Netkafejka dla Przyjaciół ;) - Netkobiety.pl

Dołącz do Forum Kobiet Netkobiety.pl! To miejsce zostało stworzone dla pełnoletnich, aktywnych i wyjątkowych kobiet, właśnie takich jak Ty! Otrzymasz tutaj wsparcie oraz porady użytkowniczek forum! Zobacz jak wiele nas łączy ...

Szukasz darmowej porady, wsparcia ? Nie zwlekaj zarejestruj się !!!

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Strony Poprzednia 1 … 427 428 429 430 431 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Posty [ 27,821 do 27,885 z 30,541 ]

27,821

Odp: Netkafejka dla Przyjaciół ;)

akutualnie mieszkam w Hiszpanii i pewnie zostanę tu do końca roku szkolnego wink A może wrócę nigdy nic nie wiadomo, pogoda świetna dziś tylko 29 stopni, pełne słońce, woda cieplutka, żyć i nie umierać

Zobacz podobne tematy :

27,822

nielot napisał/a:

akutualnie mieszkam w Hiszpanii i pewnie zostanę tu do końca roku szkolnego wink A może wrócę nigdy nic nie wiadomo, pogoda świetna dziś tylko 29 stopni, pełne słońce, woda cieplutka, żyć i nie umierać

No to mnie teraz dobiłeś i chyba nie tylko mnie ? smile Zazdroszczę Ci! Jak nie wiem co big_smile

27,823

nielot napisał/a:

Ty masz dobrze sad
Za pracą tam pojechałeś czy jak? Dawno? Rozumiem że znasz Hiszpański jak się tam uczysz?

27,824

haha na jutro zapowiadają tylko 27 stopni wink Ale pływać i tak pójdę tongue

27,825

hej:)
na deszczową pogodę najlepsze pogaduchy z forum
przeczytałam na szybko i podoba mi się przekrój tematów smile
brzoskwinie, przepychanki słowne damsko-męskie i poezja polska big_smile
nawet nie wiecie, jakie to odmóżdżające po całym dniu "zabawy" z liczbami

27,826

Gemma tylko uważaj ,łatwo się uzależnić lol
Ja muszę się zapisać do anonimowych forumowiczów sad

27,827

To Wy się uzależniajcie, a ja idę robić kolację wink

27,828

aż tak z Tobą źle? wink
w sumie jeśli dopiszę to do uzależnienia do kawy, za dużo nałogów mi nie wyjdzie big_smile
czyli mogę sobie na to pozwolić 

Paweł, skończyłeś już wariacje kuchenne? smile

27,829

Pochodzę z Krakowa a mieszkam w Holandii.
A skuterem wodnym bym nie pogardziła. Kanałów ci u mnie pod dostatkiem. Woda eehh... temat rzeka wink

nielot dżizas, nie dobijaj.
Uufff... To nie tylko ja uzależniona od forum? A może od ludzi?

27,830

Smacznego nielot.

Gemma przeciery zrobione ,A ogólnie wariacji nigdy nie ma końca ,ostatnio się w tym odnajduję.
Skupiam się na własnym wyrobie i ograniczam chemię do minimum .
Głównie Benzoesan sodu, jest wszędzie a ponoć szczury po tym ślepną lol
Na ludziach nikt jeszcze nie testował..

27,831

Anstawia napisał/a:

Pochodzę z Krakowa a mieszkam w Holandii.

Czyli tgz Miasto na kanałach piękny Amsterdam?

27,832

Anstawia napisał/a:

nie tylko Ty, uwierz mi 
myślę, że człowiek to takie zwierzątko stadne
musi mieć innych dookoła

27,833

Paweł-1979 napisał/a:

Skupiam się na własnym wyrobie i ograniczam chemię do minimum .

podobno najbardziej szkodliwy jest czerwony barwnik
ale tak naprawdę mimo trendu "eco" rzeczy z mniejszą ilością chemii zwyczajnie lepiej smakują

27,834

Gemma napisał/a:

musi mieć innych dookoła

Jak to sympatycznie zabrzmiało wink Ale tak ,coś w tym jest.. smile

27,835

Ooo ludzie, ileż tutaj nowych kuropatw i nawet jeden bażant się dołączył big_smile.

No witam Was wszystkich serdecznie, jestem Jadzia.
Mam nadzieję, że zagrzejecie tu miejsca smile.

Scorpii- Ania, Anstawia- Ola, a Nielot?
Anstawia w Holandii pali trawkę, Nielot w Hiszpanii ujarzmia byki, a Scorpii mieszka blisko mnie smile. Tzn. masz bliżej do Yogiego (pewnie się ucieszy smile, on bardzo lubi kobiety i jeszcze je na poezję zdobywa big_smile ).

Nielot i Anstawia, gdzie dokładnie mieszkacie w tych Waszych zagranicznych progach smile?

27,836

Gemma napisał/a:
Anstawia napisał/a:

nie tylko Ty, uwierz mi 
musi mieć innych dookoła

Powiem nawet, że choćbyśmy nie wiem jak się starali, to nie da się uciec do ludzi. Wszędzie nas dopadną wink tongue

Paweł-1979 a co Ty przetwarzasz w tej kuchni?
Czy Amsterdam piękny? Cóż... Kanały, rowery, wąskie, krzywe kamienice, coffyshopy, lekki smrodek, tłum ludzi. Tak, piękny wink

27,837

nie wiem, jak to jest z innymi ludźmi
ja osobiście czasem potrzebuję godziny ciszy
żeby naładować baterie i spojrzeć w samą siebie
ale na dłuższą metę samotność jest czymś uciążliwym
uwiera jak niewygodny but
może właśnie dlatego jestem tutaj z Wami smile

27,838

Gemma napisał/a:

ale tak naprawdę mimo trendu "eco" rzeczy z mniejszą ilością chemii zwyczajnie lepiej smakują

Wiesz.. Nie zawsze, są np czekolady zwykłe bez żadnych domieszek itd. mdłe aż czasem wykręca.
A teraz weź czekoladę z wyższej półki typ "Lind " Pyszna tongue A na odwrocie aż miejsca brakuje od ulepszaczy E i reszty shitu ..

27,839

Aaa, i zapomniałam o Gemmie, bo się nie przedstawiłyśmy.
Przepraszam smile.
I witam smile.

27,840

Według mnie Amsterdam jest pięknym miastem, ja lubię takie klimaty smile.

27,841

Jadzia, mogę być w ostateczności Ola i palić trawkę, no dobra wink
Mieszkam w Leiden, pomiędzy Hagą a Amsterdamem. Takie małe miasteczko pełne studentów.

Gemma też lubię pobyć sama i w ten sposób ładuję akumulatory. Ale wracam do ludzi zawsze smile

27,842

ja również witam Cię, Jago smile 

czekolada nawet z shitem, E coś tam i innym badziewiem jest wspaniała big_smile
w tym produkcie nawet promieniowanie radioaktywne by mi nie przeszkadzało wink))

27,843

Anstawia napisał/a:

Chodzi głownie o to że nie kupuję gotowych dań ,nic w proszku ze słoika ,kostek itp.
Nawet makaron z mąki, jajka, wody.
A przetwory to wszystko co moje pole urodzi ,a jest tego nie mało hmm

Anstawia napisał/a:

Czy Amsterdam piękny? Cóż... Kanały, rowery, wąskie, krzywe kamienice, coffyshopy, lekki smrodek, tłum ludzi. Tak, piękny wink

Może w dzień mniej ale  NOĆĄ ,Boski wink

27,844

Jaga Baba07 napisał/a:

Według mnie Amsterdam jest pięknym miastem, ja lubię takie klimaty smile.

Troszkę mi spowszedniał. Ale ma swój klimat.

27,845

YOGI bear napisał/a:

Dzień dobry Wszystkim smile.

Jak dobrze, że dzisiaj jest u mnie "wolna niedziela" big_smile. kolejnych 14-stu godzin bym chyba nie zdzierżył smile.

truskaweczka19 napisał/a:

Yogi, Leśmiana, może w "Malinowym chruśniaku"? Na polskim mieliśmy tongue Taki lekko erotyczny wiersz, pewnie takie lubisz tongue

Leśmiana przeczytałem chyba całego i bezczelnie wykorzystywałem big_smile. Nauczyłem się na pamięć kilku fragmentów i umiejętnie przeplatając je pełnym brawury Gałczyńskim i dowcipnym Tuwimem, zaczarować każdą kobietę big_smile big_smile big_smile.
No dobra big_smile,  czasami posiłkowałem się też perwersjami Boya Żeleńskiego big_smile, ale te musiały być dawkowane ostrożnie i z wyczuciem big_smile.

Kobiety to poezja smile, a zdobywanie kobiet bez pomocy poezji, to misja straceńca smile smile smile.

No, ale czarujesz poeto big_smile Może jeszcze romantyczne ballady na gitarze grałeś? smile

27,846

Paweł-1979 napisał/a:
Anstawia napisał/a:

Chodzi głownie o to że nie kupuję gotowych dań ,nic w proszku ze słoika ,kostek itp.
Nawet makaron z mąki, jajka, wody.
A przetwory to wszystko co moje pole urodzi ,a jest tego nie mało hmm

Anstawia napisał/a:

Może w dzień mniej ale  NOĆĄ ,Boski wink

Makaron domowej roboty z rosołkiem z kury...mmhhh... ale bym zjadła...
Amsterdamu nocą jeszcze nie widziałam.

27,847

Jaga Baba07 napisał/a:

Ooo ludzie, ileż tutaj nowych kuropatw i nawet jeden bażant się dołączył big_smile.

Anstawia w Holandii pali trawkę, Nielot w Hiszpanii ujarzmia byki, a Scorpii mieszka blisko mnie smile. Tzn. masz bliżej do Yogiego (pewnie się ucieszy smile, on bardzo lubi kobiety i jeszcze je na poezję zdobywa big_smile ).

Nielot i Anstawia, gdzie dokładnie mieszkacie w tych Waszych zagranicznych progach smile?

Witaj Jadziu Bardzo mi miło ! http://s19.rimg.info/08eceb112b15314298a5033baadc0c69.gif

Scorpii - Ola a Anstawia- Ania - odwrotnie napisałaś ale to nie szkodzi smile Mówisz, że mieszkam blisko Ciebie a konkretniej ? Hehe z niecierpliwością czekam na Yogiego skoro tak mówisz hehe smile

27,848

No, ale czarujesz poeto big_smile Może jeszcze romantyczne ballady na gitarze grałeś? smile

Monia, powiedz mi, czego Yogi nie robił tongue.
On nawet na kobzie potrafi zagrać piękną serenadę big_smile.

Ja miałam w niedzielę rosół ugotowany na swojskiej kurze big_smile. Makaron też swego czasu się robiło, ale jednak zaniechałyśmy tego i kupujemy Richtig Śląskie Nudle, prawie jak swojski.

No ja Amsterdamu tez nocą nie widziałam, wtedy za młoda byłam, żeby po amsterdamie tak poźno spacerować, bo miałam 13 lat tongue.

27,849

Anstawia napisał/a:

Jutro będę robił więc zapraszam big_smile Troszkę masz daleko ale co tam , dla rosołku warto tongue

27,850

Scorpii napisał/a:

Mówisz, że mieszkam blisko Ciebie a konkretniej ? Hehe z niecierpliwością czekam na Yogiego skoro tak mówisz hehe smile

Przepraszam za pomyłkę, ale Was się nagle tyle zebrało...więcej Was mama nie miała tongue?
No dobra, dobra, im nas będzie więcej, tym weselsza stanie się kafejka big_smile.

Ja mieszkam pod Opolem, do Gliwic mam 80 km, a do Katowic 100 smile.

O ile Yogi doczyta, bo naskrobaliście tutaj tyle, że ja się za głowę złapałam tongue.
Ale przemogłam się, przeczytałam i teraz już mam ogląd sytuacji big_smile.

27,851

Paweł-1979 napisał/a:
Anstawia napisał/a:

Jutro będę robił więc zapraszam big_smile Troszkę masz daleko ale co tam , dla rosołku warto tongue

Nie kuś. Ja wyposzczona, dawno świeżego polskiego jedzenia nie miałam w ustach smile

27,852 Ostatnio edytowany przez truskaweczka19 (2013-09-17 19:47:20)

Rosołek Jaga powiadasz, przez żołądek do serca, możesz Yogiego zaprosić wink
Tłoczno nam się tu zrobiło, wybaczcie, trochę ciężko mi się teraz połapać kto jest kim big_smile U nas to chybna jest tak- albo pustki albo tłumy, nic pośrodkU tongue
Witaj Aniu, Olu i nielocie. Aniu od dawna mieszkasz w Holandii? Amsterdam, nie byłam nigdzie za granicą, ale wierzę, że to piękne miasto. Już na jakiś zdjęciach w internecie zapiera dech w piersiach smile Cieszę się, że jesteście dziewczyny smile

27,853

A teraz spadam do swoich czynności wieczorno- niegrzecznych big_smile.

Ciekawe, co Beata na nagły "zalew" młodej krwi tongue...

27,854

Witaj Truskaweczko! big_smile

27,855

Scorpii big_smile Ty zaglądałaś może na tym forum do kafejki Kubusia Puchatka ? big_smile

27,856

No zaglądałam smile A dlaczego pytasz ?

27,857

Witaj truskaweczka19 Mieszkam 6 lat w Holandii.

27,858

Jaga Baba07 napisał/a:

A teraz spadam do swoich czynności wieczorno- niegrzecznych big_smile.

Ciekawe, co Beata na nagły "zalew" młodej krwi tongue...

Miłego wieczoru.
A co to za Beata? Mam się bać? wink

27,859

Scorpii napisał/a:

Nie,nic, spoko wink tak tylko.. Oni tam uwielbiają wklejać takie obrazki właśnie i tak sobie skojarzyłem ,spoko wink

Jaguś Beta nigdy nie miała nic przeciwko nowej krwi ,jak ktoś jest kulturny i nie szuka "kłopotów"
To myślę że będzie nawet zadowolona że kafejka żyje wink

27,860

Paweł-1979 napisał/a:
Scorpii napisał/a:

Nie,nic, spoko wink tak tylko.. Oni tam uwielbiają wklejać takie obrazki właśnie i tak sobie skojarzyłem ,spoko wink

Ja czasem tez coś wkleję dla urozmaicenia tekstu. Ale oczywiście, bez przesady big_smile Za duże, za dużo to nie dla mnie i tylko psuje efekt końcowy big_smile Rozumiem, że nie lubicie tutaj obrazków ?

27,861

Anstawia napisał/a:

Beata vel "Vinga" jest moderatorem tego forum jak również stałą bywalczynią tej kafejki.
Dla czego miała byś się bać ? masz coś na sumieniu? tongue

27,862

Ale już mi się rosół skończył tongue.

Tzn. jutro gotuję nową zupkę, a nie chwaląc się- gotuję pyszne zupki big_smile.

27,863

Scorpii napisał/a:

Ja czasem tez coś wkleję dla urozmaicenia tekstu. Ale oczywiście, bez przesady big_smile Za duże, za dużo to nie dla mnie i tylko psuje efekt końcowy big_smile Rozumiem, że nie lubicie tutaj obrazków ?

Nie , nic nie mamy do obrazków ,źle mnie zrozumiałaś ,sam nawet coś wkleję , tylko tam jest... Ehhh lol No mam swoje zdanie wyrobione ,nie chcę plotkować..Sama zobacz poczytaj ich ,może mnie zrozumiesz big_smile

27,864

Paweł-1979 napisał/a:

Nie , nic nie mamy do obrazków ,źle mnie zrozumiałaś ,sam nawet coś wkleję , tylko tam jest... Ehhh lol No mam swoje zdanie wyrobione ,nie chcę plotkować..Sama zobacz poczytaj ich ,może mnie zrozumiesz big_smile

Paweł, po ostatnich wydarzeniach proszę Cię, nie poruszamy tematów, które innych mogą zaboleć.
Masz wyrobione zdanie- ok, ale nie dawaj innym do zrozumienia, że u nas jest lepiej, a gdzie indziej "be".
Nie rozsiewajmy plotek.

27,865

Jaga Baba07 napisał/a:

Ale już mi się rosół skończył tongue.

Tzn. jutro gotuję nową zupkę, a nie chwaląc się- gotuję pyszne zupki big_smile.

Jakbym miała bliżej do Ciebie, to już bym czekała pod Twoimi drzwiami tongue

Ja nie mam nic przeciwko obrazkom, sama czasem wstawiałam (teraz to nie chce mi się, lenistwo big_smile), ale nie lubię w sumie w nadmiarze.

27,866 Ostatnio edytowany przez Anstawia (2013-09-17 20:15:45)

Paweł-1979 napisał/a:
Anstawia napisał/a:

Beata vel "Vinga" jest moderatorem tego forum jak również stałą bywalczynią tej kafejki.
Dla czego miała byś się bać ? masz coś na sumieniu? tongue

Czy mam coś na sumieniu... hmm... nie, ale kilka miesięcy temu chyba miałam depresję i wywalałam na innym wątku swoją frustrację.
Ale już mi na szczęście przeszło smile więc jeśli dacie mi szansę, to chętnie z wami zostanę wink

27,867

Jaga Baba07 napisał/a:

Masz wyrobione zdanie- ok, ale nie dawaj innym do zrozumienia, że u nas jest lepiej, a gdzie indziej "be".

Ja tak dałem do zrozumienia? Powiedziałem że sama ma przeczytać i osądzić , nie wciskaj mi takich rzeczy bo bardzo tego nie lubię..

27,868 Ostatnio edytowany przez Scorpii (2013-09-17 20:17:55)

Jaga Baba07 napisał/a:
Paweł-1979 napisał/a:

Paweł, po ostatnich wydarzeniach proszę Cię, nie poruszamy tematów, które innych mogą zaboleć.
Nie rozsiewajmy plotek.

Jadziu, nie wiem co się miedzy Wami wydarzyło ale muszę powiedzieć, że jestem na Waszym forum od niedawna i jeszcze nigdzie nie zagrzałam miejsca jakby to ując " na stałe" więc też nic mnie nie zaboli smile W Chatce ludzie są sympatyczni i tutaj tez. Byc może u Was jest lepiej big_smile i jeśli tak będzie to z rozkoszą z Wami zostanę, bowiem uwielbiam towarzystwo ludzi. I w internecie lubię mieć swoje miejsce smile No, chyba,że mnie wywalicie big_smile

27,869

Paweł, nic Ci nie wciskam, ale zostawmy Chatkę Puchatka w spokoju. Mają swój niepowtarzalny styl i dobrze.

Nie chcę się z nikim kłócić. A już tym bardziej z Tobą.

27,870

Aż se zaglądnę do tej Chatki tongue nigdy tam nie byłam.

27,871

Jaga Baba07 napisał/a:

U mnie symbolem jest nie byk, a osioł wink mieszkam w katalonii, a na imię mi nielot i myslę, że może zagrzeje tu miejsca wink

27,872

Scorpii napisał/a:

Jadziu, nie wiem co się miedzy Wami wydarzyło ale muszę powiedzieć, że jestem tutaj od niedawna i jeszcze nigdzie nie zagrzałam miejsca jakby to ując " na stałe" więc też nic mnie nie zaboli smile W Chatce ludzie są sympatyczni i tutaj tez. Byc może u Was jest lepiej big_smile i jeśli tak będzie to z rozkoszą z Wami zostanę, bowiem uwielbiam towarzystwo ludzi. I w internecie lubie miec swoje miejsce smile

No i wszystko AMEN smile

27,873

Dokładnie smile Mam nadzieję, że zostaniecie z nami smile
Ja jestem Monika, jakby coś, możecie też po imieniu, tutaj większość już pisze do mnie po prostu Monia smile

27,874

nielot napisał/a:

U mnie symbolem jest nie byk, a osioł wink mieszkam w katalonii, a na imię mi nielot i myslę, że może zagrzeje tu miejsca wink

Byłam w Barcelonie. Gaudi miał wyobraźnię.
Skończyli jużbudować  ten kościół?

27,875

tak szczerze, to pewnie za tydzień lub dwa zapomnę hasła i loginu wink i tyle mnie tu będzie, coś piekielnie ze mnie zalatany nielot wink))

27,876

nielot, nie uzależnisz się?? jak to tak?!

27,877

nielot napisał/a:

Oj dobra, dobra jak już nie chcesz napisać, jak masz na imię, to spoko.
Nielot to struś i dla mnie będziesz Struś tongue.

W Katalonii? Na Camp Nou już byłeś smile?

27,878

Jaga Baba07 napisał/a:

Paweł, nic Ci nie wciskam, ale zostawmy Chatkę Puchatka w spokoju. Mają swój niepowtarzalny styl i dobrze.

Dobrze już dobrze ,już nic nie napiszę tongue

Jaga Baba07 napisał/a:

Nie chcę się z nikim kłócić. A już tym bardziej z Tobą.

W dziejach tego forum tylko jedna osoba mnie wyprowadziła z równowagi , chyba nawet pisałem nie dawno ..
Prędzej sam wyloguję z forum niż się z kimś pokłócę a tym bardziej z kobietą na kobiecym forum hmm

27,879

Jaga Baba07 napisał/a:
nielot napisał/a:

Oj dobra, dobra jak już nie chcesz napisać, jak masz na imię, to spoko.
Nielot to struś i dla mnie będziesz Struś tongue.

W Katalonii? Na Camp Nou już byłeś smile?

wszędzie już byłem wink i mogę być strusiem wink

Anstawia uzależniony jestem tylko od kawy, nocnego grania w scrabble i od biegania wink))

27,880

Zostaniemy ! big_smile Ale gdybym na początku zapomniała imienia którego/którejś z Was to wybaczcie smile

P.S wyobraźcie sobie, że zgubiłam moje krople do nosa... http://s16.rimg.info/40b8615116da1a3ca5e51aaef3ab35d5.gif Za chwilę zacznę czymś tłuc po moim zatkanym nochalu...

27,881

Kawa, też ją piję, bo lubię wink

Scropii, jak ja nie lubię zatkanego nosa. Szczególnie w nocy. Bez kropel udręka. Współczuję.

27,882

Scorpii napisał/a:

P.S wyobraźcie sobie, że zgubiłam moje krople do nosa...

A to też jest silnie uzależniające słyszałem hmm

27,883

no coś znów jest sezon na chorowanie neutral proszę mnie nie zarazic przez kabel wink

27,884

Ja mam przeważnie grypę żoładkową w okresie jesiennym. Męcząca choroba i tak szybko się nią można zarazić. Jeszcze mnienie dopadła i lepiej niech się nie zbliża.

27,885

To prawda, też słyszałam, że krople do nosa mogą uzależniać big_smile No cóż, jakieś uzależnienie trzeba mieć haha. Tak naprawdę to przy dobrych układach potrzebuję ich tylko raz w roku. Właśnie w tym czasie, kiedy lato odchodzi i przychodzi jesień. A przy takiej pogodzie to już w ogóle. Od wczoraj mnie tak wzięło...

Nielotku ... nie bój nic big_smile

Posty [ 27,821 do 27,885 z 30,541 ]

Strony Poprzednia 1 … 427 428 429 430 431 … 470 Następna

Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź

Forum Kobiet » NASZA SPOŁECZNOŚĆ » Netkafejka dla Przyjaciół ;)

Zobacz popularne tematy :

Mapa strony - Archiwum | Regulamin | Polityka Prywatności

© www.netkobiety.pl 2007-2024