Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 429 430 431 432 433 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27,951 do 28,015 z 30,541 ]

27,951

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Paweł, dlaczego napisałeś w pewnym miejscu, że 9/10 facetów wybierze chudą dziewczynę zamiast pulchnej?
Jakoś dzisiaj jestem przewrażliwiona na uogólnienia. Bo co jeśli np. ta szczupła będzie miała brzydką buźkę a ta gruba śliczną? Jesteś pewien, że odsetek chętnych będzie taki sam? No i w końcu - przecież nikt nie zdefiniował gdzie się "grubość" zaczyna... Jeśli mówimy o nadwadze ok 20 kg to podejrzewam, że jednak ten całokształt (twarz, fryzura, ubranie) jest decydujący, nie "gruba/chuda"...

Zobacz podobne tematy :

27,952

Dzień dobry wszystkim.
Jakie plany  macie na dziś?
Jestem właśnie na szybkim lunchu i czeka mnie jeszcze 6h pracy. Wieczorem kocyk i netkafejka smile
Miłego dnia!

Też nie lubię uogólnień chyba, że pitwierdzone są statystykami. Ale lubię zadbane męskie ciała tongue

27,953

Anstawia, mój naczelny plan to się dobudzić (fizycznie nie śpię już wiele godzin, ale jakaś nietomna jestem smile ) i być pożyteczną smile

Jaką masz definicje "zadbanego męskiego ciała"?

27,954 Ostatnio edytowany przez rossanka (2013-09-18 11:17:51)

Czesc kobiety. A ja dziś mam wyjątkowo troche mniej pracy. A wg mnie zadbany mężczyzna, to taki dbający o siebie. A zwłaszcza o zęby wink

Kobiet też sie to tyczy.
I jeszcze higiena.Co z tego, kiedy ktoś się codziennie kąpie, jak ubiera po pare dni z rzędu brudne ubrania brrr.

27,955

Dzień Dobry smile
Beata, po prostu z życia ta statystyka .Na 10 moich kumpli tylko jeden wybrał by pulchną (mając wybór oczywiście)
Pamiętam nie raz z imprez ,domówek jak owe grubaski chlipały po kątach po skończonej zabawie że ZNOWU nic sad że nikt się nie zainteresował ..
W tym właśnie i między innymi przyznaje (pewnej osobie} racje że teorie teoriami a życie życiem wink   

Jak bym wiedział że taka śliczna pogoda dziś będzie ,to mym na grzyby pojechał EEhhh sad

27,956

Tak z ciekawości " pulchna" to od ilu się zaczyna? To taka pyzata, okrąglejsza, czy taka troche grubawa, czy już bardzo otyła?Powiedzmy 165 cm wzrostu, to od ilu kg jest pulchność?

27,957

rossanka napisał/a:

Tak z ciekawości " pulchna" to od ilu się zaczyna? To taka pyzata, okrąglejsza, czy taka troche grubawa, czy już bardzo otyła?Powiedzmy 165 cm wzrostu, to od ilu kg jest pulchność?

Oj czepiata się tongue przecież wiadomo o co chodzi.. Gołym przecież okiem widać "dysproporcje"...

27,958 Ostatnio edytowany przez rossanka (2013-09-18 11:50:15)

Paweł-1979 napisał/a:
rossanka napisał/a:

Oj czepiata się tongue przecież wiadomo o co chodzi.. Gołym przecież okiem widać "dysproporcje"...

No tak, ale mówie przecież, ze można być troche okrąglejszym, albo całkiem grubym. No i gdzie ta granica?
A z resztą w drugą stronę też to działa.Można być szczupłym , ale też i za chudym, co też nie jest fajne.

27,959

rossanka napisał/a:

No tak, ale mówie przecież, ze można być troche okrąglejszym, albo całkiem grubym. No i gdzie ta granica?

lol Ale granica odnośnie czego ? Bo sie pogubiłem Rossanko hmm

27,960

Paweł-1979 napisał/a:
rossanka napisał/a:

lol Ale granica odnośnie czego ? Bo sie pogubiłem Rossanko hmm

Granica między bycia okrąglejszym, kiedy to babka jest "W sobie", mówi się o takich, że sa "solidnie zbudowane"ale nie grube,
a taką osoba, na której widok od razu facet (czy babka) powie"o, ale gruba.

27,961

Paweł, ale ja się pod to pytanie podpinam - gdzie jest granica grubości? Owszem, przy osobach otyłych (powiedzmy, że BMI powyżej 35) widać, że "z definicji" możemy uznać je za grube. Ale ja mam np. BMI 27 i nie wiem czy mam się czuć gruba i bez powodzenia czy jeszcze nie smile

I dochodzi jeszcze to, o czym pisałam. Są grubsze dziewczyny o ślicznych twarzach, z proporcjonalnie rozłożona nadwagą i są też szczupłe o brzydkich twarzach i sprawiające wrażenie nieatrakcyjnych. Nie jestem przekonana czy w takim przypadku też niemal każdy facet wybrałby tę szczupłą paskudę...

27,962 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2013-09-18 12:08:09)

To pewnie każdy facet inaczej rozpatruje ,tu nie ma myślę stałej definicji..
Dla mnie gruba to taka która nie mieści się na standardowych siedzeniach.Ma problemy w codziennych czynnościach,itd..
Ale wiem wiem, wy często macie na tym punkcie "schize" 3,4 kilo więcej i panika lol
To sobie wygooglowałem te BMI 27 i na moje oczywiście w ogóle nie można tu mówić o otyłości, kobiece proporcje są zachowane

27,963 Ostatnio edytowany przez rossanka (2013-09-18 12:09:49)

W drugą stronę też pogadajmy.Kiedy kobieta jest szczupła, a kiedy "za chuda".Bycie posądzanym o anoreksję, albo  o jakieś głodówki też nie jest miłe.
Trafia człowieka, jak któras ze znajomych  wyskoczy z tekstem;o znowu schudłaś!albo czy ty jadasz coś w ogóle?
A ja tak zawsze mam że ze stresu chudnę i nie są przyjemne takie komentarze hmm

Włśnie sprawdziłam.BMI 19.7. Mieszcze sie w normie.Niech mi jeszcze ktoś o mojej wadze powie yikes

27,964 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2013-09-18 12:19:52)

Ale w ogóle o czym tu rozmowa ,przecież to można obrócić w drugą stronę .z szeregu przystojniaków,fajnych CIACH ,wybrały byście Grubaska? Bo morducha sympatyczna?

27,965

Paweł-1979 napisał/a:

Ale w ogóle o czym tu rozmowa ,przecież to można obrócić w drugą stronę .z szeregu przystojniaków,fajnych CIACH ,wybrały byście Grubaska? Bo morducha sympatyczna?

No Pawełku, kulą w płot tongue
Nie wybrałabym nigdy żadnego faceta bez poznania (chociażby króciutkiego) co ma fajnego poza wyglądem smile No nie ma sensu nawet rozpatrywać szeregu nieznanych mi facetów, z którym mam wybrać tylko po wyglądzie. Bywało tak, że podobały mi się niesamowite paskudy (takie obiektywne paskudy, zresztą sama przed pierwszą rozmową uważałam ich za brzydali), ale po krótkiej wymianie zdań przekonywałam się, że brzydal rozkłada IQ albo poczuciem humoru i już robił się prześliczny w moich oczach. Dodatkowo urody faceta nie mierzę ilością kilogramów. Nie podobają mi się "sympatyczne morduchy". Podobają mi się męskie pyski, takie samcze tongue A to akurat samiec może mieć ważąc 70 jak i 130 kg (tu też kwestia wzrostu gra rolę) smile
Grubasem pewnie mógłby być, odstrasza mnie jedynie chorobliwa otyłość. Kojarzy mi się z chorobą i brakiem sprawności, jak też z zaburzoną równowagą hormonalną (co jakoś mi automatycznie wrzuca do głowy "zniewieściałość"). Tylko taki facet raczej nie ma szans, żeby pociągać mnie seksualnie. Ale może też tylko dlatego, że dotychczas miałam do czynienia z takimi bardzo otyłymi, którzy nie mieli ani tego IQ ani poczucia humoru?

27,966

Rossanko, dla mnie "chuda" to każda chudsza ode mnie smile Tak jak moja bardzo wysoka przyjaciółka nie potrafi powiedzieć czy ktoś ma ok. 175cm czy 160 - bo dla niej ten ktoś jest po prostu niski smile

Twoja wypowiedź (wcześniej też jakąś w podobnym tonie widziałam) nasunęła mi refleksję, że powinnam bardziej pilnować mojego jęzora. Żeby komuś przypadkiem przykrości nie sprawić. Zdarza mi powiedzieć szczupłej koleżance "znowu schudłaś". Bo...wg mnie to jest komplement. Sama się wiecznie odchudzam (no tak dla picu, ale jednak tongue ), mam w swoim otoczeniu kilka koleżanek narzekających na prawdziwą lub wyimaginowaną grubość i dla mnie stwierdzenie, że się schudło jest komplementem! Jakoś do tej pory nie mieściło mi się w móżdżku, że jakaś kobieta może poczuć się urażona stwierdzeniem, że schudła, więc radośnie szafowałam "komplementami" smile

27,967

vinnga napisał/a:

(no tak dla picu, ale jednak tongue ),

lol lol
Skąd ja to znam tongue Moja frytek nie bo za tłuste, ale litr pepsi wczoraj opendzlowała big_smile
Oj kobitki kobitki wink

27,968

Witajcie smile
A to się kafejka rozrasta. I dobrze, tylko żeby się nie pogubić.

vinnga napisał/a:

Jakoś dzisiaj jestem przewrażliwiona na uogólnienia.

Tylko dziś i dlaczego akurat dziś? tongue

27,969 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2013-09-18 13:13:27)

vinnga napisał/a:

Nie wybrałabym nigdy żadnego faceta bez poznania (chociażby króciutkiego) co ma fajnego

Oczywiście że na wybór  partnera może składać się wiele czynników Ale nie o to chodzi..
Jakie szanse miałby grubasek na zwrócenie twojej uwagi np. Na imprezie biorąc pod uwagę że nikt nie chce go z tobą poznać ,jest obcy i w śród mega przystojniaków . Zerowe, bo jest przezroczysty wink
I mów mi co chcesz tongue

Cześć Lucyna smile

27,970

vinnga napisał/a:

Rossanko, dla mnie "chuda" to każda chudsza ode mnie smile Tak jak moja bardzo wysoka przyjaciółka nie potrafi powiedzieć czy ktoś ma ok. 175cm czy 160 - bo dla niej ten ktoś jest po prostu niski smile

Twoja wypowiedź (wcześniej też jakąś w podobnym tonie widziałam) nasunęła mi refleksję, że powinnam bardziej pilnować mojego jęzora. Żeby komuś przypadkiem przykrości nie sprawić. Zdarza mi powiedzieć szczupłej koleżance "znowu schudłaś". Bo...wg mnie to jest komplement. Sama się wiecznie odchudzam (no tak dla picu, ale jednak tongue ), mam w swoim otoczeniu kilka koleżanek narzekających na prawdziwą lub wyimaginowaną grubość i dla mnie stwierdzenie, że się schudło jest komplementem! Jakoś do tej pory nie mieściło mi się w móżdżku, że jakaś kobieta może poczuć się urażona stwierdzeniem, że schudła, więc radośnie szafowałam "komplementami" smile

Spoko,rozumiem. :-) 

Ale wiesz, co innego jakby się usłyszało cos w stylu "o ,schudlas,dobrze wygladasz,albo o jak ładnie zeszczuplalas,dobrze ci w tej sukience itd.Ale jak się właśnie slyszy cos. w stylu;o boże jak ty wygladasz,jak wieszak,ale masz nóżki cienkie, cos jesz wogole? To juz niefajnie.Ostatnio znajoma mnie tak skomplementowała. Juz miałam jej odpalic,ze ona akurat przytyla,ale pomyślałem sobie ze po co.Ech.Ale nic to.To nie SA tak naprawdę problemy.

27,971

Paweł, oj znam taką dietę, znam big_smile
Chociaż ja stosuję tez inną: wsuwam wszystko, potem stwierdzam, że spodnie mi się pokurczyły i nie będę nic jadła. Potem spodnie robią się dobre, więc znowu zamieniam się w odkurzacz smile

Luc, uogólnień i stereotypów zazwyczaj nie lubię. Czasem jednak, konkretnie na forum, jest jakaś taka kumulacja wszelkiego rodzaju absurdalnego czepialstwa, wzajemnych oskarżeń i głupot, które mózg lasują. Wtedy robi mi się niesmak i przewrażliwienie na wszystko smile

27,972

Paweł-1979 napisał/a:

Oczywiście że na wybór  partnera może składać się wiele czynników Ale nie o to chodzi..
Jakie szanse miałby grubasek na zwrócenie twojej uwagi np. Na imprezie biorąc pod uwagę że nikt nie chce go z tobą poznać ,jest obcy i w śród mega przystojniaków . Zerowe, bo jest przezroczysty wink
I mów mi co chcesz tongue
smile

A ja wole taki ch trochę grubszych,z brzuszkiem niż takich chudziutkich (pomijam tu charakter).Ale kiedyś oszalamam na punkcie takiego niewiele ode mnie wyższego,chudego i wylysialego.Ale miał osobowość,ze powalił mnie na kolana.Wybrał inna niestety.
Tak ze dla mnie grubszy może być,ale tak z nadwaga powiedzmy do 15 -20 kg.Bo jak ktoś wazylby z 200 kg to juz fajne nie jest.A dodatkowo martwilabym się o jego zdrowie.
Z fizycznosci dla mnie najważniejsze,aby miał zęby ,a nie chodził z takimi kasownikami i był czysty. :-)

27,973

Witam.Można do Was dołączyć?czy to grono już jest zamknięte

27,974

Rossanko, ale jeśli następnym razem usłyszysz, że masz chude nóżki to weź chociaż rozważ możliwość, że to był komplement smile Szczególnie od osoby, która się wiecznie odchudza i z natury nie jest małpą smile

27,975

vinnga napisał/a:

potem stwierdzam, że spodnie mi się pokurczyły

lol Bo to takie cholera Chińskie teraz robią i się po praniu kurczą lol lol

27,976

vinnga napisał/a:

Luc, uogólnień i stereotypów zazwyczaj nie lubię.

Ja też nie lubię, ale nikt od nich nie jest wolny. Nawet jeśli temu zaprzecza, to w każdym jakiś tkwi tongue
Inną natomiast rzeczą jest zdawać sobie z tego sprawę i walczyć, choćby na własny użytek.

A do Krakowa się w najbliższym czasie nie wybierasz?
Mój spadkobierca jutro przenosi się do Warszawy sad

Dziewczyny pisały o zębach. Też zwracam na to uwagę u mężczyzn. I jeszcze na dłonie...

27,977

vinnga napisał/a:

Rossanko, ale jeśli następnym razem usłyszysz, że masz chude nóżki to weź chociaż rozważ możliwość, że to był komplement smile Szczególnie od osoby, która się wiecznie odchudza i z natury nie jest małpą smile

Tak zrobię.Ale akurat ta osoba o której pisze chyba z wielkiej przyjaźni tego niemowila.Kolejne jej ulubione pytanie to:kiedy twój ślub,albo kiedy będziesz mieć dzidziusia.
To mój ulubiony zestaw.Dlatego pozostaje w gronie znajomych a nie przyjaciół.

27,978 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2013-09-18 13:32:37)

marekw napisał/a:

Witam.Można do Was dołączyć?czy to grono już jest zamknięte

Witaj Marek ,zamknięte to jest tylko piwo które czeka na mnie do wieczorka w lodówce tongue
Widzę że z grona "Puchatków" Pochodzisz? smile

27,979

Paweł Marekw już zbanowany lol

27,980

Luc, więc ja walczę, walczę, walczę na własny użytek. Świata też big_smile

W najbliższej przyszłości się nie wybieram do Twojego pięknego miasta. Mój braciszek natomiast zaczyna tam studia smile

Ciekawe jakie będą wrażenia spadkobiercy smile

27,981 Ostatnio edytowany przez luc (2013-09-18 14:17:27)

vinnga napisał/a:

W najbliższej przyszłości się nie wybieram do Twojego pięknego miasta. Mój braciszek natomiast zaczyna tam studia smile

Ciekawe jakie będą wrażenia spadkobiercy smile

Szkoda, bo myślałam, że mogłybyśmy się kiedyś spotkać.
A co brat będzie studiował, jeśli wolno zapytać?

Też jestem ciekawa jakie synuś będzie miał wrażenia. I o mieście i o samych studiach.
Na razie powiedział, że już Warszawę dobrze zna i już chciał samochód ode mnie pożyczać na wyjazd.
Ja nie mogę, jakie te dzieci są przemądrzałe lol

27,982

Studia,kiedy to było.Bardzo Milo wspominał tamten czas w przeciwieństwie do liceum,które było jakims koszmarem.

27,983

Luc, po dwóch miesiącach spędzonych w połowie w Krakowie, kiedy nie mam w planach kolejnych wyjazdów, Ty mi mówisz, że mogłybyśmy się spotkać? big_smile
Ja spotkań nie proponuję, wydaje mi się, że każdy ceni swoją anonimowość niż ja.
Inną sprawą jest to, że z Truskawą się już kilka miesięcy umawiam bez skutku (moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina). Może za blisko mamy do siebie smile

Brat będzie studiował filologię angielską. Historia ciekawa o tyle, że braciszek kilka lat temu rozpoczął studia w Warszawie. W momencie zniesienia obowiązkowej służby wojskowej - rzucił po semestrze. Od 2 lat prowadza się ze studentką dwóch kierunków na UJ i chyba mu na ambicję wlazła tongue

27,984

vinnga napisał/a:

Ja spotkań nie proponuję, wydaje mi się, że każdy ceni swoją anonimowość niż ja. 

Brat będzie studiował filologię angielską. Historia ciekawa o tyle, że braciszek kilka lat temu rozpoczął studia w Warszawie. W momencie zniesienia obowiązkowej służby wojskowej - rzucił po semestrze. Od 2 lat prowadza się ze studentką dwóch kierunków na UJ i chyba mu na ambicję wlazła tongue

1. W internecie - tak.
W realu lubię poznawać nowych ludzi.
Ale, OK smile

2.No i proszę, jak to kobieta potrafi zmobilizować faceta lol

27,985

vinnga napisał/a:

No, ale nie mogę się powstrzymać.
Czemu nielot???
Dlaczego nie jakiś sokół, orzeł czy chociażby jastrżabek tylko coś, co mi się ze strusiem z grubym kuprem kojarzy?

Geneza jest bardzo prosta wink Wcześnie wziąłem ślub, teraz żona, 3 dzieci, z zasady jestem monogamistą, na każde zaproszenie na impreze odpowiadam "nie" tongue i jakoś przylgnęło do mnie "nielot", bo grzecznie na jednym kwiatku siedzę tongue

27,986

Zaraz mnie szlak trafi.. yikes http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?pid=1686510#p1686510
Beata (pewnie pamiętasz dla czego) sad

27,987

vinnga napisał/a:

Anstawia, mój naczelny plan to się dobudzić (fizycznie nie śpię już wiele godzin, ale jakaś nietomna jestem smile ) i być pożyteczną smile

Jaką masz definicje "zadbanego męskiego ciała"?

Ja wstaję codziennie, oprócz weekendów, o 5:15, bo na 6tą idę do pracy.

Podoba mi się ciało mężczyzny aktywnego fizycznie. I nie mam na myśli koksa z siłowni, ale np takiego, który uprawia wspinaczkę górską. Umięśnione ramiona, nogi. Nie przeszkadza mi trzydniowy zarost i artystyczny nieład na głowie. Nie musi pachnieć, ale nie może śmierdzieć.

27,988

Anstawia, a taki leciuteniuńkie zaokrąglenie piwne? bo nie wiem czy mogę się czuć atrakcyjnie tongue

27,989

nielot napisał/a:
vinnga napisał/a:

Czemu nielot???
Dlaczego nie jakiś sokół, orzeł czy chociażby jastrżabek tylko coś, co mi się ze strusiem z grubym kuprem kojarzy?

Geneza jest bardzo prosta wink Wcześnie wziąłem ślub, teraz żona, 3 dzieci, z zasady jestem monogamistą, na każde zaproszenie na impreze odpowiadam "nie" tongue i jakoś przylgnęło do mnie "nielot", bo grzecznie na jednym kwiatku siedzę tongue

Wszystko fajnie nielot ale ty masz dopiero 26 lat ,obyś wytrwał w postanowieniu wink i nie pofrunął ..
3 dzieci,oj to szybko musiałeś wydorośleć ...

27,990

Hehe sama mam leciusieńką oponkę, więc wiesz tongue poza tym, ja napisałam co mi się podoba, ale to nie oznacza, że z chudzielcami czy grubasami nie gadam. W codziennych kontaktach nie ma to dla mnie żadnego znaczenia.

27,991

ja za zarost wylatuję za drzwi wink a już na pewno z łóżka tongue

27,992

Paweł-1979 napisał/a:
nielot napisał/a:
vinnga napisał/a:

Czemu nielot???

Wszystko fajnie nielot ale ty masz dopiero 26 lat ,obyś wytrwał w postanowieniu wink i nie pofrunął ..
3 dzieci,oj to szybko musiałeś wydorośleć ...

grunt to dobra kobieta, która trzyma w ryzach wink By nie napisać brzydko, odwala za mnie całą robotę, a ja chodzę jak w zegarku wink)))

27,993

Paweł-1979 napisał/a:

Zaraz mnie szlak trafi.. yikes http://www.netkobiety.pl/viewtopic.php?pid=1686510#p1686510
Beata (pewnie pamiętasz dla czego) sad

Mam pytanie kim jest w końcu Beata?

27,994

Paweł, niestety nie wiem dlaczego Cię ten szlag czy cośtam trafia w tym wątku...

Nielot, strasznie podoba mi się geneza Twojego nicka tongue

Anstawia, żebym się wyrobiła od 5.15 do 6.00 to musiałabym pracować obok swojego łóżka. Ewentualnie w nim smile

Możecie wierzyć lub nie, ale nie jestem w stanie opisać fizycznych cech mojego ideału faceta. Nie ma takich. Zresztą ja zawsze lubiłam różnorodność tongue

27,995

vinnga napisał/a:

Możecie wierzyć lub nie, ale nie jestem w stanie opisać fizycznych cech mojego ideału faceta. Nie ma takich. Zresztą ja zawsze lubiłam różnorodność tongue

czyli najlepiej jak jest chudy i gruby, łysy z włosami za łopatki i koniecznie ma bezzębny uśmiech z pokazywaniem kłów tongue

27,996

vinnga napisał/a:

Paweł, niestety nie wiem dlaczego Cię ten szlag czy cośtam trafia w tym wątku...

Vingo /Beato a nie pamiętasz jak trafiłem na to forum? Ale spoko ,nie będę odgrzebywał ..Nie było tematu tongue

Anstawia a jak by był  grubasek ,ale pięknie mówił ,recytował i w ogóle ,to miał by u ciebie  szansę ?

27,997

nielot napisał/a:

czyli najlepiej jak jest chudy i gruby, łysy z włosami za łopatki i koniecznie ma bezzębny uśmiech z pokazywaniem kłów tongue

Niezłe smile

Krótko jestem monogamistką, ale czy nawet w monogamicznym związku nie mogą podobać mi się wizualnie inne osobniki płci męskiej?

Paweł, teraz to coś mi się mgliście przypomina smile I mam dylemat czy pogrzebać, czy uznać, że faktycznie nie było tematu smile

27,998

Po pierwsze, faceta narazie nie szukam, nie chcę.
Po drugie, nie liczą się słowa a czyny smile

Vinnga, ja mam 5 min do pracy a i tak wychodzę w biegu za 5 szósta.

27,999

O co chodzi z tym pięknym recytowaniem przez grubaska?
U mnie recytowanie odpada. Szybciej bym wykopała za mówienie mi wierszy niż za cokolwiek innego. Brrr, jak mi się to z tandetną romantycznością kojarzy smile

Anstawia, w Twojej sytuacji pewnie wychodziłabym w biegu 6.15 smile Palisz? Bo ja muszę rano 2 machnąć, bez względu na to jak mało mam czasu smile

28,000

Beata Poprosiłem wtedy administrację żeby go usunęła,więc go nie znajdziesz.Nawet z Googlami rozmawiałem i usunęli archiwizację  wink
Ale jak sobie przypominasz to spoko,to rozumiesz pewnie moje wzburzenie tym bardziej po takich bzdurnych postach co po niektórych..

28,001

Pawełku, ja nie muszę grzebać na forum. Wystarczy pogrzebać w pamięci smile Tylko pytanie czy rozmawiałeś o tym ze mną wtedy poza forum. Bo jeśli to były Twoje początki (moje też) to mogłam nie zwrócić uwagi na Twoją historię gdzieś na forum. Zwyczajnie mogła mnie nie interesować, bo przecież byłeś dla mnie tylko jednym z wielu użytkowników na jakimś dziwnym forum, na którym się dopiero pojawiłam smile

28,002

vinnga napisał/a:

Krótko jestem monogamistką, ale czy nawet w monogamicznym związku nie mogą podobać mi się wizualnie inne osobniki płci męskiej?

To tak jakby wymagać od faceta, żeby nie patrzył na kobiety i nie miał swojego idealnego typu wink

28,003

Beata ,ja już byłem w kafejce jak o tym gadaliśmy ,nawet przez gg wink Ale pamiętam że Marzena i różyczka były wtajemniczone najbardziej, zresztą Róża mnie wtedy ściągnęła do naszej kafejki..
Ale spoko ,było minęło ,tylko czasem ręce mi opadywują jak widzę takie doradztwo .. sad

28,004

nielot napisał/a:

To tak jakby wymagać od faceta, żeby nie patrzył na kobiety i nie miał swojego idealnego typu wink

Toteż ja od faceta tego nie wymagam smile

Paweł, nie mogłeś mnie za bardzo wtajemniczyć, bo bym pamiętała. Możliwe, że coś wspomniałeś, bo jednak mi się cosik kołacze po głowie. Jednak sporo pamiętam z tych naszych dawnych pogawędek na gg, ale tego nie bardzo.

28,005

vinnga napisał/a:
nielot napisał/a:

Toteż ja od faceta tego nie wymagam smile

I to właśnie jest normalne wink))

28,006 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-18 17:09:24)

Nielot, to faktycznie szybko się ustatkowałeś. Ja mam podobnie, bo też zdecydowana monogamistka i jeśli finanse by na to pozwalały, to pewnie też bym była już mężatką i miała dziecko smile No bo mentalnie gotowa to się jak najbardziej już czuję. Jako 15 latka miałam już chłopaka, poważnie go traktowałam, niestety on jak się okazało nie. Bardzo konkretnie piszesz i widać czego chcesz, to bardzo dobrze.

Co więcej u Was? smile

28,007

EEhhhh po co ja łażę po tych tematach, tylko ciśnienie sobie podnoszę..

A nowi jak tam ? prócz nielota wszyscy śpią? opuszczacie się tongue

28,008

truskaweczka19 napisał/a:

Nielot, to faktycznie szybko się ustatkowałeś. Ja mam podobnie, bo też zdecydowana monogamistka i jeśli finanse by na to pozwalały, to pewnie też bym była już mężatką i miała dziecko smile No bo mentalnie gotowa to się jak najbardziej już czuję.

małżeństwo nie ogranicza wolności tongue Jestem taką samą jednostką, tylko z biżuterią wink

Paweł-1979 tak piszesz... u mnie ciśnienie leci na łeb na szyję, latam po tematach i nic ehh chyba pora na kawę wink

28,009

Monia twój się już oświadczył? Macie już datę?
Sorki jak mówiłaś już, pewnie mi umkło hmm

28,010

nielot napisał/a:

Paweł-1979 tak piszesz... u mnie ciśnienie leci na łeb na szyję, latam po tematach i nic ehh chyba pora na kawę wink

Oj nie chciał byś żeby ci ktoś na odcisk nadepnął wink lepiej sobie podnosić kawą ciśnienie wink

28,011

Paweł-1979 napisał/a:
nielot napisał/a:

Oj nie chciał byś żeby ci ktoś na odcisk nadepnął wink lepiej sobie podnosić kawą ciśnienie wink

W tym mój problem, ja nie mam odcisków neutral nic, a nic.

28,012 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-18 17:46:59)

Paweł-1979 napisał/a:

Monia twój się już oświadczył? Macie już datę?
Sorki jak mówiłaś już, pewnie mi umkło hmm

Nie, nie mamy jeszcze zaręczyn. Chodzi mi tylko o to, że gdyby były już warunki finansowe itp, to też byśmy już mieszkali razem, ślub też i dziecko. No, ale jeszcze nas nie stać.

Tak, wiem, że małżeństwo nie ogranicza wolności. Przecież nie o to chodzi smile

28,013

"międy ustami, a brzegiem pucharu" wink

czasem warto poczekać

28,014

vinnga napisał/a:

O co chodzi z tym pięknym recytowaniem przez grubaska?
U mnie recytowanie odpada. Szybciej bym wykopała za mówienie mi wierszy niż za cokolwiek innego. Brrr, jak mi się to z tandetną romantycznością kojarzy smile

Anstawia, w Twojej sytuacji pewnie wychodziłabym w biegu 6.15 smile Palisz? Bo ja muszę rano 2 machnąć, bez względu na to jak mało mam czasu smile

Też nie lubię wylewnego romantyzmu.
Nie palę. Piję kawę. Muszę, bo lubię wink

28,015

a da się coś zrobić z ta moją tajemnicza lady pod nickiem? czy gdzieś pominąłem jakieś ustawienia? tongue

Posty [ 27,951 do 28,015 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 429 430 431 432 433 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024