Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 446 447 448 449 450 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 29,056 do 29,120 z 30,541 ]

29,056

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)
strzała napisał/a:

Panie Moderatorki pewnie obserwują nas zza kotary, a jutro nam napiszą, że dały sobie wolne od nas.
Szpiegują nasze kroki smile

Jak tak dłużej będą sobie dawać wolne to dostaną żółtą kartkę smile

Truskaweczko - jak wyżej napisałam: wieczór lekki luzik czyli na dziś koniec pracy zrobiłam sobie koło 19 kiedy wrócił mąż.
Dzieci poza domem.... ale fajnie jest też czasem tylko we dwoje, bez dzieci.
Zresztą czas się przyzwyczajać.

Zobacz podobne tematy :

29,057

Czesc co slychac?:))

29,058

luc napisał/a:

I w konsekwencji kogut podniesie czerwoną i nie będzie że kokoko lol

29,059

Paweł aleś Ty niecierpliwy. Powoli, najpierw żółta, potem czerwona smile

cześć Maryh

29,060

Czesc luc smile co u ciebie? Jak mija noc?:)

29,061

Bo zaraz napiszę na niebiesko, że nie wolno obgadywać i będzie kokoko tongue.

Przede mną ciężki dzień...I nie chodzi o szkołę.

Grzyby zamarynowane, a nawet część wisi w suszarce smile.
I wcale nie dawałam sobie wolnego tongue.

29,062

Maryh21 napisał/a:

Jak mija noc?:)

Napisałam wyżej, nawet chyba dwa razy tongue
A u Ciebie?
Skrobnij coś o sobie (co uważasz) bo tu nikt Cię nie zna smile

Jaga pisz na niebiesko, czerwono, w ciapki. My nie tacy strachliwi tongue
A ten ciężki dzień to domowe sprawy?

29,063

Cześc Maryh smile

Jaga Gratulacje smile

Tylko nie banuj Przyjaciół smile

29,064

Hmm cos o sobie , jestem 20-latkiem z poczuciem humoru , obecnie pracuje w ochronie , interesuje sie sportem muzyka i uzaleznieniami ktore dotyczaja duzi ilosc spoleczenstwa smile) no narazie tyle , a na imie mam mariusz , zolwik hehe smile)

29,065

Maryh jak masz poczucie humoru to dobrze trafiłeś smile

29,066

Mariusz, a jakimi uzależnieniami interesujesz się ?

Luc jakis czas temu ...obiecałas. Plis smile

29,067

No to fajnie , teraz siedze nawet w pracy i wielkie nudy , łoooj smile

29,068

Dziękuję za gratulacje smile.
Obiecuję,że jak będziecie kulturalnymi użytkownikami, nie wspominającymi o żadnych zdrowotnych bananach, harpunach i trójzębach big_smile, to zastanowię się nad Waszą egzystencją na forum tongue.

Cześć Maryh smile.

Tak, ciężki dzień to domowe sprawy...Nie będę nic więcej o tym pisać.
W każdym razie chciałabym, żeby zegar wskazywał godzinę 13- 14.

29,069

strzała napisał/a:

O żesz! Musisz mi przypomnieć co obiecałam, bo jak widać SKS działa smile

29,070

Jaga Baba07 napisał/a:

Obiecuję,że jak będziecie kulturalnymi użytkownikami, nie wspominającymi o żadnych zdrowotnych bananach, harpunach i trójzębach

Na to nie licz tongue

29,071

Jesli chodzi o uzaleznienia to alkoholizm i narkomania wiadomo nie jestem jakims psychologiem ale cos o tym wiem , znam objawy uzaleznienia , mechanizm choroby , nawroty choroby , czynniki ktore wplywaja na nawrot choroby , czas abstynencji itd smile

29,072

luc napisał/a:
strzała napisał/a:

O żesz! Musisz mi przypomnieć co obiecałam, bo jak widać SKS działa smile

Ja tak właśnie myślałam, że to u Ciebie SKS.
Wiem , wiem synek Ci uciekł, ale jeszcze masz męża, może poprosisz to pomoże smile

29,073

Czesc jaga , milo poznac , w sumie tez bym chcial zejsc z nocki wyspac sie i zobaczyc godz 14:00 smile

29,074

Jaga Baba07 napisał/a:

Obiecuję,że jak będziecie kulturalnymi użytkownikami, nie wspominającymi o żadnych zdrowotnych bananach, harpunach i trójzębach big_smile, to zastanowię się nad Waszą egzystencją na forum tongue.

Bez wspominania o tym wszystkim, w ogóle nie byli byśmy kulturalnymi użytkownikami lol

29,075

luc napisał/a:
Jaga Baba07 napisał/a:

Obiecuję,że jak będziecie kulturalnymi użytkownikami, nie wspominającymi o żadnych zdrowotnych bananach, harpunach i trójzębach

Na to nie licz tongue

Lucyna ,co nam pozostaje ? Związki zawodowe? Ja w mniejszości, to mogę jedynie banerem machać sad

29,076

smile

29,077

strzała napisał/a:

Wiem , wiem synek Ci uciekł, ale jeszcze masz męża, może poprosisz to pomoże smile

Uruchamiam pozostałe szare komórki, na synapsach mi iskrzy i ..... chodzi o zdjęcia?

29,078 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-10-08 00:57:37)

luc napisał/a:
strzała napisał/a:

Panie Moderatorki pewnie obserwują nas zza kotary, a jutro nam napiszą, że dały sobie wolne od nas.
Szpiegują nasze kroki smile

Truskaweczko - jak wyżej napisałam: wieczór lekki luzik czyli na dziś koniec pracy zrobiłam sobie koło 19 kiedy wrócił mąż.
Dzieci poza domem.... ale fajnie jest też czasem tylko we dwoje, bez dzieci.
Zresztą czas się przyzwyczajać.

Aaa... faktycznie smile
Pewnie na początku trudny jest momenty, gdy dzieci powoli idą na swoje czy chociażby już coraz rzadziej są w domu, mają swoje sprawy, dorośleją. No, ale dobre jest właśnie to: więcej czasu dla siebie, chociażby dla męża, przypominanie "na nowo" czemu jest się razem. Tak mi się wydaje smile

Hej Mariusz smile Kafejka "rośnie w siłę" smile
Spodobała mi się teraz ta piosenka--> http://www.youtube.com/watch?v=g1j1qwQQ8-Q  i w kółko jej słucham. W ogóle bardzo lubię tego wokalistę smile

Luc, no jak to bez harpunów i bierek, nie? wink Jaga chyba nas stąd wygoni, tzn z forum tongue No chyba, że przeniesiemy się do kafejki erotyki, czasem tam pisałam, jak założyłam swoje konto, to takie dwie dziewczyny dały pomysł takiej kafejki i czasem sobie pisałyśmy tam, one już tam nie zaglądają ani na forum, ale kafejka erotyki nadal jest i czasem sobie tam żartujemy, tzn ja jakiś czas tam nie zaglądałam, ale można.. wink

29,079

Luc Bingo !!! smile

29,080

Paweł-1979 napisał/a:

to mogę jedynie banerem machać

Zbereźnik tongue

Związki zawodowe mogą być koedukacyjne, a każdy będzie machał czym będzie chciał smile

29,081

Maryh do wszystkiego można się przyzwyczaic, choc trochę.
Pomyśl o tym, że Ty rano będziesz leżał pod cieplutką kołderką, a mnie będą budzic dwa telefony smile i będę musiała wstac i to bez wykrętów.

29,082

Paweł, związki zawodowe? A może lepiej partnerskie lol

29,083

Wiesz Truskaweczko - kocham moje dzieci nad życie, ale wiem, że nie będę ciepieć na syndrom pustego gniazda.
Moje życie nie było im zupełnie podporządkowane, mam swój świat, a dzieci muszą kiedyś odejść. Zresztą źle by było gdyby nie odeszły lol

29,084

luc napisał/a:

[
Związki zawodowe mogą być koedukacyjne, a każdy będzie machał czym będzie chciał smile

Niestety... wink

29,085

Hehe tak to jest raz wyzej, raz nizej smile siemanko tluskaweczko smile))

29,086

strzała napisał/a:

Paweł, związki zawodowe? A może lepiej partnerskie lol

Władzy partnerstwo kiedykolwiek obchodziło ?  big_smile

29,087

A ja czym mam machac ?

29,088 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-10-08 01:11:59)

Uzależnienia ciekawy, ale też smutny temat jak człowiek się zagłebi Mariusz. Pamiętam książkę "My dzieci z dworca zoo" - wstrząsający. "Pamiętnik narkomanki" chyba też kiedyś czytałam, chyba gorzej napisany, ale też ma swoją wartość. Dzieciaki są coraz sprytniejsze, nawet ze środków na kaszel uzyskują narkotyzującą mieszankę.

Wiecie, jak raz na studiach powiedziałam, że przeraża mnie, że wokół mnie tylu gimnazjalistów pali, stoi przed klatkami (np moją), nie ma jak przejść, klną jak szewce to taki znajomy i w sumie znajoma z z tych studiów uznał mnie chyba za ultra staroświecką konserwatystkę... w sensie "Co Ci przeszkadza, że palą. Co się czepiasz"? a jak powiedziałam, że nie dziwię się, że ludzie dzwonią po straż miejską, bo nie mają ochoty, by młodzież stała przed klatkami i paliła, to też nie zrozumiał mnie. A Wy jak uważacie? Nie chodzi już o same moje poglądy, choć dla mnie to zatrważające, bo przy mnie jest szkoła i tylu gimnazjalistów pali, nie kryje się z tym, że szok, ale samo to, że tacy niewychowani, nie chcą przejść, zachowują się bydło, dlatego nie dziwię się jak ludzie dzwonili po straż miejską. A co Wy myślicie?

Luc, rozumiem Cię. To bardzo dobrze, tak trzymaj smile
"Związki zawodowe mogą być koedukacyjne, a każdy będzie machał czym będzie chciał "--> to zdanie mnie rozbawiło tongue Mocno dwuznaczne mi się wydaje big_smile

29,089

strzała napisał/a:

A ja czym mam machac ?

Napisał bym, ale nie wiem czy jeszcze wolno yikes

29,090

Strzala musisz byc fajna kobita hyhy zolwik smile

29,091 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-10-08 01:10:34)

Paweł-1979 napisał/a:
strzała napisał/a:

A ja czym mam machac ?

Zdecydowanie nie wolno, "ogarnij się", bo władza nie śpi tongue A u Jagi nie będzie taryf ulgowych hehe tongue

29,092

Maryh21 napisał/a:

Strzala musisz byc fajna kobita hyhy zolwik smile

A...Dlaczego ja smile

29,093

Ania, i jak tam? wink Zjadłaś czekoladę? tongue

29,094

Paweł-1979 napisał/a:
strzała napisał/a:

A ja czym mam machac ?

Napisz, napisz, zwalisz najwyżej na mnie? smile
Nie lubię czekac jak jestem ciekawa, a z ciekawości nie będę mogła zasnąc smile

29,095

Tak truskaffko ogladalem te filmy , ci ludzie musza tak jak ty musisz pic bo ci sie chce tak samo oni musza brac czy naduzywac alkoholu , psychika ludzka ilega calkowitej zmianie rozwija sie choroba ktorej czlowiek nie zauwaza to dziwne i dla wielu ludzi nierozumne smile

29,096

Monia, nie wiem czemu, ale wmawiam sobie, że to na święta lol

Bo mi brzuch rośnie i kurcze pasek przestaje mi byc potrzebny sad

Ale za chwile chyba będę biegała po ścianach, bo już nie wytrzymuję tongue

29,097

Strzala tak padlo bo myslac tak odczulem hehe smile  b dobrze smile

29,098

truskaweczka19 napisał/a:
Paweł-1979 napisał/a:
strzała napisał/a:

A ja czym mam machac ?

Zdecydowanie nie wolno, "ogarnij się", bo władza nie śpi tongue A u Jagi nie będzie taryf ulgowych hehe tongue

Jam kogut co żadnej kurce nagdakać sobie nie da lol  Najwyżej kapelusik trzeba będzie zawiesić w innym kurniku i tyla tongue

29,099 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-10-08 01:19:33)

strzała napisał/a:

Monia, nie wiem czemu, ale wmawiam sobie, że to na święta lol

Bo mi brzuch rośnie i kurcze pasek przestaje mi byc potrzebny sad

Ale za chwile chyba będę biegała po ścianach, bo już nie wytrzymuję tongue

To może na 11 listopada, zjedź to też święta, bo do gwiazdki jeszcze sporo czasu tongue

Z filmów o uzależnieniach podobno dobry też jest "Candy" i chcę go obejrzeć.

Paweł, to super, żadna Ci nie podskoczy wink

29,100

Truskaweczko żeby tylko gimnazjaliści. Nawet już przed szkołami podstawowymi takie są widoki. Co ciekawe hmm nauczyciele nie zwracają na to uwagi - wiem bo się specjalnie przypatrywałam czy któryś zareaguje.

Strzałko jutro spróbuję smile

29,101

Truskawka takim ludzia nie pomozesz jesli niechca i takim ludzia nieprzegadasz jak tego sami niezauwaza , niedostrzegna w sobie ... "...widocznie musial tutaj dojsc aby w nim dojrzal rycerz " taki cytacik smile

29,102 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-10-08 01:27:29)

luc napisał/a:

Truskaweczko żeby tylko gimnazjaliści. Nawet już przed szkołami podstawowymi takie są widoki. Co ciekawe hmm nauczyciele nie zwracają na to uwagi - wiem bo się specjalnie przypatrywałam czy któryś zareaguje.

Strzałko jutro spróbuję smile

No to straszne.. Ja wiem, wiem, to może dla kogoś brzmi staroświecko, ale mimo moich dopiero 22 lat, to gdy ja chodziłam do szkoły, to nie było czegoś takiego na taką skalę. Nie było też czegoś takiego, żeby gimnazjalista, co ledwo od mamy mleka odrósł takie teksty do dorosłych rzucał no albo były, ale to było mniej niż teraz i bardziej chłopaki, a teraz widać, co kolejna dziewczyna to lepsza. Poważnie, jakby inne czasy dla mnie.

Tak samo, z facetami wydaje się, że faktycznie kiedyś było łatwiej spotkać kogoś porządnego, tak jak spojrzę na swojego tatę, niektórych innych dorosłych facetów, to faktycznie, no ogólnie wierzę rodzicom, że jednak pod tym względem kiedyś było łatwiej ,pewnie inne wartości przekazywane. A teraz co widzę, nawet po koleżankach, to co kolejny chłopak to lepszy, z jednej gliny w negatywnym słowa znaczeniu. Np ostatnio koleżanka zastanawia się nad rozstaniem, bo jej chłopak nawet nie chce zacząć pracować, czego on akurat chyba od rodziców się nauczył, nigdzie z nią prawie nie wychodzi, a jak ma lecieć do kolegów, to jest pierwszy. A takich przypadków widzę coraz więcej. Wtedy sobie dziękuję, myślę, że miałam dobrze pod tym względem z facetem, cieszę się, że jego mam, bo jakbym trafiła na takiego, to dnia bym z nim nie wytrzymała. Wiadomo, kiedyś byli też tacy ludzie, ale wydaje się jakby mniej, co też jest możliwe, czasy, wartości ludzi zmieniają się, wielu przypadkach, nie wszystkich, ale wielu myślę, że tak, niestety.

Ładny cytat, skąd jest?

29,103

Z góry dziękuję Luc smile

Monia, ja miałam kilka dni temu prawie 20 czekolad. A dzisiaj mam już 6. Ciągle mi ktoś je podprowadza, mimo, że każdy dostał swój przydział. Jak pytam kto to nie ma winnego tongue Już ich brzuchy bolą, więc schowałam w nienaszym pokoju za ścianą, w regale i nima lol

29,104

[
Paweł, to super, żadna Ci nie podskoczy wink

Czyż nie takie prawo natury? hmm Wiem wiem ,czasy się zmieniają wink

29,105

"Ten typ typowany byl typowym przegranym od sterotypu wyrwany leci po tytul swej chwaly ,znal cene , mial xharakter jak trener , znal teren , mial cele - chcial zostac puncherem , mogl brac here , trzymac sie barierek jak wiatr wieje lecz nie mogl patrzec jak w oczach marnieje bo mial nadzieje przeniesc z ulicy kariere ! Jedzie autobusem zna swa dusze szykuje talk przed walka a nie karton puszek ! Dzis siedzi przed nim uczen i dziekuje za te klucze... smile piekny tekst smile

29,106 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-10-08 01:31:33)

strzała napisał/a:

Z góry dziękuję Luc smile

Monia, ja miałam kilka dni temu prawie 20 czekolad. A dzisiaj mam już 6. Ciągle mi ktoś je podprowadza, mimo, że każdy dostał swój przydział. Jak pytam kto to nie ma winnego tongue Już ich brzuchy bolą, więc schowałam w nienaszym pokoju za ścianą, w regale i nima lol

Hehe big_smile U nas jak jest czekolada to też szybko znika, też uwielbiam słodycze.

Natura się pomyliła, to babki miały być górą big_smile

Jak zanudzam w temacie szkół to mówić, bo nic się nie wypowiedzieliście w temacie, no oprócz luc wink

29,107

Truskawka wpisz sobie w google Trzeci wymiar - wazne jak konczysz smile

29,108

Strzala :* nie spij smile

29,109

Ależ Wy nie czytacie ze zrozumieniem tongue.

Napisałam, że jak będziecie kulturalni i nie będziecie wspominać, to Wam palcem sprawiedliwości pogrożę tongue.

Idę spać, bo zasypiam z tym laptopem na brzuchu.

Dobranoc kury i koguty smile.
Paweł machaj sobie, czym chcesz, bylebyś nas obudził głośnym "kukuryku" wink.

29,110

Mam nadzieję, że nie dożyje takich czasów smile 
Dobranoc wink

29,111

Nie zanudzasz Monia, powiem tyle, że nie zauważyłam jakiegoś pozytywnego ułożenia w dorosłych z najbliższego kręgu.

W szkołach kiedyś było inaczej . To nauczyciel miał władzę, teraz jest odwrotnie. Jeszcze musi uważac na siebie, żeby czasem nie oberwac.

A młodzież, wydaje mi się, że największy wpływ na jej kształtowanie mają rodzice, ale i wpływ tego wszystkiego zła, które wszędzie się panoszy.

29,112

Oj cisza smile

29,113

Jaga Baba07 napisał/a:

bylebyś nas obudził głośnym "kukuryku" wink.

Dyć to Aga potem Beata budzi zwykle ..  A moje pianie jest od 3 lat niezmienne wink

29,114

Maryh21 napisał/a:

Oj cisza smile

Mistrzu ,czy ty przypadkiem nie pomyliłeś tego forum z czatem Interią ,czy coś w tym guście? Grzecznie pytam..?

29,115

Strzałko nie chcę zapeszać, ale jest szansa, że udało mi się właśnie wysłać zdjęcia smile
Sprawdź pocztę.

29,116

Dobra w takim razie uciekam pawel... ale raczej nie pomylilem.

29,117

Hejka
  Ja ostatnio coś w tyle, znów padłam z dziećmi, teraz nie będę mogła do rana usnąć:)
Doczytam do końca i zaraz odpisze. big_smile
Jest ktoś jeszcze na horyzoncie? smile

29,118

Maryh21 napisał/a:

Dobra w takim razie uciekam pawel... ale raczej nie pomylilem.

big_smile Nie wyrzucam Maryh ,tylko odniosłem takie wrażenie że na podryw jakiś? Popraw mnie jeśli się mylę , tu wszystkie osoby zajęte ,ot taka tam kogucia podejrzliwość wink

29,119

Paweł-1979 napisał/a:

Mam nadzieję, że nie dożyje takich czasów smile

Już dożyłeś tongue

Cześć Aga

29,120

Luc super tongue
Widzisz, Polak potrafi smile

Posty [ 29,056 do 29,120 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 446 447 448 449 450 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024