Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 428 429 430 431 432 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27,886 do 27,950 z 30,541 ]

27,886

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)
Scorpii napisał/a:

Nielotku ... nie bój nic big_smile

już mnie coś nos swędzi wink i chyba pora iść do wyrka wink

Zobacz podobne tematy :

27,887

Dobry wieczór.   smile

27,888

Witajcie mili co słychać?  U nas pogoda brzydka leje, wieje ,ziąb okropny.

27,889

dobry wieczór smile
my się już tak przelotnie, pomiędzy kinem a podróżami, poznałyśmy rossanko, prawda wink

27,890 Ostatnio edytowany przez rossanka (2013-09-17 21:36:50)

tornado napisał/a:

10 stopni za oknem i zimno.Aż się musiałam najeść wink To się rozgrzałam.

ANSTAWIA--tak! Nawet teraz coś tam w podróżach skrobnełam .

27,891 Ostatnio edytowany przez Anstawia (2013-09-17 21:45:49)

U mnie też zimno. Ciągle pada już od chyba 3 tygodni. Ale rano niebo jest niesamowite.
[url]http://img819.imageshack.us/img819/3781/f48f.jpg[/url][/url]

27,892

Ja akurat delektuję się kawą. Skąd jesteście dziewczyny?  Ja jestem z okolic Bydgoszczy.

27,893 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2013-09-17 21:49:50)

tornado napisał/a:

Tornado witaj , opowiesz nam coś o sobie?
Aaa, widzę że już byłaś ,spoko mnie nie było..  wink

27,894

Anstawia--no no, ale chmury. Hej Tornado, ja mam w Bydgoszczy dalszą rodzinę .Nawet raz tam byłam.Pamiętam starówkę, jakis kanał( bydgoski??) i wiszącą nad nim rzexbę mężczyzny.

27,895

rossanka, nie wiem czy to zdjęcie z sensem, ale pstryknęłam dziś rano wink

27,896

Anstawia napisał/a:

rossanka, nie wiem czy to zdjęcie z sensem, ale pstryknęłam dziś rano wink

Zależy coś chciała sfotografować.Jak mniemam chmurzaste niebo? wink
To się udało. wink

27,897 Ostatnio edytowany przez Paweł-1979 (2013-09-17 22:01:34)

rossanka napisał/a:

Anstawia--no no, ale chmury. Hej Tornado, ja mam w Bydgoszczy dalszą rodzinę .Nawet raz tam byłam.Pamiętam starówkę, jakis kanał( bydgoski??) i wiszącą nad nim rzexbę mężczyzny.

A durnowata ta rzeźba .. Ehhh pasuje jak świni siodło..
I co to ma być?
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/c4/Przechodz%C4%85cy_przez_rzek%C4%99_zmierzch.jpg/200px-Przechodz%C4%85cy_przez_rzek%C4%99_zmierzch.jpg
Zmarnowane pieniądze podatników sad

27,898 Ostatnio edytowany przez rossanka (2013-09-17 22:04:31)

Paweł-1979 napisał/a:

A durnowata ta rzeźba .. Ehhh pasuje jak świni siodło..

A własciwie to co on ma przedstawiać?
Aha , a za nim jakies spichlerze były czy co?Już dobrze nie pamiętam.

OOO, własnie taka jak na zdjęciu! Ale widzisz, jakoś mi utkwiła w pamięci.

27,899

Tak byłam wcześniej. Piękny ten widok. Przepraszam wszystkich, że w ten sposób piszę, ale dopiero od nie dawna jestem na forum i uczę się. Tak zgadza się wszystko Bydgoszcz to piękne miasto ,wiele można pozwiedzać. Jak już pisałam mam na imię Aga, mam 34 lata ,dwóch synków,7 letniego i 8 miesięcznego, lubię poznawać ludzi, lubię pomagać innym.

27,900

" Rzeźbę nawiązuje się powszechnie do bydgoskiego posagu ?Łuczniczki?. Młody mężczyzna reprezentuje adoratora pięknej ?Łuczniczki?, który przenosi strzałę wypuszczoną przez spiżową piękność na drugi brzeg rzek Proooszę cię ,absurdów w naszym kraju nie brakuje wink
spichlerze owszem, dalej są ,zaraz po prawej stronie tego czegoś wink

27,901

Paweł-1979 napisał/a:

" [i]Rzeźbę nawiązuje się powszechnie do bydgoskiego posagu ?Łuczniczki?. Młody mężczyzna reprezentuje adoratora pięknej ?Łuczniczki?, który przenosi strzałę wypuszczoną przez spiżową piękność na drugi brzeg rzek

Tak jakoś romantycznie? wink

27,902

Nigdy nie widziałam na żywo, ale na zdjęciu ten adorator niczego sobie tongue

27,903

Oooo yikes

Toż ja teraz nie mogę znaleźć starych bywalców smile

Hej, stare bywalce, dlaczego robicie ze mnie wampira? Z wampira mam tylko tyle, że lubię świeżą krew smile
Więc witam nowe duszyczki tongue

Padam na dziób, więc zapomniałam już o czym pisaliście na poprzednich stronach. Odniosę się tylko do Bydgoszczy. Byłam raz nocą na Starym Mieście (nie wiem czy to prawidłowa nazwa). Zdziwiłam się. Bo w tych okolicach króluje Toruń. Bydgoszcz pod względem zabytków i ogólnie turystyki jest zupełnie pomijana. Żyłam w przekonaniu, że Bydgoszcz to jakiś nowy twór pozbawiony jakichkolwiek pamiątek przeszłości. No i się zdziwiłam. To Stare Miasto czy coś w tym stylu jest śliczne.

No, ale nie mogę się powstrzymać.
Czemu nielot???
Dlaczego nie jakiś sokół, orzeł czy chociażby jastrżabek tylko coś, co mi się ze strusiem z grubym kuprem kojarzy?

27,904

vinnga napisał/a:

Oooo yikes

Toż ja teraz nie mogę znaleźć starych bywalców smile

Hej, stare bywalce, dlaczego robicie ze mnie wampira? Z wampira mam tylko tyle, że lubię świeżą krew smile
Więc witam nowe duszyczki tongue

Padam na dziób, więc zapomniałam już o czym pisaliście na poprzednich stronach. Odniosę się tylko do Bydgoszczy. Byłam raz nocą na Starym Mieście (nie wiem czy to prawidłowa nazwa). Zdziwiłam się. Bo w tych okolicach króluje Toruń. Bydgoszcz pod względem zabytków i ogólnie turystyki jest zupełnie pomijana. Żyłam w przekonaniu, że Bydgoszcz to jakiś nowy twór pozbawiony jakichkolwiek pamiątek przeszłości. No i się zdziwiłam. To Stare Miasto czy coś w tym stylu jest śliczne.

No, ale nie mogę się powstrzymać.
Czemu nielot???
Dlaczego nie jakiś sokół, orzeł czy chociażby jastrżabek tylko coś, co mi się ze strusiem z grubym kuprem kojarzy?

Hey Vinnga. W Toruniu nie byłam.Może kiedyś.A starego Miasta w Bydgoszczy nocą tez niestety nie widziałam.

27,905

tornado napisał/a:

dwóch synków,7 letniego i 8 miesięcznego, lubię poznawać ludzi, lubię pomagać innym.

To pewnie na nudę nie narzekasz? big_smile

27,906

Witaj Vinnga,
tak się wprosiłam na ten wątek, bo skusiło mnie słowo "przyjaciół" w tytule smile

27,907 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-17 22:23:09)

tornado napisał/a:

Ja akurat delektuję się kawą. Skąd jesteście dziewczyny?  Ja jestem z okolic Bydgoszczy.

Tornado, ja jestem z okolic Warszawy.

Ania, śliczne zdjęcie! smile

Dobrej nocki nielot.

27,908

Toruń (niestety muszę to napisać) jest pod pewnymi względami lepszy od Bydgoszczy. A może po prostu człowiek już z zasiedzenia nie docenia...
Witaj Beatko ,już wiesz co za wycieczki i gdzie?

27,909

Paweł, Toruń na pewno jest pod pewnymi względami lepszy (jednak ta toruńska starówka śliczna, duża, stara i zachowana bez większych zniszczeń od wieków). Ale Bydgoszcz w ogóle jest pomijana pod tym względem, tak jakby tam tylko bloki były... A przecież oprócz bloków i pomijanej starówki macie np. rzadko spotykany układ komunikacyjny (czyli rondo na rondzie, rondem popychane tongue). Podobała mi się Bydgoszcz.

Rossanka, ja dzisiaj byłam w Toruniu. Stąd nalot (nielot tongue ) na zabytkowe refleksje smile

Anstawia, słowo "przyjaciół" w tytule dawno temu powstało. Ale my cały czas jesteśmy przyjacielscy smile

27,910

Paweł-1979 napisał/a:

..
Witaj Beatko ,już wiesz co za wycieczki i gdzie?

Najpierw ze mną gadasz a potem się witasz? big_smile
Wiem gdzie wycieczki smile Dzisiaj była do Torunia, czwartek i piątek to Biskupin i okolice.

27,911

vinnga napisał/a:

rzadko spotykany układ komunikacyjny (czyli rondo na rondzie, rondem popychane tongue)

Tiaa pozazdrościć tym co u nas zdają prawko wink
Oj masa fajności u nas ,tylko stary ,od urodzenia mieszkaniec uhmmm byłby w stanie w pełni oddać urok tego miasta smile
Zatem ,jak ktoś kiedyś chętny ,walcie do mnie jak w dym tongue

27,912

Beata, no proszę Cię, nie widzisz starych bywalców tongue?

A co to Monia, Paweł i ja, no od czasu do czasu Yogi to co?
Sroce spod ogona wypadliśmy tongue??

Nowi, muszę przyznać, że nie próżnują, wpuścili trochę świeżego powietrza smile.

27,913

Paweł -tak nie nudzę się przy moich dzieciątkach. Tym bardziej ,że starszy syn jest dzieckiem niepełnosprawnym. Jeżeli chodzi o Toruń to byłam w tym mieście bardzo mi się podobało, wiele ciekawych zabytków. I Toruńskie pierniki pyszne. Truskaweczka- witam w Warszawie jeszcze nie byłam ale może nie długo odwiedzę te tereny.

27,914

Jaga Baba07 napisał/a:

Nowi, muszę przyznać, że nie próżnują, wpuścili trochę świeżego powietrza smile.

Ano próżnują , trochę czasu się wdrożą wink
Jedni przychodzą ,drudzy odchodzą ,ŻYCIE hmm
Szkoda że Bianka nie zagląda ,jestem ciekaw co u niej..

27,915

vinnga napisał/a:

rzadko spotykany układ komunikacyjny (czyli rondo na rondzie, rondem popychane tongue)

Wy chyba nie jeździliście śląskimi drogami...Tam aż niedobrze się robi od tej jazdy na rondach, ciągle się w kółko jeździ roll.

Nie ma to, co opolskie, niemieckie drogi tongue.

27,916

tornado napisał/a:

. Tym bardziej ,że starszy syn jest dzieckiem niepełnosprawnym.

A w jakim sensie?  Jeśli można oczywiście..

27,917

Jaga, właśnie na ostatnich stronach mało było widać starych bywalców smile

Paweł, Bianka jakiś czas temu się pojawiła na chwilę. W sumie z "nowości" to tyle wtedy podała, że oprócz Oli ma jeszcze chłopczyka do kompletu tongue

27,918

Jaga Baba07 napisał/a:

Wy chyba nie jeździliście śląskimi drogami...Tam aż niedobrze się robi od tej jazdy na rondach, ciągle się w kółko jeździ

Śmiem jednak twierdzić, że Ty po bydgoskich nie jeździłaś smile Tyle, że bydgoskie ronda często są wielgachne i nie kręci sie w głowie od jeżdżenia w kółko i rozważania jak z tego draństwa zjechać, żeby na rondzie za 50m znaleźć się na właściwym pasie tongue

27,919

vinnga napisał/a:

Jaga, właśnie na ostatnich stronach mało było widać starych bywalców smile

Oj, to trzeba było pójść do stron pierwszych tongue.
Póki nowi nie zapisali 800 stron, to te pierwsze my zapisaliśmy tongue.

Oj, dzisiaj nam babcia dała popalić przy myciu...Ogólnie cały dzień spała, ale przy myciu obudziła się, tak mnie szczypała, że aż mi siniaki porobiła hmm.

27,920

Paweł- dobrze zrozumiałam ty jesteś z Bydgoszczy?

27,921

Jaga, nie chcę być nadmiernie wścibska, ale jak to wyszło, że dziadek nie poczuwa się do żadnego obowiązku przy opiece nad babcią i że te wszystkie posępne czynności robisz Ty z mamą?

27,922

tornado napisał/a:

Paweł- dobrze zrozumiałam ty jesteś z Bydgoszczy?

Tak .Od urodzenia smile a ty obrzeża mówisz ,zdradzisz jakie?

27,923

vinnga napisał/a:

Śmiem jednak twierdzić, że Ty po bydgoskich nie jeździłaś smile

Nie jeździłam, bo mnie tam jeszcze nie było tongue.

Beata napisał/a:

Tyle, że bydgoskie ronda często są wielgachne i nie kręci sie w głowie od jeżdżenia w kółko i rozważania jak z tego draństwa zjechać, żeby na rondzie za 50m znaleźć się na właściwym pasie tongue

Taa, te śląskie są małe i jest ich naprawdę dużo.
Szczególnie to odczuwałam, jak jeździłam do Cieszyna jako dziecko, które miało chorobę lokomocyjną tongue. Mama zawsze miała zapas woreczków tongue.

Beata napisał/a:

Jaga, nie chcę być nadmiernie wścibska, ale jak to wyszło, że dziadek nie poczuwa się do żadnego obowiązku przy opiece nad babcią i że te wszystkie posępne czynności robisz Ty z mamą?

Wyszło to naturalnie.
Od początku tak wyszło, on zajmuje się "męskimi" robotami, a my tymi "babskimi"- których jest zdecydowanie więcej i często te "męskie" też nam dochodzą, bo on ma czasem ciągi alkoholowe.
Poza tym on jest bardzo niecierpliwy i nie potrafi się w ogóle babcią zająć, krzyczy na nią, a ona i tak nie wie, o co chodzi. Denerwuje się, że babcia chodzić nie potrafi, a nie potrafi, bo zapomina, jak się to robi i nie widzi.
No tak to wyszło...

27,924

vinnga napisał/a:

oprócz Oli ma jeszcze chłopczyka do kompletu tongue

HAAA smile Nie wierze ! Chwilami miała czasem takiego dołka jak Asterka (nie porównując) A tu proszę smile To mnie zaskoczyłaś pozytywnie smile

27,925 Ostatnio edytowany przez strzała (2013-09-17 23:25:00)

Wow...ale ludzi big_smile

Witam wszystkich bardzo serdecznie smile

Ja tak szybko dzisiaj wpadam i zaraz wypadam smile

Kto nie wie to mam na imię Anka.

A dla bardziej wtajemniczonych to powiem, że mam dwie wieści, jedną dobrą, drugą złą .
Ta dobra to to, że wróciłam znowu do pracy, pracuję już od poniedziałku i teraz mam drugą zmianę smile
Ta zła to jest taka, że niestety, ale wykorzystują nas na maksa yikes

Uciekam się kąpac, bo jutro mam tysiąc spraw do złatwienia.

Buziaki i pozdrówka smile

27,926

Jaga, normalnie mam ochotę napisać "ehhh, ci faceci"... W sumie jak opisujesz swoją sytuację domową to tam zupełnie nie widać faceta. Dobrze, że 2 sensowne baby są smile

Paweł, Bianka to nawet w chwilach zwątpienia miała w sobie taką siłę jak 100 Asterek razem wziętych. Doła może i miewała, ale nigdy zgorzknienia i rezygnacji. No, ale posłuchajmy Jagi i nie obgadujmy innych tongue

27,927

strzała napisał/a:

Wow...ale ludzi big_smile

Nie zgub się.

strzała napisał/a:

A dla bardziej wtajemniczonych to powiem, że mam dwie wieści, jedną dobrą, drugą złą .
Ta dobra to to, że wróciłam znowu do pracy, pracuję już od poniedziałku i teraz mam drugą zmianę smile
Ta zła to jest taka, że niestety, ale wykorzystują nas na maksa yikes

Jakoś mi się wydaje, że to przewidywałam? big_smile

27,928

Paweł-ja jestem dokładnie okolice Nakło nad Notecią. W Bydgoszczy zdawałam prawko i muszę się pochwalić zdałam za pierwszym razem. Często bywam w Bydgoszczy ,gdyż jeżdżę często z synem do lekarzy, dzięki synowi odważyłam się pojechać sama do Bydgoszczy i w ten sposób nauczyłam się jeździć po Bydgoszczy. Co do mojego synka ma on ADHD z zaburzeniami koncentracji uwagi, zaburzenia opozycyjno- buntownicze, upośledzenie umysłowe w stopniu lekkim, agresje i autoagresje, liczne choroby somatyczne.

27,929 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-17 23:42:47)

Jaga, kobiety są silne smile Świetnie dajecie sobie radę, co nie zmienia faktu, że współczuję Wam, że wszystko spadło na Was. Jak widać u wielu facetów siła leży wyłącznie w mięśniach albo i nie w tym, bo niektórzy przecież mięśni prawie nie mają. Nie macie lekko, ale jak czytam o Was, to naprawdę, jesteś świetną dziewczyną, na pewno po mamie smile

Hehe zgadza się, Beata przewidziałaś to. Strzała, współczuję, że tak Was tam wykorzystują, mam niestety wrażenie, że teraz praktycznie wszędzie tak jest. Mój facet przeniósł się do innej pracy, płaca niby lepsza niż tam gdzie miał, ale za to też wykorzystują, przerwa 15 minut i jeszcze musi daleko gdzieś grzać do swojej szafki, także trzeba ciągle pełną parą.

27,930

vinnga napisał/a:

\Paweł, Bianka to nawet w chwilach zwątpienia miała w sobie taką siłę jak 100 Asterek razem wziętych. Doła może i miewała, ale nigdy zgorzknienia i rezygnacji. No, ale posłuchajmy Jagi i nie obgadujmy innych tongue

Spoko wink Asterka jest też silną osobą ,też z Bydgoszczy i nie długo się spotkamy smile
No i znoowu mi siostra ućkła sad Strzałka komp się i nie dawaj się wykorzystywać! wink

Aga ,interesuję się trochę psychiatrią ostatnio,między innymi stąd moje pytanie ,wiem już "oco loto "Dziękuje .
mam w (dalszej) rodzinie chore dzieci "Down" , często do nas przyjeżdżają ,staram się jak mogę pomagać,przebywać analizować.. Rehabilitacja u nas w Polsce  to koszmar jakiś ,sama pewnie wiesz o czym piszę ..

27,931

Tornado, moja mama mogłaby Twojego synka uczyć smile.

Teraz ma chłopczyka z upośledzeniem w stopniu lekkim, ale nie ma on ADHD, lecz chorobę genetyczną.

Beata napisał/a:

Paweł, Bianka to nawet w chwilach zwątpienia miała w sobie taką siłę jak 100 Asterek razem wziętych. Doła może i miewała, ale nigdy zgorzknienia i rezygnacji. No, ale posłuchajmy Jagi i nie obgadujmy innych tongue

Oo, przepraszam, Asterka dla mnie również jest zagadką, ma tak pesymistyczne podejście do życia, mężczyzn, że to ewenement.
Ale koniec plot tongue.

Strzałko, no widzisz, wszystko się dobrze skończyło. Tylko, że takie nastały czasy, że pracodawcy wykorzystują, jak mogą pracowników. Wyciskają z nich ostatnie soki.

27,932

Dobry wieczór Wszystkim smile.

27,933

Paweł- oj tak masz racje, ja właśnie z synem ukończyłam rehabilitację, teraz znowu czekamy w  kolejce na termin, albo muszę poszukać w innym miejscu na szybszy termin.   JAGA BABA - a skąd jest Twoja mama? coś dokładniej?

27,934

Siema Yogi wink
Jaga już się dziś nie może ciebie doczekać smile

27,935

Mama jest tam, skąd i ja- z Opolszczyzny i jest nauczycielką w szkole podstawowej, lecz ma wykształcenie do pracy z dziećmi z upośledzeniem w stopniu lekkim, średnim oraz znacznym.

27,936

Paweł-1979 napisał/a:

Ja temu kogutowi coś kiedyś obetnę i będzie to język tongue.

27,937

Dobry wieczór Yogi.

27,938 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-18 00:01:59)

A  moja mama z racji raka teraz na rencie, ale z zawodu niby pielęgniarka, ale jakoś jednak zdecydowała w zawodzie nie pracować. No i może i dobrze, bo pielęgniarki ciężka robota, a pensje chyba niewielkie. To już więcej chyba zarobiła tam gdzie pracowała, a pracowała na produkcji przy kosmetykach LOREA'L.

27,939

Monia, nie wiedziałam, że Twoja mama miała/ma raka.
A gdzie to choróbsko zaatakowało? Tzn. który narząd?

Przykro mi sad.

27,940

Pisałam tu chyba. Może tego nie przeczytałaś. Szyjkę macicy. No, ale lepiej już jest. Miała kolejną chemię, niedługo badania. Od 2010 miała, był spokój z blisko 2 lat, ale wróciło, ostatnia chemia nie pomogła, ale ona wielu ludziom nie pomaga, więc ta już pewnie pomoże. Ma silny organizm, a rak nie jest bardzo zaawansowany, okoliczne narządy są od niego całkowicie wolne, co najważniejsze smile

27,941

Chemia jest strasznie wyniszczająca dla organizmu. Oby coś dała i rak się cofnął.

Ten rak szyjki macicy to jest cholerstwo.
Nie wiesz, czy przyczynił się do tego wirus brodawczaka?

Jak w ogóle znosisz chorobę mamy?

27,942 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-18 00:19:18)

Tak, jest wyniszczająca, a wiadomo, z łącznie to miała pewnie już łącznie 5-6 chemii, miała też zabieg wycięcia macicy i okolic, dlatego zmiana rakowa teraz jest na pochwie, tzn na jej szczycie, co podobno nie da się wyciąć, dlatego teraz chemia i naświetlania, wcześniej ale to już spory czas temu też miała naświetlania, ale to są takie miejscowe tzn brachyterapia. Osłabia to, ale wiem, że będzie zdrowa smile

No na początku było mi ciężko, teraz czasem też mam takie momenty, łamałam się, ale ogólnie mam dużo wiary, co nie pozwala mi wątpić, właśnie w to, że będzie dobrze i że razem przetrwamy to.

Mam nadzieję, że nie zanudzam dokładnym opisem co i jak.

Nie wiem czy się przyczynił. Mama nie miała na niego badań. Na początku miała mięśniaki, wycięli, zrobili jakiś wycinek i znaleźli tak raka. Bardziej mogła się przyczynić nadżerka, którą miała, ale nie brała ani globulek ani nie wypalała, bo jakoś się głupio bała i zapomniała o tym. Mama ma 46 lat.

27,943

Jaga Baba07 napisał/a:
Paweł-1979 napisał/a:

Ja temu kogutowi coś kiedyś obetnę i będzie to język tongue.

Za to, że pisze prawdę smile ?
Miło by mi było, gdyby ktoś dzisiaj rzeczywiście na mnie czekał.
Niepotrzebnie wdałem się dzisiaj w głupią dyskusję i nieco odechciało mi się pisać czegokolwiek sad.

Widzę znajome Tornado big_smile, szalejące w kafejce smile.
Miło znów zobaczyć smile.

27,944

Dziękuję za propozycję ale to bardzo daleko od nas. Syn mój chodzi do szkoły ma nauczanie indywidualne w szkole, bo nie zgodziłam się na nauczanie w domu. Przyznali mu 8 godzin tygodniowo +2 godziny zajęć rewalizacyjnych. Starałam się o zajęcia socjoterapeutyczne nie przyznali mi, bardzo żałuję bo najbardziej mi na nich zależało. Ma tak mało godzin, że nawet religie mu odjęli, mam go uczyć sama w domu. Ma też terapie behawioralną, zajęcia grupowe, jest pod opieką wielu specjalistów. Ale gdyby coś podpowiedziała ,służyła radą to bardzo chętnie.

27,945

truskaweczka19 napisał/a:

Mam nadzieję, że nie zanudzam dokładnym opisem co i jak.

Nie zanudziłaś, choć nie wiem, czy miałem prawo podczytać smile.
Ja jutro też do dochtóra big_smile, a w piątek do takiego, co mi HBS będzie oceniał. Wymyślili mi na starość tarczycę. nawet nie wiedziałem, że coś takiego mam big_smile.

27,946

Truskaweczka-trzymam kciuki wiem co przechodzisz. Mój tato miał guza mózgu, miał radioterapie, ma prawostronny niedowład, epilepsje, po przebytej operacji tego guza, teraz mieszka z nami, ja się nim opiekuje.

27,947

Dobranoc wszystkim idę spać. Wcześnie muszę wstać synka zawieżć do szkoły.

27,948

YOGI napisał/a:

Miło by mi było, gdyby ktoś dzisiaj rzeczywiście na mnie czekał.

Nie wiem ,możesz wierzyć lub nie ,ale ZAWSZE  się cieszę jak cię widzę wink Mało tego mam taką głupią nadzieję że kiedyś się spotkamy w realu wink  "Bażantów" (jak to Jaga opisuje) mało, z którymi można normalnie popisać ,czuć się swobodnie ..
A ze znaną nam kafejką jakoś się po kościach rozejdzie , nerw mnie dziś brał , ale jesteśmy  tu tylko gośćmi, więc nie ma co się wychylać ,nawet jeśli plują w twarz ...
Pożegnam się już , Dobranoc Nowi i starzy bywalce wink

27,949 Ostatnio edytowany przez YOGI bear (2013-09-18 01:07:20)

Paweł-1979 napisał/a:

Nie wiem ,możesz wierzyć lub nie ,ale ZAWSZE  się cieszę jak cię widzę wink

To miłe smile.

Paweł-1979 napisał/a:

A ze znaną nam kafejką jakoś się po kościach rozejdzie , nerw mnie dziś brał , ale jesteśmy  tu tylko gośćmi, więc nie ma co się wychylać ,nawet jeśli plują w twarz ...
Pożegnam się już , Dobranoc Nowi i starzy bywalce wink

Ja tylko nie lubię, gdy ktoś kłamie prosto w oczy, a inni, nie znając dokładnie sprawy, mu "przyklaskują". To jest moje pierwsze i ostatnie zdanie, o tych wydarzeniach, napisane tutaj. Obiecuję już milczeć.

Dobrej nocy Wszystkim smile.

27,950

Dzięki tornado, na pewno będzie dobrze. Pocieszyłaś mnie smile
Ja też kładę się. Miłej nocy, dobranoc smile

Posty [ 27,886 do 27,950 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 428 429 430 431 432 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024