Aga, śliczny ten Twój starszy chłopak
Vinnga-dziękuję bardzo,dała byś mi tyle lat jakbyś mnie spotkała?
Co do kawki to właśnie o tej porze mogę na spokojnie usiąść i wypić sobie,bo w dzień to wiecznie w biegu albo zimna.
Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Strony Poprzednia 1 … 444 445 446 447 448 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Aga, śliczny ten Twój starszy chłopak
Vinnga-dziękuję bardzo,dała byś mi tyle lat jakbyś mnie spotkała?
Co do kawki to właśnie o tej porze mogę na spokojnie usiąść i wypić sobie,bo w dzień to wiecznie w biegu albo zimna.
Opinia na Twój temat? Masz ładną buźkę i też młodo wyglądasz
Potwierdzam ,ja Aga dał bym ci 25/27 dwójka dzieci i taka szczuplutka
Lucyna tak mi nagadała że nabyłem wycior do komina
Beata po co sobie wyobrażać mój komin?
dyć nie ma ciekawszych rzeczy do wyobrażania? Np. Ja?
Ale owszem komin jest taki jak opisałaś
Pomyślałem że fajnie by było zrobić zlocik w Tatrach na narty ,ale chyba zbyt kosztowny wypadzik , .. ![]()
Aga, no spokojnie mogłabyś udawać 25-latkę ![]()
Paweł, a co mam sobie wyobrażać skoro o kominie ciągle piszesz? ![]()
muszę jeszcze pomalować salon, jaki byście polecali kolor? Bo się z żoną nie możemy zdecydować .. ![]()
vinnga napisał/a:Opinia na Twój temat? Masz ładną buźkę i też młodo wyglądasz
Potwierdzam ,ja Aga dał bym ci 25/27 dwójka dzieci i taka szczuplutka
![]()
Lucyna tak mi nagadała że nabyłem wycior do komina
![]()
Beata po co sobie wyobrażać mój komin?dyć nie ma ciekawszych rzeczy do wyobrażania? Np. Ja?
![]()
Ale owszem komin jest taki jak opisałaś
![]()
Pomyślałem że fajnie by było zrobić zlocik w Tatrach na narty ,ale chyba zbyt kosztowny wypadzik , ..
W tatry to chyba zbyt kosztowny, chociaż nie byłam jeszcze w górach planowaliśmy kiedyś latem jechać do Zakopanego ,ale nie udało nam się.
Potem byłam w ciąży itd
Dzięki,za taką opinię,byłam ciekawa.Zawsze dają mi o wiele mniej niż mam.
Nawet gdy byłam w ciąży z pierwszym synem w szpitalu lekarze dawali mi 15-16 lat.
Miałam wtedy niezły ubaw ![]()
Paweł, a skąd my mamy wiedzieć jaki masz wystrój mieszkania?
Na pewno powinien to być jasny kolorek. Reszta - zależy od reszty ![]()
W salonie nie mam mebli ,fotele Ala-skórzane, białe ,ściany teraz są białe w kontraście z drewnem ,stół szklany,kominek i telewizor czarne .. Okno ciemne (rama) na wschód , 2 szafeczki wolno stojące (sosna) ,i wszystko ...
Natuptałam się po Zoo. Hipcie mi się podobały, bo akurat postanowiły się popopisywać. I goryle. One są takie ludzkie, że aż przerażające to jest...
Chyba mi nadmiar powietrza szkodzi, bo teraz tylko spać mi się chce
![]()
Monia, czym u Ciebie objawia się "nicciekawegonierobienie" ?
Pawła komin wyobraziłam sobie jako komin z dziurą w kształcie cegły
No, że dzisiaj lenistwo, nigdzie akurat dziś nie wychodziłam i nic ciekawego ani ważnego nie robiłam. Także tak, dziś ja nie byłam pożyteczna w żądnym aspekcie.
Dziękuje Aga za zaproszenie
Aga, masz wpisane 30+, nie wiem ile masz dokładnie, ale dałabym Ci mniej niż 30 lat, no tak 25-27 lat (także teraz widzę, że tak jak Paweł i Beata), bardzo ładna, dziewczęca jesteś, fajnie wyglądasz
Świetnych masz też synów, patrząc na nich myślę "słodkie urwisy"
Wspaniałe zdjęcia
Wiem co to znaczy, że ludzie odmładzają, bo na zdjęciach może nie wygląda to tak, ale na żywo zazwyczaj dają mi z 16 lat, a mam 22 lat. Choć znajomy powiedział, że to pewnie dlatego, że rzadko się maluję, więc zazwyczaj całkiem bez makijażu, 'saute' jak to się mówi. No, ale w sumie jak tam się pomaluje czy ktoś mnie, to też nie wyglądam na dużo więcej, także spoko. No, ale wiem, że to normalne, bo mam 22 lata i wiele dziewczyn w moim wieku tak ma. Niektóre tylko wyglądają starzej, zazwyczaj te, które mocno się malują czy chodzą na solarium często.
Paweł, zakładam, że sosna to jasne drewno? Więc bym do tego dała jakiś jaśniutki zielony. Żółcie i morele, które normalnie preferuję, mogą Ci się zlewać. Ewentualnie beżowy.
Saute? Ja też jestem saute w takim razie ![]()
Tylko wiesz.. Problem tkwi w kolorze ściany gdzie jest kominek..Wiadomo że nie raz popuści dymka i jasne kolory (teraz biały nie jest biały ,zadymiony) i chociaż tą ścianę, trzeba zrobić ciemną ,tylko jak?
łączyć kolory ? jak mówisz jasny zielony to z czym na tej ścianie kominkowej?
vinnga napisał/a:Natuptałam się po Zoo. Hipcie mi się podobały, bo akurat postanowiły się popopisywać. I goryle. One są takie ludzkie, że aż przerażające to jest...
Chyba mi nadmiar powietrza szkodzi, bo teraz tylko spać mi się chce :)
Pawła komin wyobraziłam sobie jako komin z dziurą w kształcie cegły :)
No, że dzisiaj lenistwo, nigdzie akurat dziś nie wychodziłam i nic ciekawego ani ważnego nie robiłam. Także tak, dziś ja nie byłam pożyteczna w żądnym aspekcie.
Dziękuje Aga za zaproszenie :)
Aga, masz wpisane 30+, nie wiem ile masz dokładnie, ale dałabym Ci mniej niż 30 lat, no tak 25-27 lat (także teraz widzę, że tak jak Paweł i Beata), bardzo ładna, dziewczęca jesteś, fajnie wyglądasz :)
Świetnych masz też synów, patrząc na nich myślę "słodkie urwisy" :) Wspaniałe zdjęcia :)Wiem co to znaczy, że ludzie odmładzają, bo na zdjęciach może nie wygląda to tak, ale na żywo zazwyczaj dają mi z 16 lat, a mam 22 lat. Choć znajomy powiedział, że to pewnie dlatego, że rzadko się maluję, więc zazwyczaj całkiem bez makijażu, 'saute' jak to się mówi. No, ale w sumie jak tam się pomaluje czy ktoś mnie, to też nie wyglądam na dużo więcej, także spoko. No, ale wiem, że to normalne, bo mam 22 lata i wiele dziewczyn w moim wieku tak ma. Niektóre tylko wyglądają starzej, zazwyczaj te, które mocno się malują czy chodzą na solarium często.
Dziękuje serdecznie za komplementy- mam 34 lata już poprawiłam na profilu.
Co do moich syneczków -tak są kochani- największe skarby na świecie.:D
Ja również nie maluję się po prostu nie lubię :(
W solarium nigdy w życiu nie byłam i nie będę, gdyż mam bardzo jasną skórę -jestem blada od urodzenia i mam zakaz przez lekarzy opalania się-latem muszę stosować filtry ochronne.
Teraz zastanawiam się skąd Beata widziała zdjęcia?
Paweł, żaden kolor (z wyjątkiem czarnego) nie zabezpieczy Ci ściany przed zadymieniem przez kominek...
Weź Ty zobacz raczej jak ludzie obudowują kominki. W necie lub mądrych czasopismach. Bo, wg mnie, na tej ścianie to powinna być jakieś zmywalne coś położone...
Edit:
Aga, Beata widziała zdjęcia, ponieważ weszła w profil Truskawy i zobaczyła kogo ma w ostatnio dodanych znajomych. W tych aż dwóch osobach Agnieszka była tylko jedna ![]()
Paweł masz okap nad kominkiem?
Bo jeśli masz to ściana się nie brudzi.
truskaweczka19 napisał/a:vinnga napisał/a:Natuptałam się po Zoo. Hipcie mi się podobały, bo akurat postanowiły się popopisywać. I goryle. One są takie ludzkie, że aż przerażające to jest...
Chyba mi nadmiar powietrza szkodzi, bo teraz tylko spać mi się chce
![]()
Pawła komin wyobraziłam sobie jako komin z dziurą w kształcie cegły
Dziękuje Aga za zaproszenie
![]()
Aga, masz wpisane 30+, nie wiem ile masz dokładnie, ale dałabym Ci mniej niż 30 lat, no tak 25-27 lat (także teraz widzę, że tak jak Paweł i Beata), bardzo ładna, dziewczęca jesteś, fajnie wyglądasz![]()
Świetnych masz też synów, patrząc na nich myślę "słodkie urwisy"Wspaniałe zdjęcia
![]()
Wiem co to znaczy, że ludzie odmładzają, bo na zdjęciach może nie wygląda to tak, ale na żywo zazwyczaj dają mi z 16 lat, a mam 22 lat. Choć znajomy powiedział, że to pewnie dlatego, że rzadko się maluję, więc zazwyczaj całkiem bez makijażu, 'saute' jak to się mówi. No, ale w sumie jak tam się pomaluje czy ktoś mnie, to też nie wyglądam na dużo więcej, także spoko. No, ale wiem, że to normalne, bo mam 22 lata i wiele dziewczyn w moim wieku tak ma. Niektóre tylko wyglądają starzej, zazwyczaj te, które mocno się malują czy chodzą na solarium często.
Dziękuje serdecznie za komplementy- mam 34 lata już poprawiłam na profilu.
Co do moich syneczków -tak są kochani- największe skarby na świecie.:D
Ja również nie maluję się po prostu nie lubię
W solarium nigdy w życiu nie byłam i nie będę, gdyż mam bardzo jasną skórę -jestem blada od urodzenia i mam zakaz przez lekarzy opalania się-latem muszę stosować filtry ochronne.Teraz zastanawiam się skąd Beata widziała zdjęcia?
Zagadka skąd widziała Beata zdjęcia rozwiązana. Tak dodałam też ostatnio 2 osoby na facebook.
Ja też mam bardzo jasną karnację, Ty możliwe, że masz jaśniejszą, ja mogę się opalać raczej, ale stosuję spore filtry, ale opalam się słabo, jak już coś jest to delikatnie, nawet jak kiedyś dużo na słońcu byłam, to szału nie ma. A do solarium nigdy nie chciałam chodzić, wiem, że nawet rzadkie seanse zwiększają sporo ryzyko raka skóry, wolę nie. Ta jasna karnacja też jest fajna
Na zdjęciu chyba jesteś umalowana, ale ładnie
Ja jak rzadko, bo rzadko to jak coś umaluję to usta czy rzęsy i tyle. A malowanie np powiek to już bardzo rzadko, chyba tylko na okazje, tak to nie lubię za bardzo.
Masz 34 lata, a wyglądasz naprawdę młodziutko ![]()
A jeśli oglądaliście "Mam talent" , to brak mi słów, że przepuścili pana, który wiąże żonę czy chłopaka, który w rytmie disco polo śpiewa (i ogromnie przy tym) fałszuje o swojej ex a jego koledzy wykonują bliżej nieokreślone ruchy, które nazywają tańcem, a siebie nazywają tancerzami. Jurorzy mieli ubaw, publiczność też, ale to jest program "Mam talent", a nie "Umiem robić wiochę", żeby takich przepuszczać dla śmiechu... czy tam nie wiem czemu.
Niestety, Monia, mój mężczyzna przełączył "Mam talent" na "Voice of Poland" po czym...poszedł spać do drugiego pokoju
A mi się nie chciało przełączać ![]()
A jeśli oglądaliście "Mam talent" ,
Nie mam telewizji.
Monika Tak faktycznie nie pomyślałam, dopiero potem taka myśl przeszła mi po głowie.
Jeżeli Beata ma ochotę zapraszam ją na mój profil na fb
Ja pomału do łóżka dobranoc wszystkim- kolorowych snów
Lucyna, jaki okap? Mam nad kominkiem wstawić okap jak nad kuchenką?
Wiecie... Tu nie chodzi o jeden dzień czy tydzień ,miesiąc nawet.. Zawsze przy otwarciu drzwiczek coś się ulotni ,regularnie coś tam zapaskudzi.. ![]()
Monia , mnie tvn niczym już nie zdziwi..
Aga wysłałam Ci zaproszenie. Wcześniej tego nie zrobiłam bo chciałam się trochę podroczyć ![]()
Luc, ja też mogłabym TV nie mieć. Brakowałoby mi tylko "usypiacza" - kiedy leżę w łóżku to coś bezmyślnie oglądam aż usnę. Ale zapewne szybko bym się nauczyła innego sposobu zasypiania. Ja tylko bez internetu sobie nie wyobrażam egzystencji...
Paweł, tak, przecież ludzie miewają okapy nad kominkiem - właśnie mnie oświeciło
Nad kominkiem montuje się (robi?) inny okap - przecież nie taki blaszak jak w kuchni
Rozejrzyj się wśród specjalistów ![]()
Vinnga...a co Ty jeszcze nie śpisz? ![]()
Ja się wybieram, Strzałko
A Ty?
Ja się nigdzie nie wybieram, co najwyżej na fu... ![]()
Cały dzień niby sprzątałam, sprzatałam, trochę udawałam i się kręciłam
, ale w sumie byłam pożyteczna, to teraz mam czas dla siebie.
W poniedziałek mam drugą zmianę to jeszcze przede mną tyle czasu na spanie. A jutro może się wybierzemy na grzybki, o ile jeszcze nie zmarzły ![]()
Grzybki mają być do połowy listopada. Chociaż te teraz to chyba mrożone ![]()
Jutro mam ambicje się kręcić i być pożyteczną. teraz więc też mam czas dla siebie, ale zmęczenie każe mi myśleć o łóżeczku
Myślisz, że spanie można odłożyć na później? ![]()
Tzn będziesz się tak kręcic jak ja ![]()
Spanie można odłożyc na pózniej, ale nie zawsze. W sumie to czasem szkoda spac, jak tyle rzeczy można w tym czasie robic.
Wszyscy śpią, cisza jak makiem zasiał i moja Pusia śpi w pobliżu. To takie romantyczne ![]()
Ale czasem jak się pada, to nic nie pomoże. Pamiętam nieraz, jak jestem padnięta i chcę jeszcze wejśc na forum, to oczy same się zamykają, a głowa sama opada na klawiaturę i za grom nie da się już pisac ![]()
"Być Pożytecznym" Jak to przesadnie konformistycznie brzmi
Ehh
Grzyby uważam w tym roku za nie wypał straszny.. Same Maślaki ..
Beata można odłożyć, amfetamina pomaga
(ponoć) ![]()
Ciekawe Paweł, ale pewnie po niej boli głowa i zresztą potem będzie się chciało więcej i więcej...
U nas zbierali podgrzybki i prawdziwki jeszcze.
He he na tych rodzajach grzybów akurat się znam ![]()
No nie, mi nic nie opada na klawiaturę
Mnie bardziej przeraża wizja tego co mi będzie rano opadać ![]()
Wydaje mi się, że w nocy mogę siedzieć dowolnie długo. Ale potem wstać to ojejej... Jeśli jestem zmęczona to po prostu trudno mi się skoncentrować, ale siedzieć mogę dalej ![]()
Tak, będę się kręcić tak jak Ty
Chociaż plany mam ambitne - głównie kuchnię ogarnąć, bo tam od tygodnia Sodoma i Gomora (czyli odkąd przywiozłam wiejskie zielsko i je przerabiam). Mam jeszcze worek marchewko-buraczków na balkonie. Marchewka ma zostać ususzona, buraczki mają trafić do słoików. Ale mam zajęty garnek, bo tam jeszcze siedzi sok z winogron, który najpierw muszę zasłoikować zanim się za inne rzeczy zabiorę ![]()
Ooo, zapomniałam, że jest jeszcze skrzynka jabłek. Obiecałam Żabie, że dżem z nich zrobię, bo to chyba jedyny jaki ona lubi. Aktualnie lubi, bo bardzo szybko jej się gust zmienia...
Pusia... Ja chcę kota. Coraz częściej za mną taka myśl chodzi. Tylko obawiam się, że kot to jednak nieco większe przywiązanie do mieszkania niż świnka morska, której się sypie górę ziarenek i można wyjeżdżać na tydzień...
Beata dziękuję super wyglądasz ![]()
Paweł, mój braciszek pewnie zna jeszcze wiele innych sposobów na odkładanie snu
Na pewno tabletki na katar mają działanie pobudzające. Brat zawsze wszystkie wyżera jak tylko jakieś w domu namierzy.
"Być pożytecznym" to bardzo zgrabne sformułowanie, o bardzo szerokiej zawartości ![]()
Wszystkie zebrane przeze mnie grzyby w tym roku były podgrzybkami. No, parę kurek, 1 koźlak i kilka maślaków ostatnio ![]()
Aga, wyglądałam
To zdjęcie ma z 5 lat chyba
Jak widać niespecjalnie korzystam z fb i nie zadaję sobie trudu, żeby coś nowego wrzucić ![]()
Dobra, robaczki. Idę spać. Tylko nie mam pojęcia jak mi się TVN czy coś tam innego podobnego na TV TRWAM przełączyło za plecami? Od dłuższego czasu słucham o błogosławionej Faustynie i zastanawiam się, odkąd TVN takie programy puszcza....
Dobranoc ![]()
Tak, tak wstawanie to katastrofa. Chociaż czasem będąc niewyspaną mam w sobie tak dużo energii, że mogłabym po suficie skakac ![]()
To rzeczywiscie masz masę roboty. Zostaw lepiej tą kuchnię, bo przecież i tak ją zabrudzisz tymi wszystkimi owocami i warzywkami. Posprzątasz po wszystkim. Chyba że... musiałabyś do niej nurkowac ![]()
Trzymam kciuki, oby wszystko się zrobiło, tak jak planujesz ![]()
Moja Pusia, ekstra baba, nawet ze mną gada i mnie rozumie, i ciągle jest miła ![]()
U mnie nie ma problemu ze zwierzętami, bo zawsze ktos jest w domu.
Muszę jeszcze kupic rybkę, bo ostatnia mi zdechła nieboraczka.
Vinnga, to bardzo pożyteczne programy oglądasz ![]()
Dobranoc ![]()
Paweł, mój braciszek pewnie zna jeszcze wiele innych sposobów na odkładanie snu
Na pewno tabletki na katar mają działanie pobudzające. Brat zawsze wszystkie wyżera jak tylko jakieś w domu namierzy.
TUSSIPECT ,tabletki na kaszel ,w dużej ilości zbliżone do działania fety
(studencka wersja)
"Być pożytecznym" to bardzo zgrabne sformułowanie, o bardzo szerokiej zawartości
Nawet ciekaw jestem twojej wersji "zawartości" w owym sformułowaniu
Aniu ,żart tylko
po niej nie tylko boli głowa.. Jak to dragi ,tfuu .. Widziałem jak najbliższe (podwórko) kończyło pod ziemią..
szatański wymysł..
Dobranoc wszystkim ![]()
Dobranoc śpiochy ![]()
Tylko co ja mam tu teraz sama robic????
Siostra bierki ? Nawet bez partnera, w wannie przy odpowiednim zapaszku olejkowym, oświetleniu świeczkowym ,cudaaaa działają ![]()
Ania, to wrzucę ten lik i sama powiedz, czy to nie jest żenada? --> http://mamtalent.tvn.pl/wideo,1912,v/chylinska-zaspiewala-z-nimi-disco-polo,913900.html
Trwa krótko więc nie martw się ![]()
A Wy jutro też możecie spojrzeć. Dla mnie to masakra, że przeszli.... Taka wiocha, że tak powiem
A oni tak wszystko na poważnie, jakby to super było...A talent to żaden.
Cholera
Paweł oj nie kuś ![]()
Samej w bierki
To gra dla conajmniej dwojga ![]()
A mój gracz śpi, chyba, że go obudzę ![]()
Ale chyba nie, on zmęczony, jak zwykle...niech śpi to rano będą lepsze bierki na śniadanie ![]()
Paweł, czy ten sposób w pojedynkę to sprawdzony? ![]()
Poczekaj Monia, już zerkam ![]()
Ok ![]()
Hehe, no tak, to najwyżej rano mąż obudzi na bierki ![]()
Ania, to wrzucę ten lik i sama powiedz, czy to nie jest żenada? --> http://mamtalent.tvn.pl/wideo,1912,v/chylinska-zaspiewala-z-nimi-disco-polo,913900.html
Trwa krótko więc nie martw się
A Wy jutro też możecie spojrzeć. Dla mnie to masakra, że przeszli.... Taka wiocha, że tak powiemA oni tak wszystko na poważnie, jakby to super było...A talent to żaden.
Myślę Monia, że po prostu wszyscy mięli wielki ubaw z ich występu
. Chylińska trochę zdziczała na scenie, potraktowano to wszystko z przymrużeniem oka.
Talentu jak widac żadnego tam nie ma, ino takie jajca ![]()
truskaweczka19 napisał/a:Ania, to wrzucę ten lik i sama powiedz, czy to nie jest żenada? --> http://mamtalent.tvn.pl/wideo,1912,v/chylinska-zaspiewala-z-nimi-disco-polo,913900.html
Trwa krótko więc nie martw się
A Wy jutro też możecie spojrzeć. Dla mnie to masakra, że przeszli.... Taka wiocha, że tak powiemA oni tak wszystko na poważnie, jakby to super było...A talent to żaden.
Myślę Monia, że po prostu wszyscy mięli wielki ubaw z ich występu
. Chylińska trochę zdziczała na scenie, potraktowano to wszystko z przymrużeniem oka.
Talentu jak widac żadnego tam nie ma, ino takie jajca
No wiem, ale mimo wszystko wkurza mnie, że tacy ludzie przechodzą. Ja bym ich nawet dla żartu nie wzięła dalej.
Aga, a Tobie moje zdjęcia się podobają, ile Ty mi lat byś dała? Ciekawa jestem ![]()
Ja idę, bo zasiedziałam się ![]()
Ty Ania lepiej też, bo inaczej na bierki ranne nie dasz rady
No chyba, że mąż może dłużej pospać i wtedy bierki
No bo niedziela, to możliwe, że wolne.. ale też niektórzy wtedy pracują. No to wiesz, na bierki trzeba się wyspać hehe ![]()
Dobranoc ![]()
Jutro wszyscy mamy wolne od pracy ![]()
Zmykam już jednak, zmykam ![]()
Jeszcze dorzucę w prezencie coś dla wszystkich ![]()
http://youtu.be/pbTMQ7QpK7A
Grajcie sobie w te bierki i bądzcie szczęśliwi ![]()
PA ![]()
Pobudka wstać! Koniom wody dać! ![]()
Witam Wszystkich w niedzielny poranek! ![]()
Czuję się niewidoczny..
Jakieś bierki, zdjęcia... Zaproszenia...
A ja, bardziej przeźroczysty od powietrza ![]()
Kerty, bo Ty musisz się wdrożyć
.
Nie no, żart.
Myślę, że jak ładnie nas wszystkich poprosisz, to nas zobaczysz na naszych profilach na fb.
Ooo ja niemiła- dzień dobry wszystkim
.
Ogłaszam, że nie byłam na żadnych bierkach, ale co się odwlecze, to nie uciecze. Przełożona gra dla dwojga na dzisiejszy wieczór.
Oglądałam "Mam talent" z przerwami, bo razem z lokatorem uratowaliśmy kotka od jego matki...To nie żart. Lokator pochodzi z rodziny patologicznej. Jak słyszymy w radiu, czy telewizji o matkach, które zamykają dzieci na kilka dni w mieszkaniach, to nam się nóż w kieszeni otwiera- on też był dzieckiem zamykanym na kilka dni, ale w piwnicy. Podczas, gdy matka szła na picie i tzw. bierki, bo lubiła te sporty. Czego on jako dziecko też był wielokrotnie świadkiem.
Aż dziw, że wyrósł na porządnego faceta, chociaż dzieciństwo odcisnęło na nim piętno.
W każdym razie jego kochana mamusia również wielokrotnie doprowadzała koty i psy do śmierci głodowej. Wczoraj odwoziliśmy jego brata i oczywiście po obejściu chodził mały kotek- na moje wprawne oko ma 3 miesiące. Postanowiliśmy go stamtąd zabrać i maluch jest w mieszkaniu lokatora.
Plan był taki, że zwierzak miał pójść do koleżanki na gospodarstwo, ale stwierdziliśmy wszyscy, że Paulinka (bo tak nazwał ją lokator) zostaje tutaj.
Także w naszym domu jest siódmy kot
. Na szczęście nie w naszym mieszkaniu.
Paweł, kolor sypialni?
Ja bym stawiała na coś jasnego- ecru, jasny beż...Ale w sumie mam podobne zdanie do Beaty, bo przecież nie każdemu odpowiadają jasne kolory, że każdy kolor oprócz czarnego.
Poza tym dzięki za zaproszenie
.
Faktycznie bardzo młodo wyglądasz. W życiu nie dałbym Ci trzydziestu paru lat
. I status netchłopaka jak najbardziej pasuje do Ciebie
. Ale w pozytywnym sensie oczywiście.
Ogólnie wydaje mi się, że nasza kafejka składa się z ludzi wyglądających młodo, a co się z tym wiąże- również młodo się czujemy
.
Monia, ja bym tak się nie ekscytowała tymi chłopakami. Fakt, byli beznadziejni, ale jury przepuściło ich dla jaj, na pewno nie przejdą dalej.
A tego pana, co wiązał, nie widziałam, bo akurat byłam na akcji- "Uratuj kotka".
Weszłam bladym świtem i już jestem trzecia? ![]()
Paweł, ja też jestem zainteresowana, czy Twój sposób na mono-bierki w wannie jest sprawdzony?
Moja zawartość "pożyteczności"? Żebym naprawdę uznała, że byłam pożyteczna to powinnam spędzić dzień na wykonywanie różnorodnych czynności, które są potrzebne
Ostatnio pod tym hasłem kryją się głównie rozmaite sposoby zarabiania pieniążków, bo aktualnie one wydają się być najbardziej potrzebne. Może dlatego, że tego robić mi się nie chce, a np. rozpierduchę w kuchni robię z przyjemnością. Ba, ja nawet czasem sprzątać lubię, tyle, że "dogłębnie". Odkurzanie, zmywanie itp to nudne, powtarzalne czynności. Strasznie mnie odrzucają. Ale wywalić wszystko z szafek i układać od nowa? To fajne jest ![]()
Monia, taki talent to ja w sumie też mogłabym u siebie znaleźć
Kerty, żeby nie czuć się przezroczystym należy mieć profil na fb i nie dbać za bardzo o swoją anonimowość
Są jeszcze inne sposoby - można wziąć aktywny udział w dyskusjach o bierkowaniu. Bo nie wiem czy wiesz, ale wszedłeś do bardzo rozwiązłej kafejki. Znaczy: kosmatej. Aczkolwiek największego zboczucha i tak ostatnio nie ma, bo zamieniła się w Matkę Polkę. I pewnie nawet nie przeczyta, że jej dogryzam, buuuu ![]()
No i czy to nie jest zbieg okoliczności? Ja się biję z myślami, że chcę kota, Jaga kota ratuje, Ania śpi i gada z kotem... Wszędzie widzę koty...
Stwierdzam, że u młodych kobiet trudno powiedzieć na ile lat wyglądają. U takich troszkę starszych młodych (jak ja
) już widać, że albo ktoś wygląda młodziej, albo mniej więcej na swój wiek, albo staro. Chociaż mi trudno oszacować. U facetów jakoś bardziej widać - czasem facet lat ok. 25 potrafi wyglądać jak 40-latek (no, zmarszczek ma mniej
) i odwrotnie.
Natomiast jest strasznie dużo nastolatek, którym dawałabym znacznie więcej lat. Współczesna młodzież jest bardzo wyrośnięta i niektóre 14-latki wyglądają na przynajmniej 20. No nie da się trafnie ocenić wieku nastolatek. Więc ja umiem oszacować wiek dzieci do lat 10, potem nieźle mi idzie ze staruszkami ![]()
Witam wszystkich cieplutko ![]()
U mnie pogoda mrzysta,szaro.
Monika pytasz się ile dałabym ci lat-gdzieś tak przedział 20-24.
Jeżeli ktoś z was ma profil na fb i chciałby mnie poznać bliżej to zapraszam- piszę do reszty formułowiczów.
Jaga wielki ukłon za pomoc innym!!!
Witajcie niedzielnie.
Ja już przy laptopie i zanosi się, że cały dzień przy nim spędzę ![]()
Wczoraj przez prace ogrodowe, praca zawodowa miała fajrant. Ale ponieważ sama nie chciała się zrobić, to nie mam wyjścia.
Lucyna, jaki okap? Mam nad kominkiem wstawić okap jak nad kuchenką?
Paweł oczywiście, że to nie taki okap jak nad kuchenką ![]()
Chodzi o okap, który wewnątrz kryje rurę odprowadzającą dym do komina i co tam jeszcze. Jest do samego sufitu, a od paleniska oddziela go (przynajmniej u mnie) - nie bezpośrednio, bo jeszcze jest cegła - belka drewniana (w zależności od kominka to może też być np. z kamienia). U góry okapu są kratki wentylacyjne.
Ta belka, owszem, jest lekko okopcona, ale to nawet nadaje jej ładny wygląd. Za to nic na ścianach nie ma.
Vinnga nawet kiedy mieliśmy telewizję, to telewizora nigdy w sypialni ![]()
Ja zresztą nie mam problemu z zasypianiem. Przykładam głowę do poduszki i od razu śpię. Wprawdzie z reguły czytam książkę w łóżku, ale krótko ![]()
Aga a jak ktoś nie istniej na fb to jak Was można zobaczyć? Czy to w ogóle możliwe?
Chętnie bym Was wszystkich zobaczyła ![]()
Luc, chyba najszybciej jednak jeśli założysz jakiś profil do celów badawczych, obejrzysz sobie nas, pokażesz nam siebie i możesz profil usunąć lub o nim zapomnieć ![]()
Ew. możesz porozsyłać chętnym swoje fotki na wymianę. W moim przypadku to by nawet rozumniejsze było, bo na fb mam tylko 1 stare zdjęcie ![]()
No właśnie vinnga widzę... Z postu Jagi wnoskuję, że czeka mnie najpierw egzamin ustny aby być pełnoprawnym członkiem tej netkafejki ![]()
Vinnga raczej nie pokazuję swoich zdjęć w sieci. Z różnych powodów, głównie zawodowych.
W mojej macierzystej kafejce raz wkleiłam swoje zdjęcie, ale właściwie z zasłoniętą twarzą.
Wygląda na to, że przyjdzie poczekać aż kiedyś dojdzie do skutku jakiś zlot czy cuś ![]()
Dzień Dobry ![]()
Na wstępie dzięki wam za "młody wygląd" Nic tak człowieka nie cieszy jak inni go oceniają na mniej niż ma, ale muszę wam powiedzieć że są też minusy młodego wyglądu, mianowicie chodzi o klientów i przekonywanie ich do usługi. Chyba nie trzeba tego tłumaczyć (młody=niedoświadczony) i na próżno czasem tłumaczyć że ma się paręnaście lat doświadczenia ,duży dorobek ,uprawnienia itd. Najważniejsze że fachura musi wyglądać na fachurę ! . ![]()
Odnośnie osobnej instalacji odprowadzającej dym wokół kominka, to powiem wam że pierwsze słyszę .Co prawda ja nie w branży remontowej czy budowlanej ale wiele już widziałem i z owym okapem jeszcze się nie spotkałem co mnie zainspirowało ,muszę pokukać o co loto ![]()
Beata i Jaga , czy to takie dziwne że można się masturbować w wannie? Owszem sprawdzone ,polecam
.Jednak zawsze lepiej z partnerem/ką
Kerty przezroczysty? A kto to Kerty?
Żartuje oczywiście ,tak Kerty ".. Tylko koni, tylko koni żal... "
Kerty przezroczysty? A kto to Kerty?
![]()
![]()
Żartuje oczywiście ,tak Kerty ".. Tylko koni, tylko koni żal... "
Paweł, masz niestety rację... To, że młodo wyglądamy - po prostu nie ułatwia wielu rzeczy, bo biorą Nas z góry za "duże dzieci" i tak jak napisałeś: chociażbyś był w wieku 20-30 lat prof. zw. dr hab. Honoris Causa mgr inż. to i tak bez odpowiedniego wyglądu jest nieco ciężej. Ale my, faceci sobie z tym poradzimy, co? ![]()
Koni nie żal ale przydałoby się pograć z kimś w bierki
A czy w wannie to wśród piany te bierki nie są utrudnione?
Wrócę jeszcze do tego egzaminu ustnego... Oprócz tego przydałby się egzamin praktyczny z gry w bierki prowadzony przez Vinngę, Truskaweczkę i Jagę oraz pozostałe dziewczyny ![]()
No to, Luc, pozostaje czekać
Cierpliwość jest cnotą. Podobno
Paweł, wcześniej się kominkami jakoś nie interesowałam, ale jak Luc wyskoczyła z okapem to uświadomiłam sobie, że nigdzie nie widziałam "łysego" kominka. Chyba, że był elektryczny
Zawsze coś nad nim z różnych materiałów jest zmontowane.
W wannie w sumie nie dziwne, ale jak by się mój R. popatrzył jakbym zaczęła świeczki znosić do łazienki... Niestety, nie mam łazienki stworzonej do romantycznych klimatów.
Beata ,belka owszem ,ale ja pomyślałem że może w tej belce od spodu jakieś wentylatory z kanałem do komina (coś jak okap) i nawet nie był by to głupi pomysł..
Wentylatory musiały by się uruchamiać wraz z otwarciem drzwiczek..
Jaka to musiała by być łazienka do romantycznych chwil? Przecież tu chodzi o to żeby blask świec oświetlał twoje ciało ,otoczenie ma małe znaczenie.. ![]()
Beata i Jaga , czy to takie dziwne że można się masturbować w wannie? Owszem sprawdzone ,polecam
.Jednak zawsze lepiej z partnerem/ką
Paweł, a czy ja się dziwiłam
?
Wielokrotnie...Albo dobra, już nic więcej pisać nie będę
.
Oczywiście z partnerem lepiej.
Wielokrotnie...Albo dobra, już nic więcej pisać nie będę
![]()
.
.
No weeeźźźźź ! Dokończ ![]()
No weeeźźźźź ! Dokończ
Nie, nie będę nic pisać o słuchawce prysznicowej i mono-bierkach
.
O słuchaweczka ,mniammusznie
Zaczynam widzieć to oczami wyobraźni
kontynuuj ![]()
Paweł, netkafejka o erotyce też jest
.
Chyba pomyliłeś drzwi
.
Ta jest dla przyjaciół.
Paweł, netkafejka o erotyce też jest
.
Chyba pomyliłeś drzwi.
Ta jest dla przyjaciół.
Przyjaciele się nie rozbudzają a potem odwracają kota ogonem
To mam rozumieć że skończysz w tamtej kafejce? ![]()
O, Jaga się rozkręca przed wieczornymi bierkami ![]()
Nikogo nie rozbudzałam
.
To po półtoragodzinnym maratonie ćwiczeń (brzuch oraz partie dolne) kładę się spać, bo padam... ![]()
A na bierki przyjdzie kiedyś czas ![]()
Miłych bierek! ![]()
Witam wszystkich cieplutko
U mnie pogoda mrzysta,szaro.
Monika pytasz się ile dałabym ci lat-gdzieś tak przedział 20-24.
Jeżeli ktoś z was ma profil na fb i chciałby mnie poznać bliżej to zapraszam- piszę do reszty formułowiczów.
Jaga wielki ukłon za pomoc innym!!!
Hej, tu mnie zaskoczyłaś, bo tyle mam- 22 lata, więc akurat
No, ale też fajnie
Grunt, że nie na więcej niż mam hehe ![]()
Ja nie pisałam, bo byłam z chłopakiem w pizzeri i jedliśmy pizzę oglądaliśmy mecz Legii, a jak wróciłam potem to zdrzemnęłam się, jakoś mi się chciało. A rano i w południe to jak na razie taka ospała jestem i wtedy nie mam siły na forum ![]()
Jaga, no niby tak, ale ja nawet dla śmiechu bym ich nie przepuszczała. Dla śmiechu chyba przepuścili takiego tranwestytę przebierającego się, co nie było niczym ciekawym, a potem jako pszczółka maja chyba w półfinale był, więc jakby nie patrzeć komuś dobremu mógł miejsce zabrać...A poza tym dając im szansę przejść dalej można też pokazać, że to jest ok, więc wtedy oni pewnie uznają, że są super, świetni, a lepiej przecież z nikogo "nie robić sobie jaj", dyplomatycznie powiedzieć, że to nie to, nie robić nadziei i nie przepuścić.
Śpij dobrze Kerty
dostałam Twoją wiadomość na maila, więc znalazłam Cię i wysłałam zaproszenie, ja jestem Monika jak coś
Napisałam Ci jeszcze o tym na maila.
Siema ![]()
A gdzie wszystkie nocne marki się podziały?
Czyżby wykończeni weekendem?
Strony Poprzednia 1 … 444 445 446 447 448 … 470 Następna
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności
© www.netkobiety.pl 2007-2024