Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 447 448 449 450 451 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 29,121 do 29,185 z 30,541 ]

29,121

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)
luc napisał/a:
Paweł-1979 napisał/a:
truskaweczka19 napisał/a:

Natura się pomyliła, to babki miały być górą big_smile

Mam nadzieję, że nie dożyje takich czasów smile

Już dożyłeś tongue

Cześć Aga

Hehe, jak jeszcze będziecie to trochę z Wami zostanę, dzisiaj wyjątkowo tak mi się jeszcze nie chcę spać, choć wiem, że tak to ok 1 zmykam, teraz mi się jeszcze nie chce. Fajna dyskusja wink

Dokładnie, piąteczka, babki górą, hehe tongue

Zobacz podobne tematy :

29,122

Czesc Aga.

He he smile Dobry jest nasz KOGUTEK smile

29,123

luc napisał/a:
Paweł-1979 napisał/a:

Natura się pomyliła, to babki miały być górą big_smile

Mam nadzieję, że nie dożyje takich czasów smile

Już dożyłeś tongue

W cyberprzestrzeni i to  na waszym ganku zrobionej przez was ? big_smile  To nawet fajnie (dla udawanej odmiany) być tym podległym wink Czasem hmm

29,124

trochę z Wami zostanę, dzisiaj wyjątkowo tak mi się jeszcze nie chcę spać,

Mnie też nie smile
Mąż obok czyta, a ja mam dziś wstręt do słowa drukowanego (no niby tu też drukowane smile).

Strzałko czyli dotarło?
Drobna pomoc męża.

Jeden kogutek przegonił drugiego lol

29,125

luc napisał/a:

trochę z Wami zostanę, dzisiaj wyjątkowo tak mi się jeszcze nie chcę spać,

Mnie też nie smile
Mąż obok czyta, a ja mam dziś wstręt do słowa drukowanego (no niby tu też drukowane smile).

Strzałko czyli dotarło?
Drobna pomoc męża.

Jeden kogutek przegonił drugiego lol

Jak to w przyrodzie- samce biją się o samiczki, koguty biją się o kury big_smile
Walki kogutów, haha big_smile

No to mnie to cieszy, że też jesteś smile

29,126 Ostatnio edytowany przez strzała (2013-10-08 02:18:12)

luc napisał/a:

Mnie też nie smile

Strzałko czyli dotarło?
Drobna pomoc męża.

Luc, zdążyłam odpisac smile
Dotarło, pozdrowienia dla męża smile

Wybaczcie, muszę uciekac, mały ma na 8 do szkoły.
Aż mi szkoda wychodzic stąd.

Miłej nocki smile
Trzymajcie się smile
Pa :*

29,127

Ojtam ojtam , kirchawaka wie kiedy "coś nie halo" tongue Kurki ino grzecznie mi tu, na grzędy już dziś  tongue I jajka znosić z numerem "0 " Na przodku big_smile Ponoć najzdrowsze,tak  mówią w telewizorni smile
Realne lulu , Dobrej nocki wszystkim wink

29,128

Haha big_smile
Ja jednak też już śpiąca. A też szkoda wychodzić.
Miłej nocki wszystkim smile

29,129

Jaga Baba07 napisał/a:
Aga napisał/a:

Jutro syn ma wolne nie idzie do szkoły ,ale za to popołudniu jadę na terapie behawioralną z synem,jego panie też będą, chcą zobaczyć jaką metodą i w jaki sposób terapeutka pracuje ze synem. smile

Moja mama niestety nie ma możliwości, żeby podpatrzeć, jak jej uczeń pracuje na terapiach, bo on ma dosyć sporo terapii i też jeździ na różne turnusy.
Ale mama tego dziecka zawsze wysyła na mojego maila opisy terapii oraz ocenę z nich, dzięki temu mama wie, na czym ma się skupić.
Jest szczęśliwa po roku pracy z tym chłopczykiem, bo mały zrobił duży postęp, przede wszystkim graficznie jest już sprawny.
Mogę pochwalić moją mamę, że w sumie to jest jej zasługa smile.

Jaga Gratulacje  smile

Jestem pełna podziwu i szacunku dla osób,które pracują z dziećmi niepełnosprawnymi,za ich trud,poświęcenie!!!

Tak największym podarunkiem dla nauczyciela jest widzieć, że jego praca przynosi efekty że jest postęp.

Wielki ukłon dla mamy.

Jak pisałam byłam na zebraniu w szkole. wink

Ogólne zagadnienia itd

Zapisałam syna na kółko sportowe.U nas w szkole są różne kółka sportowego nie było,ale rodzice na zebraniu rzucili propozycję i poszukali trenera,który zgodził się prowadzić zajęcia.
Po za tym sama nauczycielka zwróciła uwagę na wychowanie dzieci, że rządzą rodzicami, albo są uparte, nie chcą pracować na lekcji bo nie i kropka.
Już 6-7 letnie dzieci przejawiają zachowania anty społeczne. sad

29,130 Ostatnio edytowany przez luc (2013-10-08 02:25:02)

Paweł-1979 napisał/a:

Kurki ino grzecznie mi tu, na grzędy już dziś

Kurki już też grzecznie maszerują na grzędę.
Mój kogut też wymownie dał mi do zrozumienia.

Aga za późno się włączyłaś smile

Dobranoc.

29,131

Kerty napisał/a:
tornado napisał/a:

Kerty napisz coś więcej o sobie,jakoś mało wiem o tobie,ja też od nie dawna na forum.

Droga tornado a co chciałabyś wiedzieć? Większość rzeczy o mnie możesz przeczytać w moich tematach na forum. A jak coś będzie niejasne to chętnie wytłumaczę. smile I jeszcze jedno - kiedyś przeglądałem prezenty na GG, był tam jeden, który pasuje do Twojego nicku big_smile

Drogi Kerty

Jestem Aga-a ty jak wolisz po nicku czy po imieniu?
Poszukam i poczytam bo nie widziałam twoich postów.
To chyba jakaś pomyłka bo ja nie wiem nawet o co chodzi, nie wchodziłam na gg.
Wstyd przyznać się, ale ja od nie dawna mam laptopa i założony internet i dopiero teraz wszystkiego sama uczę się dlatego tak długo odpisuję itd
Może coś wysłałam nie wiem.

29,132

luc napisał/a:

Dobry wieczór smile

Aga - już się kiedyś sumitowałam, że nie piszę na forum jaki zawód wykonuję smile
Jak pisałam wczoraj: będzie jakiś zlocik to się może poznamy.
Proponowane Tatry są fajnym pomysłem bo ja mam blisko lol
Inna rzecz, że tam na nartach nie jeżdżę, bo aż tak dobrym narciarzem nie jestem.

Luc

Masz rację za póżno włączyłam się.
Co do Twojego zawodu i bycia anonimowym to przepraszam,że tak nagabywałam.
A jak masz na imię,wolisz po nicku,czy po imieniu?
A ja do Tatr trochę daleko....
Nigdy nie jeżdziłam na nartach.
Jeszcze raz przepraszam smile

29,133

Dobranoc wszystkim
    Kolorowych snów.
Aha witamy nową duszyczkę na pokładzie naszej kafejki.::D

29,134

Ciezka noc panie i panowie:)

29,135

Maryh21 napisał/a:

Ciezka noc panie i panowie:)

Witaj jeszcze raz.:)
Dla przypomnienia jestem Aga.
Dlaczego ciężka noc?:(

29,136

Witaj aga , jam mariusz , poniwaz w pracy ja spedzam .:)co u ciebie?

29,137

Ja dzisiaj wcześnie usnęłam z moimi dzieciaczkami, to teraz za żadne skarby nie mogę usnąć. smile
  Chociaż jutro mam ciężki dzień i powinnam wyspać się, bo jutro będę nie do życia.
Możesz napisać skąd jesteś? i co tylko chcesz o sobie?
  Ja jestem "Matka Polka"-mam dwóch synów-7 lat i 9 miesięcy.
Nie pracuję ,gdyż zajmuję się synami i tatą.

29,138

Jestemze swietokrzyskiego , mam 20 lat , chlop  z poczuciem humoru  hehe a ty skad jestes? Jeszcze 2h i schodze z nocki smile

29,139

Maryh21 napisał/a:

Jestemze swietokrzyskiego , mam 20 lat , chlop  z poczuciem humoru  hehe a ty skad jestes? Jeszcze 2h i schodze z nocki smile

Ja mam 34 lata i jestem z kujawsko-pomorskiego.
To miłego odpoczynku po noce.
dobranoc
Już prawie śpie smile

29,140

Dzień dobry Wszystkim! tongue

Pewnie jeszcze śpicie, więc... Zapiszę tylko moje spostrzeżenia i mykam na śniadanko.

Primo - mikrofon. Wpiszcie sobie w Google: Śpiewanie do mikrofonu, robisz to źle. I sprawa będzie wyjaśniona big_smile

Secundo - zauważyłem, że ktoś marynuje grzyby (Jaga pewnie jak się nie pomyliłem i przy okazji Gratuluję Moderatora). Osobiście wolę kisić ogóry big_smile Ale marynowane grzyby też są niezłe tongue

Tetrio - tornado,  nie ma spiny. smile Każdy kiedyś się uczył, nie od razu Kraków zbudowano. A Twój nick jest częścią nazwy pewnego prezentu (dodam, że biletu/kuponu) tongue

Teraz jak to wszystko zbierzecie do kupy to wyjdę na... big_smile  Szkoda gadać big_smile

Pozdrówka i miłego dnia! tongue

29,141

No no Kerty dałeś do pieca.
Wyprzedziłeś mnie. smile
Witam wszystkich cieplutko wstajemy!!!
U mnie dzieciątka na nogach, ja zaraz idę śniadanko szykować. : D

29,142

Aga, Kerty Cię wcale nie wyprzedził. Przecież u Ciebie trudno powiedzieć, żebyś opuściła kafejkę na noc smile Ty czasem śpisz w ogóle?

Ja podglądałam tylko do północy. O takich porach jak was na gdakanie wzięło to nawet ja już spałam...

Machanie bananem, rozsadzanie kur po grzędach, demonstracja samczej natury - a ja byłam przekonana, że mężczyzna na drabinie ewolucji jest tylko jeden szczebelek poniżej kobiet big_smile Muszę zrewidować poglądy smile

29,143

Dzień dobry big_smile.

Czemu mam cały czas skojarzenia, gdy ktoś napisze takie oto zdanie tongue?

Kerty napisał/a:

Osobiście wolę kisić ogóry big_smile

Oj Kerty, Kerty smile.
Te koguty w kafejce, jak nie piszą o zdrowotnych bananach, to o ogórach, które wolą kisić tongue.

Zaraz zmykam, bo jak pisałam, czeka mnie dosyć ciężki, jeżeli chodzi o psychiczne siły dzień.
Wrócę wieczorem i może wtedy napiszę, o co chodziło, ale nie obiecuję.
Teraz mogę napisać tylko tyle, że o ojca.

Do później smile.

29,144

Siemanko smile
Oj Oj.. A mówią że to niby tylko nam kogutom jedno w głowie .. hmm
Pogoda znowu się kiepści  sad  deprecha..

29,145

vinnga napisał/a:

Aga, Kerty Cię wcale nie wyprzedził. Przecież u Ciebie trudno powiedzieć, żebyś opuściła kafejkę na noc smile Ty czasem śpisz w ogóle?

Ja podglądałam tylko do północy. O takich porach jak was na gdakanie wzięło to nawet ja już spałam...

Machanie bananem, rozsadzanie kur po grzędach, demonstracja samczej natury - a ja byłam przekonana, że mężczyzna na drabinie ewolucji jest tylko jeden szczebelek poniżej kobiet big_smile Muszę zrewidować poglądy smile

Pasuje do mnie ten nick " Tornado"- wszędzie mnie pełno.
Gdzie diabeł nie może tam Age pośle.
Śpię kochana śpię.

Ci nasi panowie lubią sobie dodać trochę,chyba dla wzmocnienia własnego ego.
Jacy to oni są "maczo".... smile

29,146

I nie mówiłem, że wyjdę na... kogo wyszedłem sad

Dziewczyny a skąd wiecie co mamy na myśli? tongue I czemu wszystko co piszemy Wam się kojarzy jakoś... tongue

29,147

Dzień dobry smile

Aga nie masz za co przepraszać smile

tornado napisał/a:

To mi przypomniało zdarzenie z dzieciństwa mojego syna. Młody miał wtedy jakieś 4-5 lat. Mój mąż wylądował w szpitalu na kilka dni. Gdy zasiedliśmy w jadalni do kolacji (ja z dziećmi) to Młody zajął miejsce ojca. Zapytałam czemu nie usiadł na swoim miejscu, a on odparł, że skoro taty nie ma w domu, to teraz on zajmuje to miejsce bo jest jedynym mężczyzną w domu lol
Ale się z córką uśmiałyśmy.

29,148

luc napisał/a:

Dzień dobry smile

Aga nie masz za co przepraszać smile

tornado napisał/a:

To mi przypomniało zdarzenie z dzieciństwa mojego syna. Młody miał wtedy jakieś 4-5 lat. Mój mąż wylądował w szpitalu na kilka dni. Gdy zasiedliśmy w jadalni do kolacji (ja z dziećmi) to Młody zajął miejsce ojca. Zapytałam czemu nie usiadł na swoim miejscu, a on odparł, że skoro taty nie ma w domu, to teraz on zajmuje to miejsce bo jest jedynym mężczyzną w domu lol
Ale się z córką uśmiałyśmy.

Hehe dobre wink

No widzicie my niedobre mamy skojarzenia tongue

Aga faktycznie jesteś tornado smile Pełna energii, fajna babka smile

29,149

Puk puk jest tu ktoś? big_smile

Witajcie!!!

Tak szalona ze mnie babka.

Przypomniało mi się pewne zdarzenie z czasów panieńskich.Pojechaliśmy ze znajomymi na dysk, błysk i te sprawy.
Byliśmy pierwszy raz w pewnej miejscowości i jak to nowe twarze obserwowano nas.
Wtedy byłam blondynką.
Siedziała sobie grupka dziewczyn i jeden chłopak,który chcąc zaimponować tym dziewczynom rzucił hasło:

"Ej blondyna kto cię d..a jak mnie nie ma..."
Ja mu na to bez zastanowienia odpowiedziałam:
"Króliki ty h..u dziki..."

Znacie to?
    Zrobiłam mu taki obciach przed dziewczynami,że biedny nie wiedział co ma odpowiedzieć.:P

Nie wiem czy mogę takie rzeczy pisać, jedynie będzie dla mnie czerwona kartka smile

29,150 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-10-08 22:33:50)

Aga, w kafejce jest więcej luzu, można plotkować o wszystkim, także nie martw się smile A jestem przekonana, że nasze moderatorki vide strażniczki Teksasu żartowały, że koniec z sprośnymi żartami w kafejce tongue Także spoko smile
A historia fenomenalna, koleś chciał "zabłysnąć", ale mu nie wyszło. Dobrze mu powiedziałaś, a jego tekst w ogóle był żałosny.

Mojego faceta przenieśli do pracy do innego sklepu, ma niby trochę dalej, ale dojazd metrem to szybciej. Poznał załogę, że tak powiem i pracuje z dwiema Monikami, powiedział im, że też ma dziewczynę Monikę wink Jutro się z nim spotykam, pojadę pod ten jego sklep i odbiorę go, więcej czasu razem smile Mój facet ma nałóg i pije za dużo Coli, ale ostatnio to było miłej jak znowu kupił Colę z moim imieniem tongue No bo takie wprowadzili tongue Moje imię popularne na tych Colach hehe big_smile

------------
A tak z ciekawości lubisz kawę Aga? Jak tyle na nogach jesteś i takie tornado, to możliwe, że tak, dlatego pytam czy stosujesz ten 'pobudzacz' wink

29,151

A jestem przekonana, że nasze moderatorki vide strażniczki Teksasu żartowały, że koniec z sprośnymi żartami w kafejce tongue

Ale kto napisał, że koniec ze sprośnymi żartami tongue?

Monia, te żarty to dopiero początek lol.

Tak, jak przypuszczałam- dzisiejszy dzień był bardzo męczący psychicznie...
Długo dochodziłam do siebie.
Teraz można powiedzieć, że jestem w stanie homeostazy, czyli na ludzki język tłumacząc- już jest względnie ok tongue.

Aga, nieźle mu dokopałaś...Szkoda, że takiej umiejętności, jak cięta riposta w realu nie posiadam.
Chociaż, jak już kogoś poznam, to potrafię mu dosolić w inteligentny sposób wink.

Mi się też, Moniu zdarzyło odnaleźć moje imię na butelkach Coli, co jest wyczynem, bo imię mam niepopularne tongue.
Z tego powodu zamieniłam na ten jeden raz Pepsi na Colę (wolę Pepsi w myśl zasady- tylko lepsi piją Pepsi tongue).
Tak naprawdę bardziej odpowiada mi smak Pepsi. Cola jest kwaśnawa i na dodatek ma czerwoną etykietkę (ble) tongue.

29,152

Jaga, ale ten męczący psychicznie dzień zakończyłaś z tarczą czy na tarczy?

Wolę Pepsi. Cola już nie ma licencji na oryginalność amerykańskiej Coca Coli, więc teraz jest "napojem o smaku cola".

Nieee... Dzisiaj żadnych sprośności nie będzie. Przynajmniej z mojej strony. Nastroju brak smile

29,153 Ostatnio edytowany przez tornado (2013-10-08 22:47:49)

Coś pusto dzisiaj w naszej kafejce...:(

Ja natomiast nie przepadam za napojami gazowanymi i colą.

Dzisiaj miałam bardzo ciężki dzień,jak pisałam byłam na terapi z synem,były też jego nauczycielki i wolontariuszki z poradni.
Niestety synuś pokazał na co go stać.Odstawił taką szopkę,że aż wstyd.Z drugiej strony,nauczycielki mogły opracować z terapeutką plan działania,wiedzą co robić w takiej sytuacji itd
Tylko dla mnie jako matki serce kraje się,jak widzę jak on męczy się sam ze sobą,bo on za to nic nie może,w takiej sytuacji jestem bezsilna i bezradna.:(

Monia tak lubię kawę od niej zaczynam dzień,ale najpierw coś jem. Piję w ograniczonych ilościach.

29,154

A ja nie lubie pepsi ani coli. Wole wodę(ale nie gazowana),albo sok pomarańczowy.Cola ma dziwny smak.Cos mi w niej nie pasuje.I czuć sam cukier.Ktoś ma podobnie?

29,155

Dobrej nocy Dziewczyny! Mykam, bo... Ehh... Padam...

29,156

Hej, można się do was przyłączyć? smile

29,157

Kerty, niewielkie Twoje dokonania na forum dzisiaj jak na takie zmęczenie tongue

Rossanko, mam dokładnie odwrotnie. Jestem uzależniona od coli. Kiedyś pochłaniałam jej mnóstwo, teraz trochę mniej. Ale czasem mam taką chcicę, że szok. Na colę, oczywiście, bo dzisiaj przecież sprośności miało nie być smile

29,158 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-10-08 22:56:54)

A no widzisz. Tak jak mój facet- pije Colę prawie codziennie po litr często czy nawet dwa. Jestem temu przeciwna, ale dorosły jest, wiadomo.

Rossanko, nie jesteś jedyna. Ja też nie przepadam za Colą. Jest dla mnie za słodka, czuję tę tonę cukru. A ja teraz nawet herbatę bez cukru piję. Colę piję sporadycznie, jak naprawdę by tylko ona była i nie ma co pić czy na okazję, mogę sie na pić. No, ale tak, żeby pić to nie. A przyzwyczaiłam się do wody i ją piję, chociaż kiedyś nie lubiłam wody i krzywiłam się pijąc wodę.

A kawy to nie lubię ja akurat Aga, a jak już to kawo-podobne np Nescafe czy Kopiko tongue

29,159

Czarna21 - w niefortunnym miejscu Twój post się znalazł (przynajmniej u mnie na końcu strony), więc małe szanse, że ktoś Cię zauważy smile Więc ja Cię witam smile
I powiedz, gdzieś Ty się uchowała, że ja Cię z forum praktycznie nie kojarzę, a licznik postów masz porządnie nabity?

29,160

vinnga napisał/a:

Kerty, niewielkie Twoje dokonania na forum dzisiaj jak na takie zmęczenie tongue

Rossanko, mam dokładnie odwrotnie. Jestem uzależniona od coli. Kiedyś pochłaniałam jej mnóstwo, teraz trochę mniej. Ale czasem mam taką chcicę, że szok. Na colę, oczywiście, bo dzisiaj przecież sprośności miało nie być smile

Podobno cos w tym jest,Cola uzależnia.Może to przez kofeinę?

29,161

Monia, po litrze coli dziennie to ja się czuję paskudnie. Pewnie chodzi o kofeinę, bo jakbym ze 3 kawy wypiła to czułabym się tak samo. ale do tego dochodzą mniej widoczne skutki uboczne - mi zaczynają się problemy z kolanami, które znikają kiedy odstawię na jakiś czas to paskudztwo.

29,162

vinnga napisał/a:

Czarna21 - w niefortunnym miejscu Twój post się znalazł (przynajmniej u mnie na końcu strony), więc małe szanse, że ktoś Cię zauważy smile Więc ja Cię witam smile
I powiedz, gdzieś Ty się uchowała, że ja Cię z forum praktycznie nie kojarzę, a licznik postów masz porządnie nabity?

Hej hej smile
Większość postów nabiłam chyba w "netkafejce 20+" i niemało w "normalnych dziewczynach" wink

29,163

No i wszystko jasne, bo ja po kafejkach z reguły nie łażę smile

Napiszesz coś o sobie?

29,164 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-10-08 22:59:30)

vinnga napisał/a:

Monia, po litrze coli dziennie to ja się czuję paskudnie. Pewnie chodzi o kofeinę, bo jakbym ze 3 kawy wypiła to czułabym się tak samo. ale do tego dochodzą mniej widoczne skutki uboczne - mi zaczynają się problemy z kolanami, które znikają kiedy odstawię na jakiś czas to paskudztwo.

A no właśnie. A do niego nie dociera i zazwyczaj tak pije codziennie. A jak dwa dni nie pije Coli, to się chwali, święto narodowe tongue

Hej Czarna, fajnie, że jesteś smile No właśnie Czarna często jest w Normalnych dziewczynach, gdzie jestem też ja smile Zanim przyszłam do Was, to najpierw byłam tam, teraz jestem i u Was, i tam, tylko, że kiedyś tam było też gwarno, a teraz mało nas sad

29,165

vinnga napisał/a:

No i wszystko jasne, bo ja po kafejkach z reguły nie łażę smile

Napiszesz coś o sobie?

Nigdy nie wiem co w sumie big_smile

29,166

------------
A tak z ciekawości lubisz kawę Aga? Jak tyle na nogach jesteś i takie tornado, to możliwe, że tak, dlatego pytam czy stosujesz ten 'pobudzacz' wink

Jestem typem "nocnego marka"- może dlatego,że od zawsze chodziłam tak póżno spać,po śmierci mamy,cały dom na głowie,zawsze uczyłam się po nocach i tak pozostało mi do dziś.

29,167

Wchodzę na forum i już wychodzę, straciłam humor..............,

29,168

Beata, można powiedzieć, że na tarczy...Napiszę tylko tyle- nie wiem, po co istnieje polskie sądownictwo. Sądy istnieją, bo istnieją, ot tyle.
Już o tym nie myślę.

Ooo, nowa persona się do nas nieśmiało dołącza smile.
Ja Ciebie, Czarna trochę kojarzę.
Napisz coś więcej o sobie smile.

Oczywiście, też staram się unikać napojów gazowanych, zwykle piję wodę niegazowaną, lecz muszę przyznać, że w niedzielę lubię, gdy dziadek mi kupuje puszkę Pepsi. To taki rytuał big_smile.

29,169

Witaj Czarnasmile

29,170

strzała napisał/a:

Wchodzę na forum i już wychodzę, straciłam humor..............,

Oj co się stało Strzałka? sad

29,171

No jestem raczej nieśmiałą, 23letnią studentką, pięć lat w związku. I jestem dość leniwa wink

29,172

Czarna21 napisał/a:

No jestem raczej nieśmiałą, 23letnią studentką, pięć lat w związku. I jestem dość leniwa wink

A Wy mieszkacie w Paryżu, dobrze pamiętam?

29,173

Czarna21 napisał/a:

I jestem dość leniwa wink

To akurat widać po Twoim 'napisaniu czegoś o sobie" tongue

29,174

vinnga napisał/a:
Czarna21 napisał/a:

I jestem dość leniwa wink

To akurat widać po Twoim 'napisaniu czegoś o sobie" tongue

To akurat kwestia tego, że nigdy nie wiem co dopóki mnie ktoś za język nie pociągnie big_smile

Czarna21 napisał/a:

A Wy mieszkacie w Paryżu, dobrze pamiętam?

Nie nie, jeszcze nie. Pojawiła się zresztą druga opcja, więc myślimy wink Ale już raczej w przyszłym roku koło wakacji będziemy się przenosiły smile

29,175

vinnga napisał/a:

. Przynajmniej z mojej strony. Nastroju brak smile

Moderator to czasem niewdzięczny status.. coś o tym wiem .. wink

Witaj Czarna ,co tak rozleniwia związek czy studia?

Cola to nałóg ,wiem po żonie .. Przeszła kiedyś na oranżadki ale nie na długo sad

29,176

Charakter big_smile Zawsze lubiłam sobie trochę poleniuchować jak była możliwość wink

29,177

Paweł-1979 napisał/a:

Przynajmniej z mojej strony. Nastroju brak smile

Witaj Pawełku-dlaczego nastroju brak? sad

Coś dzisiaj dużo osób bez humoru,czyżby pogoda tak działała? tongue

29,178

Czarna21 napisał/a:

nigdy nie wiem co dopóki mnie ktoś za język nie pociągnie big_smile )

1. imię
2. zainteresowania
3. waga na sucho i po namoczeniu
4. przynależność partyjna...

Idę spać, bo mnie głupota dopada...

29,179

tornado napisał/a:

Witaj Pawełku-dlaczego nastroju brak? sad

A taki dziwny dziś forumowy dzień mamy smutny..   Szkoda gadać wink
1. imię
2. zainteresowania
3. waga na sucho i po namoczeniu
4. przynależność partyjna...

5 kierunek studiów
6. Sama czy nie
7.Rejon zamieszkania (w przybliżeniu ) big_smile
Na razie tyle smile

29,180 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2013-10-08 23:43:40)

Dobre big_smile
No ale co do poważniejszych pytań, to lubię czytać i interesuje mnie psychologia i zresztą to moje studia wink Chciałam iść na medycynę, ale nie dałabym rady raczej. A na imię mam Róża.
I nie jestem sama, to akurat pisałam wyżej big_smile I z północy Polski. Przynajmniej jeszcze przez rok wink

29,181

No i nie mów że jeszcze na WSP w Bydgoszczy big_smile

29,182

Kolejna, która myślała o medycynie wink...

29,183 Ostatnio edytowany przez Czarna21 (2013-10-08 23:52:14)

Nie tongue

Jaga Baba07 napisał/a:

Kolejna, która myślała o medycynie wink...

Ty też? Czy myślisz o kimś innym?
Ale ja bym raczej nie dała rady, no na sto procent nie wiem, ale widziałam ile tam jest nauki więc raczej by mi ciężko było wink

29,184

Czarna21 napisał/a:

ale widziałam ile tam jest nauki więc raczej by mi ciężko było wink

A czy ktoś kiedyś obiecywał że będzie lekko? smile

29,185

Oczywiście, że nie, ale i tak jakoś myślałam, że jest nieco mniej wink

Posty [ 29,121 do 29,185 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 447 448 449 450 451 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024