Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 443 444 445 446 447 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28,861 do 28,925 z 30,541 ]

28,861

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Czasem trzymam tel w powietrzu, ona se gada, ja coraz przytaknę i nawet nie słucham o czym gada. Bo jej tel oznacza żale i szukanie u mnie pomocy, lub oczekuje spowiedzi z mojej strony. Ich trzeba co jakiś czas ustawiac, tłumaczyc jak mają się zachowac i tak wkółko.

Ogólnie mnie nie wzrusza, ale czasem zdarza się jej wybic mnie z równowagi.
Na szczęście na krótko, wiem swoje i żyje dalej. smile

Zobacz podobne tematy :

28,862

Sory, chyba czasem zaśmiecam kafejkę.

Szkoda klawiatury na bezsensowny temat.

Odlatuję

http://youtu.be/2cVSNseFcfo

Pa

28,863

strzała napisał/a:

Czasem trzymam tel w powietrzu, ona se gada, ja coraz przytaknę i nawet nie słucham o czym gada. Bo jej tel oznacza żale i szukanie u mnie pomocy, lub oczekuje spowiedzi z mojej strony. Ich trzeba co jakiś czas ustawiac, tłumaczyc jak mają się zachowac i tak wkółko.

Ogólnie mnie nie wzrusza, ale czasem zdarza się jej wybic mnie z równowagi.
Na szczęście na krótko, wiem swoje i żyje dalej. smile

Rozumiem, to najważniejsze, nie przejmować się, bo jesteś wartościową kobietą, zupełnie inną od mamy, która jak chyba pisałaś mamą jest tylko z nazwy. Rób swoje smile

Nie mów, że bezsensowny temat, po prostu nie mogłam odpisać, myłam się. A według mnie dobrze, że o tym napisałaś, zawsze chętnie Cię wesprę :*
Lecę spać, bo śpiąca jestem, dobranoc smile

28,864

Monia, zle mnie zrozumiałaś, bezsensowny tzn. taki z którym dawno powinnam dac sobie spokój, chodzi o matkę. Ale coś mnie jeszcze czasem kłuje.

MIłych snów Monia smile

I miłych snów dla mnie smile za 4 godz wstawanie...

28,865

Kurcze, jeszcze nie śpicie.

Strzałko przytulam Cię wirtualnie bardzo mocno smile

28,866

Witam wszystkich- dobranoc
Ja niestety jeszcze nie śpię.:(
Zwariowany mam ten tydzień. Nie mogę coś wyrobić się.
Jeszcze do tego ten remont w domu, masakra!!!:(
Dzieciaki też coś budzą się na zmianę.
  Właśnie nie dawno skończyłam drukować wychowawczyni syna wiersze na pasowanie pierwszoklasistów, bo obiecałam jej ,że jeżeli coś znajdę, to podrzucę jej.
Syn już jeden wiersz umie,teraz drugi do nauczenia.
Kończę,bo muszę się trochę kimnąć-położyć spać.:D
                Dobranoc

28,867

Dzień dobry Wszystkim!

Widzę, po wczorajszym zniknięciu moim dyskusja rozgorzała - i macie rację co do gry w pokera. smile

Co do ściągania - jeden, jedyny raz w życiu ściągałem i zostałem przyłapany. Było to na biologii w I klasie gimnazjum. Siedziałem w pierwszej ławce big_smile Ale kobitka wyrozumiała była, nic strasznego nie zrobiła i napisałem ten sprawdzian do końca. Po prostu nie umiem i nie lubię ściągać. Wolę mieć taką ściągę, której żaden wykładowca nie zauważy - mózg.

Na studiach natomiast mamy takiego wykładowcę, który robi testy egzaminacyjne. Po całej sprawie daje te testy do sprawdzania studentom. W sensie - jeden stoi na mównicy i czyta poprawne odpowiedzi a reszta (5-8) sprawdza. Na pierwszym egzaminie wyszło to strasznie niezgrabnie, bo ludzie pobrali i niebieskie i czarne długopisy, więc ciężko było sprawdzić tak, aby dana osoba dostała zaliczenie. Na kolejnym egzaminie było już znacznie lepiej - wszyscy (prócz jednej osoby - i to nie byłem ja) przynieśli czarne długopisy. I poszło jak z płatka. Mimo, że wiedziałem co się kroi to się nauczyłem - nigdy bowiem nie jestem na 100% pewny, że będzie tak jak poprzednio (czyt. sprawdzanie i korekta studencka).

Hmm... Podpowiadanie? Owszem, zdarzało się. Ale tylko na testach, bo inaczej ciężko było.

Wydzwanianie? Ma to też u mnie miejsce. Raz na jakiś czas pewna osoba w mojej rodzinie lubi zajrzeć do kieliszka (bierze leki) a wtedy... Balanga na 102. Co piętnaście minut dzwoni i wtedy można usłyszeć wiele ciekawych historii: o kochankach, o ZOMO, o ORMO, o babci którą się opiekuję, o zmarłych. Ba - raz nawet śpiew pieśni religijnej "Ludu, mój ludu". Odbieram i udaje, że wszystko to prawda i wysłuchuję tych historyjek. Zdarzyła się nawet historia, że myszy ukradły dokumentację medyczną (a raczej jej połowę). Nie powiem, śmieszne są te historie. big_smile Ogólnie wahania nastrojów - od euforii po wściekłość.

28,868

Strzałko, a czy Ty aby nie jesteś przemęczona? Wtedy sprawy, które normalnie są dość obojętne - nagle stają się wieeeelkimi przeszkodami...

Moja przyjaciółka, która ma zajęcia ze studentami twierdzi, że czasem aż trudno jest udawać, że się nie widzi ściągania. Ale podobno, gdyby nie pozwoliła ściągać, to by musiała latami robić niektórym poprawki smile
I w ogóle śmiesznie jest za kulisami smile Studenci boją się egzaminów, zastanawiają się co okropny wykładowca strasznego wymyśli, żeby im dopiec a wykładowca...przez tydzień się żali, że nie wie co ma za pytania stworzyć, żeby przynajmniej połowa zaliczyła. I żeby nie były to pytania o imię i nazwisko smile

28,869 Ostatnio edytowany przez Jaga Baba07 (2013-10-04 10:51:09)

Hej wszystkim, chyba powinnam powrócić do jednego słowa, ale po prostu nie wiem, jakie ono mogłoby być. Może pustka?

Ładna pogoda u mnie, nawet bardzo smile.
Akurat się obudziłam, ale oczywiście nie przespałam spokojnie całej nocy i znowu się przebudziłam po 4.

Ania, to normalne, że czasem Cię kłuje, bo to matka. I rozumiem to, że pewnie sporadycznie pragniesz w głębi serca jej zrozumienia, czy choćby jednego dobrego słowa.
Ale sama dobrze wiesz, że powinnaś sobie odpuścić, co jest trudne, ale możliwe.
Więc odpuść, bo nie ma sensu przeżywać takich dni, jakie teraz przeżywasz.

Ja idę zaraz babcię ogarniać, ostatnio jest jeszcze gorzej...
Kerty, Ty się opiekujesz babcią, czy ta osoba, która wydzwania się opiekuje, bo to zdanie mnie skołowało tongue.

Kerty napisał/a:

Co piętnaście minut dzwoni i wtedy można usłyszeć wiele ciekawych historii: o kochankach, o ZOMO, o ORMO, o babci którą się opiekuję,

Po prostu nie wiem, czy te "ę" Ci się nie wymksnęło przypadkiem spod klawiatury wink.

28,870

Jaga Baba07 napisał/a:

Hej wszystkim, chyba powinnam powrócić do jednego słowa, ale po prostu nie wiem, jakie ono mogłoby być. Może pustka?

Ładna pogoda u mnie, nawet bardzo smile.
Akurat się obudziłam, ale oczywiście nie przespałam spokojnie całej nocy i znowu się przebudziłam po 4.

Ja idę zaraz babcię ogarniać, ostatnio jest jeszcze gorzej...
Kerty, Ty się opiekujesz babcią, czy ta osoba, która wydzwania się opiekuje, bo to zdanie mnie skołowało tongue.

Kerty napisał/a:

Co piętnaście minut dzwoni i wtedy można usłyszeć wiele ciekawych historii: o kochankach, o ZOMO, o ORMO, o babci którą się opiekuję,

Po prostu nie wiem, czy te "ę" Ci się nie wymksnęło przypadkiem spod klawiatury wink.

Hej! big_smile
Dlaczego "pustka"? I jakiego rodzaju ta pustka?

U mnie pogoda dopisuje - ale byłem w garażu to ziąb jak na Syberii... Dlatego wróciłem do moich 4 ścian. Niby słońce świeci, niebo bezchmurne ale wiatr jakiś taki lodowaty... W dodatku liście opadające z drzew w ilościach hurtowych - złota polska jesień. wink

Ja się opiekuje, bo babcia już 82+ to swoje już przeszła. I teraz role się zamieniają.
Wczoraj zrobiłem pranie i prasowanie, trochę licencjat ogarnąłem.
I tak, masz rację - wkradło się to "ę" z powodów bliżej nieznanych big_smile

28,871 Ostatnio edytowany przez London69 (2013-10-04 12:53:56)

Hej! Nie myślcie sobie, że o Was zapomniałam! big_smile

Nie mam nawet czasu przeczytać, co tam ostatnio nabazgraliście, a sporo mam do nadrobienia i oczywiście nadrobię! smile

U mnie nic nowego, zaczęły się studia, ostatni rok... Więc uczelnia, praca (dopasowałam sobie z p. Kasią grafik, który idealnie pasuje mi do uczelni i nie koliduje z nauką) i pisanie pracy licencjackiej... Teraz mam chwilkę wolnego, więc postanowiłam, ze wpadnę i zamelduję się, cobyście się nie martwili o mnie big_smile Na fb częściej można mnie złapać jak coś! smile W pracy rodzice dzieci podnieśli mi stawkę. smile Więc jestem zadowolona, godzina do godziny i zbiera się więcej pieniędzy. tongue I dalej jestem nianią u tej rodziny, u której zaczęłam w styczniu tego roku.

Buziaki dla wszystkich i witam serdecznie nowe duszyczki! smile))))))

28,872 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2013-10-04 13:06:01)

Kerty opowiedz lepiej na czym ten poker polega hmm
Kareta dam i walet ? big_smile

Ja dziś muszę komin przeczyścić przed zimą , ten na dachu oczywiście lol
Więc jak się już dziś później nie pojawię na forum , to będzie znaczyło że mi się nie udało yikes:

Hej Karola smile
Oj jak ja bym chciał mieć taką nianię jak ty big_smile

28,873

Witam wszystkich serdecznie U mnie nocka nieprzespana mały gorączkuje na zęby,markotny, stale chciałby na ręcach być smile Ja właśnie po puźnym obiadku. Dzisiaj dłużej zeszło mi w szkole bo wychowawczyni wzięła syna na zajęcia w biblotece wraz z dziećmi, tylko synuś jak jest z dziećmi to ma swoje napady- musi być pierwszy,wszystko chce zaraz,wyzywa,na lekcji dzisiaj przewracał krzesła,ale potem ładnie pracował dostał 8 odznak i koronę za ciężką prace,był królem w szkole big_smile  Pogoda ładna tylko straszny ziąb.

28,874

Paweł-1979 napisał/a:

Kerty opowiedz lepiej na czym ten poker polega hmm
Kareta dam i walet ? big_smile

Więc jak się już dziś później nie pojawię na forum , to będzie znaczyło że mi się nie udało yikes:

Hej Karola smile
Oj jak ja bym chciał mieć taką nianię jak ty big_smile

Hej Paweł! big_smile
Może być taka konfiguracja albo trójka dam i para waletów albo trzy walety i para dam big_smile Do wyboru, do koloru.

Ta, ten na dachu.... lol Czyli dziś zabawiasz się w kominiarza big_smile

My chyba nie mieliśmy przyjemności, Pani Karolino - witam! big_smile
Taka niania to i mnie by się przydała tongue

28,875

Witajcie piątkowo smile

Paweł-1979 napisał/a:

Ja dziś muszę komin przeczyścić przed zimą ,

Paweł to Ty kominiarz jesteś? tongue
A masz kulę?

28,876 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2013-10-04 16:10:00)

luc napisał/a:

Witajcie piątkowo smile

Paweł-1979 napisał/a:

A masz kulę?

U nogi chyba lol
Nie jestem kominiarzem ale jak do każdej czynności miał bym brać fachowca to bym na sól nie zarobił .. big_smile
Ale z drugiej strony jak mam tam wejść to mnie strzyka .. sad Dach spadzisty ,bez zabezpieczenia ehhh sad
3majcie kciuki lol IDE ! yikes

28,877

Paweł-1979 napisał/a:
luc napisał/a:

Witajcie piątkowo smile

Paweł-1979 napisał/a:

A masz kulę?

U nogi chyba lol
Nie jestem kominiarzem ale jak do każdej czynności miał bym brać fachowca to bym na sól nie zarobił .. big_smile
Ale z drugiej strony jak mam tam wejść to mnie strzyka .. sad Dach spadzisty ,bez zabezpieczenia ehhh sad
No to trzymam kciuki !!! Tylko nie spadnij,gips taki drogi big_smile
3majcie kciuki lol IDE ! yikes

28,878

Karola, ja już o Tobie zapomniałam. Wniosek - odzywaj się częściej smile
Na jaki temat piszesz licencjat? Chyba kiedyś mówiłaś, ale zapomniałam smile Kojarzy mi się coś o skomplikowanym tytule, ale nie wiem czy mi się z Jagą nie pomerdało.

Paweł, który siedzi na dachu nie wie, że ma niepowtarzalną okazję sprawić sobie niańkę. Wystarczy z dachu spaść, tak, żeby się nie utłuc, tylko dyplomatycznie połamać. Ale nie wiem czy Karolina będzie miała w tym biznes, żeby do niego przyjeżdżać i niańczyć smile

Kerty, Ty nawet nie wiesz, że wyjątkowo śliczną niańkę byś chciał, gdyby to miała być Londonka smile Paweł chyba wie smile

Swoją drogą moi rodzice chyba nie mają w zwyczaju czyścić komina. Nigdy nie widziałam, żeby tata próbował dach zdobywać w tym celu smile Dawno, dawno temu wrony zrobiły sobie gniazdo w kominie wentylacyjnym. I ono jakoś wpadło do środka. Na wsi nikt nie wpadnie na to, żeby wezwać fachowca, więc mój błyskotliwy tatuś namierzył gniazdo w ścianie, zrobił dziurę i patyki powyjmował. A potem uznał misję za skończoną i w jednym z pokoi przez dobre kilka lat widniała w ścianie dziura zapchana starym prześcieradłem... Dobrze, że to był pokój praktycznie nie używany.

Zapomniałam już o nieprzespanych nocach z powodu dzieci. Może dlatego, ze nigdy nie miałam tych zarwanych nocek smile W sumie teraz i tak nie mogę w nocy spać, więc może powinnam sobie dziecko sprawić?

28,879

Paweł, no nie rób sobie jaj...
Złaź z tego dachu i melduj, że żyjesz...

28,880

lol Jestem jestem , ale jutro powtórka bo mam 2 kominy sad Dziś już nie zdążyłem ...
Nooo dla Karoli dał bym sobie coś dyplomatycznie złamać tongue Ehhh nie dla psa kiełbasa.. tongue

28,881

Pawełku, pokaż ten wpis żonie - z dużym prawdopodobieństwem będziesz nieco uszkodzony i bez spadania z dachu tongue

28,882

vinnga napisał/a:

Pawełku, pokaż ten wpis żonie - z dużym prawdopodobieństwem będziesz nieco uszkodzony i bez spadania z dachu tongue

Ale co to mi da ,Karola i tak nie przyjedzie hmm

28,883

Ty, a może ją trzeba po prostu zaprosić, zamiast kombinować ze spadaniem z dachu i innymi technikami łamania?

28,884

No ja proponowałem zlocik wszystkim ,to bez większego odzewu tongue
A specjalnie dla mnie nie przyjeeedzie sad Nie tacy amanci się koło niej kręcą tongue

28,885 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-10-04 22:58:10)

Na pewno się jeszcze umówimy na zlocik smile Tak wszyscy się zobaczymy smile Tylko mówcie termin i jakoś się wtedy umówi- tzn teraz wiem, że byłoby ciężko, ale w sezonie wolnego piszcie, fajnie wtedy by się spotkać smile Także ['b]Paweł[/b], na pewno się jeszcze nam uda spotkać wszystkim smile

No właśnie żona zobaczy wpis i będziesz połamany, także uważaj tongue Trochę za duży na opiekunkę jesteś hehe big_smile tongue

Ja spacerowałam dzisiaj z moim w Warszawie. Kurczę, był czas, że widywaliśmy się co tydzień czy dwa, bo tak było, że ciężko było częściej i rzadziej się udawało częściej. Teraz widzimy się czasem codziennie czy góra w sumie co 2-3 dni, w tych okolicach i to jest coś, jestem bardzo zadowolona smile No i szybko tęsknię, to fakt, bo człowiek do dobrego się przyzwyczaja smile

Moi rodzice mówili, że dzisiaj ziąb a mi dziś dla odmiany dobrze na dworze było. 2 dni temu chyba na dworze mi było zimno, dzisiaj jakoś lepiej.
A jutro widzę się z taką koleżanką, dawno się nie widziałyśmy , a w poniedziałek już urodziny tej przyjaciółki jak pisałam, więc gdzieś pójdziemy smile Zapowiada się wiele fajnych dni wkrótce smile Jest co robić, nie ma czasu na nudę, jest fajnie po prostu wink

Karola, faktycznie dawno Cię nie było. Cieszę się, że u Ciebie wszystko tak dobrze się układa smile Na fb często widzę Twoje zdjęcia, klikam lubię to, ale tutaj w kafejce zapomniałam Cię wołać, bo tyle osób tu przybyło ostatnio, że czasem się człowiek myli i zapomina wink

Kerty Ty i Jaga jesteście bardzo dojrzali na swój wiek. Myślę, że takie obowiązki jak opiekowanie się chorą babcią sprawiają, że człowiek ma kurs szybszego dorastania, szybko uczy się samodzielności. Podziwiam Was, nie wiem jak bym dała radę na Waszym miejscu smile Moja prababcia umarła parę lat temu w wieku 86 lat, ale nią zajmowała się jedna z jej córek, a moje obie babcie jeszcze nie są w takim wieku, by trzeba było się nimi opiekować, tzn jedna ma 67 lat, druga coś 72 lata (chyba, bo rzadko widujemy się, mieszka na wsi). No, ale generalnie dobrze się trzymają smile
Za To niełatwo mamy pod tym względem, że mama moja leczy się na raka, mojego psa też leczymy, no właściwie jedynie podleczamy, bo sunia ma już 14 lat i bardzo zniszczoną rakiem wątrobę. Także, takie tragedie nikogo nie omijają sad

28,886

truskaweczka19 napisał/a:

Na pewno się jeszcze umówimy na zlocik smile Tak wszyscy się zobaczymy smile

A ja już cię widzę tongue 
Ładna ta nasza truskaweczka smile

28,887

Jestem smile.

Na chwilę wpadam, bo się przestawiam na zasypianie przed północą. Poza tym, jak zapewne zauważyliście, rzadziej tu bywam, a to dlatego, że Beata mnie zaraziła pożytecznością wink.
Dzisiaj ugotowałam zupę szczawiową. Szczaw rośnie na łące przy szkole mamy, bo tego z naszego ogródka już nie ma sad. Ale narwałyśmy i mama część zamroziła.

No a zupkę przesłałam w słoiku przez lokatora dla mojego "kolegi", bo dzisiaj razem pracują w nocy, żeby rano ludzie mogli dostać świeży chleb.
Zupa mu bardzo smakowała i stwierdził, że po niej będzie miał długo siłę, także na bierki wink.

Oooo, i Karola zameldowała, że żyje smile. No proszę, proszę tongue.

Paweł napisał/a:

Paweł napisał/a:

Jestem jestem , ale jutro powtórka bo mam 2 kominy sad Dziś już nie zdążyłem ...

Paweł, Ty nam pisz, co chcesz, ale te zdania i tak są dwuznaczne big_smile.

Pawełku, ja tak, jak Monia, tylko w sezonie letnim mogę myśleć o zlocie, a jestem bardzo chętna i możesz być pewna, że pierwsza polecę, jak gąska za Tobą i resztą kafejki tongue.

28,888

Paweł, Ty masz fb?

Może byśmy się bliżej "poznali" tongue?
W sensie zobaczyli wirtualnie smile?

28,889

Jak gąska? Toż Ty masz być kurka! To kurnik jest, nie gęgnik.

Jaga, nie pokazuj się Pawłowi, bo będzie znowu siedział bezużytecznie i marzył o uroczych niańkach smile

Monia, przecież dzisiaj było strasznie zimno! Wprawdzie przez okno świat wyglądał ślicznie, ale jak poszliśmy na plac zabaw (z dziećmi, co by nie było smile ) to zmarzłam okropnie. Okna mam od zachodu, wiec po południu nawet wszystkie pootwierałam, ale jak słoneczko zaszło to się boję, że mi kwiatki pomarzły smile

28,890

Beata, Monia gdzie Wy żyjecie? Na Biegunie tongue?
U nas było pięknie i cieplutko, a jutro ma być 16 stopni.

Dobra, to będę kurą tongue.

Ale mnie ten Kerty zaskoczył bardzo smile.
Takiego koguta mieć i jeszcze babcią się opiekuje...;).
Wiecie, z racji mojej babci i opieki nad nią tacy faceci mają u mnie dużego plusa smile.

Nie, Paweł nie będzie siedział i marzył o niańkach, bo ja niańką nie jestem tongue.

28,891 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-10-04 23:50:28)

Dziękuję Paweł za komplement. Nie dodaję tak to zdjęć na fb oprócz tych, bo nie lubię, ale i tak to miłe słowa smile Możesz mnie zaprosić do znajomych smile

No dla mnie właśnie nie było tak zimno, ale pewnie obecność ukochanego sama w sobie tak rozgrzewa wink

28,892

No dla mnie właśnie nie było tak zimno, ale pewnie obecność ukochanego sama w sobie tak rozgrzewa wink

Jak ukochany staje na wysokości zadania i przytula, to rozgrzewa wink.
Monia, a Ty nie grasz ?

28,893

Swoją drogą nie wiedziałam, że moja pożyteczność jest zaraźliwa...
tym bardziej, ze u mnie ona się głównie w teorii przedstawia. Ale najwyraźniej u innych w czyn przechodzi smile

28,894

vinnga napisał/a:

Ale najwyraźniej u innych w czyn przechodzi smile

Szkoda, że jedynie w domu jestem człowiekiem czynu tongue.

Idę spać smile.
Dobranoc.

28,895

I ja, i ja! idę spać smile
Dobranoc smile

28,896 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-10-05 00:28:36)

Jaga Baba07 napisał/a:

Jak ukochany staje na wysokości zadania i przytula, to rozgrzewa wink.
Monia, a Ty nie grasz ?

Nie, nie grałam i nie gram teraz. Na dworze to by za zimno mimo wszystko teraz było tongue A teraz u mnie nie nocuje niestety tongue

Dobranoc dziewczyny smile Ktoś jeszcze jest może? smile Paweł, skoro mnie widziałeś, czekam na zaproszenie na fb, chętnie dodam smile

28,897

Hej wszystkim Widzę, że szykuje się jakiś zlocik smile  To ja chętnie też przyłączę się? Tylko dajcie znać kiedy i gdzie?

28,898 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-10-05 01:09:05)

tornado napisał/a:

Hej wszystkim Widzę, że szykuje się jakiś zlocik smile  To ja chętnie też przyłączę się? Tylko dajcie znać kiedy i gdzie?

Ok, tzn jeszcze nic nie ustalone, ale chęć jest. Wtedy na pewno napiszemy tu w kafejce co i jak, oficjalnie poinformujemy smile

Co słychać Aga?

Edit: Chyba nikogo już nie ma sad

Paweł, dziękuję za zaproszenie, ładne zdjęcia, młodo wyglądasz (tzn wiem, że zdjęcie z 2010, bo jest data, ale i tak młodo)super smile

dobranoc, idę spać smile

28,899

Truskaweczka  
Co słychać Aga 

Hej dzisiaj nikt nie budził?

To wtedy czekam na wiadomość. Wczoraj też miałam ciężką noc z maluszkiem,ale dajemy radę,takie są uroki dzieći.
Teraz szykuję obiadek, potem piekę placek, bo zawsze piekę na sobote i niedzielę.
Pozdrowienia dla wszystkich big_smile

28,900

Dzień dobry! big_smile

Dziewczyny, nie bijcie się o mnie big_smile Starczy mnie dla każdej z Was wink
A kogut? To wiecie... Eee... Rano pieje, żeby kury(ę) zbudzić big_smile

Co do zlotu to się piszę smile Ale gdzie i kiedy? smile

Dziś sobie przyspałem do 9:30. Burżuj ze mnie, co? big_smile

28,901

Hej, wszystkim smile.

Kerty, wiesz, my nie jesteśmy takie bitne, podzielimy się, jakby co wink.
Ale na razie nie zachodzi taka potrzeba tongue.
Praktycznie każda ma swojego koguta big_smile.

No, ja wiem, że dzisiaj będę grać wieczorem w bierki big_smile. Oj, cały dzień będę, jak na skrzydełkach fruwała po domu wink, a raczej po ogrodzie, bo dzisiejszy plan jest taki, żeby przygotować ostatecznie ogród do zimy i posadzić hiacynty.

Żegnam się z Wami, nie wiem, czy do jutra, a może do poniedziałku, czy może jeszcze dzisiaj wieczorem wpadnę sprawdzić, co tutaj słychać smile.

Na razie big_smile.

28,902

Witam sobotnio smile

Jaga Baba07 napisał/a:

No, ja wiem, że dzisiaj będę grać wieczorem w bierki big_smile. Oj, cały dzień będę, jak na skrzydełkach fruwała po domu wink

Mam nadzieję że nie wystawisz nas do wiatru i zdasz relację? tongue
Wysłałem ci fb.

Ciekawi mnie trochę kto to Marta hmm (3 wspólnych znajomych)

28,903

Witajcie weekendowo smile

Paweł jak nie masz kuli (nie tej u nogi) to jak czyścisz komin????
Nurkujesz? lol

28,904

O właśnie, jak czyścisz ten komin? Znaczy 2 kominy?
Oczy mojej wyobraźni ujrzały Pawła jak siedzi na dachu i patykiem merda w kominie big_smile

Nie budziłam, bo sama byłam słabo obudzona. Obudziły mnie 2 małe wiedźmy o 8 jak po kuchni buszowały. Nawet zamierzałam wrócić do życia, ale o 9 z łóżka wylazł R., więc ja się położyłam i zostałam tam do 11. A teraz mamy w planach ZOO.

Ojej, zazdroszczę tych całoweekendowych bierek...

Marta? Może Elnett? Tylko czy Jaga tu była jak Elnett była aktywna?

28,905

Paweł-1979 napisał/a:

Witam sobotnio smile

Jaga Baba07 napisał/a:

No, ja wiem, że dzisiaj będę grać wieczorem w bierki big_smile. Oj, cały dzień będę, jak na skrzydełkach fruwała po domu wink

Mam nadzieję że nie wystawisz nas do wiatru i zdasz relację? tongue
Wysłałem ci fb.

Ciekawi mnie trochę kto to Marta hmm (3 wspólnych znajomych)

Ja też chcę Cię poznać na fb?

28,906

vinnga napisał/a:

Oczy mojej wyobraźni ujrzały Pawła jak siedzi na dachu i patykiem merda w kominie big_smile

Ja zobaczyłam jeszcze inny obrazek lol

Pawełku zaspokój naszą ciekawość.

Ja na dach nie wyszłabym za jasną cholerę (mam spadzisty).
Zanim spadłabym to umarłabym na zawał. Mam duży lęk wysokości.

28,907 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2013-10-05 12:30:58)

luc napisał/a:
vinnga napisał/a:

Ja zobaczyłam jeszcze inny obrazek lol

Pawełku zaspokój naszą ciekawość.

Ja na dach nie wyszłabym za jasną cholerę (mam spadzisty).
Zanim spadłabym to umarłabym na zawał. Mam duży lęk wysokości.

I żeby wam było jeszcze śmieszniej tongue To mam taką cegłę na stalowej lince (zamiast kuli) cegiełką przepycham tongue
Ale z tym patykiem to po bandzie pojechałaś tongue grubo big_smile Sam się uśmiałem big_smile

28,908

Paweł-1979 napisał/a:

jeszcze śmieszniej tongue To mam taką cegłę na stalowej lince (zamiast kuli) cegiełką przepycham tongue

A ta cegła ma "klasyczny" kształt? Bo wtedy raczej dobrze komina nie wyczyścisz.

28,909

luc napisał/a:
Paweł-1979 napisał/a:

jeszcze śmieszniej tongue To mam taką cegłę na stalowej lince (zamiast kuli) cegiełką przepycham tongue

A ta cegła ma "klasyczny" kształt? Bo wtedy raczej dobrze komina nie wyczyścisz.

A jaka ma być, okrągła? tongue Oj tu chodzi o to by przetkać z najgorszej sadzy ..

Agnieszka ,wyślij mi link na maila to cię dodam na fb ..

28,910

Paweł-1979 napisał/a:

A jaka ma być, okrągła? tongue
Oj tu chodzi o to by przetkać z najgorszej sadzy ..

Różne cegły są tongue
Obawiam się, że przetkanie tylko z "najgorszej" sadzy to za mało. Nawet niewielka ilość sadzy potrafi się w kominie zapalić (przerabiałam, mimo tego, że komin był czyszczony, ale widać mało fachowo)). Tylko dlatego Cię na to uczulam.
Nie przesadzaj z ceną usług kominiarza. To jest raptem jakieś kilkadziesiąt złotych. Raz na rok warto zrobić to fachowo.

28,911 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2013-10-05 12:51:55)

Tylko że ja co roku przepycham i nie jest tak źle.. Ale faktycznie masz racje, raz można by to dokładniej wyczyścić ,ale już nie w tym roku, tym bardziej jak zacząłem..

28,912

Siema smile

Wow, widzę tu ruch przy sobocie.
Ja też mam dzisiaj wolne. Wreszcie się wyspałam, bo wstałam o 11.
I na szczęście w końcu skończyła mi się druga praca, teraz został mi jeden etat, mogę spokojnie oddychac.

Luc, sprawdz meila.
Tylko nie złośc się.

28,913

Jednak teraz sprawdziłam, co tam słychać, bo nagrywam opie (dziadkowi) płyty.

Paweł napisał/a:

Tylko że ja co roku przepycham i nie jest tak źle.

lol No jak to nie jest źle, jak tylko raz na rok tongue?
A potem sobie życzysz zdawania relacji z bierek, jak tylko raz w roku przepychasz komin tongue.
Oooo, nie, nic nie będę zdawać tongue.

28,914 Ostatnio edytowany przez luc (2013-10-05 15:29:08)

Cześć Strzałko

strzała napisał/a:

Wreszcie się wyspałam, bo wstałam o 11.

Luc, sprawdz meila.
Tylko nie złośc się.

To masz dobrze. Mój mąż nie miał dla mnie litości i obudził mnie o 9 z informacją, że jest piękna pogoda, którą trzeba wykorzystać na prace ogrodowe. A przecież wiedział, że w nocy imprezowałam. Ale i tak wstałam później smile Nie będzie mi facet mówił co i kiedy mam robić lol

Odpisałam.

28,915

Luc, mam dobrze, bo mój mąż w pracy i tylko dlatego mogłam spac dotąd, dokąd chciałam smile
Inaczej też by mnie rano zganiał, twierdząc, że trzeba ścielic już łóżko. smile
Najbardziej wkurza mnie w niedzielę rano, gdy np wyjdę do łazienki, wracam, a tu łóżko już pościelone tongue. Wtedy potrafię wejśc na piętrowe łóżko u dzieci i dalej drzemac smile

A dzisiaj nadrabiam zaległości w sprzątaniu, bo cały tydzień jakośc czułam się na wpół przytomna.
Ale już dochodzę do siebie. smile

Dzięki.

28,916

Strzałko widzę, że robimy sobie przerwę w tym samym czasie smile

strzała napisał/a:

A dzisiaj nadrabiam zaległości w sprzątaniu, bo cały tydzień jakośc czułam się na wpół przytomna.

Ja od jakiegoś czasu mam panią do sprzątania bo już nie wyrabiałam czasowo sad
Zatem chałupa ogarnięta, a ja (zgodnie z uprzejmą lol prośbą męża) pracuję w ogrodzie.
A teraz przerwa na papierosa smile

28,917

O to masz dobrze Luc tutaj niestety ja muszę byc panią do sprzątania smile
A ja też czasem nie wyrabiam sad Ale...Twoje metry nijak mają się do moich tongue Już się nie będę przyznawac smile
Dom będę miała jeszcze swój smile

Na papieroska, ok, muszę tylko wyjśc od kompa smile

Odpisałam smile

28,918

strzała napisał/a:

Dom będę miała jeszcze swój smile

Na papieroska, ok, muszę tylko wyjśc od kompa smile

Odpisałam smile

No jasne, przecież już chyba się przymierzacie?

Papierosek obowiązkowo przy kompie tongue

Ja też odpisałam.

Idę kończyć prace ogrodowe bo robi się trochę chłodno.
Na razie.

28,919 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-10-05 19:10:29)

vinnga napisał/a:

O właśnie, jak czyścisz ten komin? Znaczy 2 kominy?

Nie budziłam, bo sama byłam słabo obudzona. Obudziły mnie 2 małe wiedźmy o 8 jak po kuchni buszowały. Nawet zamierzałam wrócić do życia, ale o 9 z łóżka wylazł R., więc ja się położyłam i zostałam tam do 11. A teraz mamy w planach ZOO.

Ojej, zazdroszczę tych całoweekendowych bierek...

Marta? Może Elnett? Tylko czy Jaga tu była jak Elnett była aktywna?

Tak Marta to Elnett i z tego co pamiętam była jak Jaga chyba. No, ale na pewno jak Marzenka czekała na urodziny Kamilka, to czasem zaglądała smile Mam nadzieję, że jeszcze do nas zajrzy smile

Kerty, ze spotkaniem to propozycja, bo na razie nic ustalonego, ale na pewno ustalimy, wtedy jak każdy będzie miał możliwości i napiszemy w kafejce, każdy zatem się dowie smile No i umówimy się wtedy smile

Aga, wyślę Ci przez netkobiety mejlem link do mojego fb, jak masz ochotę to dodaj mnie smile

Ja dzisiaj nic ciekawego nie robię, Jaga miłego bierkowania smile Potem zdaj relacje koniecznie smile

Ania, to super, że się wyspałaś smile Cieszę się, bo chyba już dawno nie wysypiałaś się z tego co pisałaś.

A Twój mąż luc bez serca tongue Dobrze, że mu się nie dałaś smile

28,920

Pawle już wysłałam smile
Moniko przyjęłam cię na fb,dziękuję za zaproszenia.:)
Witam wszystkich serdecznie
    Jaki dzisiaj tłum na forum big_smile
Ja już porobione w domku, maleństwo usnęło, starszy pojechał z mężem do babci, a mamusia przy kompie

28,921

Natuptałam się po Zoo. Hipcie mi się podobały, bo akurat postanowiły się popopisywać. I goryle. One są takie ludzkie, że aż przerażające to jest...

Chyba mi nadmiar powietrza szkodzi, bo teraz tylko spać mi się chce smile

Monia, czym u Ciebie objawia się "nicciekawegonierobienie" ?

Pawła komin wyobraziłam sobie jako komin z dziurą w kształcie cegły smile

28,922

Pawle już wysłałam smile
Moniko przyjęłam cię na fb,dziękuję za zaproszenia.:)
Witam wszystkich serdecznie
    Jaki dzisiaj tłum na forum big_smile
Ja już porobione w domku, maleństwo usnęło, starszy pojechał z mężem do babci, a mamusia przy kompie

28,923

Aga, śliczny ten Twój starszy chłopak smile

28,924

Pawle-młodziutko wyglądasz całkiem inaczej wyobrażałam sobie ciebie smile
Moniko -super wyglądasz, też jesteś młodziutką osobą smile
Ciekawa jestem waszej opini na mój temat?:D
Vinnga widzę,że bardo udany miałaś dzień.
Teraz czas na kawkę i papieroska.

28,925

Kawka o tej porze? yikes Przez tydzień chyba bym nie spała smile

Opinia na Twój temat? Masz ładną buźkę i też młodo wyglądasz tongue

Posty [ 28,861 do 28,925 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 443 444 445 446 447 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024