpitalu Ci powiedzą, pisz nam.
Ja bardzo późno dziś wchodzę wiem, ale chłopak nocował, standardowo było super, potem byłam na zakupach, musiałam też coś na poczcie załatwić. Swoją drogą to tragedia z nasza pocztą
Była u nas jeszcze z rok temu poczta z numerkami, taka nowocześniejsza, pewnie wiecie jaka, ale teraz generalnie w prawie każdym mieście to chyba standard, by kolejki szybciej szły itp. Wybiera się po co się stoi, wciska, wychodzi druczek i tak sprawniej to idzie.
U nas to zlikwidowali potem, tak zrobili Pepco, a poczta jest tam gdzie była wcześniej i oczywiście, tak jak było kiedyś, praktycznie jedna czy dwie kolejki długaśne, żadnych numerków, nawet jak ktoś czeka po drobnostkę, to musi czekać z innymi, którzy często załatwiają długie sprawy, bałagan i w jak w PRL-u ![]()
Miasto mamy niemałe, ok 50 tys mieszkańców, trochę się u nas rozwija, ale w sprawie poczty, to jesteśmy teraz jak w ciemnogrodzie
Potem przyszłam, zasnęłam jakoś, ta pogoda śpiąca i często chce mi się spać, wstałam późno, obejrzałam film "Miłość" na wyzwanie filmowe i dopiero jestem od paru chwil, tak się ze wszystkim poschodziło.
Róźa, oglądałam z jeden odcinek w tv, na pewno jeszcze obejrzę innym razem i jak już będę w miarę na bieżąco, to wtedy będziemy mogły podyskutować, bo teraz jak piszę dopiero 1 odcinek oglądałam ![]()
No kładę się, bardzo późno, bo bardzo późno, ale to przez to spanie pod wieczór.
Dobranoc ![]()
30,144 2013-12-03 09:48:31
Hej
Parę godzin pospałam i na razie mi się nie chcę więcej, heh
Beata zapomniałam Ci wcześniej odpisać. Otóż, wiem o co Ci chodzi, ale nie bałam się jechać po chłopaka, bo u nas są wkd i pkp. Owszem, na pkp to miałabym strach, tam bywa niebezpiecznie albo jakieś dziwne typki się kręcą, że aż strach, ale na wkd akurat tak nie jest. Wkd często monitorowana, a nawet po północy jeżdżą nią zwyczajni ludzie, z pracy, do pracy, nie ma raczej band chuliganów czy jakichś takich jak to bywa na pkp.
Dlatego tutaj się nie bałam. Mój chciał bym po niego wyjechała, on tak lubi, przyznam, że mi się nie chciało, ale właśnie nie ze względy bezpieczeństwa, bo jak piszę z tym na wkd jest akurat bardzo spoko, ale dlatego, że zimnica
No, ale ciepłe getry poszły w ruch pod spodnie i nie było już tak źle.
30,145 2013-12-04 21:35:59
Róźa, oglądałam z jeden odcinek w tv, na pewno jeszcze obejrzę innym razem i jak już będę w miarę na bieżąco, to wtedy będziemy mogły podyskutować, bo teraz jak piszę dopiero 1 odcinek oglądałam
A spoko spoko i polecam
I co tam u was? ![]()
30,146 2013-12-05 02:23:17
Hej ![]()
Dzisiaj nie było mnie tak, bo nadrabiam czytelnictwo hehe;) Czytałam sobie.
Hehe
Ja byłam w bibliotece, czytałam dzisiaj np Patric Bauwen "Tylko on wie", wow, chyba najlepszy thriller jaki czytałam! A przynajmniej pod kątem napięcia w jakim trzyma, bo non stop trzymał w napięciu, a to nie jest częste, bym trafiła na tak dobry, że człowiek cały czas w napięciu siedzi. Nie mogłam się kompletnie oderwać. Zwroty akcji bardzo zaskakujące. Super! Na pewno będę polować na inne książki tego autora, powiem szczerze, że żaden jeszcze autor thrillerów jak mówiłam nie trzymał mnie swoją książka w napięciu i tak nie zaskakiwał, a to ogromny plus!! Po prostu rewelacja!! Coś takiego bardzo mi się podoba, uwielbiam!
Czytałam też dzisiaj "Sprzedana" Sophie Hayes, tutaj smutno, bo prawdziwa historia o dziewczynie zmuszonej do prostytucji
Bardzo wstrząsająca
Dosadna, przerażająca. Na pewno ważny walor edukacyjny, że wiadomo, że każdemu nie można ufać, bo taka naiwność może źle się skończyć. Pokazuje też jaki wpływ jakby nie patrzeć często dzieciństwo ma na dorosłość i nasze wybory, czyli to jakich mężczyzn sobie wybieramy. Pokazuje, że często chcemy uciec od tego i myślimy, że nie powielimy błędu matki, że nie zwiążemy się z kimś złym, ale jednak się związujemy lekkomyślnie, zaślepione. Myślę, że widać tu też dobrze mechanizm zastraszenia, my nie będąc ofiarami nie możemy jednak tego dokładnie zrozumieć. Mocna książka, zwłaszcza, że wydarzyło się to naprawdę i opisuje to właśnie dziewczyna, która to przeżyła. Oczywiście nie każdy kto miał złe dzieciństwo dokona takich złych wyborów jak główna bohaterka, ale tak się niestety zdarza.
Wzięłam też "Drugie życie pana Roosa" Hakana Nessera, jeszcze nie zaczęłam tej akurat, ale uwielbiam tego autora.
A jeszcze wzięłam coś lekkiego, takiej komedyjki tzn Monika Szwaja "Dziewice do boju", tytuł taki trochę śmieszny jak dla mnie, ale przeczytałam fragment w bibliotece i spodobało mi się. Mimo że Szwaja od dawna pisze, to jakoś jej jeszcze nie nie czytałam.
A u Was co tam?
Co u Ciebie Różo? ![]()
Wczoraj też byłam na forum, ale nikt nie pisał z Was, to nie pisałam tym razem, pomyślałam, że tym razem poczekam, aż któraś z Was pierwsza napiszę. Nie mogę być zawsze pierwsza hehe ![]()
30,147 2013-12-05 20:50:49
Ostatni będą pierwszymi;)
Hej:)
Oglądam właśnie prognozę pogody i myślę, jak tu się nie dać porwać przez zapowiadaną wichurę...
Brr... Nie lubię zimy!
Truskaweczko, też odwiedziłam ostatnio bibliotekę. Przytargałam całe naręcze książek. Coben, Masterton i inne smaczki;) A z okazji zbliżających się mikołajek dostałam od przyjaciółki książkę "Gołębiarki". Jutro siadam z lampką wina i delektuję się słowem pisanym. Jak to dobrze, że piątek się zbliża:)
30,148 2013-12-06 02:36:01
Ostatni będą pierwszymi;)
Hej:)
Oglądam właśnie prognozę pogody i myślę, jak tu się nie dać porwać przez zapowiadaną wichurę...
Brr... Nie lubię zimy!
Truskaweczko, też odwiedziłam ostatnio bibliotekę. Przytargałam całe naręcze książek. Coben, Masterton i inne smaczki;) A z okazji zbliżających się mikołajek dostałam od przyjaciółki książkę "Gołębiarki". Jutro siadam z lampką wina i delektuję się słowem pisanym. Jak to dobrze, że piątek się zbliża:)
To super, też lubię Cobena i Mastertona, widziałam coś ich jeszcze w bibliotece, to następnym razem wypożyczę. Dzisiaj oddałam 2 książki i wypożyczy.łam kolejne 2 książki, szaleję
Jedno takie komedia-romansidło, bo mam teraz i na takie ochotę, drugi taki polski kryminał Krzysztof Kąkolewski- "Widzę śmierć". Przeczytałam już ten kryminał i niestety zawiodłam się
Kiepskie, irytujący język... Sprawdzałam opinie teraz na lubimy czytać i tak ludzie też uważają, że to bardzo kiepski kryminał, same złe opinie praktycznie.. no ale tak spontanicznie go wzięłam, bez przejrzenia opinii wcześniej.
Przeczytałam wczoraj tę książkę Nessera "Drugie życie pana Roosa" i po raz kolejny utwierdziłam się, że uwielbiam tego autora
On pisze kryminały, ale takie bardziej obyczajowe, jak to Szwedzi i oprócz zwykłych kryminałów i thrillerów, które świetnie trzymają w napięciu, to takie obyczajowe kryminały też lubię.
Ta książka też bardzo mi się podobała. Jest wielowątkowa, pokazuje siłę marzeń, o tym, że w każdym wieku może wydarzyć się coś fascynującego, o tym jak jedna osoba może zmienić nasze życie, o samotności, o uzależnieniu.. oj tych wątków wiele było.. przewracałam każdą stronę z ciekawości, Nesser jak zwykle jak dla mnie stworzył świetnych bohaterów, a to co dzieje się w książce jest bardzo ciekawe, ja świetnie wczułam się w emocje bohaterów i w to co przeżywają, wyciągnęłam dla siebie wiele wniosków.
Z tych książek Nessera co czytałam to tylko średnio mi się podobała "Nieszczelna sieć". A tak to mi się podobają np czytałam jeszcze "Całkiem inna historia" i też jest rewelacja jak dla mnie
Będę szukać jego kolejnych książek ![]()
Byłam też w sklepie i na Mikołajki kupiłam chłopakowi czekoladę i mikołaja z czekolady ![]()
Dobranoc ![]()
30,149 2013-12-06 02:45:30
Hejka wszystkim ![]()
Akurat przebudziłam się, bo paddłam z moimi chłopakami.
Ale u Nas wieje takiego wiatru to już nie pamiętam,daje co to będzie jak przyjdzie śnieg i zawierucha będziemy znów odcięci od świata już boję się...
Monia ![]()
Ja również wchodze na forum i podczytuje, nie pisałam bo nikt nie pisał i nie wiedziałam co napisać.
Ja natomiast jestem teraz na etapie czytania dzieciom bajek, wczoraj czytałam baśnie braci Grimm.
Starszy syn bez czytania wieczorem nie uśnie sam dopomina się o bajki.
Nawet w szkole dostaje dyplomy na koniec roku za wiernego czytelnika szkolnej bibloteki ma zawsze 1 miejsce z klasy.
Widzę że Gemma pojawiła się.
Co tam u Ciebie?
Ciekawa jestem co tam u Pawła,Kertego,Nielota,Jagi i reszty
gdzie jesteście?
Jutro Mikołajki poszykowałam dzieciom już buty pochowałam im w butach prezenty,chcę też jechać z nimi na mikołajki do Goku.
Dzieci w poradni będą miały mikołaja dopiero w środę. W szkole mają jutro występy i paczki.
Wczoraj mieli teatrzyk o Mikołaju,bo przyjeżdzają aktorzy do szkoły i dzieci mają różne teatrzyki bardzo często super sprawa.
Miłej nocy wszystkim dobranoc ![]()
30,150 2013-12-06 14:21:26
To super
Ja jak pisałam kupiłam chłopakowi tego czekoladowego mikołaja i czekoladę zwykłą schogotten tzn z truskawkami, tanie, drobne, ale cieszy-tzn czekolada, więc na pewno chłopak będzie zadowolony. Na święta będą większe prezenty, wiadomo, teraz drobiazgi malutkie, symboliczne, ale fajne też, jak pisałam też cieszą
Spotykam się z nim dzisiaj i mu dam
To bardzo dobrze, że im czytasz. Ja tez uwielbiałam jak rodzice mi czytali, tak bardzo, że chyba bardzo dużo się dopominałam, ciągle było mi mało, a oni już byli zrezygnowani, bo wiadomo, nie chcieli non stop mi czytać, aż tak to nie, rodzic w końcu chce też mieć czas dla siebie. No, ale ja tak to lubiłam, że widocznie nie rozumiałam
A potem jak miałam 7 lat to nauczyłam się czytać i zaczęłam już dużo czytać, choć myślę, że teraz czytam więcej niż jako dziecko, kwestia wprawy w czytaniu samej, bo wtedy wiadomo, to same początki były.
A miałam kiedyś w czerwonej okładce taką piękną książkę z baśniami Braci Grimm, pamiętam, że bardzo mi się podobała, wspaniałe obrazki miała itp. Treść tez w przystępny sposób napisana.
Jak byłam mała to też czasem czytałam te wiersze dla dzieci, np jak miałam 9-10 lat, brałam np na wieś jak kiedyś byłam u babci tam i czytałam np z siostrą cioteczną Brzechwę lub inne wiersze dla dzieci ![]()
U nas też ogromny wiatr... ale rozumiem, że u Ciebie to może być szczególny problem.
30,151 2013-12-06 22:13:15
Hejka ![]()
U mnie pogoda straszna wichura taka,śnieg,deszcz.
Ledwo odebrałam syna ze szkoły ślizgo na drodze,że strach jeździć.
Pół dnia bez prądu.
Jak taka pogoda będzie do jutra boję się co będzie znów zaspy,odcieci od świata. ![]()
Nie pojechałam z dziećmi na Mikołajki,bo strach gdzieś się ruszyć.
W szkole dzieci dostały upominki od pani dyrektor i rady rodziców,paczkę którą ja zrobiłam z panią wychowawczynią i od pani od indywidualnego.
Dzieci miały występy, były poprzebierane za aniołki,mikołaje itd.
30,152 2013-12-07 03:26:39
Rozumiem
Dla Was to prawdziwy problem ![]()
Jednak dzisiaj z moim się nie spotkałam, taka zawierucha, że na dziś jednak odpuściliśmy sobie, za to w niedzielę raczej na trochę do mnie przyjedzie,bo i tak ma wolne tego dnia. Dzisiaj zostałam w domu i nigdzie nie wychodziłam.
Słyszałam, że w niektórych miejscach chyba lekcje odwołane były. Przez chwilę myślałam, że może u Was przez to nie będzie dziś zajęć w szkole żadnych.
U nas też wichura, napadało śniegu. Najgorsze, że pewnie jak w tamtym roku teraz śnieg, a na święta nic
Podobnie było w tamtym roku, tylko bez tej wichury, ale podobnie było ze śniegiem, z tym, że napadał bliżej świąt, chyba tak z 16 grudnia, tak mi się wydaje, a na święta stopniał
Na święta właśnie wolę jak jest śnieg, teraz nie musi być jak dla mnie. A te wichury to przesada
Sam śnieg, deszcze-rozumiem, ale takie wichury?
U nas prąd cały czas chyba jest, ale wiem, że nie wszędzie tak jest, zależy od rejonu i innych czynników. Okna mam szczelne, porządne, a i tak czuję, jakbym tę wichurę w domu czuła, kaloryfery podkręciłam nawet przez chwilę na 5, czyli maksimum, bo tak mi się zimno zrobiło.
Senność mnie potem jeszcze złapała i w pod wieczór i wieczorem jeszcze pospałam sobie.
Co do tego co u Jagi, Kertego itd, to też jestem bardzo ciekawa. Szczególnie co u Jagi, jak tam z jej babcią. Mam nadzieję, że dają sobie radę :*
Dobranoc ![]()
30,153 2013-12-07 06:07:36
Heh
Przebudziłam się i nie mogę teraz spać, pewnie przez to, że na tę pogodę tak wieczorem zasnęłam. Także pobuszuję po forum sobie ![]()
30,154 2013-12-07 20:51:23
Co u Ciebie Różo?
A dobrze, dobrze. Wczoraj mieliśmy rodzinną partyjkę w karty
A co u Ciebie? ![]()
30,155 2013-12-07 21:02:20
A w co graliście?:)
Ja muszę sobie przypomnieć grę w remika...
30,156 2013-12-07 21:10:53
Właśnie trochę w remika, makao i potem nawet w pokera ![]()
30,157 2013-12-08 13:10:39
Hej ![]()
Ja byłam wczoraj w domu kultury na "Polowanie"- świetny film. Potem jakoś śpiąca byłam, bo ostatnio często tak mało spałam po 5 cxy 6 godzinach, więc usnęłam wczoraj wyjątkowo wcześnie jak na mnie- 22 i wstałam dopiero o 10 rano, więc nadrobiłam co mało spałam i spałam aż 12 godzin z małymi przerwami do łazienki
Także nadrobiłam braki w spaniu
No i dlatego też, wczoraj już nie pisałam, bo zasnęłam po tym seansie niedługo.
Dzisiaj jadę jednak do Wawy, chłopak nie przyjeżdża, bo spotkamy się w pizzeri na mecz, bo chce obejrzeć, a ja jak wiecie tak czasem z nim na takie mecze do pubu chodzę
Co u Was? W końcu tego wiatrzyska tego nie ma, jest lepiej u nas.
30,158 2013-12-09 01:12:56
Witam ![]()
U mnie pogoda lepsza niż była jest wiatr ale pada deszcz.
Oby w nocy nie przyszedł mróz bo będzie ślizgo na szosie. ![]()
Dzisiaj byłam z moim synkiem na sankach,porzucaliśmy się śnieżkami. ![]()
Teraz często z synkiem gram w różne gry planszowe,gramy w karty Piotrusia.
Wczoraj układałam mu samochody i samolot policyjny z klocków lego bo ciężko mu było ułożyć ja sama trochę posiedziałam czym ułożyłam.
Teraz w środę mamy mikołajki w poradni,mamy mają upiec placki.
Ja też coś tam upiekę.
Mam nadzieje że pogoda będzie i dojedziemy. ![]()
30,159 2013-12-09 02:02:13
O to super, ja jak pisałam byłam z chłopakiem w pizzeri na meczu. Wzięliśmy też pizzę, ja wybrałam składniki takie do niej: papryka, kukurydza i szynka. Sama wybrałam te składniki do niej, czyli własna kompozycja, super była
Na dworze było lepiej, lekki śnieg padał i trochę ślisko, przy czym tak 0 stopni do -1 stopnia, z tego co widziałam na takim termometrze na dworze. Mi było jednak zimno tylko tak w twarz i ręce, bo zapomniałam rękawiczek, a jednak mi ręce szybko marzną. Poza tym było ok, bo mam długi płaszcz, a pod spodniami grube getry, dzięki czemu praktycznie nic a nic w nogi nie czuję, pełna izolacja i ochrona, także przemarznięta nie jestem wcale i super
Aż ciężko mi w to uwierzyć, ale tak jest, a ja się bałam, że przemarznę. Dobrze, że jednak niepotrzebnie się bałam i że wróciłam nieprzemarznięta ![]()
To fajnie, że gracie w gry planszowe. One na pewno rozwijają. Ja teraz tak nie mam planszówek, ale coś kiedyś chyba kupię, bo to naprawdę fajna rozrywka itp. Mam tylko grę "Kocham Cię Polsko" i czasem zdarzy mi się zagrać z chłopakiem czy rodzicami. Kiedyś miałam też grę "Milionerzy", ale oddałam braciom ciotecznym, pomyślałam, że dla nich może jeszcze lepsza będzie.
Dobranoc ![]()
30,160 2013-12-11 07:40:50
Hej!
Piszcie coś, bo ostatnio bardzo tu pusto, a nie mogę wszystkiego ja pisać czy tornado
No bo wygląda ostatnio jakbyśmy tylko my zostały ![]()
Ja ostatnio długo spałam, wczoraj to już pod wieczór zasnęłam i spałam do przed 6 rano, ostatnio któregoś dnia też spałam 17 godzin
To pewnie na tę pogodę i na to, że przed tym tak gorzej spałam tak po 5-6 godzin, więc pewnie teraz mój organizm chce nadrobić i dlatego nawet 17 godzin teraz spałam ![]()
A że wstałam niedawno, to załatwię parę spraw, bo muszę, a najlepiej właśnie rano. Także jem, a potem jadę do Warszawy załatwić. Chodzi o dyplom, którego mi się nie chciało odbierać tak długo
A im wcześniej pojadę i odbiorę tym lepiej. Potem skoczę do mojej biblioteki, coś oddam, coś wypożyczę.