Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 451 452 453 454 455 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 29,381 do 29,445 z 30,541 ]

29,381

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Hej, jest 4 rano, ja przebudziłam się, weszłam na forum. Przez ten ciężki okres kiepsko śpię sad

Zobacz podobne tematy :

29,382

O Monia dzisiaj zrobiła nam pobudkę smile

Ja właśnie zjadłam śnidadanko,popijam kawkę.

Też miałam ciężką noc,bo maluszek gorączkuje,chyba znów na ząbki sad

Miłej niedzieli wszystkim życzę big_smile

29,383

Dzień doberek smile
Monia ,psinka dożyła sędziwego wieku jak myślę, na pewno wiele czworonogów mogło by jej pozazdrościć żywota pod twoim dachem ,troski opieki ,miłości... Mama postąpiła jak jej się wydawało na daną chwilę słuszne ,musisz postarać się to zrozumieć .Dywagacje co by było gdyby jej życia nie przywróci.
Ja byłem na delegacji jak  moja matka podjęła decyzję o uśpieniu naszego psa ,był w podobnym stanie i za namową weterynarza ,też musiałem to przełknąć i żyć dalej..

Pogoda faktycznie okropna ale wczoraj myślałem ze z lasu nie wyjdę ,tak ogromny wysyp grzybów jest smile  Złaziłem się jak nigdy, potem obieranie ,suszenie ,gotowanie i padłem na pysk sad
4 wiadra grzybów ,gdzie co najmniej jedno do odrzutu bo robaczywe ,szczególnie maślaki ..
Ale dzień był udany smile

29,384

Hejka smile

Coś pusto dzisiaj w naszej kafejce sad
Jest ktoś z naszej paczki?
Pogoda naprawdę fatalna, lało dzisiaj u mnie. sad
Co słychać?

29,385

Nie wiem,czy z paczki,ale wskoczylam na chwile.

29,386

Witaj smile
Co słychać u Ciebie? smile

29,387

tornado napisał/a:

Witaj smile
Co słychać u Ciebie? smile

A weź.Cały weekend w domu,cos mi się przyplatalo ,w piątek byłam u medyka,ale nie jest lepiej.Jutro mam zrobić badania. Sory ze smedze,ale juz mam dosyć siedzenia w domu. Wyogladalam w TV chyba juz wszystko.Na miesiąc mi starczy :-). Nawet teraz Misia ogladam.

29,388

rossanka napisał/a:

A weź.Cały weekend w domu,cos mi się przyplatalo ,w piątek byłam u medyka,ale nie jest lepiej.Jutro mam zrobić badania. Sory ze smedze,ale juz mam dosyć siedzenia w domu. Wyogladalam w TV chyba juz wszystko.Na miesiąc mi starczy :-). Nawet teraz Misia ogladam.

Przykro mi, że jesteś chora sad
Ja natomiast po ciężkiej nocy,malutki ząbkuje,gorączkuje.
Dzisiaj jak na razie ładnie śpi,tylko starszy nie może usnąć wciąż biega po domu.:D

29,389

tornado napisał/a:

Ja natomiast po ciężkiej nocy,malutki ząbkuje,gorączkuje.
Dzisiaj jak na razie ładnie śpi tylko     starszy nie może usnąć wciąż biega po domu.:D

Tez wesoło hmm

A ten starszy to tornado?Tak kiedyś pisalas? Młodszy zapomnialam ilema .Zabkuje,to taki od pół roku wzwyż?

29,390

Tak starszy to "tornado".
Młodszy ma 9 miesięcy, ma już 2 ząbki na dole,teraz wychodzą mu 2 u góry.
Jeżeli chodzi o zdrowie ja jakoś trzymam się.
Tv rzadko oglądam jedynie nocą.

29,391

Ja tez.Ale sytuacja mnie tymczasowo zmusiła. No tak,2ch chłopaków,to pełne ręce roboty.

29,392

Widzę że dzisiaj w 2 jesteśmy na forum.
Tak mam aż za dużo pracy w domu.
Opiekuję się jeszcze moim niepełnosprawnym tatą.
Nieraz nie wiem za co najpierw mam się złapać i zrobić.
Jedno robię potem następne.

29,393

Wczoraj byłam na grzybach, ale w moich okolicach wysyp był 2 tygodnie temu smile Nazbieraliśmy mało, ale dla mnie nie ma to większego znaczenia, bo po prostu uwielbiam szlajać się po lesie. A las taki sliczny teraz jest...
Dzisiaj sobie troche pojeździłam rowerem, po lesie oczywiście. Jest bardzo ciepło jak na tę porę roku. Niestety, straszą, że od jutra ochłodzenie i niedługo zima smile

Aga, mi się ubzdurało, że Twój młodszy synek ma 3 latka smile Nie wiem czemu tak smile

Rossanko, a co za zmora Cię dopadła?
Wydaje mi się, że w weekend jest najnudniejszy program.

29,394

Hej Vinnga.No właśnie nie wiadomo co mnie zmoglo.Jutro robię badania,to może się dowiem.Oczywiście w weekendy laboratoria zamknięte.

29,395

To nie takie pospolite przeziębienie czy grypa?

29,396

Witaj Vinnga smile

Każdy może pomylić się.
U mnie dzisiaj lało więc o spacerach nie było mowy.

29,397

vinnga napisał/a:

Nie. Bo   gardło w porządku,kataru brak... o.Tylko goraczka ciągle falująca i ogólne rozbicie.To nie przeziębienie.

29,398

Hej smile

29,399

rossanka napisał/a:
vinnga napisał/a:

Nie. Bo   gardło w porządku,kataru brak... o.Tylko goraczka ciągle falująca i ogólne rozbicie.To nie przeziębienie.

A może zakochałaś się? smile

Głównie dla łażenia po lesie człowiek chodzi na grzyby , jeszcze mam zeszłoroczne zamrożone .. hmm

29,400

Paweł-1979 napisał/a:

Dzień doberek smile
Monia ,psinka dożyła sędziwego wieku jak myślę, na pewno wiele czworonogów mogło by jej pozazdrościć żywota pod twoim dachem ,troski opieki ,miłości... Mama postąpiła jak jej się wydawało na daną chwilę słuszne ,musisz postarać się to zrozumieć .Dywagacje co by było gdyby jej życia nie przywróci.
Ja byłem na delegacji jak  moja matka podjęła decyzję o uśpieniu naszego psa ,był w podobnym stanie i za namową weterynarza ,też musiałem to przełknąć i żyć dalej..

Pogoda faktycznie okropna ale wczoraj myślałem ze z lasu nie wyjdę ,tak ogromny wysyp grzybów jest smile  Złaziłem się jak nigdy, potem obieranie ,suszenie ,gotowanie i padłem na pysk sad
4 wiadra grzybów ,gdzie co najmniej jedno do odrzutu bo robaczywe ,szczególnie maślaki ..
Ale dzień był udany smile

Dożyła sędziwego wieku tak, to prawda, ale to chyba normalne, że cierpię? Nie wiem czy czułbyś się lepiej, gdybyś dowiedział się po fakcie, że uśpiono i spalono Twojego czworonoga, z którym byłeś od 8 roku życia, pierwszy i jedyny jak na razie mój pies. Dlatego staram się ją zrozumieć, ale też mam uczucia i normalne, że mam do niej żal. Emocje opadną, to na pewno i wtedy nasze kontakty się polepszą. Na razie nie potrafię, ale już jest trochę lepiej, bo chyba zaczęła rozumieć jak mnie zraniła, wcześniej to chyba nie rozumiała, że mi jest przykro, że dowiedziałam się po fakcie, a to najgorsze. No bo myślałam, że moja mama jednak od razu mnie zrozumie, że jest to mój pierwszy pies, dlatego mnie zabolało.

Na szczęście zaczęła to rozumieć. Dlatego nie bardzo rozumiem sens Twoich słów, bo ledwo mój pies umarł, a ja mam się z tym od razu pogodzić, że nawet nie miałam wyboru czy chce się z nią pożegnać? Chciałam mieć chociaż wybór. Wiem, że mama nie myślała, że mnie zrani, nie chcę jednak udawać, że nic się nie stało, mam swoje uczucia i nie chcę już w takich kwestiach być tak traktowana.

Ja byłam na spacerku z przyjaciółką dzisiaj smile Łaziłyśmy 4 godziny. Na dworze tak szaro buro ogólnie, ale dosyć ciepło, także sporo pochodziłyśmy smile Niedawno wróciłam, teraz jem kanapki i ciastko- siostra z chłopakiem przynieśli. A wcześniej nie mogłam wejść na forum, dlatego dopiero teraz jestem.

29,401

Paweł-1979 napisał/a:

A może zakochałaś się? smile
.. hmm

Wiedziałabym coś  o tym, :-)

29,402

truskaweczka19 napisał/a:

Ja byłam na spacerku z przyjaciółką dzisiaj smile Łaziłyśmy 4 godziny. Na dworze tak szaro buro ogólnie, ale dosyć ciepło, także sporo pochodziłyśmy smile Niedawno wróciłam, teraz jem kanapki i ciastko- siostra z chłopakiem przynieśli.

Ja z herbatką. Już po kolacji wink

29,403

Dożyła sędziwego wieku tak, to prawda, ale to chyba normalne, że cierpię?

Nie pisałem że to nie normalne ,rozumiem, sam to przeżyłem nie jednokrotnie wink

Nie wiem czy czułbyś się lepiej, gdybyś dowiedział się po fakcie, że uśpiono i spalono Twojego czworonoga, z którym byłeś od 8 roku życia,

Jak już pisałem ,u mnie też było po fakcie,też się nie pożegnałem nawet nie wiem co z nim zrobiono ...

Na szczęście zaczęła to rozumieć. Dlatego nie bardzo rozumiem sens Twoich słów, bo ledwo mój pies umarł,.

To jest przyjaciel rodziny , przyzwyczajenie ,jego brak powoduje pustkę, rozgoryczenie, poczucie niesprawiedliwości , lecz to jest tylko pies ..
Dziewczyny  inaczej do tego podchodzą wiem ,lecz wchodzimy w sferę duchowości i religii to i dalej się wypowiadać nie będę, bo temat na czarnej liście wink

29,404

Czarna21 napisał/a:

Ja byłam na spacerku z przyjaciółką dzisiaj smile Łaziłyśmy 4 godziny. Na dworze tak szaro buro ogólnie, ale dosyć ciepło, także sporo pochodziłyśmy smile Niedawno wróciłam, teraz jem kanapki i ciastko- siostra z chłopakiem przynieśli.

Ja z herbatką. Już po kolacji wink

Ok smile A co tam u Ciebie? smile

Paweł, pewnie chodzi Ci o to, że według religii katolickiej pies nie ma duszy, więc do nieba nie pójdzie i nic z tych rzeczy? Nie bój się, ja się nie denerwuję, mogę rozmawiać na ten temat. Dla mnie to AŻ pies, dlatego tak mnie to zabolało. Cieszę się jednak, że rozumiesz, że na myśl o tym czuję ból. Zwierzęta są lepsze od wielu ludzi: kochają bezwarunkowo. A te psy, które zagryzają zazwyczaj same doświadczyły przemocy i w tym wypadku szkoda mi ich. To od człowieka w dużej mierze zależy jaki pies będzie, a wielu ludzi nie powinno ich mieć.

29,405

A dobrze, ja sobie neta przeglądam, niedługo do wyrka smile
A Ty co porabiasz? smile

29,406

Teraz to przeglądałam forum, poza tym nic ciekawego smile

29,407

No ja forum też, czytam jakieś tam nowe tematy i posty, czy ktoś tam coś odpisał wink

29,408

Paweł, zaraz napiszesz posta nr 3000 więc postaraj się, żeby on był wybitnej urody smile

Zakochanie z gorączką? Czyżbym nigdy nie była zakochana? Brak apetytu, bezsenność, ogólne nakręcenie (nie rozbicie) - ale nie gorączka tongue

Z punktu widzenia duchowości i religii to faktycznie tylko pies. Ale z punktu widzenia wrażliwości - to aż pies. Uszanujmy uczucia Truskaweczki, aczkolwiek ja w Pawła wypowiedzi nie widzę złych zamiarów. Dla mnie to próba pocieszenia Cię, Monia. Nie każdy przecież musi w pełni rozumieć Twoje emocje i uczucia. A tym bardziej utożsamiać się z nimi. Najlepszym dowodem jest to, że Twoja własna mama nie do końca je rozumiała. Tak więc - Monia, spokojnie, Paweł, dorzuć kolejny temat do swojej czarnej listy tongue

29,409

Rozumiem. Myślę, że Paweł nie chciał mnie urazić, przecież ja się nie gniewam smile Dla mnie to właśnie AŻ pies, duchowość nie ma tu wiele do rzeczy. Może nie mieć duszy, ale dla mnie jest wspaniałym przyjacielem i to się dla mnie liczy. Dlatego tak jak opłakiwałabym bliską osobę z rodziny, cierpiałabym, tak cierpię za nim, członek rodziny, po prostu.

Róża, a Ty pracujesz, może studiujesz? No bo wyleciało mi z głowy.

29,410

Jeszcze studia, dlatego między innymi jeszcze się nie przeprowadziłyśmy smile

29,411

Czarna R., rozjaśnij tę żeńską formę czasownika, jeśli możesz smile Z kim planujesz przeprowadzkę? Wydaje mi się, że coś mi się w oczka rzuciło, że masz chłopaka. Co z nim kiedy się przeprowadzicie w żeńskiej formie? smile

Co studiujesz?

Przepraszam, jeśli zmuszam Cię do odpowiedzi na pytania po raz kolejny, ale jakoś dane nowych kafejkowiczów mniej zapadają w pamięć niż tych, którzy tu dłużej piszą smile

29,412

Psychologię, a mówiłam, że nie jestem singlem, a to różnica wink

29,413

Czarna21 napisał/a:

Psychologię, a mówiłam, że nie jestem singlem, a to różnica wink

Wow, jakie to fajne smile Ale prowokuje mnie do wścibskich pytań. Od razu uprzedzam, że nie musisz odpowiadać smile
- co na to Twoja rodzina?
- czy Twoi (wasi?) znajomi wiedzą?
- nie spotykasz się z jakimiś represjami ciemnogrodu?
- od zawsze wiązałaś się z rodzajem żeńskim czy próbowałaś (albo udawałaś) z facetami?

29,414

No to nie zmarnuję smile
3000 post ..
KOCHAM wszystkie dziewczyny! Kobiety !
Najlepszego im życzę z całego serca ,i żeby im się wiodło jak sobie zażyczą  ,żeby się nie smutały i nie chlipały nigdy !
Lubię was wszystkich , nie chciał bym byście musiały kiedykolwiek rozpoznawać mnie , dziwić się mojemu zachowaniu ,lubię filozofię, czasem dla przekory coś piszę byście częściej coś napisały ,pomyślały ,były! wink
Żyjmy pełnią życia i starajmy się rozumieć też innych ,którzy czasem nie mają dnia ,czasem życia, czasem po prostu humoru smile
POZDRAWIAM GORĄCO  smile

29,415

Na osi czasu wstawiłam swoje zdjęcie z koleżanką w Krakowie. Beata, jak jesteś ciekawa jak wyglądałam jak byłam grubsza to spójrz. Choć wtedy, na tym zdjęciu jeszcze nie byłam najgrubsza, bo był czas, że byłam jeszcze grubsza. No, ale potem wzięłam się za to i zadbałam o siebie i jestem dużo szczuplejsza.

Wspaniały post Paweł smile smile My kobiety jesteśmy wspaniałe, to fakt, ale Wy faceci też macie swoje "przebłyski" hehe smile Nie no, tak serio, to też jesteście SUPER, dobrze, że jesteście faceci smile

29,416 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2013-10-13 23:38:17)

Co do rodziny to zależy o kim mówisz - ciocia i rodzeństwo bardzo spoko, z rodzicami nie rozmawiam 5 lat. No ja potem próbowałam ale nikogo zmuszać nie będę wink
Znajomi wiedzą i też w porządku, w poprzednim miejscu zamieszkania to właśnie można to ująć tak jak napisałaś - represje ciemnogrodu, ale teraz ogólnie bardzo w porządku smile
I tak, zawsze wolałam dziewczyny smile

Paweł-1979 napisał/a:

No to nie zmarnuję smile
3000 post ..
Najlepszego im życzę z całego serca ,i żeby im się wiodło jak sobie zażyczą  ,żeby się nie smutały i nie chlipały nigdy !
Lubię was wszystkich , nie chciał bym byście musiały kiedykolwiek rozpoznawać mnie , dziwić się mojemu zachowaniu ,lubię filozofię, czasem dla przekory coś piszę byście częściej coś napisały ,pomyślały ,były! wink
Żyjmy pełnią życia i starajmy się rozumieć też innych ,którzy czasem nie mają dnia ,czasem życia, czasem po prostu humoru smile
POZDRAWIAM GORĄCO  smile

Ha, jaki post! big_smile
Gratulację i czekamy na kolejny 1000 big_smile

29,417

Paweł, wydaje mi się, że między postem 2999 a 3000 musiałes coś wypić albo wywąchać tongue

Monia, zobaczę dopiero jutro, z własnego komputerka. Komputer mojego brata fb nie włącza z przyczyn mi nieznanych...

Róża, dużo masz tego rodzeństwa? Starsze? Młodsze?

29,418

Albo zapalić tongue

Trzy siostry i brata. Ja jestem najmłodsza z dziewczyn a brat jest najmłodszy z nas wszystkich smile

29,419

Ok, nie ma sprawy Beata smile

29,420

vinnga napisał/a:

Paweł, wydaje mi się, że między postem 2999 a 3000 musiałes coś wypić albo wywąchać tongue

Źle ci się wydaje ,bo jestem po prostu szczery i otwarty kiedy trzeba ... wink Jak już rozmawialiśmy ,dziwię się że że masz wątpliwości co do mnie.. sad

29,421

Paweł-1979 napisał/a:

No to nie zmarnuję smile
3000 post ..
POZDRAWIAM GORĄCO  smile

No no Pawełku big_smile

Dziękuję w imieniu własnym!!!
Super wierszyk. smile

29,422

Monia
Super wyszłaś na tym zdjęciu z koleżanką. smile

29,423

Dziękuję serdecznie smile Mnie się niezbyt podoba jak wyglądam na zdjęciach, jak na nich wychodzę, no ale te jeszcze może być, moim zdaniem. Co tam u Ciebie Aga? Lecę spać, dobranoc smile

29,424

Kochani wstajemy big_smile

Dzień dobry wszystkim.
Życzę każdemu udanego dnia!!!

29,425

hej hej
Paweł, chylę czoła w uznaniu dla magicznego, 3000 wpisu smile
jest po prostu naj!!! wink 

dobrze, że weszłam tu na forum
odstresowuję się
dziś ogólnie mam klasycznego "nerwa"
mam ochotę kląć na głos i jeszcze nogami tupać
być może czas pomyśleć o kilku wolnych dniach...

29,426

Hej smile Co się stało, czemu masz "nerwa"?

29,427

ciężki dzień w pracy
zadań coraz więcej, wszystkie na wczoraj
a moim największym marzeniem jest poduszka...
żeby przespać trochę więcej niż 5 godzin
maruda dziś jestem wink

29,428

Jesień trwa w najlepsze, a zima nadchodzi wielkimi krokami.Ponoć ma być mroźna...

29,429

rossanka napisał/a:

Jesień trwa w najlepsze, a zima nadchodzi wielkimi krokami.Ponoć ma być mroźna...

Dobrze że jest cytrynka ,w mroźne dni można wycisnąć do gorącej herbatki tongue

Gemmuś nie smutaj, praca nie zając, dobry sen to podstawa ,człowiek lepiej wtedy znosi przeciwności losu wink

Beata czemu nie byłaś na referendum ? Nie obchodzi cię los Stolicy? roll

29,430

Hej smile
Ja mieszkam blisko Warszawy i chętnie bym oddała swój głos w tej sprawie, widzę co się dzieje, często jeżdżę dosyć do Warszawy.. no ale nie mieszkam, nie jestem zameldowana, niestety nie mogę.

Mama dzisiaj ze mną porozmawiała, wytłumaczyła mi, żałuję tego, że nie powiedziała mi przed faktem o uśpieniu, mówi, że teraz to rozumie i że teraz zrobiłaby inaczej. Widziałam, że jest szczera, przytuliłyśmy się, czuję ulgę, jest teraz lepiej między nami smile Owszem, nadal mi ciężko z tym, że dowiedziałam się o uśpieniu po fakcie, no ale nic już nie zrobimy, ważne, że mama zrozumiała co czuje i ważne, że żałuje.

29,431

Fajnie Monia ,cieszę się że pomału się u ciebie normalizuje.
Z tym głosowaniem tak tylko zagaiłem zaczepnie bo coś w telewizornii gadają że frekwencji nie było ,a nawet nie wiem ,nie mam zdania na tą Walcównę ,głosowała byś przeciw?

29,432

Gemma napisał/a:

ciężki dzień w pracy
zadań coraz więcej, wszystkie na wczoraj
a moim największym marzeniem jest poduszka...
żeby przespać trochę więcej niż 5 godzin
maruda dziś jestem wink

Ja też sobie lubię pospać wink

rossanka napisał/a:

Ech, nie lubię zimy i to bardzo.

29,433 Ostatnio edytowany przez rossanka (2013-10-14 21:04:47)

Paweł-1979 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Dobrze że jest cytrynka ,w mroźne dni można wycisnąć do gorącej herbatki tongue

A Żebyś wiedział wink

Czarna21 napisał/a:

Ech, nie lubię zimy i to bardzo.

Spójrz od tej strony: mamy zimę aby docenić inne, cieplejsze/widniejsze pory roku.

29,434

No tak tak, ale jednak wolę jak są te inne pory roku wink

29,435

rossanka napisał/a:

Spójrz od tej strony: mamy zimę aby docenić inne, cieplejsze/widniejsze pory roku.

Tak ,tylko tych ciepłych dni w stosunku do ogromu reszty terapii wstrząsowej, jest stanowczo za mało sad
Sercowa cytrynko smile skąd pomysł na taki awatar?

29,436

Paweł-1979 napisał/a:

Tak ,tylko tych ciepłych dni w stosunku do ogromu reszty terapii wstrząsowej, jest stanowczo za mało sad

O właśnie smile

29,437

Paweł-1979 napisał/a:

Sercowa cytrynko smile skąd pomysł na taki awatar?

Zawsze można się przenieść.Np w basen m.Śródziemnego. smile Będzie cieplej.
Pomysł, hm, lubię żółty kolor i tak jakoś wpadl mi w oko.

29,438

Tak, przeciw na pewno bym głosowała. Obiecała wiele inwestycji i niewiele zrealizowała z nich. Ponadto zgodnie z tymi z ztm uważa, że podwyższanie biletów jest ok, a jak obniżyć ich ceny by chciała to tylko dla płacących podatki w Warszawie.

Róża, to pewnie bardzo lubisz wiosnę, lato? Ja też lubię. W zimę to fakt, zazwyczaj nic się nie chce, też tak mam. Tzn jak byłam dzieckiem, to jeszcze nie, ale teraz w zimę po prostu nic mi się nie chce, ospałość większa i więcej się ogólnie chce spać. Ponadto ja zazwyczaj mam zimne stopy, nawet jak jest ciepło, a w zimę to już w ogóle, nie lubię tego big_smile

29,439

Witajcie smile

Ja zimę jako porę roku lubię.
Lecz,gdy jest zimno i jest zawierucha,to jesteśmy odcięci od świata.
Zaspy u nas nawet do 3 metrów.
Taka zima sad

29,440

tornado napisał/a:

Witajcie smile

Ja zimę jako porę roku lubię.
Lecz,gdy jest zimno i jest zawierucha,to jesteśmy odcięci od świata.
Zaspy u nas nawet do 3 metrów.
Taka zima sad

Który to biegun?  smile

29,441

Paweł, nie mogłabym być na referendum, bo nie jestem zameldowana w stolicy smile

Frekwencja była niska, bo przecież przeciwnicy odwołania pani prezydent taki sobie wymyślili sposób na wygranie smile
Gdybym mogła głosować, to i tak bym nie poszła, bo...jestem przeciwna temu referendum. Dla mnie to jest wywalenie w błoto kupy kasy. A listy, które J. Kaczyński rozsyłał do mieszkańców Warszawy - po prostu żenada. Owszem, na pewno niektóre rzeczy można dla stolicy zrobić lepiej, ale zapewne kosztem innych rzeczy. Więc takie referendum wymyślili chyba ludzie, którym poważnie się nudzi.
Zresztą wiele mówi rozkład frekwencji między dzielnicami - najwięcej Śródmieście (tam, gdzie najwięcej starszej ludności mieszka), najmniej Ursynów (czyli tam, gdzie niemal sami młodzi). Wniosek o wymyślaniu z nudów się potwierdza...

Polityka - fuj temat. Herbatka lepszy smile Lubię kombinować z herbatką. Z cytrynką i miodem. Z kardamonem. Z sokiem z czarnego bzu. Z listkami mięty. Kiedyś lubiłam herbatę z mlekiem smile

Zimę lubię. Wszystkie pory roku lubię smile

Monia, dobrze, że jakiś postęp u Ciebie nastąpił smile

29,442 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2013-10-14 21:25:10)

Róża, to pewnie bardzo lubisz wiosnę, lato? Ja też lubię. W zimę to fakt, zazwyczaj nic się nie chce, też tak mam. Tzn jak byłam dzieckiem, to jeszcze nie, ale teraz w zimę po prostu nic mi się nie chce, ospałość większa i więcej się ogólnie chce spać. Ponadto ja zazwyczaj mam zimne stopy, nawet jak jest ciepło, a w zimę to już w ogóle, nie lubię tego big_smile

Wiosnę i lato, w sumie bardziej lato chyba wink Zimą to tak jak mówisz - nic się nie chce, jestem ospała i bym siedziała w domu, bo nie lubię zimna big_smile
I ze stopami mam podobnie big_smile

vinnga napisał/a:

Polityka - fuj temat. Herbatka lepszy smile Lubię kombinować z herbatką. Z cytrynką i miodem. Z kardamonem. Z sokiem z czarnego bzu. Z listkami mięty. Kiedyś lubiłam herbatę z mlekiem smile

Też lubię różne takie eksperymenty herbaciane wink

29,443

vinnga napisał/a:

Herbatka lepszy smile Lubię kombinować z herbatką. Z cytrynką i miodem. Z kardamonem. Z sokiem z czarnego bzu. Z listkami mięty. Kiedyś lubiłam herbatę z mlekiem smile

Zimę lubię. Wszystkie pory roku lubię smile

Herbata z mlekiem czyli bawarka? Piłam w dzieciństwie. Teraz lubie herbatę czarną z sokiem żurawinowym lub aroniowym.
Kiedyś byłam w Londynie i tam jak się zamawiało herbatę, to własnie podawano z mlekiem. Od razu przy zamówieniu należało
określić, ze chce się "black tea" a nie "tea".Inaczej człowiek dostawał bawarkę  hmm

29,444

rossanka napisał/a:

Zawsze można się przenieść.Np w basen m.Śródziemnego. .

Pewnie że można smile Tylko zaraz ,zaraz Nie skreśliłem Totka sad

Beata dobrze wiedzieć bo mizerne pojęcie o tym miałem a wiele się o tym mówi ,a tvn-u łykać jak pelikan nie będę wink

Co jak co ale herbatka z Pigwą jest najlepsza,kiedyś w wojsku kumpel mnie tym zaraził i od tej pory robię tą miksturę wink

29,445

Rossanko, nie dalej jak w ostatni weekend usłyszałam w radiu, że herbata z mlekiem to nie jest bawarka smile Tylko zapomniałam czym powinna się charakteryzować prawdziwa bawarka smile Może to mleko z esencją herbaty? Nie pamiętam smile

Róża, rzuć pomysł na jakiegoś herbacianego eksperymenta. Mi się jeszcze przypomniała herbatka z pigwą. Wariacja herbatki z cytryną polega na tym, że sie pokrojoną cytrynę wrzuca do miodu i potem do herbatki dolewa się ten sok lub wyciąga nasiąknięte miodem plasterki smile

Edit:
Paweł, jak robisz tę pigwę? Kiedyś próbowałam zrobić sama, ale wyszedł mi dżem pigwowy smile

Posty [ 29,381 do 29,445 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 451 452 453 454 455 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024