Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 438 439 440 441 442 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 28,536 do 28,600 z 30,541 ]

28,536 Ostatnio edytowany przez Scorpii (2013-09-24 21:18:17)

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Halo Halo big_smile Dobry wieczór smile

Jakiś taki dziwny ten tydzień. Nic nie idzie po mojej myśli. Już mi przeziębienie przechodziło a tu masz! Znowu mi z nosa cieknie... Kupiłam ziarenka dla moich papużek i co ? I czuć je pleśnią ! Przecież jak wpadnę do tego zoologicznego to ich pozabijam. Tu chodzi o zdrowie moich pierzastych. A do tego wczoraj kupiłam 7 losów ... i nic nie wygrałam big_smile

Zobacz podobne tematy :

28,537

tornado napisał/a:

Pawle-jesteś z Bydgoszczy a mógłbyś mi napisać dokładnie skąd?, jeżeli możesz? pytam ,bo mam też rodzinne w Bydgoszczy.

Mogę, ale wolał bym na mail..

28,538

Scorpii napisał/a:

Witaj Olu smile Co tam u ciebie?

28,539

Scorpii napisał/a:

Hej smile Co słychać Ola?

28,540

Edytowałam posta big_smile Witam gorąco smile

28,541

Paweł-1979 napisał/a:
Anstawia napisał/a:

Sama, ale nie samotna smile Niedługo właśnie, dopiero kilka miesięcy oddycham świeżym powietrzem big_smile

Mniemam zatem że dotychczasowe było nie czyste.. To rzeczywiście, czas na głęboki wdech wink

Zainfekowane strasznie holenderskim zielskiem i różnymi dziwnymi emocjami.
Wdech i wydech, byle się nie udusić smile
A jak Paweł idzie w kuchni? Co tam naturalnego dziś upichciłeś albo co upchałeś do słoików?

Witaj Ola

28,542

Scorpii napisał/a:

Jakiś taki dziwny ten tydzień. Nic nie idzie po mojej myśli. Już mi przeziębienie przechodziło a tu masz! Znowu mi z nosa cieknie... Kupiłam ziarenka dla moich papużek i co ? I czuć je pleśnią ! Przecież jak wpadnę do tego zoologicznego to ich pozabijam. Tu chodzi o zdrowie moich pierzastych. A do tego wczoraj kupiłam 7 losów ... i nic nie wygrałam big_smile

Znam ten ból z podopiecznymi. Jeden zoologiczny jest u mnie przekreślony, bo siano dla królika było spleśniałe, a na opakowaniu karmy jakaś mała dżdżowniczka siedziała. Niby nic, tylko zalęgły mi się w kuchni mole spożywcze. Musiałam wyrzucić wszystko, ryż, makarony, mąkę, vegettę, płatki... bo wszędzie były larwy mad
Chyba się pozbyłam tego dziadostwa. Wszędzie mi teraz pachnie lawendą i wanilią smile

28,543

Ola może ty chore zatoki masz?

Z wekami na razie dałem spokój ,mam dość . A ostatnio w miarę oryginalny obiad to łopatka wiep. (kotlety) marynowane w sosie paprykowo pomidorowym z ziołami tongue

28,544 Ostatnio edytowany przez Scorpii (2013-09-24 21:33:45)

Anstawia takie zaniedbania są niedopuszczalne sad A jest coraz więcej takich sklepów eh.

Paweł Kiedyś rzeczywiście miałam problemy z zatokami. Teraz już nie tak często no ale widzisz...

Pokaże Wam coś .... smile

28,545 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2013-09-24 21:41:35)

Scorpii napisał/a:

Anstawia takie zaniedbania są niedopuszczalne sad A jest coraz więcej takich sklepów eh.

Paweł Kiedyś rzeczywiście miałam problemy z zatokami. Teraz już nie tak często no ale widzisz...

Zatoki jak raz dadzą popalić ,to już dożywotnio niestety. Ja też mam raz lepiej raz gorzej ,ale to cholerstwo nigdy nie zejdzie .. sad

28,546

Poznajcie Dżordża i Beti smile

http://www.papugi.webserwer.pl/forum/images/upload/Ola23/2013-08-07_160943_2.jpg

28,547

Ale fajowe smile i jakie czuprynki mają smile

28,548

Scorpii napisał/a:

Witamy w kafejce Dżordża i Beti smile

28,549

Paweł-1979 napisał/a:

Mogę, ale wolał bym na mail..

Ok  to pisz zapraszam.

28,550

A  Dżordż to ten zółty?

28,551

super witamy

28,552

No No dziękujemy za przywitanie. big_smile

Tak, Dżordż to ten żółciutki smile

28,553

Scorpii napisał/a:

http://www.papugi.webserwer.pl/forum/im … 0943_2.jpg

Słodkie smile
Moi bracia cioteczni co mieszkają koło Częstochowy też mają papużki smile
Co do tej karmy to koniecznie pokaż im, bo co to ma być... Powinni przyjąć, oddać pieniądze i myślę, że tak zrobią.
7 losów? Ola nie wpadnij nam w hazard smile tongue No i zdrowiej :*

28,554

Scorpii napisał/a:

Tak, Dżordż to ten żółciutki smile

Wiedziałem , jest przystojny i ma większe parcie na szkło big_smile

28,555

I od czego ja mam zacząć? smile

Fajny Dżordż i fajna Beti smile Miałam mnóstwo różniastych zwierzątek, ale ptactwa nigdy. Chyba, że kury na podwórku się liczą smile

Amanta widziałam. Wariat jakiś. W dodatku mało rozgarnięty, skoro nawet mojego imienia nie umiał na forum znaleźć. Chyba, że coś mu się pomerdało i nie na to forum wlazł. Jak się wpisze mój forumowy nick w google to sporo różnych stron wyskakuje. A ja tylko tu go mam i na forum dla reumatyków tongue Reszta więc jakieś obce, które może i Kingami są...

W zoologicznym kupiłam kiedyś karmę dla świnki, w której było bardzo dużo gąsieniczek. Ale ponieważ mole kuchenne miałam już wcześniej, więc dramatu nie było tongue

Paprykę skończyłam przetwarzać. Znaczy siedzi w słoikach i się pasteryzuje we wszelkich dużych garnkach jakie posiadam smile Aż herbatki mężczyzna nie może mi zrobić, bo wszystkie palniki zajęte...

Kurcze, Jaga bierkuje od 2 dni. A może on ją utopił?

28,556 Ostatnio edytowany przez Scorpii (2013-09-24 22:09:10)

truskaweczka19 napisał/a:
Scorpii napisał/a:

http://www.papugi.webserwer.pl/forum/im … 0943_2.jpg

Słodkie smile
Moi bracia cioteczni co mieszkają koło Częstochowy też mają papużki smile
Co do tej karmy to koniecznie pokaż im, bo co to ma być... Powinni przyjąć, oddać pieniądze i myślę, że tak zrobią.
7 losów? Ola nie wpadnij nam w hazard smile tongue No i zdrowiej :*

Ha Ha Dzięki Truskaweczko smile z tym hazardem to spokojnie, nic mi nie grozi smile kupuję tylko te za 1 zł big_smile pomijam fakt, że najwięcej wygrałam 2 zł smile

Paweł ... no pewnie, że jest przystojny hiihi. Ale czasami daje popalić. Betka z resztą też. Nauczyły się witać każdego kto wejdzie do mieszkania. Wrzeszczą jak opętane. Beti dodatkowo naśladuje mikrofalówkę jak kończy pracę. W ogóle są cudowne. Pieszczochy z nich straszne... jak je wypuszczę to zrobią 2 rundki po pokoju i przylatują się miziać smile

Cześć Vinnga big_smile

28,557

Dżordż przystojny? Napuszony jakiś... Beti ładniejsza smile

28,558

vinnga napisał/a:

Dżordż przystojny? Napuszony jakiś... Beti ładniejsza smile

Jasne, i już coś kombinuje na boku ,a ten przynajmniej frontalnie do obiektywu a napuszony bo taka jego rola lol

Buuuu,  kto mi kupi procesora na gwiazdkę ? Muszę go mieć a mnie nie stać sad sad sad
http://www.arest.pl/produkt/40000/INTEL-CORE-i7-4960X-3-60-GHz-turbo-4-00-GHz-x6-12-15-MB-130W-BOX-s-2011/wlasciwosci

28,559

Cześć Vinnga

vinnga napisał/a:

Jeszcze chyba nie zaczęli grać. A tym bardziej pod wodą lol Dopiero rozsypali bierki lol

28,560

Paweł-1979 napisał/a:

Buuuu,  kto mi kupi procesora na gwiazdkę ?

Paweł prezent gwiazdkowy za 4 tysiące??? Masz wymagania tongue

28,561

Oj, Paweł, to Ty bardzo kasiastego Mikołaja potrzebujesz big_smile

Luc, no to czemu jej nie ma? Chyba, że jednak zaczęli te bierki i tak ich wciągnęły?

28,562

luc napisał/a:

Ciekawe czym się zrewanżuje? big_smile

28,563

luc napisał/a:
Paweł-1979 napisał/a:

Buuuu,  kto mi kupi procesora na gwiazdkę ?

Oj tam oj tam ,na biednych nie trafiło lol

28,564

Haha Paweł,może Mikołaj do Ciebie przyjdzie jak zrobimy zrzutkę forumową big_smile

28,565

Hej Vinnga.
Ty też upychasz słoiki?

Paweł, 4 tys za prezent, kurcze, takiego Mikołaja bogatego znaleźć to skarb.

28,566

Scorpii napisał/a:

Haha Paweł,może Mikołaj do Ciebie przyjdzie jak zrobimy zrzutkę forumową big_smile

Tylko jak by co co to vat też zapłaćcie lol
Nie no ,tak poważnie cudo Intel wypuścił ,zesram się a będę go miał... tongue   za 5 lat sad

28,567

Hej Vinnga.   Ja też chcę takiego bogatego Mikołaja! Pawełku to może pożyczę ci pampersa od synusia? przyda ci się ha ha ha. Oczywiście to żart.

28,568

hahaha dobre z tym pampersem hahaha big_smile

Mnie już zabiera. Idę spać.
Dobranoc i do jutra!
Pa

28,569

Anstawia napisał/a:

Mnie już zabiera. Idę spać.

To faktycznie wcześnie chodzisz spać.
Dobranoc.

Ja czekam aż się małżonek telefonicznie zgłosi, bo obiecałam porozwozić jego i kumpli po męskim wieczorze przy piwie.
Jakby nie lało to może próbowałabym się jakoś wymiksować, ale przy tej pogodzie nie mam sumienia.
Zwłaszcza, że on zwykle rozwozi mnie i kumpelki po imprezach babskich.

28,570

Ja też już pożegnam się dobranoc wszystkim.

28,571

tornado napisał/a:

Ja też już pożegnam się dobranoc wszystkim.

Dobranoc wink

28,572

Paweł, za 5 lat to zapewne będziesz wzdychał do jakiegoś innego cuda smile

Anstawia, spóźniłam się z odpowiedzią (Ty naprawdę chodzisz spać o 22 yikes yikes yikes ) - ale tak, upychałam dzisiaj słoiki smile Dosłownie upychałam, bo Żaba postanowiła mi pomóc, powkładała tę paprykę, a ja potem musiałam pozapychać puste miejsca, żeby samej zalewy w szafkach nie trzymać smile

Luc, już myślałam, że jesteś zbyt poczciwa dla męskiego rodu, ale skoro małżonek też baby grzecznie rozwozi to niech będzie. No i jeszcze ten deszcz big_smile
Jak ja idę imprezować (hmmm, rzadko ostatnio - trzeba się poprawić smile ) to zwykle sama wracam. Ale jak idę z moim R. to wtedy niepisana zasada mówi, ze zawsze on jest kierowcą smile

28,573

vinnga napisał/a:

skoro małżonek też baby grzecznie rozwozi to niech będzie.

On zwykle marudzi jak musi nas porozwozić, ale to tak tylko dla zasady. Wiem, że to lubi. Zresztą sam kiedyś przyznał, że to niezła zabawa rozwozić pijane kobitki smile No, może nie pijane, tylko podpite.
Wkrótce też kilka imprez mnie czeka, więc muszę się grzecznie zrewanżować.

Na wspólne wyjścia to zawczasu ustalamy zasady kierowania. Z tym, że dla mnie nie ma problemu. Mogę nie pić. I tak prawie nie piję.

28,574 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-24 23:08:06)

vinnga napisał/a:

I od czego ja mam zacząć? smile

Fajny Dżordż i fajna Beti smile Miałam mnóstwo różniastych zwierzątek, ale ptactwa nigdy. Chyba, że kury na podwórku się liczą smile

Amanta widziałam. Wariat jakiś. W dodatku mało rozgarnięty, skoro nawet mojego imienia nie umiał na forum znaleźć. Chyba, że coś mu się pomerdało i nie na to forum wlazł. Jak się wpisze mój forumowy nick w google to sporo różnych stron wyskakuje. A ja tylko tu go mam i na forum dla reumatyków tongue Reszta więc jakieś obce, które może i Kingami są...

W zoologicznym kupiłam kiedyś karmę dla świnki, w której było bardzo dużo gąsieniczek. Ale ponieważ mole kuchenne miałam już wcześniej, więc dramatu nie było tongue

Paprykę skończyłam przetwarzać. Znaczy siedzi w słoikach i się pasteryzuje we wszelkich dużych garnkach jakie posiadam smile Aż herbatki mężczyzna nie może mi zrobić, bo wszystkie palniki zajęte...

No fajne, fajne, ale ja np myślałam, że żółta papużka to Beti tongue Taka dostojna, piękna, biała trochę odwrócona niestety.

O, co to za amant? wink Z forum?

Ja też ptactwa akurat nigdy nie miałam. W sumie to mam coś takiego, że mam jakiś lęk przed latającymi i to nie tylko chodzi o owady, ale też ptaki, tzn popatrzeć lubię, ale jak blisko to jest lęk, dlatego np jak kiedyś jakiś ptak jet ranny, to kogoś innego poprosiłam, by pomógł, bo ja sama odczuwam wtedy lęk.. i nie wiem czemu, może kiedyś pójdę do psychologa i zapytam, bo to aż ciekawe czemu tak mam i czy można to zniwelować.

No i prawidłowo, to ich początki, niech bierkuje wink Ja pamiętam pierwsze moje spotkanie z moim facetem, łaziliśmy z 8 godzin, mimo że był grudzień i już dosyć zimno tongue Jakoś nie szliśmy do kawiarenek, jakoś ta chemia między nami nas ogrzewała hehe wink

Śpij dobrze Anstawia- Aniu, dobrze pamiętam?

To widzę, że już same nocne marki zostały, czyli my tongue Powinniśmy chodzić spać "o bardziej cywilizowanych porach" big_smile

28,575

Doszłam do połowy 865 strony i muszę zdementować pogłoski o moim randkowaniu tongue. Ooo, a Beata to już zdążyła mnie utopić lol.
A więc- zmartwychwstałam i jestem big_smile.

Nie, dzisiaj nie byłam na randce, jak i na randce nie byłam wczoraj tongue.
Mam jakiś internetowstręt. Nie chce mi się w ogóle laptopa włączać.
To chyba przesilenie jesienne.

No właśnie- gdzie Yogi ? Mam go zawołać wink?

28,576 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-24 23:09:58)

Jaga Baba07 napisał/a:

Doszłam do połowy 865 strony i muszę zdementować pogłoski o moim randkowaniu tongue. Ooo, a Beata to już zdążyła mnie utopić lol.
A więc- zmartwychwstałam i jestem big_smile.

Nie, dzisiaj nie byłam na randce, jak i na randce nie byłam wczoraj tongue.
Mam jakiś internetowstręt. Nie chce mi się w ogóle laptopa włączać.
To chyba przesilenie jesienne.

No właśnie- gdzie Yogi ? Mam go zawołać wink?

Wołaj, wołaj, jasne, że tak smile

O kurcze, a byłam przekonana, że w najlepsze randkujesz smile Cieszyłam się tym faktem razem z Tobą, a tu nie big_smile Ja też średni nastrój w te przesilenie, odczuwam to, więc rozumiem, jesteś całkowicie usprawiedliwiona. Każdy ma taki dzień czy dni, że nic się nie chce.

28,577

vinnga napisał/a:

Paweł, za 5 lat to zapewne będziesz wzdychał do jakiegoś innego cuda smile

Dokładnie.. I zawsze człowiek musi być w tyle ..Ehh ,wszystko racjonalnie ważniejsze ,taki żywot.. sad
A jeszcze dziś miałem płaczliwy przez żonę dzień , mam doła że hej.. sad

28,578

vinnga napisał/a:

Ale jak idę z moim R. to wtedy niepisana zasada mówi, ze zawsze on jest kierowcą smile

Prawidłowo smile.
U mnie też będzie taka zasada big_smile.

28,579 Ostatnio edytowany przez luc (2013-09-24 23:13:52)

Paweł-1979 napisał/a:

A jeszcze dziś miałem płaczliwy przez żonę dzień , mam doła że hej.. sad

To wywal to z siebie.

Cześć Jaga
Wołaj Yogiego bo on coś, po ostatnich zawirowaniach na forum, nie chce wrócić sad

28,580

Luc, więc z Ciebie na pijackich imprezach mały pożytek tongue Z mojego R. też, dlatego to zawsze on jest kierowcą wtedy. Bo skoro wybieramy się gdzieś, gdzie w podstawowych założeniach jest alkohol to byłoby strasznym marnotrawstwem gdybym ja nie piła a on umoczył dziób w kieliszku wina (bo tak wygląda jego alkoholizowanie się smile ). Przez prawie 4 lata znajomości tylko raz widziałam go lekko wstawionego. Ojej, jaki on wtedy śmieszny jest. W ogóle nie przestaje mówić smile

Monia, lęk przed ptakami nazywa się awizofobia chyba? Podobno fobie można leczyć, ale jeśli nie jest toto specjalnie uciążliwe to po co? Gdybyś na widok ptaka uciekała z wrzaskiem do mieszkania to wtedy leczenie byłoby uzasadnione smile

28,581

O Jaga! Żyje! Hurra!

Paweł, płaczliwy dzień przez żonę? To znaczy, które z was płaczki ogarnęły?

28,582

vinnga napisał/a:

Luc, więc z Ciebie na pijackich imprezach mały pożytek tongue

Prawda smile Zdarza mi się raz na ruski rok.

Mój jak jest wstawiony to mu się program "czułość" włącza na cały regulator lol
Nieraz żartuję, że powinien codziennie pić.

28,583

Dobra, przywitam się, jak to przystało- dobry wieczór wszystkim smile.

Żyję, żyję tongue.

Zawołałam Yogiego, jak się tutaj nie zjawi do jutra, to ma u mnie przechlapane big_smile.

Paweł, Ty masz doła chyba nie przez żonę, a przez jesień tongue.

28,584 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-24 23:28:47)

vinnga napisał/a:

Luc, więc z Ciebie na pijackich imprezach mały pożytek tongue Z mojego R. też, dlatego to zawsze on jest kierowcą wtedy. Bo skoro wybieramy się gdzieś, gdzie w podstawowych założeniach jest alkohol to byłoby strasznym marnotrawstwem gdybym ja nie piła a on umoczył dziób w kieliszku wina (bo tak wygląda jego alkoholizowanie się smile ). Przez prawie 4 lata znajomości tylko raz widziałam go lekko wstawionego. Ojej, jaki on wtedy śmieszny jest. W ogóle nie przestaje mówić smile

Monia, lęk przed ptakami nazywa się awizofobia chyba? Podobno fobie można leczyć, ale jeśli nie jest toto specjalnie uciążliwe to po co? Gdybyś na widok ptaka uciekała z wrzaskiem do mieszkania to wtedy leczenie byłoby uzasadnione smile

No masz rację, nie jest to bardzo uciążliwe, najwyżej jakby bardzo blisko mnie był ptak, np przelatuje nade mną to jest jakiś lęk, ale nie ma tragedii. No albo jak kiedyś na mnie motyl usiadł też czułam lęk, mimo że one są takie piękne, to bałam się. No i najgorsze, że nie wiem czemu.. no ale lęki często są irracjonalne.

Jaga, skoro tak, to myślę, że Yogi wejdzie, na pewno nie chce mieć u Ciebie przechlapane tongue smile

Beata jaka radość, ja też się cieszę, że Jaga już jest. Zdążyłam się już stęsknić mimo że to tylko dwa dni. Chociaż.. to kwestia względna, 2 dni to może być też aż smile

Luc, mój facet podobnie. Oczywiście, na co dzień też czuły, ale czasem i małomówny itp, jak to bywa, nie wink A jak trochę się wstawi, to już sporo gada, no i co drugie słowo "Kochanie", "Skarbie" big_smile A ja też mówię, żeby tak codziennie pił jak taka czułość płynie hehe big_smile

28,585

luc napisał/a:

To wywal to z siebie.

To nie w mojej naturze wywalanie, chyba mało facetów to ma.. Ale dziś wyjątkowo mi źle.. sad
Żona pracuje już paręnaście lat jako brygadzistka w pewnym zakładzie , "czterobrygadówka "nigdy nie było jej lekko ,z uporem maniaka współtworzyła tą firmę ,ale nie o tym...
Od miesiąca obiecywali jej etat w biurze ,szkolili , pokazali jak może być Itd. Dzisiaj zadzwonili że jednak nie ,bo jedna z brygadzistek się zwolniła i na tym dziale żona musi zostać, bo nie ma komu tam być ..
Decyzja dyrektora . Kierownictwo po mimo apelów i starań rozkłada ręce, bo jest to decyzja dyrektora.. I zamiast docenienia ( w jakimkolwiek względzie) tylko obiecanka oszustwo.. sad
Ehh szkoda słów.. Rozgoryczenie i płacz.. Życie..

28,586

O kurcze, a byłam przekonana, że w najlepsze randkujesz smile Cieszyłam się tym faktem razem z Tobą, a tu nie big_smile

Monia, a ileż można randkować tongue?

Toż trzeba znaleźć umiar w tych bierkach. Bo inaczej by się znudziły.
Co nie oznacza, że bym nie pobierkowała, bo bardzo chętnie bym powróciła do tej pasjonującej gry wink.

Ale jutro za to jadę do koleżanki ze swoich studiów licencjackich, tzn. jadę z drugą koleżanką. Od zeszłego roku jedna z nich studiuje w Olsztynie, a z tą drugą mam mniejszy kontakt, bo została na biotechnologii, a ja uciekłam.
A że praktycznie przez trzy lata razem się trzymałyśmy, to nam brakuje naszego towarzystwa.

Monia napisał/a:

Beata jaka radość, ja też się cieszę, że Jaga już jest. Zdążyłam się już stęsknić mimo że to tylko dwa dni. Chociaż.. to kwestia względna, 2 dni to może być też aż smile

Bo się zaczerwienię...:)
Dobra, to od teraz będę pisać choć jedno słowo w kafejce big_smile.
To będzie cykl po tytułem- "Jedno słowo Jagi".
Tzn. jutro, gdy wstanę, napiszę słowo- musicie traktować te słowa jako swoiste "dzień dobry" z mojej strony, co byście wiedzieli, że o Was myślę wink.

W liceum i na studiach wymyśliłam cykl "Oksymoron na dziś" tongue.

28,587

Spadam , bo się obudziła i znowu chlipie sad trzeba się przytulić ,i pomóc usnąć ,tyle mogę sad
Dobranoc ..

28,588

Paweł-1979 napisał/a:

Spadam , bo się obudziła i znowu chlipie sad trzeba się przytulić ,i pomóc usnąć ,tyle mogę sad
Dobranoc ..

Pewnie, musisz ją wesprzeć...
Wiem, co to znaczy rozczarowanie...

Dobranoc.

28,589 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-24 23:51:35)

Jaga Baba07 napisał/a:

O kurcze, a byłam przekonana, że w najlepsze randkujesz smile Cieszyłam się tym faktem razem z Tobą, a tu nie big_smile

Monia, a ileż można randkować tongue?

Toż trzeba znaleźć umiar w tych bierkach. Bo inaczej by się znudziły.
Co nie oznacza, że bym nie pobierkowała, bo bardzo chętnie bym powróciła do tej pasjonującej gry wink.

Ale jutro za to jadę do koleżanki ze swoich studiów licencjackich, tzn. jadę z drugą koleżanką. Od zeszłego roku jedna z nich studiuje w Olsztynie, a z tą drugą mam mniejszy kontakt, bo została na biotechnologii, a ja uciekłam.
A że praktycznie przez trzy lata razem się trzymałyśmy, to nam brakuje naszego towarzystwa.

Monia napisał/a:

Bo się zaczerwienię...:)
Dobra, to od teraz będę pisać choć jedno słowo w kafejce big_smile.
To będzie cykl po tytułem- "Jedno słowo Jagi".
Tzn. jutro, gdy wstanę, napiszę słowo- musicie traktować te słowa jako swoiste "dzień dobry" z mojej strony, co byście wiedzieli, że o Was myślę wink.

W liceum i na studiach wymyśliłam cykl "Oksymoron na dziś" tongue.

Hehe dobre smile
To tak jak Marzenka, czasem napisze jedno zdanie, ale to i tak miło, wiadomo, że o nas pamięta, ale po prostu zalatana jest, naturalna sprawa, zwłaszcza przy małym dziecku.

Tzn tak u Was jeszcze nie bierki, ale no tak... umiar też musi być smile
A że z koleżankami ze studiów się spotkasz to super, ja też mam z kilkoma osobami ze studiów zamiar w najbliższym czasie smile

Jaga, już spać? sad Zaskoczyłaś mnie. Śpij dobrze :*

Współczuję żonie, wesprzyj, przytul, wiem, że więcej nie można zrobić, ale to zawsze coś.

28,590

Paweł, no to d*** sad Pozostaje mieć nadzieję, że nie teraz to za chwilę to przeniesienie dostanie...

Jaga, ani się waż pisać po jednym słowie! Marzenę macierzyństwo usprawiedliwia, a Ty nawet bierek dobrze nie rozsypałaś a już dezercje uskuteczniać chcesz?

I ja wymiękam. Przed północą smile
Dobranoc.

28,591

Jadę do pijaczków. Ale z rozmowy telefonicznej wynika, że jeszcze nie mają dość lol
Pewno się do nich dosiądę. Tylko jak znajdę wspólny język?

Dobranoc.
Na wypadek gdybyście już poszły spać.

28,592

Ależ gdzie tam, to  nie ja idę spać, jeszcze "Zakazane imperium" muszę obejrzeć wink.
Wciągnęłam się, a bardzo tego nie chciałam, dlatego seriale to zło...Ale ten jest naprawdę dobry.

Wiecie, jak sobie przypominam te upojne chwile, to potem śnią mi się fajne sny, bardzo przyjemne w odbiorze big_smile.

Beata, Ty się pytałaś, czy to z TYM kolegą- tak, to TEN kolega.

Przepraszam, ale jestem monotematyczna od jakiegoś czasu...:P.

28,593

vinnga napisał/a:

Jaga, ani się waż pisać po jednym słowie! Marzenę macierzyństwo usprawiedliwia, a Ty nawet bierek dobrze nie rozsypałaś a już dezercje uskuteczniać chcesz?

Ach, głupia ja, nie sprecyzowałam- rano będzie jedno słowo, a wieczorem tysiąc tongue.
Będziecie mieć dość.

Beata napisał/a:

I ja wymiękam. Przed północą smile
Dobranoc.

Ale małża z Ciebie, tzn. mięczak tongue. Dobranoc.

luc napisał/a:

Tylko jak znajdę wspólny język?

Musiałabyś tam pójść, a nie jechać, żeby znaleźć wspólny język tongue.

28,594 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-25 00:14:38)

Ja też jeszcze nie idę spać, możemy pisać smile J

a po fryzjerze byłam jeszcze dzisiaj w Rossmanie i kupiłam sobie takie zielone w tubce serum ziołowo witaminowe, takie wzmacniające Radical Farmony. Dosyć lubię tę firmę, ziołowe kosmetyki, oczywiście alkohol też jest, tu czuć go, ale i tak przyjemne smile Wiem, to taki mało ważny temat, ale może i któraś z Was kiedyś skorzysta, w końcu kobiet mamy tu wiele smile

Jaga, jak wieczorem tysiąc słów to może być smile Dużo ciekawej lektury, to mi się podoba smile big_smile

Beata, a jeszcze niedawno byłaś jednym z największych nocnych marków tu. Dobranoc wink Nie no żart, rozumiem, Ty masz wiele obowiązków, ja tak dużo nie, to i nie chce się kłaść jeszcze. Kolorowych snów smile

Znam to, w początkowej fazie można mówić i myśleć o ukochanym non stop smile Ja jak wracałam z pierwszych randek to podśpiewywałam, tańczyłam sobie.. dobry nastrój smile Oczywiście nadal jestem zadowolona po spotkaniu z moim A, ale wiadomo, że wtedy to było bardziej widoczne smile A Twój adorator też na pewno ma namiętne sny z Tobą wink

28,595

A ładnie pachnie to serum?
Ja używałam zawsze z Avonu, bo mama była konsultantką, ale od pewnego czasu nie ma czasu na Avon. A szkoda, bo to zielone serum do końcówek pięknie pachniało.

Nie no może tysiąca nie będzie tongue.

Monia napisał/a:

A Twój adorator też na pewno ma namiętne sny z Tobą wink

No nie wiem, ostatnio śniło mu się, że razem kupowaliśmy motor z silnikiem o pojemności 250 cm tongue. Nie było to za bardzo namiętne big_smile.

No ale w niedzielę raczej pokazał, że może mieć też nie tylko sny o kupowaniu pojazdów silnikowych wink.

28,596

Jaga Baba07 napisał/a:

Musiałabyś tam pójść, a nie jechać, żeby znaleźć wspólny język tongue.

Nie mogłabym bo to spory kawał drogi, przez pół miasta. No i leje.
Ale chłopaki miały już dość lol
Jeden się cudnie ululał i na moje pytanie o żonę (mieszkają na innym kontynencie, nie widzieliśmy się jakieś 3 lata), odparł, że właśnie się rozwodzi.
Kurna, kolejni sad

28,597

Nie wiem, co jest z tymi małżeństwami.
Ostatnio zauważam, że gdy pojawiają sie problemy, to najprostszą drogą jest rozwód...

Idę spać, dobranoc wszystkim smile.

28,598 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-25 01:12:33)

Jaga Baba07 napisał/a:

A ładnie pachnie to serum?
Ja używałam zawsze z Avonu, bo mama była konsultantką, ale od pewnego czasu nie ma czasu na Avon. A szkoda, bo to zielone serum do końcówek pięknie pachniało.

Nie no może tysiąca nie będzie tongue.

Monia napisał/a:

A Twój adorator też na pewno ma namiętne sny z Tobą wink

No nie wiem, ostatnio śniło mu się, że razem kupowaliśmy motor z silnikiem o pojemności 250 cm tongue. Nie było to za bardzo namiętne big_smile.

No ale w niedzielę raczej pokazał, że może mieć też nie tylko sny o kupowaniu pojazdów silnikowych wink.

Według mnie dosyć ładnie pachnie, choć widziałam też sporo opinii, że śmierdzi jak do wc.. no kwestia wc, ja lubie często takie zapachy, które dla innych kobiet są nieładne np zbyt chemiczne.

Ooo, no widzisz, niby nie, ale potem mogą być namiętne bierki na tym motorze wink No i w sumie, jak facet myśli by z Tobą kupować motor, to pewnie i ważne jest dla niego Twoje zdanie, a skoro tak, to dobrze, bo myślę, że zależy mu na Tobie wink tongue

No właśnie, czasem wydaje się to najprostszym rozwiązaniem.. no ale często naprawdę warto powalczyć o związek.

Dobranoc Jaga. Luc co teraz robisz? Ja chyba też niedługo będę do snu się szykować, a Ty?

28,599

Truskaweczko ja też powoli dryfuję w stronę sypialni smile
Pewno jeszcze porozmawiamy o tym przyjacielu mojego męża, który się rozwodzi. Byli małżeństwem 20 lat. Żal. Byli fajną parą. Pamiętam ich jeszcze ze studenckich imprez. Dawali czadu.

Żegnam się na kilka dni bo wyjeżdżam w sprawach zawodowych.

Dobranoc Truskaweczko.

28,600

Rozumiem. To faktycznie przykre patrzeć na to jak ludzie po tylu latach się rozstają, zwłaszcza, jak wydawali się fajną farą. No, ale fakt faktem, nie ma pewności jak jest w związku, to już wiedzą najlepiej tylko oni.
Daleko jedziesz w podróż służbową? Udanej podróży i do usłyszenia zatem smile
Też właśnie kładę się spać, dobranoc smile

Posty [ 28,536 do 28,600 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 438 439 440 441 442 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024