Cześć Strzałko ![]()
Niektórzy zaciekle dyskutują obok.
28,991 2013-10-06 23:14:38
28,992 2013-10-06 23:19:45
Właśnie tak sobie podczytuje te dyskusje ![]()
28,993 2013-10-06 23:35:32
Aaa, u "brzydkich" siedzicie, zdrajcy
nie no, żart, też podczytuję ![]()
28,994 2013-10-06 23:38:06 Ostatnio edytowany przez strzała (2013-10-06 23:38:58)
Tylko że, ci od ''brzydkich'' poszli już spac ![]()
A gdzie nasi gracze
?
Paweł hm..pewnie w wannie, czyżby Jaga też
?
28,995 2013-10-06 23:43:23
Tylko że, ci od ''brzydkich'' poszli już spac
A gdzie nasi gracze
?
Paweł hm..pewnie w wannie, czyżby Jaga też
?
No możę Jaga w wannie
A pisałaś Jaga, że jednak nie było bierek, no nic, ale będą, co się odwlecze to nie uciecze
A co u Ciebie Ania? Jak w pracy?
28,996 2013-10-06 23:44:16
Wróciłam
.
Jutro rano do szkoły jadę na 8, więc nie mogłam za długo grać. Dzisiaj w sumie więcej rozmawialiśmy, ale oczywiście trochę bierek było
.
Zaraz wrócę
.
28,997 2013-10-06 23:49:41
Monia mam nadzieję, że to nie o dzisiejszy dzień pytasz, bo dzisiaj miałam całkowicie wolne i byliśmy na grzybkach ![]()
A w pracy jakoś na razie się ciągnie, ale może pojawic się sytuacja, że znowu będzie przestój, bo mało zamówień. Mam jednak nadzieję, że w końcu ruszy na całego.
Teraz od jutra mam drugą zmianę, także będę mogła spac do 7 rano, bo mały ma zawsze na 8 .
A jak u Ciebie z pracą?
28,998 2013-10-06 23:54:03
Nie, nie, Jaga jest w łóżku
. Z laptopem na kolanach. Robi prezentację.
Poza tym dzisiaj Jaga wzięła szybki prysznic, nie zasiedziała się w wannie
.
Wanna to domena Pawła
.
Oj, Monia, ależ bierki były, ale nie tak dużo, natomiast w nieznaczny ruch poszły harpuny
.
Oj, ale to zabrzmiało
.
28,999 2013-10-06 23:56:21
Oj, Monia, ależ bierki były, ale nie tak dużo, natomiast w nieznaczny ruch poszły harpuny
.
Oj, ale to zabrzmiało.
Wow, Jaga czy możesz to zdefiniowac po naszemu ![]()
29,000 2013-10-06 23:58:20
Na razie nie znalazłam nic stałego, ale szukam dalej, jak na razie nic jeszcze nie znajdę, to przynajmniej np teraz w środę, czwartek dorobię sobie rozdając darmowe gazety- już rozdawałam albo wtedy w ulotkach będę brać. No zobaczymy.
Rozumiem
To fajnie, że były
Trochę harpunów powiadasz, fajnie ![]()
29,001 2013-10-07 00:02:43 Ostatnio edytowany przez Jaga Baba07 (2013-10-07 00:07:25)
Wow, Jaga czy możesz to zdefiniowac po naszemu
To znaczy, że w ruch poszły koszulki
.
Dobra, już nie ciągnijcie mnie za palca
. Ja i tak zasnąć z wrażeń nie będę mogła tak szybko, a muszę...
Było fajnie i tyle
.
Monia, nie poddawaj się z poszukiwaniami.
Musiałabyś chyba do mnie przyjechać, bo u mnie z kolei wiele ofert na cały etat, a mało dla osób uczących się, którzy chcą sobie dorobić.
29,002 2013-10-07 00:05:06 Ostatnio edytowany przez luc (2013-10-07 00:06:58)
Tylko że, ci od ''brzydkich'' poszli już spac
Nie wszyscy, ale Paweł odpadł. Pewno szykuje na jutro jakąś ripostę ![]()
Jaga mówisz: harpuny?
Czyli bosaki już za Wami, a trójzęby - przed.
A Vinnga pewno realizuje swoje postanowienie: iść przed północą spać ![]()
29,003 2013-10-07 00:05:29 Ostatnio edytowany przez strzała (2013-10-07 00:10:56)
Monia, czy szukasz w Warszawie ? Bo tam pewnie o wiele łatwiej by było.
A czy przyjęłabyś każdą pracę, czy masz jakieś swoje wymagania?
Podam przykład, czy zgodziłabyś się załóżmy sprzątac, czy byłaby to dla Ciebie haniebna praca?
Pytam z czystej ciekawości.
29,004 2013-10-07 00:10:05
Jaga mówisz: harpuny?
Czyli bosaki już za Wami, a trójzęby - przed.
Dobra, dobra Luc, czy możesz również wytłumaczyc to nawet łopatologicznie ![]()
29,005 2013-10-07 00:16:25
czy możesz również wytłumaczyc to nawet łopatologicznie
Bosaki to na przyciąganie (np. "przeciwnika"), a trójzęby - jezu, nie napiszę ![]()
29,006 2013-10-07 00:16:34
Dobra, dobra Luc, czy możesz również wytłumaczyc to nawet łopatologicznie
A nie lepiej pozostawić te opisy dla swojej wyobraźni
?
Po prostu pomyśl sobie, że bosaki to nieśmiały początek bierek, a trójzęby to już gra właściwa
.
29,007 2013-10-07 00:18:37
Bosaki to na przyciąganie (np. "przeciwnika"), a trójzęby - jezu, nie napiszę
I weś tu zrozum inne kobiety ![]()
29,008 2013-10-07 00:21:49
Jak byłam mała to grałam w zabawkowe bierki, a teraz kurcze nie bardzo pamiętam , która co oznaczała ![]()
Ale pamiętam bosak i te widełki, a harpuna nawet nie kojarzę ![]()
29,009 2013-10-07 00:23:23 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-10-07 00:24:17)
Monia, czy szukasz w Warszawie ? Bo tam pewnie o wiele łatwiej by było.
A czy przyjęłabyś każdą pracę, czy masz jakieś swoje wymagania?
Podam przykład, czy zgodziłabyś się załóżmy sprzątac, czy byłaby to dla Ciebie haniebna praca?Pytam z czystej ciekawości.
Tak, szukam głównie w Warszawie.
No, ale wiem, robię też parę błędów w szukaniu, co naprawię!
Tak, mogę sprzątać, ale powiem Ci, że wiele ogłoszeń, co widziałam na sprzątanie, to wymagali doświadczenia, a ja nie mam, tyle co sprzątanie domu
To nie jest dla mnie haniebna praca. Przyznaję, gdybym była mniej leniwa, to bym pewnie wcześniej więcej pracowała.
Nie mam wielkich wymagań, na razie nie liczę na pracę jako kulturoznawca, bo z tym licencjatem to jeszcze ciężko, prędzej staż, to na razie np najchętniej praca w sklepie czy salon prasowy, tak najbardziej aplikuję i zamierzam. No, ale jak to nie będzie wychodzić, to co innego, sprzątanie też, każdy grosz się przydaje. Czasem rozdawać mogę też te gazety darmowe, które już rozdawałam, ta praca jaka dorywcza bardzo mi odpowiada, ludzie chętnie biorą te gazety ![]()
Wiecie co, ja jutro idę na urodziny przyjaciółki, będzie jej i moja koleżanka, ma dla mnie prezent hehe, bo na urodziny się moje nie widziałyśmy to mi da teraz. Pewnie książka, jakiś kryminał, mój jeden z ulubionych gatunków
Będzie co czytać
Ja jutro mój prezent dla przyjaciółki zapakuję. A te Wasze 'bosaki', 'harpuny', hehe erotyka to bardzo bogate słownictwo jednak, nie słyszałam tych określen wcześniej. Jaga cieszę się ogólnie, że między Wami tak dobrze i że jesteś taka zadowolona
Tzn, ja też kiedyś w zwykłe bierki grałam, ale też tych określeń nie pamiętam.
Ja dzisiaj wcześniej śpiąca, dlatego zmykam już. Miłej nocki, dobranoc ![]()
29,010 2013-10-07 00:28:59
Też się pożegnam, bo jutro niestety poniedziałek ![]()
Dobranoc.
29,011 2013-10-07 00:34:28
Ja też idę spać, dziewczyny i chłopaki (mimo, że śpicie już).
Jak ja nie cierpię wstawać rano...:(.
Dobranoc.
29,012 2013-10-07 00:37:57
Monia, dla mnie też żadna praca nie jest haniebna ( pomijając te niemoralne). Liczy się dla mnie, abym miała z tego pieniądze i oczywiście nie najgorsze warunki.
Przyznam, że w sklepie pracowałam kilka lat. Były to sklepy głównie spożywcze. Wtedy jeszcze mogłam nauczyc się liczenia na kasie fiskalnej bez doświadczenia i potem jeszcze na tych kasach bardziej komputerowych korzystających z programu wf-mag. Zrezygnowałam jednak ze sklepu, to nie dla mnie. Zwłaszcza ze względu na ciągłą pracę (bywały tylko 2 dni wolne w mieś), często niedziele po 10 godz, za które nikt nam nie dopłacał.
Wolę pracowac na produkcji, nie odpowiadam za obroty, czy braki. Niedziele czasem tylko mogą się trafic,. ale to rzadkośc.
Miłej imprezki ![]()
Dobranoc Monia ![]()
29,013 2013-10-07 00:39:39
Szkoda ![]()
Dobranoc
29,014 2013-10-07 01:39:15
Pewnie wszyscy poszli już spać, a ja przebudziłam się ![]()
Dzisiaj trzy razy podchodziłam do laptopa,aby odpisać,ale moje dzieciątka wiecznie coś chciały i nie byłam wstanie odpisać.
Potem gdy usypiałam ich,to sama usnęłam razem z nimi.
Luc ciekawi mnie jaki zawód wykonujesz,że nie ujawniasz swojego wizerunku?,dlaczego jesteś tak tajemniczą osobą,takie odnoszę wrażenie-(moje odczucie).
Możesz skontaktować się przez skypa, jeśli posiadasz? oczywiście jeżeli ta forma ci odpowiada.
Strzałka Jeżeli masz ochotę to zapraszam na fb?
MoniaPowodzenia w szukaniu pracy.
Jeżeli chodzi o temat praca uważam,że żadna praca nie hańbi,trzeba mieć tylko odpowiednie podejście,najlepiej jak ma się taką pracę,którą lubi się.Po za tym człowiek przez całe życie uczy się.:D
Widzę,że i temat bierek pojawił się.W wannie też można i pod prysznicem też,kwestia gustu....:D
29,015 2013-10-07 01:52:57
Kerty napisz coś więcej o sobie,jakoś mało wiem o tobie,ja też od nie dawna na forum.
Pawełek nasza rogata duszyczka wędruje z forum na forum
ha ha ha
dobranoc wszystkim-karaluchy pod poduchy.:D
29,016 2013-10-07 08:29:22
Niestety nie udało mi się iść spać przed północą. Wprost przeciwnie - udałam się do łóżka grubo po północy i jeszcze, jak zwykle, zasnąć nie mogłam. Zazdroszczę tym, którzy przykładają głowę do poduszki i śpią...
Podczytywałam was bezczelnie, nie udzielając się
A co
Wymyśliłam, że dam wam jeden wieczór odpoczynku od mojej osoby
Aga, nie trzeba wykonywać nie wiadomo jakiej pracy, żeby dbać o anonimowość w internecie. Nawet gdybym była zwyczajną nauczycielką to bym nie chciała, żeby uczniowie lub ich rodzice mieli szansę skojarzyć mnie z forum. A niektórzy i bez względów zawodowych cenią sobie anonimowość. Nie widzę w tym zupełnie nic dziwnego. Czasem myślę, że ja za bardzo ekshibicjonistyczna jestem
Jaga, cóż za wyczerpujący, ekscytujący opis bierek
Wygłupiam się, oczywiści. Troszkę nie fair wobec kolegi byłoby gdyby znalazły się tu wszelkie szczegóły waszych spotkań
Monia, jak szukasz pracy? Może ja też bym zaczęła?
Dla mnie niby żadna praca nie jest haniebna, ale odzwyczaiłam się od etatu i nie chcę wracać na etat. Wolę zajęcia, gdzie moje zarobki zależą od wkładu pracy. Nie znoszę układów "czy się stoi czy się leży" bo wtedy mam skłonności do leżenia i wcale się z tym dobrze nie czuję
Źle ze mną... Chciałam wam w tym momencie napisać: dobranoc...
29,017 2013-10-07 09:20:04
Siemka ![]()
.
A co
A to cwaniara
A ja się myślałam, że to Mięsko siedzi na kompie skoro Pani milczy ![]()
Vinnga, a nie możesz tak teraz zdrzemnąc się chociaż ze 2 godzinki. Chociaż efekt może byc taki, że możesz czuc się potem albo lepiej, albo będziesz zakręcona, mało jarząca, a w nocy możesz miec znowu problem z zaśnięciem.
Tornado, my się za bardzo jeszcze nie znamy, ja mam na imię Anka.
Niestety konta na fb nie posiadam.
Biorę się (chyba
) za jakąś robótkę, żeby potem zdążyc na 14 do pracy i żeby wszystko było na glansik ![]()
Miłego dnia wszystkim ![]()
29,018 2013-10-07 09:54:11
Aniu, Mięsko to zasypia praktycznie razem z Żabą
Ale niekoniecznie muszę łazić po forum, żeby być online. Netkobiety zwykle sobie siedzą w zakładce jak ja zajmuję się czymś innym ![]()
Teoretycznie mogłabym się zdrzemnąć. Mi akurat to dobrze robi. Ale przecież ja od rana miałam być pożyteczna, więc jak miałabym spać? ![]()
Nie przesadzaj z tym glansikiem bo mi się głupio robi kiedy odwrócę oczy od komputera i zobaczę mój "glansik" ![]()
29,019 2013-10-07 12:50:43 Ostatnio edytowany przez Jaga Baba07 (2013-10-07 12:54:32)
Hej wszystkim
.
Byłam po 8 w szkole, a przed 11 w domu. Za dwie godziny znowu jadę, tym razem autobusem, ponieważ rano byłam zmotoryzowaną arystokracją.
O tej 8 miałam tylko dwie sprawy do załatwienia- pożyczyłam jednemu wykładowcy w zeszłym semestrze książkę i dzisiaj ją odebrałam i na dodatek napiłam się herbatki z panem doktorem
. Porozmawialiśmy. Miło nawet z jego strony
.
Ania, mnie też zawstydzasz glansikiem. Ja kiedyś Wam pisałam, że w moim przypadku Perfekcyjna Pani Domu poniosłaby sromotną klęskę
.
Szkoda życia na sprzątanie. I tak się znowu pobrudzi, dlatego ja sprzątam porządnie pokój tylko dwa razy do roku
. Nawet na wizytę koleżanek mi się nie chce sprzątać.
Wiecie co? Skręcałam na swoją ulicę, akurat w tym samym momencie jakaś pani weszła na pasy. Ustąpiłam jej, a ona mnie zaczyna przepraszać za wtargnięcie na jezdnię...Ale miała pierwszeństwo.
To pokazuje, że jeszcze przed nami długa droga do kultury jazdy, jaka jest np. w Kanadzie. Tam nikt nie przeprasza za wejście na pasy, bo kierowcy wiedzą, że ich obowiązkiem jest ustąpienie pieszemu.
Sama nie mogę siebie nazwać wzorowym kierowcą pod tym względem, ale staram się i gdy tylko mogę, to zatrzymuję się przed pasami.
Ooo, nie napisałam Wam, ale wczoraj mama kupiła grzyby, bo grzybiarze do nas przyszli.
Piękne podgrzybki, borowików trochę i nawet jeden kozak, czyli koźlarz.
Mamy jeszcze sporo ususzonych, a te są piękne, malutkie, więc dzisiaj czeka nas marynowanie
.
Beata, ja na spanie biorę tabletki Benosen...Ale czy one pomagają? Tak średnio. I tak budzę sie w nocy.
Ponoć wypicie kubka ciepłego mleka bądź kakao przed pójściem do łóżka gwarantuje dobry sen.
Nie każdy lubi, ja akurat lubię mleko, więc czasem wypiję.
Wygłupiam się, oczywiści. Troszkę nie fair wobec kolegi byłoby gdyby znalazły się tu wszelkie szczegóły waszych spotkań
Również wychodzę z tego założenia. Tak więc uciekam się ino do lakonicznych opisów.
Sama nie chciałabym, żeby kolega opisywał nasze bierki na jakimś męskim forum (męskiego forum podobnego do Netkobiet i tak nie ma
).
Teraz biorę się za obiad, bo mamy nie ma, a wróci, jak mnie już nie będzie, więc coś musi być nagotowane, żeby dziadkom mogła podać.
EDIT: muszę pousuwać trochę zaimków "ja". Bardzo dużo tego "ja". Widać, że ze mnie jest egocentryk
.
29,020 2013-10-07 13:03:51
Aga, nie trzeba wykonywać nie wiadomo jakiej pracy, żeby dbać o anonimowość w internecie. Nawet gdybym była zwyczajną nauczycielką to bym nie chciała, żeby uczniowie lub ich rodzice mieli szansę skojarzyć mnie z forum. A niektórzy i bez względów zawodowych cenią sobie anonimowość. Nie widzę w tym zupełnie nic dziwnego.
Tak masz rację nic w tym dziwnego,że ktoś chce pozostać anonimowy. Nie oto mi chodziło.Każdy ma do tego prawo.
Luc jest dla mnie osobą tajemniczą takie odnoszę wrażenie, może dlatego iż mało znamy się.
Co do mojej osoby uważają mnie za perfekcionalistkę i pedantkę taka moja wada lub zaleta. ![]()
Strzałko Aniu szkoda,że nie masz fb. Proszę napisz coś więcej o sobie,bo nie znamy się jeszcze.Ja jestem Aga.
Ja właśnie po obiadku, potem zaworze dzieci do szwagierki i na zebranie do szkoły.
Jutro syn ma wolne nie idzie do szkoły ,ale za to popołudniu jadę na terapie behawioralną z synem,jego panie też będą, chcą zobaczyć jaką metodą i w jaki sposób terapeutka pracuje ze synem. ![]()
29,021 2013-10-07 13:10:41 Ostatnio edytowany przez Jaga Baba07 (2013-10-07 13:48:23)
Jutro syn ma wolne nie idzie do szkoły ,ale za to popołudniu jadę na terapie behawioralną z synem,jego panie też będą, chcą zobaczyć jaką metodą i w jaki sposób terapeutka pracuje ze synem.
Moja mama niestety nie ma możliwości, żeby podpatrzeć, jak jej uczeń pracuje na terapiach, bo on ma dosyć sporo terapii i też jeździ na różne turnusy.
Ale mama tego dziecka zawsze wysyła na mojego maila opisy terapii oraz ocenę z nich, dzięki temu mama wie, na czym ma się skupić.
Jest szczęśliwa po roku pracy z tym chłopczykiem, bo mały zrobił duży postęp, przede wszystkim graficznie jest już sprawny.
Mogę pochwalić moją mamę, że w sumie to jest jej zasługa
.
29,022 2013-10-07 13:51:35
Słyszałam o mleku, ale ja nie za bardzo mogę go pić. Żołądek potem mnie boli jakbym wrzody miała, co raczej nie sprzyja zasypianiu ![]()
Próbowałam z melisą. Całkiem ciekawy efekt. Miałam wrażenie, że faktycznie jestem jakaś spokojniejsza. Ale to była melisa z ogródka, więc parzyłam ją "na oko". Chyba trochę za mocny wywarek robiłam, bo też zaczęła mi szkodzić.
Z tabletek to słyszałam dużo pozytywnych opinii o melatoninie. Nie brałam jednak żadnych aptecznych specyfików na spanie.
Jaga, słyszałaś, że mają wejść w życie przepisy, że jak pieszy zbliża się do pasów to kierowca będzie musiał się zatrzymać? W Warszawie jest takie ciekawe przejście dla pieszych, gdzie zaraz za przejściem usytuowano przystanek komunikacji miejskiej taki na ulicy (czyli tramwaj staje na środku ulicy, pasażerowie do niego tuptają i włażą na jezdnię, kierowca musi stać). Obok jest wyjście na Stare Miasto. Więc albo stoi tramwaj/autobus i kierowca musi czekać, albo po przejściu przechodzą ludzie z/do owego tramwaju. Ludzi mnóstwo, o każdej porze dnia. Tam nie występuje sytuacja kiedy żaden pieszy nie zbliża się do przejścia. Więc co? Można będzie przejechać dopiero po 23? ![]()
29,023 2013-10-07 14:04:04
Przejście, które opisałaś to jest bardzo ekstremalna wersja pasów, więc się nie liczy
.
Znam ten przystanek, bo na Starym Mieście wielokrotnie byłam. I tak się to przejście nie liczy
.
Jaga, słyszałaś, że mają wejść w życie przepisy, że jak pieszy zbliża się do pasów to kierowca będzie musiał się zatrzymać?
Oczywiście.
Tak jest właśnie w Kanadzie.
Jak tam pierwszy raz wyjechałam na rower albo rolki, to oczywiście szokiem było dla mnie to, że nie muszę się rozglądać, czy mnie ktoś przejedzie, bo wszyscy się zatrzymywali, kiedy dojeżdżałam do przejścia.
W Polsce to nie przejdzie, tzn. ludzie musieliby być edukowani z przedmiotu Kultura Jazdy.
Też mam meliskę
.
Melatoniny nigdy nie brałam.
Ale babcia, gdy jeszcze była chodząca i nieśpiąca w nocy, miała kiedyś przepisane leki na sen (czyli najprościej rzecz ujmując- antydepresanty).
Wzięłam jedną tabletkę- różnicy w śnie nie odczułam, za to na drugi dzień czułam się okropnie.
Babcia miała po tych tabletach lęki i paranoje.
Odstawiłyśmy od razu te świństwo.
29,024 2013-10-07 14:18:38
Witka
Beata ja często pije melisę i dziurawiec parzony razem ,ma większego kopa ![]()
Na sen jakieś nowinki słyszałem o bananie (oczywiście tym do jedzenia
)
Nawet nie wiedziałem że to takie zdrowotne dobrodziejstwo
http://zdrowieznatury.blox.pl/2011/09/BANAN.html
Aha no i sok z wiśni ponoć pomaga (taki Hamerykański news)
A z pasami to niedługo będzie tak, że trzeba będzie się zatrzymać czy ktoś jest czy nie ,wysiąść i patrzeć przez lornetki czy na horyzoncie nie pojawi się osoba która może będzie miała zamiar wejść na pasy..
Już naprawdę w deklu mają nasrane na tej Wiejskiej ,tak jak by nie było większych problemów w kraju tylko takie dyrdymały wymyślają ehh.
Idiota i tak będzie jechał na czerwonym, omijał na 3go przed zakrętem i powodował wypadki, żadne podkręcanie śruby tego nie zmieni ,tylko oczywiście utrudni normalnym ludziom poruszanie się i płynność w ruchu..
Czy my za życia doczekamy się przejawu inteligencji rządzących w naszym absurdalnym kraju??? ![]()
29,025 2013-10-07 14:33:36
Na sen jakieś nowinki słyszałem o bananie (oczywiście tym do jedzenia
)
A to są jeszcze jakieś banany nie do jedzenia
?
Aaa, już wiem, co miałeś na myśli...;)
Nawet nie wiedziałem że to takie zdrowotne dobrodziejstwo
Ohohoho, nie słyszałeś powiedzenia, że se...yyy...tzn. banan to zdrowie
.
Ty się dziwisz, że to zdrowotne dobrodziejstwo
.
Jak Cię głowa boli, to tylko...banan i po bólu
.
29,026 2013-10-07 14:37:11
Oj Jaga Jaga , I to niby ja mam kosmate myśli wśród przyjaciół ![]()
29,027 2013-10-07 14:50:12
Oj Jaga Jaga , I to niby ja mam kosmate myśli wśród przyjaciół
Ja nie zaczęłam pisać, że banan jest dobry na sen
.
Szykuję się na te zajęcia o Auschwitz, więc na razie.
Chociaż biorę laptopa ze sobą, więc w czasie jazdy autobusem pewnie będę tutaj
.
29,028 2013-10-07 14:55:53
To pewnie po tych zajęciach ci humorku ubędzie..
Ja też mam kupę roboty ,ale jakoś d*pa ciąży..
Ktoś mnie kopnie? LEKKO? ![]()
29,029 2013-10-07 15:29:38
Bardzo chętnie
. Jestem mistrzem kopania ludzi w tylną część, gdzie kończą się plecy
.
Przeciwnie, zajęcia są świetne. Sama takie wybrałam i bardzo chętnie na nie uczęszczam
.
29,030 2013-10-07 17:57:57
Witajcie! ![]()
Dzisiejszy pobyt na uczelni zaliczam do... Udanych. Jedna tylko wątpliwość ale to... Jak to z dziewczynami
Nie ma co się przejmować
Kerty napisz coś więcej o sobie,jakoś mało wiem o tobie,ja też od nie dawna na forum.
Droga tornado a co chciałabyś wiedzieć? Większość rzeczy o mnie możesz przeczytać w moich tematach na forum. A jak coś będzie niejasne to chętnie wytłumaczę.
I jeszcze jedno - kiedyś przeglądałem prezenty na GG, był tam jeden, który pasuje do Twojego nicku ![]()
A Wy znowu o bierkach ![]()
29,031 2013-10-07 18:31:15 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-10-07 18:46:59)
Niestety nie udało mi się iść spać przed północą. Wprost przeciwnie - udałam się do łóżka grubo po północy i jeszcze, jak zwykle, zasnąć nie mogłam. Zazdroszczę tym, którzy przykładają głowę do poduszki i śpią...
A co
![]()
Aga, nie trzeba wykonywać nie wiadomo jakiej pracy, żeby dbać o anonimowość w internecie. Nawet gdybym była zwyczajną nauczycielką to bym nie chciała, żeby uczniowie lub ich rodzice mieli szansę skojarzyć mnie z forum. A niektórzy i bez względów zawodowych cenią sobie anonimowość. Nie widzę w tym zupełnie nic dziwnego. Czasem myślę, że ja za bardzo ekshibicjonistyczna jestem
![]()
![]()
Monia, jak szukasz pracy? Może ja też bym zaczęła?
Dla mnie niby żadna praca nie jest haniebna, ale odzwyczaiłam się od etatu i nie chcę wracać na etat. Wolę zajęcia, gdzie moje zarobki zależą od wkładu pracy. Nie znoszę układów "czy się stoi czy się leży" bo wtedy mam skłonności do leżenia i wcale się z tym dobrze nie czuję
![]()
Źle ze mną... Chciałam wam w tym momencie napisać: dobranoc...
Przez portale szukania pracy- gumtree, tablica też, jobrapido, careejet, infopraca itp.
Będę teraz też nosić CV do sklepów, bo czasem i tak się uda.
Ja jednak dzisiaj nie jestem na urodzinach przyjaciółki, byłam u niej, ale jednak nie wyprawia, pisała do mnie o tym, ale nie doszło. Także dałam jej prezent i zobaczymy się innego dnia.
Ja kiedyś też wzięłam Benosen- na mnie słabo działało. Bardziej na mnie działało np Kalms, on jest i na uspokojenie i dzięki temu można łatwiej zasnąć, a jak np miałam sytuacje stresowe i ciężko się spało, to ten mi bardziej pomagał. Melisa mi średnio pomagała, za to mnie pędzi do łazienki co chwilę, z tego co wiem to moczopędna jest, więc wtedy zamiast spać, to mam wycieczki do łazienki
. A ja i bez niej prawie zawsze mam 2 razy na siku przed snem, potem jeszcze np raz czy dwa przebudzam się po iluś godzinach i też idę, więc melisa nie dla mnie, bo wtedy npn stop mam prawie po melisie.
29,032 2013-10-07 18:37:19
Kerty, o jakich bierkach? Teraz o bananach jest. Nadążaj ![]()
Uważam, że zmiana przepisów w kwestii zatrzymywania się przed pasami jest po prostu niebezpieczna. Już teraz widuję czasem rozmaite bezmyślniki, które włażą po prostu na pasy. Najbardziej przerażające są matki z dziećmi w wózkach. Kiedy ja chodziłam z wózkiem to się upewniałam 5 razy, że ten samochód STOI przed pasami. Jak jeszcze jechał to czekałam grzecznie. A niektóre durnoty (nie da się tego inaczej nazwać) zwyczajnie wymuszają zatrzymanie jadących samochodów. I, niezależnie czy to zmuszenie kierowcy jest w świetle prawa czy nie - baba taka oleju w głowie ma niewiele. A jeśli będzie miała święte prawo do wejścia na pasy mimo jadących samochodów? Aż się boję pomyśleć.
Idę robić bajaderki.
29,033 2013-10-07 18:59:17 Ostatnio edytowany przez luc (2013-10-07 19:00:15)
Dobry wieczór ![]()
Najbardziej przerażające są matki z dziećmi w wózkach.
Idę robić bajaderki.
Też truchleję za kółkiem jak widzę matkę z wózkiem. A już zupełnie się wkurzam jak ona ten wózek już trzyma na jezdni, sama stojąc (i czekając) na chodniku. Bezmyślność nie do opisania.
Aga - już się kiedyś sumitowałam, że nie piszę na forum jaki zawód wykonuję ![]()
Jak pisałam wczoraj: będzie jakiś zlocik to się może poznamy.
Proponowane Tatry są fajnym pomysłem bo ja mam blisko ![]()
Inna rzecz, że tam na nartach nie jeżdżę, bo aż tak dobrym narciarzem nie jestem.
29,034 2013-10-07 19:39:15
Ja idę marynować grzyby, tzn. pomóc w tym mamie
.
Beata, ten jeden raz mogę
?
Dzisiaj humor mam wyśmienity, popatrzcie na mój status. Jestem Strażnikiem Teksasu
.
Dobra, koniec psot.
Jestem poważnym moderatorem
.
29,035 2013-10-07 19:43:52
Jaga - gratulejszyn ![]()
To już o trójzębach nie będzie Ci wypadało pisać ![]()
Ani o innych bananach.
29,036 2013-10-07 20:03:02
Jaga przy władzy ?
łoo to trzeba będzie manatki pakować
a kapelusz gdzie indziej wieszać ![]()
Żartuje , również gratuluje
Wykłady może ciekawe ,lecz ja zawsze po takich danych z obozów przez jakiś czas otrząsnąć się nie mogłem ![]()
Beata,ta zmiana oczywiście że niebezpieczna... Szkoda słów ..
29,037 2013-10-07 20:06:13
Hej.Sory z e tak wpadam, ale właśnie w radio powiedzieli że zmarła Joanna Chmielewka.Jakoś mnie to zasmuciło ;( Kicha.
29,038 2013-10-07 20:06:57 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-10-07 20:08:01)
Jaga, moderatorka, od kiedy, chyba od dzisiaj? Gratuluję!!!
Jak dostałaś tę funkcję? Pytam, bo sama jestem ciekawa jak to się odbywa.
Ooo,, to faktycznie smutne, każdej osoby szkoda
Chmielewska wiem, że pisała chyba takie kryminały z humorem, jeszcze nie czytałam, ale mam zamiar. Szkoda kobiety i szkoda, że już nic nie wyda ![]()
29,039 2013-10-07 20:12:16
Jaga, moderatorka, od kiedy, chyba od dzisiaj? Gratuluję!!!
Chmielewska wiem, że pisała chyba takie kryminały z humorem, jeszcze nie czytałam, ale mam zamiar. Szkoda kobiety i szkoda, że już nic nie wyda
polecam.Moje ulubione to Lesio i Całe zdanie nieboszczyka.Kobieta miała fantazję . I poczucie humoru.
29,040 2013-10-07 20:12:21
Cześć rossanko ,żona ją często czytuje ,będzie nie pocieszona jak z pracy wróci . ![]()
29,041 2013-10-07 20:13:51
truskaweczka19 napisał/a:Jaga, moderatorka, od kiedy, chyba od dzisiaj? Gratuluję!!!
Chmielewska wiem, że pisała chyba takie kryminały z humorem, jeszcze nie czytałam, ale mam zamiar. Szkoda kobiety i szkoda, że już nic nie wyda
polecam.Moje ulubione to Lesio i Całe zdanie nieboszczyka.Kobieta miała fantazję . I poczucie humoru.
Dzięki za propozycje. Teraz pod wątkiem o Chmielewskiej też polecali te książki. Będę ich szukać.
29,042 2013-10-07 20:14:52
O , to jeszcze Dzikie białko sobie poczytaj.Zawsze przy nim rechocę ![]()
29,043 2013-10-07 20:22:02
A ja myślałam, że Chmielewska była młodszą osobą...
Jadze już gratulacje złożyłam poza kulisami, ale mogę i tutaj. Gratuluję, Świeża Krewko ![]()
29,044 2013-10-07 20:24:33
A ja myślałam, że Chmielewska była młodszą osobą...
Starsza pani już była.
29,045 2013-10-07 20:27:39
Teraz już wiem, Rossanko. Nie czytałam jej książek, ale, oczywiście słyszałam. I oczy mojej wyobraźni widziały wtedy panią koło 50-tki.
29,046 2013-10-07 20:43:12
Ja też wyobrażałam ją sobie młodziej. No, ale i tak mi szkoda bardzo kobiety, jak kogoś lubimy czy kochamy to zawsze jest szok, niedowierzanie i ciężko się z tym pogodzić.
29,047 2013-10-07 22:46:08
Melduje się, że - przećwiczyłem dziś 1h20min (planowane 10 min dłużej ale zakwasy takie, że na przysiadach wysiadłem... ale jutro sobie odbiję).
Vinnga - spoko luz... Nie bój nic, nadążam
Bierki, banany... Za chwilę mikrofony
Dobra, spać by o 5 wstać. Dobranoc! ![]()
29,048 2013-10-07 23:44:16
Siema ![]()
Jest tu ktoś jeszcze?
29,049 2013-10-07 23:46:51 Ostatnio edytowany przez luc (2013-10-07 23:47:51)
No jak tam nocne marki?
Po obcych landach się szwendacie?
Ja dzis wieczór lekki luzik, spędziliśmy czas wreszcie we dwoje (tylko bez żadnych podtekstów i.... mikrofonów - cokolwiek to znaczy - może Kerty wyjaśni
)
O, Strzałko nabiłyśmy sobie guza ![]()
29,050 2013-10-07 23:48:37 Ostatnio edytowany przez strzała (2013-10-07 23:50:28)
Ja dzis wieczór lekki luzik, spędziliśmy czas wreszcie we dwoje (tylko bez żadnych podtekstów i.... mikrofonów - cokolwiek to znaczy - może Kerty wyjaśni
)
A...bez bananów też ![]()
Ja widzę tylko Ciebie, wszystkie śpiochy już śpią ![]()
29,051 2013-10-07 23:52:10
Jestem, co porabiacie? ![]()
29,052 2013-10-07 23:54:20
O, Monia wyszła jak zjawa, w o ogólę Cię nie zauważyłam ![]()
Ja niedawno po pracy i teraz się relaksuje. Dumam czy zacząc jakąś czekoladkę utuchloną w szafce z ubraniami ![]()
29,053 2013-10-07 23:56:47
A...bez bananów też
Bez, bez ![]()
Dziś wieczór gadany ![]()
Ja widzę jeszcze świecące się Moderatorki, zapewne zajęte swoimi obowiązkami ![]()
Cześć Truskaweczko
29,054 2013-10-08 00:01:19 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-10-08 00:02:22)
O, Monia wyszła jak zjawa, w o ogólę Cię nie zauważyłam
Ja niedawno po pracy i teraz się relaksuje. Dumam czy zacząc jakąś czekoladkę utuchloną w szafce z ubraniami
No to dylemat..
Nie dziwię się, że kusi ![]()
no pewnie tak. A Ty luc, co robisz, pracujesz czy coś innego? Ja właściwie to nudzę się teraz, piję herbatkę i tyle.
29,055 2013-10-08 00:03:35
strzała napisał/a:A...bez bananów też
Bez, bez
Dziś wieczór gadany
To fajnie. Bo ja jak wracam z pracy, to mój śpi jak zabity i już nic nie da się z nim robic ![]()
Ale niestety mąż ma o 4 pobudkę .
Panie Moderatorki pewnie obserwują nas zza kotary, a jutro nam napiszą, że dały sobie wolne od nas.
Szpiegują nasze kroki ![]()